Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-26, 09:53   #3421
201605100
Konto usunięte

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

antonina

witam nową Pmkę

a TT nadaje się do falowanych włosów? znaczy do czesania na mokro?
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 09:55   #3422
Waniliova
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Dzień doberek jak ten czas leci, dzisiaj już czwartek

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Dobrze, że ja nie mam takiego zmartwienia. Przy kościele w którym będziemy ślubować też jest nie za duży parking ale mało kto z naszych gości będzie z niego korzystał, bo większość osób przyjedzie najpierw na salę z której pójdziemy na pieszo do kościoła.

To tak jak ja, też nie wyobrażam sobie mieć rozpuszczonych włosów. Zawsze mi przeszkadzają.

Tż ostatnio wpadł na ten sam pomysł koloru przewodniego i coraz bardziej się do niego przekonuje.
Tulipany baaardzo mi się podobają anie nie wiem czy będą dostępne na początku października

martucha gratuluje pracy

A tak przy okazji to Tż się do mnie wprowadza
Oooo, gratuluję zamieszkania razem super!

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
Madziara super, ze zamieszkasz z TZ

ja tez musze mic spiete wlosy, chociaz moj TZ woli mnie w rozpuszczonych....

co do tulipanow, to mysle, ze dasz rade, o ile masz blisko do jakies hurtowni z kwiatami?
albo wybierz sie teraz do kwiaciarni na poczatku pazdziernika i popytaj.... bedziesz miala florystke/dekoratorke?

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

enzunio

piekne te Twoje propozycje kwiatowe.... na poczatku chcialam takie rozlozyste , lekko zwisajace dekoracje, w stylu eustomy... ale teraz co raz bardziej przekonuje sie do tych "zwartych"
Mój TŻ też woli mnie w rozpuszczonych włosach, ale na ślubie chcę mieć spięte... rozpuszczone na dłuższą metę mi przeszkadzają

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
Witajcie kochaneMam na imię Joanna i od jakiegoś czasu Was podczytujetak jak i Wy w 2014 roku wychodzę za mążPostaram się regularnie udzielać na forum-wybaczcie,ale nie dam rady przeczytać wszystkich wątkówMoże napiszę coś o sobie?hmmm...a jednak to nie jest takie prosteja i mój Tż jesteśmy razem już od jakiegoś czasu i od początku czuliśmy,że to jest to...nie jesteśmy też ''pierwszej młodości'' ja mam 29 lat a moje kochanie 32Nigdy nie myślałam,że będę tak szczęśliwa ponieważ byłam kilka lat temu z mężczyzną który zachwiał moją wiarę w szczęście w miłości-wiele przeszłam,a raczej przeszliśmy gdyż mam synka(6 lat) Teraz tworzymy rodzinę jednak słowo konkubina czy też konkubent nam nie odpowiada zwłaszcza,że mieszkamy razem i traktujemy się jak mąż i żona-nasze rodziny są szczęśliwe a mój synek traktuje Tż jak ojcaOboje pragniemy ślubu i tym sposobem równo za rok o godzinie 16.30 będziemy ślubować sobie w obecności Boga miłość,wierność i uczciwość małżeńskaWidzę,że u Was przygotowania idą pełna parą...zaczynam się lekko denerwować ponieważ u nas wszystko biegnie w zwolnionym tempie-to pewnie przez moje głupie myślenie,że jeszcze dużo czasu...dzięki Wam mam nadzieję iż się ''obudzę''
Witaj! i jesteście MŁODZI!!

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
ja tylko na chwilę

mam obronę o 12.30, kciukajcie proszę
boję się
Powodzenia!!

