![]() |
#2191 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
![]() na poczatek moze cos w tym stylu?
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
a na pozniej mam takie hity
![]()
#2193 |
Zakorzenienie
|
O nikogo nie ma? Zawsze keidy Marcel spi to wy gdzies chulacie
![]() Kiedys pytalam o pielegnacje uzebienia, mialam kupic ta silikonowa nakladke, ale sie wylamalam i kupilam zajączka ![]() W sobote tez upieklam z tego przepisu babke marmurkowa ![]() ![]() ![]() http://www.mojewypieki.com/przepis/t...bka-marmurkowa
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-07 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2194 | |||
Zakorzenienie
|
hej wam
miałam weekendowy odwyk od kompa a tu tyle storn naskrobane ![]() nie wiem czy i kiedy nadrobie ale postaram sie poczytac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2195 |
Raczkowanie
|
O kurde, jakie superowe te zabawki drewniane! Dzięki za tego linka, przepadłam już na tej stronie
![]()
![]() |
#2196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my sie kapiemy tez w duzej, tzn. maly sie ze mna kapie, ale myslalam, ze moze wlasnie pozniej jak bedzie siedzial to bedzie mozna wanienke wstawic do wanny i nie musiec lac tyle wody ![]() ja kupilam na niedziele ekologicznego brokula - byl pyszny.. do czasu, az na talerzu ukazala sie ugotowana gasienica - apetyt od razu minal :/ a czyscilam wszystkie różyczki dokladnie...
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie ta czapeczka z C&A.. chyba sie skusze
![]()
#2200 | |
MBZ♥
|
Cytat:
![]() o rany:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fajne . moje starszaki szczegolnie lubily takie cos z tymi metalowymi rurkami - mielismy to z ikei . W ogole co do zabawek drewnianych duzo mielismy fajnych z ikei -musze poszukac ![]() Cytat:
![]() co do zajaczka -co sie z tym robi ? Cytat:
![]() Jakub wrocil ze szkoly i jestem zalamana - ma tyle zadan domowych ze bedzie je robic przez co najmniej 2 godziny ,a dodatkowo slowka na cala strone z angielskiego na sprawdzian . i do tego codzienne czytanie - bo trzeba robic wpis i notatki (dzieci maja obowiazek czytac kilka stron i sie z tego rozliczac)+ lektura ... a jeszcze trening pilki 1,5 godziny .... i do tego wymislili ze jak jutro konczy lekcje o 15.45 to babka o 16 .40 robi dla calej klasy dodatkowe lekcje matematyki -aby dzieci rozwijac . Jestem wdzieczna ze poswieca sie tak dzieciakom i robi cos dodatkowego aby rozwinac ich umiejetnosci ale na boga wychodzi na to ze o 15.45 odbiore kube o 16 .15 Nina ma basen a 16.40 kuba znowu do szkoly .o 17 nina wychodzi z basenu (musze pomoc jej sie wytrzec i wysuszyc wlosy do pasa..)a o 17 .25 Kuba skonczy dodatkowe lekcje .A przeciez mam Roszka ktory" ze mna " biega ....i jak to zrobic sie pytam ??? ![]() Doliczajac te codzienne czytanie ,zadania domowe i codzienne obowiazki .... rozdwoic sie to malo .a od nastepnego dnia podobnie ......
![]() |
#2202 | ||
Zakorzenienie
|
![]() rajjuuuu, jaka cudna mama! z pazurem i humorem ![]() Cytat:
![]() może teraz stopniowo zwiększaj? hehe my, że rzeka pełna mleka ![]() a Gąsienicy nie będzie Pani żałowała ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() fAken dejziiii. trza przetrwać. jak na wojnie. teraz tak podaję. mam orkiszową z holle. mniej babrania z gotowaniem ![]() byłam, oglądałam. są świetne, ale nie kupiłam nic. większością tych rzeczy T. biłby się w głowę. jak podrośnie na bank coś dostanie ![]() ![]() fantastyczny ![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2013-10-07 o 14:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
MBZ♥
|
Nestelle, a te zajęcia z matematyki to chyba nieobowiązkowe?Jeśli Jakub nie ma problemów to bym pani podziekowała
![]() Córko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zajaczek do czyszczenia zabkow ![]() ![]() no gasieniczka biedna, ale tak sie ukryla, ze dopiero znalazlam ja na talerz - a ze nie jestem smakoszem takiego mieska, to reszty nie dalam rady dojesc - nie wiem, co ja sie taka delikatna zrobilam ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() a tak swoja droga, te nasze dzieci to chyba jakies nieczule sa na bol, czy o co chodzi?
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-07 o 14:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
o dziekuje
![]() ![]() ale to nie zajecia dla dzieci z problemami -a wrecz przeciwnie .... maja rozbudzic ich matematycznie -rozwinac i przygotowywac ewentualnie do olimpiad (tzw.zadania z kangurkiem).takze pewnie nie wszystkie dzieci beda chodzily ale jesli rodzicom zalezy na rozwoju to duzo jednak tak . .....
