|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3122 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Dałam studniówkowe do klubu
|
|
|
|
#3123 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuje Laski Czasami tylko mam takie załamki że będzie źle, ale ogólnie to wierze że wyjdziemy z tego... Katiennnn jestem!!!!! No i pije a Ciebie nie ma?! ![]() anulciak
|
|
|
#3124 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3125 |
|
Czekoladoholik
|
Też się żegnam Nie grzeszyć dzisiaj już i co to za picie jak Sylwester za pasem?
|
|
#3126 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak w LO ktoś chwalił moje ubrania, to praktycznie w większości przypadków były to ciuszki z SH ![]() ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43166636]No jasne Impreza raz w życiu, trzeba było uwiecznić [/QUOTE]no to jeśli będziesz miała chęć i czas, to możesz nam coś wrzucić ![]() Cytat:
czasami można by się rozpisać o czymś więcej, ale wtedy brakło by czasu na inne .. ![]() Cytat:
aż musiałam 3 razy sprawdzić, czy to na pewno Ty! tak się cieszę, że się odezwałaś! kamień z serca mi spadł, jak przeczytałam pierwsze słowa Twojej wiadomości bardzo, bardzo, bardzo mi przykro z powodu Twojego taty nie mogę sobie wyobrazić co do tej pory przeszliście i przechodzicie musisz cały czas wierzyć i nie poddawać się! musisz być silna, choć wiem, że to trudne trzymam cho.lernie mocno kciuki za Was i za Twojego tatę ![]() teraz to i ja się poryczałam.. eh, ta moja wrażliwość
|
|||
|
|
|
#3127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się! ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43168259]Dałam studniówkowe do klubu [/QUOTE] |
||
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
blaszok
Nie rycz wystarczy że ja to robie
|
|
#3129 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
no wzruszyłam się, kurcze ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43168790]O taaaak, ja na dniach na łowy się wybieram ![]() Ja wypiłam z babcią Żywca na spółkę [/QUOTE]też muszę w któryś dzień wyskoczyć ale tu dzisiaj PIWNIE na wątku
|
|
|
|
#3131 | ||||
|
Zakorzenienie
|
zdrówka życzę
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
). Też mam taki plan. U mnie dziś było spotkanie w sprawie studniówki, więc szaleeeństwo. [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43162570]Zrobiłam sobie dzisiaj sok z nektarynki, ananasa i marchwi ![]() Zaliczyłam 25km stacjonarnego i idę pokręcić jeszcze hh [/QUOTE] mniaaaam za rower i hh
|
|
#3132 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Moja siostra kupiła sukienkę tak tuż po sylwestrze z tydzień przed studniówką i były wszędzie promocje więc dała 90zł. Wiem, że ze mną mogą być problemy (w końcu ze wszystkimi ciuchami mam problemy żeby kupić), ale może też mi się uda jakąś taniochę upolować. ![]() Tak. Melduję: Kelli's Booty Workout - 32 Minute Ultimate Butt and Thigh Workout for a Round Lifted Butt Cytat:
) No ale u mnie jest problem z butami więc nie mogę za bardzo wybrzydzać. Wiecznie w trampkach chodzić nie będę. Majka kochana Przykro mi z powodu taty. Mam nadzieję, że wyjdzie z tego jak najszybciej. Trzymaj się
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
MAJKA ! Tak się cieszę, że powróciłaśAż łzy mi ciekną czytając to, co napisałaś masakra. Ale pamiętaj, że póki jest nadzieja, póki jest cień szansy trzeba walczyć. I walczcie, wszyscy razem, całą rodziną bądźcie przy tacie. Wierzę, że z tego wyjdzie. Życzę Ci wytrwałości, pamiętaj, że masz wsparcie w nas! zawsze będziesz mieć.wróciłam z biegania, 40 minut za mną |
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam przez te kilka miesięcy jak zakupy się robi i jak sh wyglądają
Elasay, dzovana Dziewczyny poprawiacie mi humor Zaraz znikam, bo jestem po piatej nocce z rzędu i mało co spałam (ze względu na tate wróciłam na nocki żeby móc do szpitala jeździć i pomagać mamie w domu jak już wróci ze szpitala)
|
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A teraz lecę obczaić klub.
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
za ćwiczenia Laseczki Uciekam spać, ale obiecuje się odzywać teraz co jakiś czas ![]() Dobranoc
|
|
#3137 | ||
|
Wtajemniczenie
|
ja już wypiłam
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43168790]O taaaak, ja na dniach na łowy się wybieram ![]() Ja wypiłam z babcią Żywca na spółkę [/QUOTE]masz spoko babcię ![]() ja też muszę się wybrać na łowy ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
odzywaj się,zawsze jesteś tu mile widziana! |
||
|
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
Bieganie daje mi taką radość, że dopiero teraz sobie to znów uświadomiłam, muszę częściej wybywać w trasę