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które miały sesję narzeczeńską.. ile zdjęć dostaniecie ?
My w cenie mieliśmy 5 zdjęć, dokupiliśmy jeszcze 5 (jedno kosztowało nas 50zł) i dorzucił nam 11naste zdjęcie gratis więc z sesji narzeczeńskiej mamy 11 obrobionych zdjęć i wszystkie nieobrobione

A Wy?
Stary 2013-09-26, 09:57   #3423
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość

A nie wiem, moje są raczej nie falowane, ale czesałam na mokro I nic nie szarpało

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 10:03   #3424
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Jak się dowiedziałam - w miesiącach zimowych lepiej trochę wcześniej, natomiast w letnich i upalnych później. Aczkolwiek to też zależy od tego, skąd jesteś i tamtejszych tradycji
nawet nie wiem jakie są u mnie tradycje a poza tym nigdy się nie kieruje tym co mówi tradycja 18 to może za późno, teraz myślę czy 16 czy 17

nie umiem znaleźć linku do cytowania ale ta pani z teledysku w tym zielonym sweterku wyglądała przecudnie !
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 10:19   #3425
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Wesele, o którym mówiłam wyżej miało miejsce 14 września, więc najwyraźniej da się wtedy zdobyć tulipany a to było proste i wiejskie wesele, więc na pewno nie sprowadzali ich nie wiadomo skąd

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Miód na moje serce
Ja tak kocham tulipany
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 10:28   #3426
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, które miały sesję narzeczeńską.. ile zdjęć dostaniecie ?
My dostaniemy 150. Jeszcze ponad tydzien czekania!!!!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 10:30   #3427
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość

My w cenie mieliśmy 5 zdjęć, dokupiliśmy jeszcze 5 (jedno kosztowało nas 50zł) i dorzucił nam 11naste zdjęcie gratis więc z sesji narzeczeńskiej mamy 11 obrobionych zdjęć i wszystkie nieobrobione

A Wy?
w cenie pakietu razem z reportażem?
u nas taka sesja jest dodatkowo płatna (500zł) i mamy dostać 20 zdjęc wybranych z sesji..ale chyba tylko na płycie, a wywołanie we własnym zakresie muszę się dopytać, bo raz, że wydawało mi się, że mówiła o 30 zdjęciach a dwa, że chciałabym też mieć trochę wywołanych

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
nawet nie wiem jakie są u mnie tradycje a poza tym nigdy się nie kieruje tym co mówi tradycja 18 to może za późno, teraz myślę czy 16 czy 17
ja mam na 18 17 już w kościele była zajęta, a 16 wydaje mi się za wcześnie
teraz w październiku idziemy na wesele, a ślub jest o 19..ciemno będzie
za to jak w lipcu byłam na ślubie o 19 to było fajnie, jasno a już chłodniej..nie taki skwar

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2013-09-26 o 10:31
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 10:32   #3428
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość

nie umiem znaleźć linku do cytowania ale ta pani z teledysku w tym zielonym sweterku wyglądała przecudnie !
Tutaj jeśli chcesz jest dłuższa wersja ślubu tamtej pary http://www.youtube.com/watch?v=nlKxA...-QzpXvCap5_uEw

Przyszły do mnie zaproszenia z kalką! http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...553235904.html

Ja mam na 16.00 18.00 to dla mnie za późno

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2013-09-26 o 10:33
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 10:32   #3429
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
ale super
u nas zaraz minie 4 miesiące jak się wprowadziłam do TŻ

Witaj
miło się Ciebie czyta, czuć to szczęście i zgadzam się, nawet słowa konkubina i konkubent brzmią jakoś strasznie
nic się nie denerwuj, troche tu popiszesz to dostaniesz takiego "kopa" do działania, że załatwicie wszystko raz dwa
Heh ja mieszkam z TŻtem już półtora roku kiedy to zleciało...
Bo konkubina i konkubent się kojarz głównie z doniesieniami z wiadomości-"konkubent zabił dziecko parnterki" i takie tam inne. Póki TŻ nie jest mężem można mówić po prostu "partner"

Cytat:
A ile zapłaciliście za sesję?

