|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Stoję przed dylematem jak się spakować na jutro w torbę i plecak, jak chcę wziąć WSZYSTKO i ciągle mi się o czymś przypomina
|
|
#3842 |
|
Konto usunięte
|
Zakręciłam sobie włosy na wałki i mam loczki do ramion
|
|
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odkąd tata umarł (gdy miałam 4 lata). On nie pozwalał mnie źle traktować, więc się do jego śmierci hamowała. Studiowałam zaocznie przez pierwszy rok. Potem zmieniłam na dzienne, bo matkla gadała mi co ludzie powiedzą i cisnęła mnie psychicznie. Zmieniłam tryb studiowania dla świętego spokoju. I tak pracy nie mogę znaleźć w zawodzie i wątpie bym po studiach znalazła, bo nie mam 2 lat doświedczenia, któtego chcą pracodawcy.
WYMIANA Nie znoszę osób przemądrzałych, których ich ZAWSZE musi być na wierzchu. I do tego w ich mniemaniu ZAWSZE mają rację. Dieta cud- seks i głód. Edytowane przez Dolczi Czas edycji: 2013-10-04 o 13:39 |
|
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, pojechałam tramwajem w przeciwnym kierunku niż jest Hebehebehebe. No i klops, bo zapomniałam, że tam jest Golden Rose.
Tak, niestety, poczyniłam tam zakupy, ale żeby Cię udobruchać zgarnęłam coś i dla Ciebie. ![]() O nie! To oznacza, że nie będziesz miała już żadnego godnego powodu, by przyjechać znów do Bytomia.. ![]() Ojtam, zrobią Ci operację na otwartym sercu, ale potem będzie tylko lepiej. Poza tym my Ci tutaj urządzimy terapię wspomagającą, przecież jesteśmy w tym dobre, nie?
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-10-04 o 13:41 |
|
|
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43115756]Ja bym wszyła jakiś delikatny materiał-siateczkę
gdzieś widziałam takie cuś, jak znajdę to wrzucę [/QUOTE]Cytat:
|
|
|
|
|
#3846 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
HAHAHA.
|
|
#3848 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Z etapu "nie jestem w stanie" weszłam w etap "nie chce mi się" iść na imprezę. Starzeję się, kurczę
|
|
#3850 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zacznij szukać jakiejkolwiek pracy chociażby na weekendy.
|
|
|
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
Przestań, bo się zgrzejesz.
![]() Nie mamy Ci już nic fajnego do zaoferowania, taka smutna prawda. ![]() Kurde, siedzę na ćwiczeniach, nudy jak cholera.. A mnie świerzbi, coby wsadzić łapy do torby i pomacać raz jeszcze to wszystko co nakupowałam przed przyjazdem na uczelnię.
|
#3852 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#3853 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
8 min legs. 8 min buns. Te są naprawdę dobre. W tych ćwiczeniach nie chodzi o to byś padała ze zmęczenia i lał się z Ciebie pot. Mają pracować określone partie mięśni i pomału się rozbudowywać. Sama dziś zaczęłam 8 min legs, wieczorem zacznę 8 min buns. Do tego porobię jeszcze z 50 przysiadów, może więcej. Mam pms. Waga dziś pokazała 54kg, a 2 dni temu było 49,5 ![]() Magazynowanie wody jest okrutne. Jak żyć?
|
||
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Eee, don't worry, w moim też. ![]() Chodziło mi o to, że zmierzałam w przeciwnym kierunku niż do Hebe, ale zapomniałam, że tam gdzie zmierzam jest stacjonarny Golden Rose. I lakierowy szlaban pierun trefił.
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
A Wy same?
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43123308] Też mam taką koleżankę Zależy co ostatnio miałaś [/QUOTE] To jest paranoja niedługo o kibelku nawet będą wspominać bądź o tym, że papieru im brakło ![]() Ostatnio miałam maskę po myciu zatem ani jedno ani drugie
|
|
|
|
|
#3857 |
|
Spaceroholiczka
|
Zrobiła mi się buba na skórce przy paznokciu. Tak, że aż zaczyna ropieć i krwawić, a paluch jest zaczerwieniony oraz opuchnięty. Czym to potraktować?
|
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
A no tak. Tyż racja. W końcu my to my, z nami wszystko jest fajne. Nawet Bytom.
![]() Cytat:
Omnomnom, omnomnom!
