|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Miałyśmy teraz małą różnicę poglądów, aż się młoda na amen rozryczała. No ale musiałam przewinąć, bo kupa kwasiluch
Zjadła i teraz śpi, może chociaż godzinkę się zdrzemnie, to zdążę ogarnąć coś więcej..Bijkora, młoda je ze mną płatki owsiane błyskawiczne, jajecznicy też trochę jadła, takiej zwykłej, na maśle; ziemniaki, buraczki ze słoika, pomidora też, sałatę, papryczki nawet trochę surowej (NIC jej nie było), oj dużo by wymieniać ![]() Cytat:
![]() Dobra, idę coś działać
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-10-11 o 10:45 |
|
|
|
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnie opakowanie jakoś przeżyjecie ![]() Najczęściej o Domcię, nie zgadzamy się ze sobą w różnych kwestiach i zamiast pogadać to się kłócimy
|
|
|
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze to może ja też już zacznę coś dorosłego podawać, bo lubi wszystko na razie i problemów do tej pory nie było
![]() Co do spania to u mnie tez jest co do minuty, pół godziny i pobudka np nad ranem
|
#2164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-10-11 o 10:59 |
|
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez daje Zosce czesto sprobowac tego co jem i do tej pory nie bylo zadnych rewolucji
|
|
|
|
#2166 |
|
Rozeznanie
|
Neti Antonio ma problemy z zatwardzeniami czy po prostu tak profilaktycznie się boisz?
Jak ze śliwką to nie powinno być JA nie zauważyłam zatwardzeń po kaszce, jedynie trochę po marchewce
Edytowane przez bijkora Czas edycji: 2013-10-11 o 11:22 |
|
|
|
#2167 |
|
Rozeznanie
|
Jestem juz wściekła bo cały tydzień miała być piękna pogoda a tu kolejny dzień w ogóle nie ma słońca. 3 razy byłam na spacerze i 3 razy słońca brak a ja zmarzłam totalnie :/ szkoda że u nas nie może być jak u Was, słoneczko chcę ![]() W ogóle to z tżtem ostatnio poszło na noże znów :/ Jak z jutrzejszym spotkaniem??? Ja się obudzilam znów z katarem, nos zapchany, nie wiem czy w takiej sytuacji mogę przyjść. Ehh, babcia wczoraj była i Oli dziś na macie nie posiedzi, non stop marudzi, jejku co za dzień. |
|
|
|
#2168 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się po masakrycznej nocy, to już trzecia z kolei
![]() Ja chce te zęby w końcu !! ![]() Dziewczyny małą tak te dziąsła bolą że zel jej nie pomaga, płacze, głową szoruje o poduszkę lub podłogę, ręce wkłada prawie że do gardła.Więc jak jest takie maksymalne ekstremum to daje jej ibum raz dziennie. Jak długo moge tego używać by nie zaszkodzić??? Hje, Bijkora, Black zazdroszczę że możecie dzieciakom wszystko dawać,też bym dawała ale Blanka niestety z tych alergików. Też nie uważam żeby to była jakaś zbrodnia, po prostu trzeba obserwować dziecko i tyle. Mała, super że jest poprawa, tak trzymac ![]() Efff dużo dużo zdrówka !!! ![]() ehh też bym chciała już drugą dzidzię ... |
|
|
|
#2169 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Możemy podać sobie ręce. U nas odkurzanie wygląda tak, że Paulina w jednej ręce, odkurzacz w drugiej... Papek też nie jemy, tylko wszystko co można pogryźć, więc w zupkach normalne kawałki warzyw, no troche mniejsze niż dla siebie... Cytat:
Takim oto sposobem przy dziecku zaczęłam jeść marchew, buraczki i jabłka, ale te tylko i wyłącznie starte.. Nie wyobrażam sobie zjeść tak normalnie jabłko.... Cytat:
Jak dla mnie nie jesteś wyrodna matką... JA też dziecku daję wiele rzeczy, bo skoro nic jej po tym nie dolega, no to czemu by nie. Przecież im więcej dziecko spróbuje tym lepiej.... Wiadomo, że nie mówimy tu o wszystkim co my jemy.... Zwłaszcza, że Paulina chce wszystkiego spróbować to dlaczego mam zabijać w niej dobry nawyk jedzenia "wszystkiego". Nie chciałabym, aby wyrosła na niejadka a wydaje mi się, że ograniczając jej menu właśnie na niejadka mogłaby wyrosnąć.... Meneq miło, że pytasz o nasze zdrówko..no coż gorączka nadal się utrzymuje, ale zbijamy.. Dziś już 3 dzień.... Wysypka ta co po szpitalu wyskoczyła już ustąpiła... Jeszcze tylko w jednym miejscu została ta szpitalna wysypka, ta zaraźliwa co bostonką zwali... 2 dni sprey dali i już pryskać nie kazali... (nawet mi sie zrymowało ![]() ) wczoraj troche kaszlała i jakiś delikatny katarek się pojawiał, ale dziś ani nie kaszle ani kataru nie ma.....Chciałam coś jeszcze napisać, ale już nie pamiętam... A tak wogle to jestem już 3 tydzień na zwolnieniu lekarskim, tzn mam opiekę na dziecko i we wtorek powinnam już wrócić do pracy i tak strasznie się boję.... Pracuję w sklepie, mam ciągły kontakt z ludźmi, boję się, że zaraz znowu coś przyniosę... Zwłaszcza, że zarabiam tylko 500zł, ale z drugiej strony szkoda mi rzucić tą pracę, bardzo ją lubię, chodzę tylko na 3 godz w weekendy na 5. Po prostu nie wiem co robić, bo chcę pracować a z drugiej strony wiem, że Paulina będzie na tym cierpiała, bo zaraz znowu coś przyniose.... |
|||||
|
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Ifwka;43219385]Ja daję na zmianę: raz słoiczek domowej roboty przeważnie warzywka + żółtko, raz kupny z mięsem ( chyba że mam własny z mięsem to wtedy swój), deserki czasem kupne, jak mam czas to coś miksuje, jak mam jogurt to jogurt, a czasem łyżeczką jabłko albo gruszkę.
Słoiczek z rybą mam w lodówce ale jeszcze nie wąchałam ![]() Nie martw się moja Oliwka prawie wogóle nie mobilna, siedzi sama ale nie siada, na brzuchu nie [oleży bo od razu na plecki się przekręca, pełzać/raczkować nie próbuje, trochę stoi; gada tylko wytedy jak coś ma w buzi ![]() Z czapką jakoś od początku nie było problemu, czasem tylko w nocy targa, bo śpi w czapeczce żeby sie jej uszy nie odwijały. Z tym "Zosiem" to dobre Jejku, moja tylko plackiem na plecach, za chiny nie da się na bok położyć do spania ![]() Cytat:
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
My juz po spacerku - zakupy zrobione, obiad mam wczorajszy, dziec spi, ja pije kawke i jem orzechy wloskie
![]() Zapomnialam sie pochwalic nocka. Dwie pobudki - o 2:30 (ale 40min cyckania) i o 5. Pobudka o 8 Takze super w porownaniu z tym, co jest ostatnio!!ide czytac
|
|
|
|
#2172 |
|
Wtajemniczenie
|
Czołem!
Bijkora, rozdajesz może rumunów, że taki ruch się zrobił? ![]() ![]() jak tak to ja biore ze trzech Nadrobiłam Was i w spr. jedzenia to Wam zazdroszczę, że Wasze dzieciaki (niektóre of kors) tak ładnie wszystko jedzą. Moja to taki tadek niejadek. Czasami jak chce jej dać coś spróbować czego nie jadła, to ona ma szczękościk i nie weźmie do buzi... No ale nie narzekam, bo nie mamy takich problemów, żeby jadła samo mleko. Obiadki zjada, deserki też. Czasami zostawia nie zjada całości. A duży słoik to zjadła tylko raz- cały. Wczoraj utarłam jej jabłuszko, to spróbowała się pokrzywiła i do widzenia.. Kaszek w ogóle nie tknie, próbowałam już różne smaki i z butli i łyżeczką- nie i koniec.. Dziękuję, za wszystkie Julaskowe życzenia łeb mnie boli od wczoraj, chyba z ciśnieniem coś nie tak
|
|
#2173 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2174 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i Pola już od tego czasu je kaszki glutenowe.---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2176 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to dla Fewci, bo ona chyba bałaganu nie widziała ![]() :brzyda l: ![]()
|
|
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co? Dziś u Ciebie TUGEZA? (powinnam w sumie powiedzieć OD DZIŚ ).LASKI DZIŚ IMPRA U HJE'JÓW
|
|
#2178 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
laski, że tak powiem, j.e.b.ł.a.m