Garść moich inspiracji zebranych wczoraj:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 10:33   #3430
KasiaK_080290
Zadomowienie

ja miałam do wyboru 16 i 18:45 więc wybrałam 16 bo ta druga godzina to już za późno
pierwszy taniec koło 21 by był i zaraz oczepino o północy

marzyłam o 17 ale odpadła kompletnie ze względu na to, że to czerwiec i jest nabożeństwo czerwcowe o 17:30

7.06.2014

Edytowane przez KasiaK_080290
Czas edycji: 2013-09-26 o 10:34
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 10:35   #3431
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Bo konkubina i konkubent się kojarz głównie z doniesieniami z wiadomości-"konkubent zabił dziecko parnterki" i takie tam inne. Póki TŻ nie jest mężem można mówić po prostu "partner"

5 rzeczy, ktore jej strona powinna wiedziec o nim! Rewelacja!
Stary 2013-09-26, 10:36   #3432
Linaewen
Zakorzenienie

I jeszcze kilka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wedding-details-43.jpg (53,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding-details-44.jpg (36,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding-details-50.jpg (48,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding-details-55.jpg (38,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding-details-62.jpg (43,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding-details-56.jpg (31,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding-details-78.jpg (49,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding-details-121.jpg (33,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding-details-134.jpg (24,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding-seating-sign.jpg (50,5 KB, 4 załadowań)
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2013-09-26, 10:38   #3433
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
faajnie to już długo
ja swojego TŻ nawet półtora roku nie znam dopiero rok
hehe mi też się z tym kojarzy...
ja mówię "moj narzeczony" a TŻ "moja narzeczona" choć już pare razy jak coś załatwiał to mówił np "muszę przedyskutować to z żoną i oddzwonię" albo "mnie nie będzie, ale żona odbierze" sweeeet
Stary 2013-09-26, 10:38   #3434
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

asia, fajnie, że ktoś z Poznania W jakiej parafii macie ślub? Jaką salę wybraliście? My mamy wesele w hotelu Barczyzna

Paris, całego planu dnia nie mam, ale na 12.30 mam umówioną wizazystke, wcześniej będzie fryzjer (jeszcze nie mam umówionego, ale chciałabym na 9.30/10.00). O 14 chce sie ubierać, a o 15 będzie błogosławienstwo. O 15.30 wyjazd do kościóła. Na razie tyle zaplanowałam.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

Edytowane przez poznanianka1990
Czas edycji: 2013-09-26 o 10:40
poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 10:40   #3435
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

Co d owlosow chcialabym miec rozpuszczone do kosciola a potem spiete, ale nie sadze, ze to sie uda :/
Stary 2013-09-26, 10:42   #3436
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
5 rzeczy, ktore jej strona powinna wiedziec o nim! Rewelacja!
U nas się to raczej bardziejj przyda w drugą stronę, bo TŻ mieszka w moich stronach, ale idea jest zacna. Jest też inny pomysł z tej serii-porozstawiać po sali ciekawostki o Młodych i ich związku, też rodzina może nas wtedy lepiej poznać
Stary 2013-09-26, 10:43   #3437
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
w cenie pakietu razem z reportażem?
u nas taka sesja jest dodatkowo płatna (500zł) i mamy dostać 20 zdjęc wybranych z sesji..ale chyba tylko na płycie, a wywołanie we własnym zakresie muszę się dopytać, bo raz, że wydawało mi się, że mówiła o 30 zdjęciach a dwa, że chciałabym też mieć trochę wywołanych

ja mam na 18 17 już w kościele była zajęta, a 16 wydaje mi się za wcześnie
teraz w październiku idziemy na wesele, a ślub jest o 19..ciemno będzie
za to jak w lipcu byłam na ślubie o 19 to było fajnie, jasno a już chłodniej..nie taki skwar
O 19 ślub? Czegoś takiego jeszcze nie słyszałam

Tak, w cenie pakietu i na płycie zdjęcia, a nie wywołane. One potem będą w albumie ślubnym, na samym początku sami sobie wywołaliśmy jedno zdjęcie i wisi nad naszym łóżkiem ogółem 2550zł płacimy za fotografa, w tym 5 obrobionych zdjęć z sesji narzeczeńskiej. A, że chcieliśmy więcej to kupiliśmy 5 i wyszło za fotografa razem 2800zł

Cytat:

