|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
antonina ![]() witam nową Pmkę a TT nadaje się do falowanych włosów? znaczy do czesania na mokro?
|
|
|
|
#3422 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Dzień doberek
jak ten czas leci, dzisiaj już czwartek ![]() Cytat:
super! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i jesteście MŁODZI!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
więc z sesji narzeczeńskiej mamy 11 obrobionych zdjęć i wszystkie nieobrobione ![]() A Wy?
|
|
#3423 |
|
Zadomowienie
|
A nie wiem, moje są raczej nie falowane, ale czesałam na mokro
I nic nie szarpało
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
18 to może za późno, teraz myślę czy 16 czy 17 ![]() nie umiem znaleźć linku do cytowania ale ta pani z teledysku w tym zielonym sweterku wyglądała przecudnie !
|
|
|
#3425 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
Ja tak kocham tulipany |
|
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
My dostaniemy 150. Jeszcze ponad tydzien czekania!!!!
|
|
|
|
#3427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas taka sesja jest dodatkowo płatna (500zł) i mamy dostać 20 zdjęc wybranych z sesji..ale chyba tylko na płycie, a wywołanie we własnym zakresie muszę się dopytać, bo raz, że wydawało mi się, że mówiła o 30 zdjęciach a dwa, że chciałabym też mieć trochę wywołanych ![]() Cytat:
17 już w kościele była zajęta, a 16 wydaje mi się za wcześnie ![]() teraz w październiku idziemy na wesele, a ślub jest o 19..ciemno będzie ![]() za to jak w lipcu byłam na ślubie o 19 to było fajnie, jasno a już chłodniej..nie taki skwar
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2013-09-26 o 10:31 |
||
|
|
|
#3428 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=nlKxA...-QzpXvCap5_uEwPrzyszły do mnie zaproszenia z kalką! http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...553235904.html Ja mam na 16.00 18.00 to dla mnie za późno
Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2013-09-26 o 10:33 |
|
|
|
|
#3429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo konkubina i konkubent się kojarz głównie z doniesieniami z wiadomości-"konkubent zabił dziecko parnterki" i takie tam inne. Póki TŻ nie jest mężem można mówić po prostu "partner" ![]() Cytat:
Garść moich inspiracji zebranych wczoraj:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
||
|
|
|
#3430 |
|
Zadomowienie
|
ja miałam do wyboru 16 i 18:45 więc wybrałam 16 bo ta druga godzina to już za późno
![]() pierwszy taniec koło 21 by był i zaraz oczepino o północymarzyłam o 17 ale odpadła kompletnie ze względu na to, że to czerwiec i jest nabożeństwo czerwcowe o 17:30
7.06.2014 ![]() Edytowane przez KasiaK_080290 Czas edycji: 2013-09-26 o 10:34 |
|
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze kilka
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to już długo ![]() ja swojego TŻ nawet półtora roku nie znam dopiero rok ![]() hehe mi też się z tym kojarzy... ja mówię "moj narzeczony" a TŻ "moja narzeczona" choć już pare razy jak coś załatwiał to mówił np "muszę przedyskutować to z żoną i oddzwonię" albo "mnie nie będzie, ale żona odbierze" sweeeet
|
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
asia, fajnie, że ktoś z Poznania
W jakiej parafii macie ślub? Jaką salę wybraliście? My mamy wesele w hotelu Barczyzna ![]() Paris, całego planu dnia nie mam, ale na 12.30 mam umówioną wizazystke, wcześniej będzie fryzjer (jeszcze nie mam umówionego, ale chciałabym na 9.30/10.00). O 14 chce sie ubierać, a o 15 będzie błogosławienstwo. O 15.30 wyjazd do kościóła. Na razie tyle zaplanowałam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nasz ślub 16.08.2014 2740g 52 cm Edytowane przez poznanianka1990 Czas edycji: 2013-09-26 o 10:40 |
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
Co d owlosow chcialabym miec rozpuszczone do kosciola a potem spiete, ale nie sadze, ze to sie uda :/
|
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
U nas się to raczej bardziejj przyda w drugą stronę, bo TŻ mieszka w moich stronach, ale idea jest zacna. Jest też inny pomysł z tej serii-porozstawiać po sali ciekawostki o Młodych i ich związku, też rodzina może nas wtedy lepiej poznać
|
|
|
#3437 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, w cenie pakietu i na płycie zdjęcia, a nie wywołane. One potem będą w albumie ślubnym, na samym początku sami sobie wywołaliśmy jedno zdjęcie i wisi nad naszym łóżkiem ogółem 2550zł płacimy za fotografa, w tym 5 obrobionych zdjęć z sesji narzeczeńskiej. A, że chcieliśmy więcej to kupiliśmy 5 i wyszło za fotografa razem 2800zł ![]() Cytat:
![]() Nic dodatkowe nie płaciliśmy za sesję narzeczeńską, ogółem 2550zł płacimy za fotografa i w tym sesja narzeczeńska ![]() Cytat:
18:45 późno strasznie
|
|
#3438 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam w marcu stuknie 5 lat.U mnie "Twój mąż" mówi tylko koleżanka z pracy, zawsze poprawiam na "narzeczony". Bo mnie to drażni, że ona zawsze tak mówi jak chce mnie "zmusić" do ściągania TŻ po nocy, żeby mnie z roboty odbierał. ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Waniliowa, to ładna cena Tak właśnie to 5 zdjęć słabo wyglądało jakby to był oddzielny pakiet ![]() Ach, zazdroszcze Wam tych sesji narzeczeńskich. Mój póki co twardo się opiera "a po co?"
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes Edytowane przez Linaewen Czas edycji: 2013-09-26 o 10:52 |
|
|
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mielismy sesje z innym foto niz slubnym, ale mym dostajemy 150 zdjec! |
|
|
|
|
#3441 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też wahałam się między 15 a 16 padło na 16 ![]() Cytat:
Cytat:
dlaczego niby się nie opłaca? Wybraliśmy najładniejsze, mamy je obrobione, a reszte bez obróbki i nam to w zupełności wystarcza
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
ale Waniliova dostala 5 i sa idealne
kazdy ma tyle na ile sie umowil i tyle na ile kogos stac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam teraz minie 10 m-cy jak jesteśmy para i 5 m-cy jak jesteśmy zaręczeni więc też jesteśmy szybcy ![]() U mnie dosyć często są śluby o 18 czy 19 zwłaszcza w sezonie letnim. Edytowane przez madziara889 Czas edycji: 2013-09-26 o 10:57 |
|
|
|
|
#3444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozesz mi powiedziec ile wasza sesja trwala? |
|
|
|
|
#3445 |
|
Raczkowanie
|
poznanianka1990-my mamy w św.Marcinie w Swarzędzu,co prawda moja parafia w której miałam sakramenty jest na Górczynie-św.Krzyż jednak mieszkam tu od prawie 4 lat i na kolędzie ksiądz wpisał mnie tutaj-trochę mi żal,że nie w Poznaniu gdyż tam mam wspomnienia jednak tutaj jest zdecydowanie bliżej i spokojniej-dużo zieleni-nasz kościół jest koło jeziora więc będzie też klimatycznie a odnośnie wesela to zastanawiamy się nad Euro Hotelem ze wzg.na gości którzy też przyjadą z Anglii i Belgii bierzemy pod uwagę tylko hotele by nikt nie musiał się głowić gdzie spać,zresztą rodzina Tż jest i z Zielonej Góry i Obornik a to może i daleko nie jest jednak bycie na weselu i patrzenie na zegarek średnio nam się uśmiecha...Tż zastanawia się też nad weselem w Czerwonaku lub Owińskach-dzwoniliśmy i terminy nadal są wolne a mamy ambitny plan w weekend podjąć decyzje co do gości i do miejsca tak więc w przyszłym tyg.powinna być już podpisana wstępna umowa czy chociaż ustalenie daty i zadatek
|
|
|
|
#3446 | ||
|
Zakorzenienie
|
asia1206 witamy serdecznie!!
![]() antonina_bielska trzymamy kciuki! będzie dobrze daj znać jak poszło i świętujemy ![]() Cytat:
Zainspirowałyście mnie też do kupna tej szczotki i olejku na włosy. Niech no wypłata tylko wpłynie na konto Cytat:
|
|
#3447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego nawet nie przeszło mi przez myśl, że nasza 18 to jest za późno skąd jesteś? ![]() oooo nam też 5 miesięcy od zaręczyn minęło, piona !!
|
|
#3448 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nam nie było potrzebne więcej uważam, że to jest ok w ogóle wcześniej nie myśleliśmy o sesji narzeczeńskiej, więc... ![]() Cytat:
nam 3 września stuknęło 6 lat razem ![]() Cytat:
na co mi tyle z sesji narzeczeńskiej? Ja lubie zdjęcia z różnych miejsc, a nie 150 z jednego dnia i np. z dwóch czy trzech miejsc każdy bierze tyle zdjęć ile chce ![]() Nasza sesja trwała jakieś 2-3h
|
|
#3449 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny, witam nową PMkę
My też mieszkamy razem z TŻ półtora roku a jesteśmy ze sobą prawie 2 lata ![]() Co do sesji narzeczeńskiej my dostaniemy ok 30 zdjęć, a może i wiecej zależy jak wyjdą sesje mamy w pakiecie.Antonina ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
|
#3450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super się czyta to jak piszesz, że jesteś szczęśliwa, fajnie, że znalazłaś takiego faceta i że Twój synek tak go kocha a przygotowaniami się nie przejmuj, jeszcze zdążysz wszystko ogarnąć ![]() Cytat:
![]() 10 miesięcy do ślubu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

znaczy do czesania na mokro?

jak ten czas leci, dzisiaj już czwartek 

super! 
tak jak i Wy w 2014 roku wychodzę za mąż
zwłaszcza,że mieszkamy razem i traktujemy się jak mąż i żona-nasze rodziny są szczęśliwe a mój synek traktuje Tż jak ojca
30.08.2014