#2206 |
MBZ♥
|
Nestelle to może choć w innym dniu bo szczerze wątpię czy dzieci będą w stanie po całym dniu lekcji o takiej porze uczestniczyć czynnie w kółku matematycznym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzieci sa niezniszczalne . przykladem jest sroda-kuba idzie ze mna na basen z Roszkiem i po tym odwoze go do szkoly .konczy o 16.35 i migiem jazda na trening na 16.45 (tak-10 min na dojazd dlatego w ciuchach treningowych idzie do szkoly).wraca po 18 -kapiel,obiadokolacja ,lekcje i spanko bo w czwartek na 8 . ciagle jestem glodna . tuz po obiedzie nadal bym cos zjadla ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2208 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() aż odświeżaam kilka razy, żeby sprawdzić że nikt od posta nestelle nic nie napisał. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | ||
Wtajemniczenie
|
A co tu takie puchy??
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję za życzenia ![]() Dziękuję ![]()
![]() |
#2210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2211 |
Rozeznanie
|
hehe pisz pisz ![]() ![]() ![]() W sumie też jestem nieco zdziwiona. Nie miałam czasu w dzień siedzieć na kompie, więc byłam pewna, że znów mam do nadrobienia parę stron, a tu proszę, malutko ![]() Jutro ugotuję kaszkę i zacznę eksponować gluten, jak to tak ładnie nazywacie. Poza tym zaraz zawijam się do spania, niedługo będę chodzić spać razem z Mikołajem ![]() Kasia grasz w Settlersów??
#2212 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ostatnio pluła na warsztatach, tydzień temu sobie przypomniała i pluła trzy dni.... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Laski wrrrr- za dużo emot dajecie ![]() Łopanujcież siem ![]()
![]() |
#2213 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzy dni? U mnie by zniknęła w ciągu paru godzin ![]() Upiekę ją jutro bo przychodzi dawno nie widziana koleżanka .... chyba, że mnie dopadnie leń to będą muffiny z paczki ![]()
![]() |
#2214 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Strasznie jestem ciekawa tego Pana Pierdziołki ![]() A wczoraj właziłam za biurko i szukałam na regale moich starych książeczek - znalazłam całe garści (nie wszystko, co pamiętałam, wcięło gdzieś serię "Poczytaj mi mamo"... ![]() Cytat:
![]() Śliczna! Cytat:
![]() ![]() I Nestelle - masz za☠☠☠istą organizację dnia ![]() Krzyś mi padł zaraz po kąpieli, wyjątkowo ![]() ![]() Ja też zaraz się kładę, okres mnie wykończy ![]()
![]() |
#2215 |
Rozeznanie
|
witam się z wami dziewczynki. widzę, że nie tylko mnie ciągnie do spania po 21
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() I współczuję @ ![]()
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za zdjęcia zabawek drewnianych. Będę szukać. Jak traficie na konkretne sklepy czy coś dawajcie linki. Ja się musze przejść do naszych smyków krzysiów czy czego tam i poszukać. póki co najbardziej chcę dorwać gdzieś tą kostkę co wrzucałam.
Jakub znowu jadł żółtko. Małe grudy łyka bez zastanowienia ale dziś trafił na spory kawałek. Najpierw dziwnie na mnie spojrzał, potem połknął obiadek zostawiając na języku grudę, zacisnął "zęby" przegryzł żółtko i połknął ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Rozeznanie
|
Wstawać śpiochy
![]() Ja od 3 nie śpię ![]() ![]() Coś miałam napisać i zapomniałam aaaa już wiem, że tak się spytam .... a po co to żółtko się daje? Pierwsze o tym słyszę. W ogóle według mnie opieka położnej środowiskowej powinna trwać rok, a nie tylko 6 wizyt po porodzie i narka ![]() I o tych woskach zapachowych też bym nie wiedziała ![]() Ok cudowna cisza zapadła, chyba Mikołaj usnął ![]() To uciekam ... pojęczę i postękam jak on i może uda mi się usnąć też ![]()
#2219 |
Zakorzenienie
|
otwórz sobie aktualny schemat karmienia niemowlęcia. bo na razie to pół żółtka
![]() ![]()
![]() |
#2220 | ||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Ja tylko chcialam napisac ze dobrze ze nie mieszkam w Krakowie bo despa obkleila mi samochod karnymi k... ![]() Nadrabiam Was powoli w niedziele mamy chrzciny wiec wolny czas idzie na organizacje pozatym zaczal sie pazdziernik i za bardzo nie lubie tego miesiaca zawsze kojarzy mi sie z pgrzebami no i co w piatek bylam na dwoch kuzyn i kolezanka 23 i 29 lat ![]() Przepraszam za brak polskich znakow ale nie doszlam jeszcze gdzie sa na ipadzie bo komp mi tak muli ze po 5minutach odkladam teraz bede na ipadzie dzialac poki nue dostane nowego (juz kiedys mialam dostac ale jakos sie go zrobilo tylko ze krotko dzialal poprawnie) To milego dzionka kochane ![]() Wlasnie padlam socha w tv dieta matki karmiacej nic nie wolno jesc dlatego schudla no ladnie a ja wierzylam ze dieta matki karmiacej to mit no i waga mi stoi bo jem wszystko ![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
No wlasnie juz krzyczy ![]() Moje dziecko chyba ma wbudowany czujnik siadania matki do komputera bo od razu sie budzi krzyczy wierci itp. Ze nie ma szansy na siedzenie ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
![]() Generalnie mala jakos sie przesowa czolga ale nie mam pojecia jak bo nigdy nie widze i w zawrotnym tempie znajduje sie tam gdzie nie powinna
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2013-10-08 o 07:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.