Też mieszkam z moim TŻ od 1,5 roku... nie wiem kiedy to zleciało

Nic dodatkowe nie płaciliśmy za sesję narzeczeńską, ogółem 2550zł płacimy za fotografa i w tym sesja narzeczeńska

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
ja miałam do wyboru 16 i 18:45 więc wybrałam 16 bo ta druga godzina to już za późno
pierwszy taniec koło 21 by był i zaraz oczepino o północy

marzyłam o 17 ale odpadła kompletnie ze względu na to, że to czerwiec i jest nabożeństwo czerwcowe o 17:30
Też mamy o 16 18:45 późno strasznie
Stary 2013-09-26, 10:44   #3438
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

Przyczyniasz się do mojego bankructwa!

Ja ślub chciałabym na 15 lub 16 TŻ 14 lub 15, więc będzie 15 o ile już ktoś nie zajął
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 10:46   #3439
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
faajnie to już długo
ja mówię "moj narzeczony" a TŻ "moja narzeczona" choć już pare razy jak coś załatwiał to mówił np "muszę przedyskutować to z żoną i oddzwonię" albo "mnie nie będzie, ale żona odbierze" sweeeet
O, to szybko Wam poszło Nam w marcu stuknie 5 lat.

U mnie "Twój mąż" mówi tylko koleżanka z pracy, zawsze poprawiam na "narzeczony". Bo mnie to drażni, że ona zawsze tak mówi jak chce mnie "zmusić" do ściągania TŻ po nocy, żeby mnie z roboty odbierał.

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Waniliowa, to ładna cena Tak właśnie to 5 zdjęć słabo wyglądało jakby to był oddzielny pakiet
Ach, zazdroszcze Wam tych sesji narzeczeńskich. Mój póki co twardo się opiera "a po co?"

Edytowane przez Linaewen
Czas edycji: 2013-09-26 o 10:52
Stary 2013-09-26, 10:49   #3440
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, w cenie pakietu i na płycie zdjęcia, a nie wywołane. One potem będą w albumie ślubnym, na samym początku sami sobie wywołaliśmy jedno zdjęcie i wisi nad naszym łóżkiem ogółem 2550zł płacimy za fotografa, w tym 5 obrobionych zdjęć z sesji narzeczeńskiej. A, że chcieliśmy więcej to kupiliśmy 5 i wyszło za fotografa razem 2800zł

Nic dodatkowe nie płaciliśmy za sesję narzeczeńską, ogółem 2550zł płacimy za fotografa i w tym sesja narzeczeńska

5 zdjec z sesji??? Tak malo? To sie w ogole wg mnie nie oplaca wychodzic z domu za taka ilosc, rozumiem, ze to w pakiecie ze slubem, ale nawet w moim pakiecie z sesji narzeczenskiej jest 25 zdjec.

My mielismy sesje z innym foto niz slubnym, ale mym dostajemy 150 zdjec!
Stary 2013-09-26, 10:52   #3441
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Przyczyniasz się do mojego bankructwa!

Ja ślub chciałabym na 15 lub 16 TŻ 14 lub 15, więc będzie 15 o ile już ktoś nie zajął
I super, kompromis musi być! ja też wahałam się między 15 a 16 padło na 16

Cytat:
faajnie to już długo
Też już nie mogę się doczekać jak mój TŻ będzie tak mówił

Cytat:
5 zdjec z sesji??? Tak malo? To sie w ogole wg mnie nie oplaca wychodzic z domu za taka ilosc, rozumiem, ze to w pakiecie ze slubem, ale nawet w moim pakiecie z sesji narzeczenskiej jest 25 zdjec.

