|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
a czemu chcesz zastępować kaszkę? Cytat:
![]() dopiero mam chwilę jak maly śpi albo jak jestem w biurze ale na pewno kochana nikt tu o Tobie nie zapomni, nie pozwolimy na to
|
|
|
|
|
#482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo drogie to cholerstwo jakbym tak miała kupić 3 zestawy po 30 zł....![]() no a zdjęcia może zrobię..... ale dużo tego ![]() Ale takie dwa golfiki kupiłam i fajne są Cytat:
u mnie jest to samo Hania ,a cały pokój do zabwy a jej zabawa polega na staniu przy mnie, wchodzeniu na mnie itp.... ![]() Mam pytanie bo nie mam dla Hani takiego polarowego pajacyka do spania, jednak u nas w sypialni jest chłodno, bo ja nie lubie jak jest ciepło jak się śpi, no i chciałam jej kupić tylko 45zł w smyku..... w lumpeksach mało kiedy są takie rzeczy. Macie takiego pajaca? przydatne to? i wtedy ubieracie pod to jeszcze body z krótkim? w ogóle nie wiem jak to ogarne ona się odkopuje czasem spod kołderki a w śpiworku, sobie nie wyobrażam całą by się obkręciła 10 razy obudziła bo by jej nie było wygodnie a rano jakby miałą wstac w łóżeczku w śpiworku to wybiła by zęby (których nie ma )
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko w body bo mu po prostu za gorąco, kiedyś przez sen mu ściągałm no ale to chyba zależy od dziecka, moj po prostu nie lubi przegrzewać jajec
|
|
|
|
|
#484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ojjj, rzeczywiscie slaby interes... |
||
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh: ja chętnie zobaczę zdjęcia ciuszków
Co do pajaca : mam, ale jeszcze przyduży więc jeszcze nie śpi, ale pewnie zimą będzie. 45zł trochę dużo, fakt. Silver: ja myślę, że ten brak pełzania wynika z niechęci bycia na brzuszku. Wszystko inne wydaje się okej, może ona po prostu od razu stanie na nóżki? są takie dzieci przecież ![]() Ale mam jęczydełko! Teraz znów śpi, poprzednia drzemka trwała 15 minut i chyba za mało bo od razu jęczonko. Oby teraz się wyspała moja malizna )
|
|
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane jesteście i miło że jednak ślad po mnie nie zaginie
![]() Marsi-mam dokładnie tak samo. Nie chce by cokolwiek było ważniejsze od dziecka i jego potrzeb. Widzę że teraz szczególnie potrzebuje mojej bliskości bo np u męża potrafi marudzić,wiercić się a jak ja go wezmę na ręce to wtula się we mnie i wycisza momentalnie
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w ogóle czekamy na prezentacje fryzury
|
|
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh jakie smoki dla Hani kupujesz? Bo ja mam cztery i każdy kosztował ok 5 zł
Dwa mam z Canpola, a dwa z BD
|
|
|
|
#489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nancy - zapomniałam! pogratulować Kubusiowego "mama" |
|
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na dodatek dalej ma smoki 0-3 miesiące ! ona jak tylko jej wkładam do buzi 3-6 to wypluwa.... i boje się czy to jakoś na jej zgryz nie wpłynie lub coś
|
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są rózne piękne 0-3 3-6 ale większych nie doświadczysz.A ile maci stopni w sypialni?
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja za to nie lubi lateksowych smoków, tylko kauczukowe.Domcia też na początku nie chciała większego, ale w końcu zaakceptowała - próbuj A właśnie Cała jak tam kciuk Julaskowy? Nadal go ssie? |
|
|
|
|
#494 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jak już tak w miarę zaśnie to sama wyciąga. Nie chce już na tym etapie dawać jej smoka, skoro tyle m-cy była bez. Ostatnio wygrzebała z zabawek i sru do buzi, ale śmiesznie wyglądała, nie przyzwyczajona jestem do jej widoku ze smokiem- no jak taki dziudzunio malutki ale zaraz go wyrzuciła w kąt.a Domcia jak? Dziewczyny, jakie brałyście foteliki? 9-25 czy 9-36 kg ?