http://tivi.azet.sk/video/1807896/pr...dovolenke.html ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- jaaaaaaaaaa Cała mnie ubiegła Dla Julaska!!!!!! naszej wątkowej modelki chociaż ostatnio mało jej u nas ![]() Lasssskiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiii moja siestra przyjechała znad morza, zrobiła nam niespodziewajke krowa mała no i nie dam rady jutro
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam takie świeżeaaaa laskowe kocham miłością bezgraniczną Miałam pytać rano i zapomniałam. Jakie polecacie chusteczki do pupy z babydream? Miałam ostatnio czteropak różowych ale mi walą drożdżami. Jak z niebieskimi jest? Orientujecie się? Zjadłam cały słoik grzybów marynowanych mmm,pycha![]() A Oskar kaszkę i pół chlebka z masłem ode mnie
|
|
#2181 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Przecież ładna pogoda jest. Wczoraj było cieplutko , dziś też. A w weekend ma być nawet 20 stopni ![]() hmm , pierwszy raz się z takim czymś spotkałam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane,
buziaki dla młodzieży za skończone miesiące kupiliśmy Leosiowi dywanik do pokoju, taki puchaty milusi, wiecie co on robi? klepie go, jak siedzi to pociera nogami i krzyczy z radości a potem się po nim turla i przewraca no wariat jak nic postaram się zaglądnąć w weekend, mam owu więc wiecie będzie no i wogole mają też jacyś znajomi wpaść z dzieciakami w weekend Laski w Biedrze są pieluszki Huggiesvmój TZ kupił dziś 4 kartony bo to chyba jedyne pieluszki które nie odparzają Leoasia w więcej ich nie będzie w PL a no i upolowałam ostatnią parę rajtuzek w lidlu, o ja głupia,że wcześnej nie byłam, są fantastyczne, nie mają poliestru w składzie, mięciutkie,kolorowe no i antypoślizgowa powłoka na kolankach i stopach |
|
|
|
#2183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd nagle ten film wytrzasnęłyście??
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
Ad glutenu to ja za bardzo nie wiem co zrobić, bo przez nietypowe wprowadzanie (makaron, chlebek, kaszkę próbowałam ale je tyle co nic więc to się nie sprawdza...) nie wiem jak teraz postępować, kiedy zwiększyć ilość, kiedy uznać że koniec ekspozycji i można normalnie jeść..
Nic się nie działo póki co. |
|
|
|
#2185 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
moja 20
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
na labirynt- http://www.filmweb.pl/film/Labirynt-2013-507169
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Goście mile widziani!!!
![]() Z prowiantem ![]() Jaaaa, teraz jest u nas 21 stopni, w cieniu! |
|
|
|
#2187 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() marsi, owocnego bungowania ![]() ![]() silver, z fejsa
|
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Wyobraz sobie, ze on po tych jego "miniporcjach" robi podkowke i domaga sie jeszcze
![]() Ale nie daje mu wiecej, bo wydaje mi sie, ze to za duzo na takiego bobasa... Cytat:
Ja nie uzywalam BD, bo wszyscy trabia, ze suche. Takze nawet nie patrze na nie ![]() Uwielbiam za to Lidlowe zielone. |
|
|
|
|
#2189 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
byłam na rynku nakupowałam cukinii, dyni, szpianku, buraka, bakłażana jutro za przykladem Deli będę gotować dla Hani na dłużej
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oczywiście mówię o mokrym
Zwyczaj taki, że goście z pustymi rękami przyjść nie mogą
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

Zjadła i teraz śpi, może chociaż godzinkę się zdrzemnie, to zdążę ogarnąć coś więcej..

U Was o co kłótnie? (jeśli mogę spytać).

22.05.2008
14.08.2011
6 5 4 3 2 1

Chciałabym Oliwie podać, ale boję się, że zacznie mi się tym dławić...
Uwielbiam patrzeć na plecki małych dzieciątek, wiecie, jak np. sobie siedzą, to jest taki słodki widok te malutkie plecki + taka okrągła, słodka główeczka, ach
Dla Julaska!!!!!! 
Uwielbiam takie świeże