|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku? | |||
Mamy majowo-czerwcowe 2013, cz. 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 4,35% |
Śmiejemy się i gugamy, pierwsze miesiące już za nami. |
3 | 6,52% |
Kilkoro dzieci ma już ząbki, innym ciężko idą bąki. |
0 | 0% |
Pierwsze skoki już za nami, cieszymy się nowymi umiejętnościami. |
0 | 0% |
Bawimy się w pierdziochy i mamy mnóstwo radochy. |
1 | 2,17% |
Nasze słodkie niemowlaczki bączki puszczają i marchewką się zajadają. |
0 | 0% |
Nasze dzieci radośnie gaworzą i uśmiechy mnożą. |
0 | 0% |
Pierwsze ząbki i obiadki, jak nam dobrze w roli matki. |
12 | 26,09% |
Mamo, tato kończcie spanie bo przeżywam ząbkowanie! |
17 | 36,96% |
Mamo, tato kończcie spanie, kupa czeka na przebranie! |
7 | 15,22% |
Ząbki, marchewki, gluteny i cuda - idzie jesień złotoruda! |
1 | 2,17% |
Baczki wcinaja pierwsze obiadki, a mamy prowadza wizazowe /łizażowe gadki. |
3 | 6,52% |
Bączki wcinają zdrowe obiadki, a mamom ciastka i czekoladki idą w pośladki. |
0 | 0% |
Głosujący: 46. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a powiedz mi, jak będziecie sami chodzili na basen to będziecie Małego zanurzać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
moje dziecko puściło bąka giganta
![]() ![]() ![]() zgasiłam lampkę nocną, może zaśnie ![]() spadam, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i masz racje - ciuszków ma naprawdę dużo, a takich na później to już w ogole...tyyyle cudnych plaszczykow, sukienek. dwie ogromne walizki pelne angielskich cudeniek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
![]() dzisiaj była bardzo powazna, szymek probowal ja zaczepiać, ale nie dala się sprowokować do lobuzowania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
http://www.srokao.pl/2011/11/analiza...gode.html#more |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4598 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ja zawsze jak trafie na dobre przeceny to upoluje tez troche i to 2zł, to 3zł, to 4zł, to 3,5 zł i przy kasie i tak 60zł ![]() ![]() co do zwierzątek, to ciekawe co takie dzieci sobie myslą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uroczy ![]() Cytat:
![]() ![]() --- Z grubsza nadrobiłam ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zadomowienie
|
Jenny się napracowałaś
![]() ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
![]() swoja fotke wstawie jak wreszcie będę wygladac jak ludz ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- nadrobiłam, wiec tez uciekam. kolorowych ![]() ---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- a jeszcze, znalazłam calkiem fajne kombinezony, gdyby ktoras chciała: http://allegro.pl/kr-kombinezon-cool...602752949.html http://allegro.pl/sliczy-kombinezon-...601979815.html http://allegro.pl/kombinezon-zimowy-...602052314.html http://allegro.pl/cieply-rozowy-dres...601686096.html |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moje dziecko nie chce spać buuu ---------- Dopisano o 06:23 ---------- Poprzedni post napisano o 06:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() Bardzo fajne to przysłowie ![]() ---------- Dopisano o 06:24 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ---------- [QUOTE=diabli;43144512 przeczytałam pogrubione i mysle PIZZE jadl? ![]() ![]() [/QUOTE] ![]() ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ---------- Szukam jakiegoś fajnego przepisu na kaszę jaglaną na śniadanie...chciałam sobie zrobić ale same pulpeciki znajduję ![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- Złożyłam zamówienie w Arosie, 82 zł ![]() ![]()
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane!
Wiecie co się dowiedziałam? Znajomej synek ma 2 miesiące a już zostaje karmiony rosolkiem na skrzydelku zasypywanym kasza manna, zupka z ryżem:banghead: Axela to straszne z tym pożarem! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4605 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Ja znowu z doskoku. Tz dzisiaj o 6 rano wyjechał i nas zostawił ![]() Miał wczoraj jechać, ale nie umielismy sie rozstać ![]() Rodzice strasznie sie cieszą ze bedą miało jeszcze trosKe swoją córeczkę i wnuka ![]() Mały o 4 jadł cyca, potem zasnął i obudził sie by pożegnać tatusia. Teraz lulan go w wózku, moze chwilke przytnie komara. Na 10.30 idziemy do Kościoła ![]() Widzę ze juz wątek wykanczacie.. Nie mogę sie zdecydować na który tytuł zagłosować ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat:
![]() Kurcze ja nie umiem sobie tak zorganizować dnia...ostatnio w Kościele byliśmy 14 lipca na chrzcinach Heli ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o konsekwencjach ktoras slyszala? Bo ja niee ![]() Moze to wszystko o wprowadzaniu itd to jakis mit, te dIeci jedza i zyja? Moze po porodzie trzeba zaserwowac schabowego z ziemniaczkami i kapusta. Dlatego mlode placze bo zamiast jedzenia ma mleko? :p zart oczywiscie ale glhpota powala, z drugiej strony tym dzieciom nic nie jest. Nie slyszalam nigdy w tv "2mc niemowle zatrute danonkiem" niewiem co o tym myśleć Sent from my HTC Vision using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale możliwe że nasze wnuki już od 2 miesiąca będą mieć rozszerzaną dietęwłaśnie danonkiem ![]()
![]() |
#4609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my HTC Vision using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4610 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak jeszcze jak sobie myślę, to z czasem neistety coraz trudniej będzie coś znaleźć w ciuchach, ja juz jak sie trafi to kupuję, bo na większe dziecko to i bardziej zniszczone ;/ A Mały to takim przewodnikiem Nelci był, pewnie sam dumny,ze ma takiego ucznia, co może pokazywać mu świat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- dzień dobry ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | ||
Zakorzenienie
|
głoś oddany
![]() Cytat:
![]() dobre rozszerzanie diety Cytat:
![]() mąż mnie wysyła na pogotowie dentystyczne, także zapowiada się urocza niedziela..