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-10-04 o 16:20 |
|
|
|
|
#3859 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Odnośnie do Seri miodowej- dziś nałożyłam ją wedle zaleceń producenta, na dosłownie 3 minuty. Włosy rzeczywiście są po niej bardzo ok, choć nie ma tego efektu wow. Mam jeszcze do wypróbowania imbirową i winogronową, ale wszystko w swoim czasie. |
|
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3861 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#3862 |
|
Wtajemniczenie
|
Dolczi, Dolczi kochana <3
Aż mi się moja cała historia przypomniała.. mimo moich nastu lat, to bujnie było jak za trzydzieści. Od małego nie miałam żadnych kumpel, bo po prostu byłam lepsza - lepiej się uczyłam, lepiej śpiewałam. Lepsza pod niewieloma względami, bo sama też widziałam swoje wady. Wcześnie zaczęłam nosić grube okulary, jąkałam się, miałam krzywe jak cholera nogi i oczywiście dziurę między jedynkami. Wieczne wyzywanki, wszyscy mnie wykorzystywali jedynie dla odpisywanych zadań itp a ja się dawałam, żeby nie być sama. W gimnazjum wybuchł konflikt klasowy przeciw jednej takiej R. Po chwili obmyśliła ona, że obwini za wszystko mnie. Klasa o dziwo stanęła za mną. Jedna. Wielka. MASAKRA. Kompletnie. Sąsiadką jest. Ojciec jej palił pod naszym domem ognie. Wzywali policje, że niby u mnie patologia. Pobicia... czujesz to? W 3 klasie byłam zmuszona zmienić klasę. Byłam już na skraju załamania... Rodzina mnie też nigdy nie rozpieszczała (bracia ciągle powtarzają, że mnie nienawidzą). A ja co? Przeżyłam gimnazjum. Wygrałam kilka prestiżowych konkursów. Powoli zaczęłam się wygrzebywać z tego załamania. Zaczęłam liceum. Nowi ludzie, nowe środowisko. Postanowiłam tamto zakopać, nie było tego, nikt o tym nie wie a ja mogę zacząć od nowa w liceum. I jak jest teraz? Druga klasa pełną parą, mam kupę dobrych kumpli, mogę zaufać wielu osobom. Mogę na nich liczyć. Sama widzę w sobie zmiany, staram się być jak najbardziej pozytywna. Kiedy opowiedziałam kilku klasowym fejmikom, co mnie spotkało, kopary opadły, jakim cudem ja jestem tak uśmiechnięta i wiecznie radosna.. Pomogło mi wielu ludzi, o których śmiało mogę powiedzieć - aniołowie w ludzkich skórach. Nie bez echa przeszła jednak też moja wysoka samoświadomość. Rok temu zaczęłam śpiewać, na scholi poznałam mojego faceta, który prawie 3 miesiące temu poleciał do USA... Kiedyś miałam figurę idealną, 90/60/90. Teraz trochę przytyłam, ale zamierzam do tego wrócić. Wyładniałam, to fakt. Zaczęłam dbać o siebie, zaczęłam grać na gitarze. I jakie efekty? Nie rusza mnie negatywna opinia innych. Nie boję się bólu fizycznego ani psychicznego. Wiem, że sobie poradzę, nie rusza mnie nic, ale nie jestem oschła, a pełna życia i radości. Dało mi w dupę, ale się odbiłam - nie załamałam, ale przyjęłam, co życie dało, zauważyłam dobro i obróciłam zło w niwecz. I Tobie życzę, żebyś się nie poddała - to zło, którego teraz doświadczasz - ono minie, a pozostanie siła. Udowodnisz sobie, że niełatwo Cię złamać i od teraz będzie już tylko prościej. Trzymaj się |
|
|
|
#3863 |
|
Konto usunięte
|
Dolczi, wszystko będzie ok. Pamiętaj, że zło zawsze do nas wraca ze zdwojoną siłą.
|
|
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję dziewczyny. Mam nadzieję, że na bracie i matce się to wszystko za ileś lat zemści. Któras pytała o pracę na weekendy. Jak pracowałam w Realu w poprzednie wakacje, to największa wypłata jaką dostałam to było 345zł, za ponad 70h pracy. Dziękuję za taką wypłatę, biorąc pod uwagę koszty dojazdu (100zł) nie było warto.
WYMIANA Nie znoszę osób przemądrzałych, których ich ZAWSZE musi być na wierzchu. I do tego w ich mniemaniu ZAWSZE mają rację. Dieta cud- seks i głód. Edytowane przez Dolczi Czas edycji: 2013-10-04 o 18:11 |
|
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
Ostateczni wybrałam olejowanie na odżywkę
siedzę już kilka h i zaraz idę zmywać Przydał by się jutro GHD gdyż TŻ postanowił zabrać mnie do kina, a daaaawno już nie byliśmy Polecacie może jakiś film? ![]() Ogólnie poszłam na kolację wracam a tu mi przybyło 2 nowych obserwatorów, cieszę się jak dziecko |
|
|
|
#3866 |
|
Wtajemniczenie
|
izaa29, przybył Ci trzeci ;-)
Dolczi, nie życz źle drugiemu, bo to do Ciebie wróci ;-) |
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mi miło
Podwyższyłaś mój poziom szczęścia Użyłam d/s resztkę oleo repair, przy spłukiwaniu już były takie fajne
|
|
|
|
#3868 |
|
Wtajemniczenie
|
Możesz mi odstąpić, przyjmuję wszystko :-D
|
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Na reszcie piątek, bo już nie wyrabiałam.
Dzisiaj mój 'pierwszy raz' z maską scandic banana Muszę podciąć grzywkę, bo już się nie układa.
|
#3870 |
|
Spaceroholiczka
|
Miałam ćwiczyć, ale czuję zakwasy i zrobię sobie przerwę. Wymasuję oraz porozciągam się na piłce
Siedzę też z olejem sezamowym na włosach i zostanę z nim na noc. Rano dołożę tylko jakiegoś małego miksa. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.

gdzieś widziałam takie cuś, jak znajdę to wrzucę 

Podwyższyłaś mój poziom szczęścia