|
|
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
Majeczka!
![]() Jezu, jak się cieszę, że wróciłaś ![]() Jak zobaczyłam, że napisałaś w Klubie to myślałam, że mam jakieś zwidy ![]() Teraz to sama ryczę ![]() Z Twoim Tatą będzie wszystko dobrze, musi być! Trzymam za niego kciuki z całego serca ![]() Nie zostawiaj nas więcej ![]() P.S. Masz pozdrowienia od Katienki
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-10-07 o 21:13 |
|
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
majka5908 ojej przykro mi z powodu Twojego taty, ale będzie dobrze, trzeba wierzyć i przede wszystkim nie tracić nadziei
![]() mówicie że sh to jest to? kurde ale jakoś nigdy nie umiem się przełamać
|
|
|
|
#3141 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
na pewno jesteś mega wykończona mnie zawsze historyca w gimnazjum chwaliła, bo na sprawdzianach siedziałam i z wypiekami na twarzy opisywałam jakieś wojny, wydarzenia, itp. ale teraz już mi się historii nie chce uczyć ![]() a ja chyba sobie dziś jednak daruję, bo przed 6 rano wyjeżdżam, muszę się dziś wcześniej położyć i jakoś nie chce mi się pić w weekend zaprosiłam dziewczyny do siebie na zaległe winko urodzinowe, to sobie popiję troszkę ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
Biga jest fajna i ma sieć w całej PL
|
|||
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
i ja pójdę w kimę zaraz
|
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam Was na bieżąco przez telefon, więc z tego co pamiętam:
Dżo Brawo za bieg! Kolejna biegaczka na wątku ![]() Ja od razu po biegu mogłabym góry przenosić i jestem cała happy, ale za każdym razem jak mam wyjść z domu to wymyślam milion różnych wymówek ![]() No i gratuluję 4 ![]() Może nie będzie poprawki, musisz być dobrej myśli! ![]() Anulciak Brawo! ![]() Jeśli sama nadal będziesz się tak ładnie motywować to zamiast wydawać kasę na siłownie ćwicz w domu Jak skalpel Ci się znudzi to Ewka ma też inne długie filmiki albo krótsze dostepne na youtube ![]() I dla wszystkich za ćwiczenia ![]() Blaszok Dobrze, że Wam nic się nie stało ![]() I jaglana z wiejskim, chałwą i duszonymi owocami (śliwka, po 1/2 banana i brzoskwini) II kanapka żytniego III makaron pełnz. ze szpinakiem (z cebulką i czosnkiem, na maśle), sałatka z rukolą i mozzarellą IV 2 kawałki cienkiego, odchudzonego sernika, garść orzeszków+kilka żurawin V sałatka z obiadu I melduję skalpel
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#3144 |
|
Rozeznanie
|
Dzień wieczór
Ja dzisiaj wyczerpałam swoje siły grając w kosza. Mam pytanie. Co to było takie z Hebe co wstawiałyście zdjęcia? Jakąś odżywka, regenegen do włosów czy co?
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za skalpel!ja już kiedyś biegałam, ale to porzuciłam teraz wracam z pełną mocą. Uwaga, Uwaga! dżo wkracza do akcji![]() nic mi nie straszne, nawet gościu, który bawił się wackiem przy lesiepoprawa będzie na bank, bo tak słabo to nigdy mi nie poszło no ale..
|
|
|
|
|
#3146 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
za skalpel ![]() za kosza ![]() Cytat:
idę powtórzyć matmę i spać o 5 pobudka i powrót prawdopodobnie o 22 ![]() dobrej nocy |
|
|
|
|
#3148 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wagowo-jasne, nie przejmuj się. Ale i tak podziwiam Cie, że w takiej sytuacji wytrwałaś.. ![]() A ja nadal chora.. W klubie wrzuciłam te fotki zakupów Odpuszczam wszelkie sporty, muszę wydobrzeć szybko
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Majeczka
jesuuu Kochana- jesteś! strasznie mi przykro z powodu Twojego taty przeczytałam to ze łzami w oczach... do tej pory nie mogę się ogarnąć, serio jak to szybko można stracić zdrowie, w jednej chwili... to jest strasznie dołujące przytulam Cię wirtualnie bo mogę się tylko domyślać jak Ci ciężko bądź silna, wspieraj mamę... trzymajcie się ciepło razem i skrobnij czasem do nas... ![]() Ehh...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3150 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak dwie wypłaty jeszcze są to szalej, bo potem będzie kiepsko ![]() Właśnie przejrzałam, dzięki ![]() Cytat:
![]() Za 4 widzisz jaka Ty mądra jesteś ![]() Cytat:
![]() widziałam filmik- oglądałam go chyba z godzinę z przerwami rewelacja ![]() Cytat:
![]() już mi znacznie lepiej czosnek zrobił swoje
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

że też się jeszcze trzymasz po czymś takim

katar, gardło. Nieciekawie
ból gardła, katar... no żyć nie umierać
mniaaaam

ja? w życiu. Nawet nie mam tyle. Chciałam do 200zl dać, mam nadzieję, że ciś znajdę.
MAJKA !

bądź silna, wspieraj mamę... trzymajcie się ciepło razem