My mielismy sesje z innym foto niz slubnym, ale mym dostajemy 150 zdjec!
150 zdjęć obrobionych? My dostaliśmy wszystkie z sesji nie obrobione i 11 zdjęć obrobił. Dlatego 5 w pakiecie jest bo 5 idzie do albumu dlaczego niby się nie opłaca? Wybraliśmy najładniejsze, mamy je obrobione, a reszte bez obróbki i nam to w zupełności wystarcza
Stary 2013-09-26, 10:53   #3442
misia880
Zakorzenienie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

ale Waniliova dostala 5 i sa idealne kazdy ma tyle na ile sie umowil i tyle na ile kogos stac

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 10:54   #3443
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
faajnie to już długo
Jakbym słyszała swojego Tż. najlepsze, że czasem szuka na palcu obrączki, a jeszcze nigdy jej nie nosił jedynie co przymierzał
Nam teraz minie 10 m-cy jak jesteśmy para i 5 m-cy jak jesteśmy zaręczeni więc też jesteśmy szybcy

Cytat:
O 19 ślub? Czegoś takiego jeszcze nie słyszałam

U mnie dosyć często są śluby o 18 czy 19 zwłaszcza w sezonie letnim.

Edytowane przez madziara889
Czas edycji: 2013-09-26 o 10:57
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 10:56   #3444
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:

150 zdjęć obrobionych? My dostaliśmy wszystkie z sesji nie obrobione i 11 zdjęć obrobił. Dlatego 5 w pakiecie jest bo 5 idzie do albumu dlaczego niby się nie opłaca? Wybraliśmy najładniejsze, mamy je obrobione, a reszte bez obróbki i nam to w zupełności wystarcza
tak 150 obrobionych. wiem, ze nasza sesja byla pelnowymiarowa a wasza jest w pakiecie, ale przeciez w czasie godziny mozna zrobic conajmniej 20 bardzo fajnych zdjec. Dziwie sie i juz.
Mozesz mi powiedziec ile wasza sesja trwala?
Stary 2013-09-26, 10:58   #3445
asia1206
Raczkowanie

poznanianka1990-my mamy w św.Marcinie w Swarzędzu,co prawda moja parafia w której miałam sakramenty jest na Górczynie-św.Krzyż jednak mieszkam tu od prawie 4 lat i na kolędzie ksiądz wpisał mnie tutaj-trochę mi żal,że nie w Poznaniu gdyż tam mam wspomnienia jednak tutaj jest zdecydowanie bliżej i spokojniej-dużo zieleni-nasz kościół jest koło jeziora więc będzie też klimatycznie a odnośnie wesela to zastanawiamy się nad Euro Hotelem ze wzg.na gości którzy też przyjadą z Anglii i Belgii bierzemy pod uwagę tylko hotele by nikt nie musiał się głowić gdzie spać,zresztą rodzina Tż jest i z Zielonej Góry i Obornik a to może i daleko nie jest jednak bycie na weselu i patrzenie na zegarek średnio nam się uśmiecha...Tż zastanawia się też nad weselem w Czerwonaku lub Owińskach-dzwoniliśmy i terminy nadal są wolne a mamy ambitny plan w weekend podjąć decyzje co do gości i do miejsca tak więc w przyszłym tyg.powinna być już podpisana wstępna umowa czy chociaż ustalenie daty i zadatek

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 11:07   #3446
cashmere
Zakorzenienie

asia1206 witamy serdecznie!!

antonina_bielska trzymamy kciuki! będzie dobrze daj znać jak poszło i świętujemy

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
W ogole to zainspirowalyscie mnie tym olejowaniem. Mialam problem z paznokciami: sa dlugie, calkiem mocne, z ladna biala koncowka, ale okropni suche! Do tego stopnia, ze zrobily sie calkiem matowe i lekko "luszczace" - ale to nie grzybica tylko tki efekt pilnika

smaruje na noc rece oliwa z oliwek ( taka zwykl, z kuchni ), wcieram dokladnie w plytke, skorki, cale dlonie ( sa okropnie przesuszone ) i pomoglo!!!! po trzech dnia dlonie jak nowe! bede kontynuowac....
Chyba też muszę spróbować jak tak to działa Zainspirowałyście mnie też do kupna tej szczotki i olejku na włosy. Niech no wypłata tylko wpłynie na konto
Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość

