|
|
#271 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Cytat:
![]() i brawa za akcje w busie! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() neti- OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#272 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cudo!!
|
|
#273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na szczęście mu to przeszło.
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Tż teraz dzwonił, przyłożyłam Poli telefon do ucha. Najpierw chciała go wziąć, ale jak się zorientowała, że słyszy tatę, to popatrzyła na mnie, taka mina
, uśmiech i "aaaaaa" No i właśnie dzisiaj pierwszy raz powiedziała "tata" Tzn. tak naprawdę wyraźnie ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- A ja właśnie bardzo dietetycznie, wpie.dalam orzeszki solone
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
hje, wg mnie Deli podaje rozmiarowke z sieciowek (czyli 32, 34, 36, itp), a rozmiary np 26, 27 czy wyzej dotycza glownie jeansow.
|
|
|
|
#276 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Brawo ! ![]() Cytat:
Cytat:
dziewczyny Blanka strasznie dzisiaj marudzi i ślina jej leci po kolana i rączke wkłada bardzo głęboko, chyba ją bolą dziąsła.Ja nie mam żadnego żelu, to moge jej ibum podać ? |
|||
|
|
|
#277 |
|
Wtajemniczenie
|
możecie polecić jakiś serial?
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- "Don't trust the b**** in the apartment 23" ? |
|
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hje, teraz sprawdziłam na niektórych spodniach mam dwie rozmiarówki jedna 34 czyli 25 ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Ugly Betty (Marc rządzi ) nie jest nowy ale kozacki ;p cholera, az mam ochote znowu obejrzec ;p
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
O widzisz, czyli już wyjaśnione
![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- LENOVA, a spróbuj na odparzenie przemywanie nadmanganianem + smarowanie Tanno Hermal Lotio (ok. 20 zł) Pola miała naprawdę okropne odparzenie, jak się ją tylko dotknęło, to aż się trzęsła z bólu. A tak właśnie obmywałam i smarowałam, i jeszcze raz na 2-3 dni Tormentilem - zeszło. A nie wietrzyłam jej pupy dużo, tyle co zostawiałam chwilę przy przewijaniu, bo u nas zimno przez dzień. |
|
|
|
#281 |
|
Wtajemniczenie
|
u nas na odparzenia najszybciej omaga przemywanie wodą - a nie chusteczkami
i alatan plus, a tez te odparzenia straszne sie porobily, ze az Borys plakal jak mu chusteczka dotykalam
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po alantanie Poli się jeszcze pogorszyło To tanno to nie jest krem czy maść, tylko taki płyn. Wystarczy taką kropelkę na palec, a pokrywa dużo.
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-10-02 o 20:20 |
|
|
|
|
#283 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za skończone 8 miesięcy i za ząbki ![]() hahahahahha Cytat:
nawijko, co do sytuacji w autobusie ![]() jak dobrze że tam stałaś!!
|
|
#284 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Widziałaś moje pytanie, odnośnie książki o BLW? Cytat:
Ciężko coś doradzić, bo wiem, że pies to też członek rodziny , ale dziecko i jego bezpieczeństwo musi być na pierwszym miejscuCytat:
Taaa, Piotrek ostatnio zrobił armagedon na facebooku Neti ![]() Właśnie Neti, sorry za to ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#285 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
nie wiem może znasz bo on się właśnie skończył :P ale zaczęłam oglądać breaking bad, tzn 1szy odc dopiero
![]() Cytat:
![]() Cytat:
hmmm, czytalam że chyba lubczyk do zupki np. albo bazylię świeżą. Nie wiem jak piszę bzdury to mnie poprawcie. Cytat:
brawo ![]() a co do buraka potwierdzam, Hanisko wczoraj zajadało ze smakiem Cytat:
![]() Cytat:
może jednak nie chcę tych zębów :PCytat:
hahaha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja gotuję jak Hania zapada w sen koło 10 i wtedy mam gotowe na obiad Ale mam problem bo mała boi się blendera, aż dziwne bo niczego się nie boi tylko tego.....Byłam dziś w smyku, jakie są piękne ubranka. Czapki zimowe, kurtki, kombonezony, ciepłe pajace piękne
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, właśnie złapałam już dzisiaj za kamerę, otwieram ekran, a tu - pusta bateria.
Może jutro coś uchwycę.
|
|
|
|
#287 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() doczekasz się, u nas to przecież jest tylko przypadkowe tzn tak mi się wydaje, bo zaraz po mamamam nadchodzi bababaaa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() już nie będę lepiej doradzać ![]() dziewczyny, czy smarujecie swoim bąblom buźki przed wyjściem na dwór? I czy stosujecie/będziecie stosować coś na usta? pstryczku to jako kontynuacja porannego linka... http://www.pudelek.pl/artykul/58090/...czesto_placze/ ja też się czuję opuszczona, ale żeby z tym od razu do gazety iść ![]() wykąpałam Bąbla sama, szybko i ładnie usnął, porobiłam barykady a on jak w okopie tam leży, a w ogóle to zjadł dzisiaj pół dużego słoiczka śliwki z jabłkiem ![]() gdzie jest ellmi?? |
|||||
|
|
|
#288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na razie oglądam film jakis starszych Niemrach jeżdżących na murzynów do Kenii
|
|
#289 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo! Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Under the Dome - polecam baaaaaardzo. Dopiero pierwszy sezon wyszedł Cytat:
|
|
#290 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Albo 4 kotlety klepię od 9 do 18 serio, serio Cytat:
za wyniki Jesteś bohaterką ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Elllmi pewnie "czyta, ale nie wyrabia za nami"
|
|
|
|
|
#292 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to też bym nie gotowała. Cytat:
To tak jak u nas. Od początku z tym spaniem jest coś nie tak. Wcześniej zrzucałam winę na szelki,ale teraz nie wiem. Jednak mimo wszystko jest ciut lepiej. Bo każda nasza noc była z pobudkami co pół godziny,godzinę. A teraz zdarza się Małej przespać i 4h ciągiem więc jakiś sukces jest. Co nie zmienia faktu że strasznie się martwię o Was ![]() Cytat:
![]() Ale planujemy z mężem oduczać jedzenia w nocy od następnego tygodnia. Nawijko ale historia! Brawa za wzorową postawę! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie mówiłam Wam laski jak było na zakupach w zeszłą sobotę tzn pisałam co kupiłam ale to akurat mniej ważne tż miał zostać z Kubusiem, on kozak, że jak to nie da rady, przecież ładnie je, da radę go uspać, spoko, ja mu powiedziałam, żeby jeszcze posprzątał i obiad ugotował i owszem posprzątał tzn odkurzył i zmył podłogę ale opowiadał jak ciężko jest odkurzać jedną ręką, bo w drugiej trzyma się Bąbla chyba jednak nie ma tak łatwo
|
|
|
|
|
#294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja nie, oglądam Zbuntowanego Anioła ![]() OGŁOSZENIE PARAFIALNE. Latałam dzisiaj po aptekach za Pulmexem ponieważ Młodemu wrócił katar Po pracy TZ pojechał do galeryji i tam w aptece dostał zamiennik http://www.i-apteka.pl/product-pol-7...L-zel-20g.html |
||
|
|
|
#295 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
a i jeszcze Wam chciałam powiedzieć, że jak mój tż o godz. rano wyszedł do pracy tak go dalej nie ma :/ dzwonił, że będzie bardzo późno i żebym nawet na niego nie czekała
i jutro tak samo
|
|
|
|
#297 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja zajadam się emememsami Cytat:
Z takich mniej znanych to ja polecam "Przebłyski jutra"
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wkleisz linka do k. ? ![]()
|
|
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój Tż wyszedł do pracy o 9.00 a będzie przed 22. Jutro to samo. Potem piątek ma wolne i sob , niedz znowu to samo
|
|
#300 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() bokeh, nancy, moj Kuba tez bal sie blendera (co prawda kilka dni ledwie to trwalo) - przeszlo mu. Nancy, i dobrze - TZ nie bedzie wiecej kozaczyl
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