![]() |
#4612 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
masakra mi sie wydaje ze moze umrzec od tego sie nie da ale po to trabia o zdrowym odYwianiu i prEsuwaja niektore wqrzywa czy owoce na wyzszy miesiac zeby nasze dzieci nie byly otylymi dziekamibw przyszlosci cieszyly sie lepsYm zdrowiem taknmi sie wydaje Cytat:
zacytowalam ale nie wiem o co chodzi hehhe Cytat:
Dojladnie u mnie to samo m. Juz codziennie musi jesc miesny posilek a ja od cholery marchwwki mam hehhe M. Wstal o 5 zjadl i spal do 8 z kilkoma pobudkami ale ja tam spalam heh Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4613 | ||
Zakorzenienie
|
sporo naprawde fajnych tytulow do wyboru! moze kilka watkow zalozymy?
![]() Cytat:
![]() no moze faktycznie czas znow zaprezentowac Florka w odslonie pooperacyjnej i "o co ci chodzi matka, ja zadnej operacji nie kojarze" ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- nad kamciatka to juz sie daaawno zastanawialam... nic sie nie pokazuje. moze wsiakla w obowiazki? cynamonowa za to na pewno "wsiakla" w szpitalu. mysle, ze da nam znac, jak juz bedzie po wszelkich diagnozach, operacji. i jak to wszystko przetrawi... to potrzeba troche czasu ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
My juz na spacerze, spi, jest cieplutko
![]() Niech to będzie dobra niedziela ![]() Sent from my HTC Vision using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() my byliśy na 9:00 w kościele i nawet nei wchodziliśy do środka, bo głośniki były włączone i straszzzznnnie miło, takie słońce, aż gorąco w płaszczu ![]() Łapmy dzisiaj energię słoneczną na cały tydzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() W sondzie zagłosowałam ![]() Zamówiłam wczoraj L.Księgę dźwięków i 3x Wierszykowo a sobie W Paryżu dzieci nie grymaszą bo też tu polecałyście ![]() To już wiem czemu wczoraj na basenie instruktorka nie pozwoliła Młodej nurkować - bo my pierwszy raz byliśmy a inni już 4x (zajęcia startowały od września) ![]() A do smarowania buźki kupiłam dla L.Hipp krem ochronny na wiatr i niepogodę ![]() ![]() Byłoby zabawnie, znów podobny termin ![]() Cytat:
![]() Teraz w bertim są obiadki gerbera 4 w cenie 3 - widziałaś ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie widzialam ale jak cenowo wyglada jedne zloiczek/? i jaka gramatura bo boj wciaga poki co 130 ale powinien juz te 190 zjesc , wiec tez 130 daje mucale a 190 daje 130 a to co zostanie na drugi dzien doklaam marchewe hehhe trzeba sobie jakos radzic nie hhe no i moj nie lubi owocow , toleruje soki ale nie chce mu dawac sokow za czesto , chociaz wczoraj kupil tz gerbera, dzika roza, winogrona z malina i w skladzie 100 % soku wiec chyba az tak zle nie jest u mnie tez szaro i ponuro ![]() aa tez mam ten hipp do twarzy dostalam go w tych prezentach szpitalnych ![]() Axela jak ty na spacerze bylas to ja jeszcze kisilam sie w pizamie heheh Czytalam co Cynamonowa pisala , trzymam kciuki za malego i sily dla niej duuzo ![]() m
![]() |
#4618 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrobilam mufinki, mloda w krzesle zachwycona ze tyle sie dzieje, na blache 12sztuk zrobilam 3smaki-czekolada z orzechami i migdalami, z polewa z ciemnej czeko, zwykle z wiorkami czekoladowymi, i noooocno cytrynowe z kawalkamu czekolady a na gore lukier ![]() Bede gruba i szczesliwa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.