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Tak pamiętam że obiecałam
|
#497 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
No oczadziały
Nadrabiam od rana a i tak nadal jestem w czarnej Widzę że mi zeżarło cytat z Amelką Deli i lampą - dla niejI któraś pytała o zgrzytanie zebami - Igi zgrzytał jak się dorobił 4 sztuk ale juz chyba się przyzwyczaił że je ma bo przestał po jakimś czasie. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A kombinezon super! Cytat:
![]() Uprasza się o zdjecie Pietraszka w czapie. My mamy 3 czapy takie cieplejsze, w tym jedna taka jak misio brązowa z uszkami ![]() Cytat:
za postepy dla HaniCytat:
Też sobie myślałam ostatnio żeby się ubrac podobnie jak Igi i fotę trzasnąć na pamiątkę ale nie miałam czasu myśleć co mamy podobnego z ubrań
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam ABS. Ale mam zakwasy..aaaaaaaaaaaaaa
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
meneq a nie ma możliwości, żeby ktoś Ci przywiózł albo przysłał jakieś kaszki?
silver a często kładziesz Darię na brzuszku? Czy np śpi na brzuszku? |
|
|
|
#501 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie, Silver, a zeszłyście już z Darią na podłogę? co ona wtedy robi, siedzi sobie? A co robi jak zabawka jest gdzieś dalej?
|
|
|
|
#503 | ||||
|
Zadomowienie
|
Probuje choc troche byc na bierzaco, zeby nie wypasc calkowicie z obiegu ![]() Cytat:
Co do tz mysle, ze to super pomysl z twoimi wieczornymi wyjsiami na silownie. Cytat:
Mi sie tez wydaje, ze sytuacja sie u nas troche poprawi, jak maly odstawi piers. Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#504 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
FACECI!! ![]() Cytat:
![]() Mama mi mówi że ona ma jeszcze czas. I że moja siostra wogóle nie raczkowała tylko od razu chodziła i biegała. A co do smoków , ja tam samo robię. Mam kilka przygotowanych na szafce obok łóżeczka ![]() Właśnie dziś w nocy nie umiałam znaleźć i sięgnęłam po drugiego. Cytat:
|
|
#505 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no i Leoś Cytat:
![]() współczuję kłótni z Tż ![]() Cytat:
![]() ![]() dzwoni, pytam się i jak w pracy. odpowiedź- a jak ja się czuję to już nie spytasz Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja miałam takie polarkowe dwa. ze smyka bodajże dostałam w prezencie. leżą na strychu u moich Rodziców z metkami ![]() byłysmy na spacerze i w tym czasie był listonosz z moim pingwinkiem. muszę z awizo na poczte zapindalać. i dzwonili, że wózek do odbioru
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-10-03 o 13:36 |
|||||||
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
ILLUSION odkupiliśmy porodzinnie za 50 zł. Jak tylko go w to wpakowałam to od razu wyczaił o co cho i się buja
|
|
|
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() marsi kurczę, co za sąsiad :/ ![]() niby tak prosto powiedzieć, być konsekwentnym ale w praktyce trudno to stosować
|
|
|
|
|
#508 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak jak Black, ubieram na noc zwykłe pajace Cytat:
![]() Moja siostra nie raczkowała w ogóle tylko od razu chodziła. Czekamy, czekamy ![]() Cytat:
Nie śpi na brzuszku. Cytat:
![]() zazdrościmy ![]() Cytat:
Jak ją sadzam to potrafi długo siedzieć. A jak zabawka jest gdzieś dalej to bez problemu sięga po nią po czym wraca spowotem do siadu.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-10-03 o 13:49 |
|||||
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Mam chyba odpowiedź czemu Amelcia tak jęczy - z niewyspania!
Chyba potrzebuje dłuższej drzemki odkąd na czworaka zasuwa. Bo znowu mi śpi ponad godzinę, wczoraj było to samo. Czyli jak się budzi po 15-20 minutach i dalej jęczydełko to co robić? Uśpić na nowo. Hmm. |
|
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaa ja to lubie mieć zakwasy masochistka ze mnie, ale przynajmniej wiem, ze cos sie dzieje ;p Cytat:
U mojej Amelki to samo!! jak moja sie budzi po 15 minutach to szybko leceee niczym struś pędziwiatr i przytulam, daje cyca i spi dalej, bo tak to jęk na jęku ;p
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.

bo nie mam dla Hani takiego polarowego pajacyka do spania, jednak u nas w sypialni jest chłodno, bo ja nie lubie jak jest ciepło jak się śpi, no i chciałam jej kupić tylko 45zł w smyku.....
), składniki farszu mieszam, filet nacinam, wkładam farsz, spinam wykałaczkami, posypuję solą, pieprzem, czosnkiem. I można to smażyć, gotować na parze albo piec w rękawie, 20-30 min i gotowe
jest to bardzo sycące, nawet mój tż więcej niż 1 szt. na obiad nie zje 

Nadrabiam od rana a i tak nadal jestem w czarnej
)