).

Tylko na niego spójrzcie - gacie z dupy mu spadają, na mordce zarost, nadgryzione ucho, bezzębny (prawie), no dla mnie to on wygląda jak jakiś menel - pedofil.
no bo jak inaczej, przeciez dziecko jak sie budzi, to biegnie do rodzicow do sypialni rano zeby sie potulic ... i co on bedzie na nia polowal ... inna opcja bede zamykac dziecko na klucz, zebym w razie czego zdazyla psa zamknac zanim mala wstanie ... MASAKRA ... jest jeszcze opcja, ze pojdzie do kojca, do michala rodzicow ... ale kuzwa nie wyobvrazam sobie tego ... jak on sie bedzie czul ... ja moze zle robie, bo ja uczlowieczam zwierzeta ... ale kurna ... to moj synus ... laski jestem zalamana ..
Pola ma marne 4, a tak je już męczy. Na ten dźwięk jestem wyczulona mega, i jak tak robi, to mnie na
zbiera...
, uśmiech i "aaaaaa"

To tanno to nie jest krem czy maść, tylko taki płyn. Wystarczy taką kropelkę na palec, a pokrywa dużo.
A potem zdziwienie, że "ona już nie śpi?" 
Ciężko coś doradzić, bo wiem, że pies to też członek rodziny , ale dziecko i jego bezpieczeństwo musi być na pierwszym miejscu

Teraz zawsze budzi się albo koło 3, albo ok. północy i 4. No i nieraz mamy balangi przez pól nocy, ale nie piszę o tym zawsze.