|
|
#391 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Cytat:
widzę,że Leoś zrobił dobrą reklamę pieska- on go nadal uwielbia Cytat:
![]() Cytat:
do noska na pierwszy ogień- woda morska i frida obserwuj i jak coś to zawsze możesz podejść do lekarza |
|||
|
|
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wyrzucimy
|
|
|
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z rana
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43099141] No, ale w naszej wersji Violetta Kubasińska wymiata ![]() Wylicytowałam Dorotce kurtkę zimową: http://allegro.pl/coccodrillo-sliczn...580136068.html [/QUOTE] Co do Violetty - zgadzam się ![]() a kurteczka śliczna Cytat:
![]() Debrah, dla Amelki[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43098384] Lenova, po co i rajtki i skarpety i spodnie legginsy + skaperty i body z długim czy krótkim, musisz sprawdzać ciepłotę i tyle. NIC więcej. [/QUOTE] Ja ubieram tak samo. Tylko nie legginsy a spodnie cieplejsze po mieszkaniu ![]() treselle0 współczuję nocki
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ibufen podaj jakby gorączka byla, ewentualnie na noc bo w nocy lubi rozkładać i męczyć |
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, a babelek dalej sie meczy, furczy i pokasluje, nie wiem, czy isc z nim znowu do lekarza czy nie?
![]() Bylam w czwartek w zeszlym tyg pierwszy raz i teraz w pn, myslicie, ze przesadzam??? ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#396 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze sama piec zaczne? Platki kukurydziane WSZYSTKIE w wersji frost - polewie z cukru. Kaszek nie ma, wcale. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Daria ma dwa ząbki
dwie dolne jedynki
|
#398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Kubuś zjadł szalone 50 ml kaszki :/ kiedy on będzie jadł więcej? ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- meneq a może jakiś kleik ryżowy z owocami? |
||
|
|
|
#399 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a co do tych powodów pobudek, w każdym jest trochę racji Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja jeszcze z olbasa inhalację robiłam tzn kropelkę do jakiegoś pojemniczka, wrzątek i pod łóżeczko. dzien dobry tak w ogóle ![]() u nas już zdecydowanie lepiej, nocka przespana furczy jeszcze w noski, ale mniej i kaszel też już rzadziej a chłop oczywiście umierający
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Kleik ryzowy je na okraglo, dlatego przynajmniej przy sniadaniu chcialabym go jej oszczedzic
|
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie to normalna temperatura
Grzejniki mam zakręcone, a temp. nie chce spadać, ale mi tam pasuje ![]() Ciekawe kiedy się pojawią Oby Domcia była jedną z nich
|
|
|
|
#403 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nam się raz jeden jedyny zdarzyła przespana noc, po powrocie z Chorwacji, chyba byl podroza zmczony. Spal od 19 do 9.30. Boze, głupio to zabrzmi ale nie wiem czy mnie coś milszego spotkało w ciągu ostatnich 9 miesięcy. Tak bardzo marzę o normalnym śnie czasami, że już nie daję rady. A jeśli chodzi o te przyczyny, które podałaś to u nas by się wszytsko zgadzało. Kiedy skonczylo się zabkowanie Boorys zaczal jesc jak szalony w nocy, wypijal cale 210 ml, co w dzien sie nie zdarza. Po prosgtu nic go wtedy nie rozpraszalo i mogl spokojnie zaspokoic głód. A smoczek .. to co bylo poczatkowo wybawieniem teraz faktcyznie jest udreka. Zbieram się juz od meisiąca do oduczenia go zasypiania ze smoczkiem, ale co wieczor jak mam wybor - zasnie od razu i do 24 mam wolne albo mam sie z nim meczyc - polegam niestety.
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się...zapindalacie z tym pisaniem...jak trochę człowiek odpusci...to potem nadrabia pół godziny:banghead:
Po pierwsze: -Bokeh..czapka super a zdj.z Hanulą boskie-wyglądacie extra! -Black- Oliwka poprostu najpierw się pozadnie rozgada...a potem popędzi.....zobaczysz ![]() -Cala zdrowka dla Julaska! -Hje za pozno wczoraj polalas, usnęłam przy pustym kieliszku...ile mozna czekać ![]() ![]() -misiael...współczuje chorego Chopa.... Teraz doszedł Ci etat nadskakujacej pielęgniarki ![]() -Silver gratki za ZOMBY ![]() Jeśli coś pomylilam....pominelam-przepraszam. Szukamy kombinezonu jesiennego....jesli któraś..gdzieś..coś.. ![]() O Antonio nie spi...idę dać mu sniadanko i niedługo wrócę bo Wam nie ufam, ze malo naskrobiecie..nie można zostawić Was na długo bo szalejecie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#405 | |||
|
Zadomowienie
|
Wróciłyśmy ze spaceru i od razu lepiej się czuję
a więc póki Kruszyna śpi,nadrabiam![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kochana, nie ma czego brwi grube i krzaczaste po tatusiu, ujarzmianie ich to wyzsza sztuka, no ale henny to ja robić nie musze
|
|||
|
|
|
#406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
Cytat:
antonio i pietraszko boscy!!!! Cytat:
|
||
|
|
|
#407 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Mój chorutek zasnął, może chociaż z pół godzinki pośpi
![]() Wiecie co, mój teściu tak się przestraszył, że mała się przeziebiła i przywiózł mi pół apteki, jak zobaczyłam ceny to sie przeraziłam, ale nie chce kasy powiedział, że to od niego dla Julci, żeby szybko wyzdrowiała. No i Babka w aptece wcisnęła mu fridę, a ja ją mam i pojechał oddać ewentualnie wymienić na jakiś środek do pielęgnacji czy cuś.Małż zaraz kliknie katarek na all, skoro taki byl polecany ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() zainteresowany nim jest? ciekawe, czy moja by usiedziała Cytat:
zanim do końca nie doczytałam myślałam, że będzie "oo jaki piękny ksiądz" TUGEZA ![]() Aloes w bożence mnie rozwalił, pół nocy sobie wyobrażałam ten listek na bożence i na cyckach co do kurtek na zimę to my kupiliśmy taką http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...urtki/109054/1 wzieliśmy też czapę i rękawiczki, ale nie ma na stronie- może później zrobię zdjęcie. Aha, i wystawiłam ubranka na bazarku może coś pójdzie ![]() teść własnie wrócił i wymienią mu na katarka, odbiór wieczorem, bo muszą ściągnąć do apteki
|
|
|
#408 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bokeh z Hania- cud miod malinka julas - jaki fryz Cytat:
![]() tylko chodzilo mi o to ze po obudzeniu jak dziecko jest w spiworku to jest wieksza szansa ze rodzic uslyszy takiego malca niz bylby tylko w pizamce bo wtedy to te dziabagi poruszaja sie bezszelestnie i o wypadek nietrudno u nas spiworek pod tym wzgledem sie sprawdzaCytat:
tez ogladalam... na moje oko, ta para co sie poklocila o syfiaste stanowisko leci na siebie tzn on na nia takie przemyslenia z ranca ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#409 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja próbowałam, tyle że z wodą. No ale dałam sobie spokoj, bo jeżeli w nocy spokojnie może się najeść, a u nas to jest wskazane, bo wagi nie mamy imponującej, a do tego Borys jest tak ruchliwy że spala kcal na potegę. Ale w innym wypadku na pewno bym dalej próbowała z wodą i wiem, że w końcu by się to opłaciło tak sam jak udało mi się, że od kilku miesięcy Borys zasypia sam o 19 często nawet przed, odłożony do łóżeczka po karmieniu. No ale niestety .. A tak marzę o przespanej nocce. Moją frustrację potęguję fakt, że Tż śpi w najlepsze. ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie powiem co przeczytalam
|
|
|
|
|
#411 |
|
Wtajemniczenie
|
cała ale masz super teścia! mój by co najwyżej chusteczki kupił
|
#412 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja mam PUMO VAP bo nie było tego zamiennika o którym mówicie. treselleo- oby dzień minął Wam lepiej niż nocka
|
|
|
#413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrowka! ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- jako tako nadrobialm - spylam do robotki - papapapapaa |
||
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takze ten no..więcej już nie wstawię syna "w takich okolicznościach". Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#415 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
cala...fajna ta kurtalka...bardzo fajna, A ja mysle nad kombinezonem na jesien(lzejszy) i zime...a teraz sama nie wiem-kurtka-kombinezon?
Ja tez wczoraj zaczęłam wystawianie na all...na razie 5 szt...a to dopiero początek..nie lubię wystawiać...pozeradlo czasu-wole łajzażing. P.s. Proszę bardziej...kompetentna osobe o zamieszczenie w słowniczku "łajzażu" ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-10-03 o 09:43 |
|
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
nie tylko Ty
![]() Cytat:
No i może schudnę dzięki temu?
|
|
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
Cała, Szajuś, cudaśne kurtałki
Dziękujemy za Pietraszkowe komplementy ![]() Hope, bąbel ma teraz jeszcze takie ogrodniczki i chustkę zawiązaną pod szyją, matyldo, wygląda jak mały kowboj Kurczę, nie poszłam na drzemkę z młodym i jakoś tak....dzień mi się dłuży My stawiamy na kurteczkę i takie "narciarskie" spodenki, myślę, że będzie okej Silver, gratulacje ząbeczków!!! buuuu u nas dalej nic tak jak w poczekalni nie wierzyłyśmy w porody tak teraz nie wierzę w zęby ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- aaaaaa czemu wycofują pulmex??? coś niebezpieczne czy coś? Bo my ciągle tego używamy
|
#419 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ikolczyki i kapelusz bardzo mi się podobają! |
|||
|
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio chciałam chwile odpocząc to TZ powiedział,że on teraz książke czyta i nie może Boże kiedy ja czytalam książkę w dzień ![]() ale mam jęczydło jęczydlowate, wrrr w nocy wycie i żarcie non stop aż mam humor zepsuty padł teraz w wózku, bo na rękach nie, w łożeczku nie, przy cycku nie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.

(to chyba najczęściej pisane przeze mnie zdanie na tym forum
), no ale dziś to masakrowa masakra była. W pewnym momencie myślałam, że już dzień i wstajemy bo tyle pobudek było, a tu ledwo północ, i gdzie tam do rana
także w efekcie prawie w ogóle obie nie spałyśmy.
Myślałam że poczytam trochę i coś skrobnę ale Michał się obudził i jęczy! Nie mam już sił. Ciągle się uwagi domaga, chyba nigdy już nie będę miała czasu na wizaż
nie wyrzucimy
dla Amelki
legginsy + skaperty i body z długim czy krótkim, musisz sprawdzać ciepłotę i tyle. NIC więcej. 

tak czy siak nawet sie wyspalam, ale z podekscytowania ze on nie placze nie moglam spac
Najwyraźniej moje dziecko skupia się na rozwoju intelektualnym, zamiast motorycznym.
Ale to chyba po mnie, bo ja chodziłam, mając niecałe 11 miesięcy, ale mówiłam za to bardzo dobrze już w wieku roku, mając 14 miesięcy wydarłam się ponoć na cały kościół zdaniem "Ooooo, jaki piękny motylek!!". 

u nas spiworek pod tym wzgledem sie sprawdza