|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ Lierac, OPI, Essie, China, Smashbox, YSL, EL, Guerlain, Furla,duuuży wątek
ok ale masz jakieś porównanie podkładu do oryginału ?jak myślisz/czujesz ?
kolor jasny czy raczej ciemniejszy ? ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Dziękuję za odpowiedź dosyć obszerną. Czyli w sumie trochę ciemny jak dla mnie tak mi się wydaje jednakże , przemyślę to i dam oczywiście odpowiedź jak najszybciej. Wolę mimo wszystko takie wymiany gdzie nie nastawiam się na wywalenie czegokolwiek od wejścia .
|
#214 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: MAJ Lierac, OPI, Essie, China, Smashbox, YSL, EL, Guerlain, Furla,duuuży wątek
Jak z nami? Pisałam Ci pw w tygodniu
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
Wkleilam zdjęcia
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post42952840Ja chyba musiałabym na żywo zdecydować, nie znam tych produktów. Generalnie poszukuję przede wszystkim: dobrego korektora pod oczy do jasnej cery, produków do cery z zaczerwienieniami, pudru brązującego.
|
|
|
|
#218 |
|
Zadomowienie
|
Coś za telefon
![]() Polecam szczególnie biżuterie
|
|
|
|
#219 |
|
Rozeznanie
|
Myślę, myślę nad propozycją
![]() A mogę prosić odrębne zdjęcie dwóch kółek cieni Smashboxa i czwórki Guerlaina, bo nie mogę znaleźć wśród Twoich zdjęć. Brązowa torba Furla też mi się podoba, gdybyś np była chętna oddać ją za wszystkie te trzy rzeczy, które wymieniłaś, chociaż wątpię, bo cenisz ją wysoko. Te moje trzy rzeczy są warte jakieś 350 zł.
|
#220 |
|
Rozeznanie
|
Nie znam cieni Guerlaina w takim wydaniu jak Twoje, mam czwórki niebieskie i różowe ale prostokątne. Te odcienie fioletów też są trochę inne niż w tych prostokątnych cieniach, które znam i do zakupu, których się przymierzam od dawna. Te Douglasowe są takie jakby granatem złamane, a Twoje są zbyt liliowe jak dla mnie niestety.
Za to te Smashboxy po prawej bardzo mi się podobają. Może wymieniłybyśmy to jedne kółko Smashbox na krople Collistar? W polskim Douglasie te kropelki kosztują 119 zł.
|
#221 |
|
Rozeznanie
|
16 Euro za te krople to faktycznie rewelacyjne cena. Sama też będę we Włoszech p nowym roku to może też się zaopatrzę
![]() Co do tych cieni Guerlain to nie mam jednak odwagi, tym bardziej, że chyba nie będzie możliwości sprawdzić tych kolorów gdzieś w sklepie, bo nie widziałam nigdy takich okrągłych. Może innym razem się uda ![]() Pozdrawiam
|
#222 |
|
Wtajemniczenie
|
Inecito,
za Coco Noir szukam tylko łisza Jakbyś coś miała- wiesz gdzie mnie szukać
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
niestety tylko perfumy mnie interesują. Dziękuję i pozdrawiam, M. |
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś u mnie głównie za grę
?---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Część rzeczy z Twojej wish listy mam, ale na razie nie planuję oddania ![]() Ale jak coś, odezwę się
https://www.youtube.com/watch?v=u58T0dvpxcs Edytowane przez pozzzziomka Czas edycji: 2013-10-25 o 12:10 |
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
konkretnie z wisha nie mam raczej moge zaproponować pokrewnie:
z suplementów mam 2 nowe opakowania Citrosept Aceorla forte - sprawdz na doz . pl bo linka nie moge wyslac 30tabl nowe opakowanie lbiotica wlosy i paznokcie z kremów mam 3 tubki pod 25ml takiego http://www.skincode.pl/skincode-esse...ergizer-cream/ i inne rzeczy w wątku - nic nie znajdziesz?
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za kolejkę? powinnam mieć masło mango tbs
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam ten wątek, jednak nadal nic
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
mam peeling mango, brzoskwinia i miód
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za oba https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1375356661 ?
Mam tonik Neril oraz maskę Organique |
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
hej, moze coś teraz za ziemię egipska?
mam w watku serum organique zielona herbata , poza watkiem mam masło kawowe rowniez tej firmy |
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
masło kawowe mam z wymianki, poj 200ml jest go około 150ml na moje oko
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie mialam myśli, że dalabym Ci tylko masło
![]() Myślałam wlasnie o narsie i masle za ziemię i mialam pytac czy taka wymiana Ci odpowiada. Mogłabym cos jeszcze dołożyc jakbys chciała z kosmetyków. Na masle nie ma daty produkcji, ale użylam go kilka razy i nic nie zrobił . Myślę, że nie jest przeterminowany. Zresztą mam dużo kosmetyków tej firmy, większość od 1 osoby i wszystkie nie mają naklejki z datą, ale są ok
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
może zróbmy tak - okazało się, że być może uda mi się załatwić tę grę. Jeśli nie, to się do Ciebie odezwę w połowie tygodnia i dogadamy ewentualne szczegóły
|
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się naszyjnik Cobra i kolczyki Gilete.
![]() Na krysztale na dole z prawej strony jest jakaś skaza czy obicie? ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Rozumiem. Ja niestety nic innego nie widzę, a za te perfumy szukam albo perfum z wish listy albo właśnie może mnie skusić jakaś ciekawa biżuteria. Czyli masz certyfikowanego Svarowskiego skoro jest tak droga. ![]() Dzisiaj planuję dokładki. Jeśli jeszcze coś Ci wpadnie w oko to zapraszam.
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, bizuteria pochodzi ze sklepu Svarovski, jest na 100% oryginalna.
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.