Przyszły do mnie zaproszenia z kalką! http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...553235904.html
I jak??? Bo ze zdjęć wyglądają bardzo ciekawie!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 11:07   #3447
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Jakbym słyszała swojego Tż. najlepsze, że czasem szuka na palcu obrączki, a jeszcze nigdy jej nie nosił jedynie co przymierzał
Nam teraz minie 10 m-cy jak jesteśmy para i 5 m-cy jak jesteśmy zaręczeni więc też jesteśmy szybcy

u mnie też dość często dlatego nawet nie przeszło mi przez myśl, że nasza 18 to jest za późno skąd jesteś?

oooo nam też 5 miesięcy od zaręczyn minęło, piona !!
Stary 2013-09-26, 11:08   #3448
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
ale Waniliova dostala 5 i sa idealne kazdy ma tyle na ile sie umowil i tyle na ile kogos stac

Hehe kochana dziękuję za interwencję nam nie było potrzebne więcej uważam, że to jest ok w ogóle wcześniej nie myśleliśmy o sesji narzeczeńskiej, więc...

Cytat:

O proszę, proszę, jak szybciutko nam 3 września stuknęło 6 lat razem

Cytat:
tak 150 obrobionych. wiem, ze nasza sesja byla pelnowymiarowa a wasza jest w pakiecie, ale przeciez w czasie godziny mozna zrobic conajmniej 20 bardzo fajnych zdjec. Dziwie sie i juz.
Mozesz mi powiedziec ile wasza sesja trwala?
Nam nie jest potrzebnych 150 obrobionych zdjęć na co mi tyle z sesji narzeczeńskiej? Ja lubie zdjęcia z różnych miejsc, a nie 150 z jednego dnia i np. z dwóch czy trzech miejsc każdy bierze tyle zdjęć ile chce

Nasza sesja trwała jakieś 2-3h
Stary 2013-09-26, 11:09   #3449
rabbitka
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny, witam nową PMkę
My też mieszkamy razem z TŻ półtora roku a jesteśmy ze sobą prawie 2 lata
Co do sesji narzeczeńskiej my dostaniemy ok 30 zdjęć, a może i wiecej zależy jak wyjdą sesje mamy w pakiecie.

Antonina

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-26, 11:10   #3450
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
Witajcie kochaneMam na imię Joanna i od jakiegoś czasu Was podczytujetak jak i Wy w 2014 roku wychodzę za mążPostaram się regularnie udzielać na forum-wybaczcie,ale nie dam rady przeczytać wszystkich wątkówMoże napiszę coś o sobie?hmmm...a jednak to nie jest takie prosteja i mój Tż jesteśmy razem już od jakiegoś czasu i od początku czuliśmy,że to jest to...nie jesteśmy też ''pierwszej młodości'' ja mam 29 lat a moje kochanie 32Nigdy nie myślałam,że będę tak szczęśliwa ponieważ byłam kilka lat temu z mężczyzną który zachwiał moją wiarę w szczęście w miłości-wiele przeszłam,a raczej przeszliśmy gdyż mam synka(6 lat) Teraz tworzymy rodzinę jednak słowo konkubina czy też konkubent nam nie odpowiada zwłaszcza,że mieszkamy razem i traktujemy się jak mąż i żona-nasze rodziny są szczęśliwe a mój synek traktuje Tż jak ojcaOboje pragniemy ślubu i tym sposobem równo za rok o godzinie 16.30 będziemy ślubować sobie w obecności Boga miłość,wierność i uczciwość małżeńskaWidzę,że u Was przygotowania idą pełna parą...zaczynam się lekko denerwować ponieważ u nas wszystko biegnie w zwolnionym tempie-to pewnie przez moje głupie myślenie,że jeszcze dużo czasu...dzięki Wam mam nadzieję iż się ''obudzę''
witaj nie jesteś stara
super się czyta to jak piszesz, że jesteś szczęśliwa, fajnie, że znalazłaś takiego faceta i że Twój synek tak go kocha
a przygotowaniami się nie przejmuj, jeszcze zdążysz wszystko ogarnąć
Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
ja tylko na chwilę

mam obronę o 12.30, kciukajcie proszę
boję się
powodzenia

10 miesięcy do ślubu

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości