|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe cz. II
Cytat:
). Były nawet na wspólnozakupowym: pure poison elixir. Co do kontaktu też ok, potwierdzili mailowo przyjęcie zamówienia, a później poinformowali o wysyłce .
|
|
#302 |
|
Rozeznanie
|
no to się skuszę
![]() ceny niektórych perfum mają rewelacyjne stąd moje wątpliwości |
|
|
|
#303 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To dobrze, że z nimi wszystko ok. Gorzej z tym pakowaniem, ale może się poprawią...
|
|
|
|
|
#304 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#305 |
|
Raczkowanie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;43295468]I ceny 3x takie co w perfumeriach internetowych, no dziękuję
[/QUOTE]hehe dokładnie - w NIE douglasach też są perfumy najwyższej jakości tylko nie płacimy za Panie, które stoją i pachną i ich prezesów tylko za sam towar. Ehh już tak się utarło, że jak w douglasie to już najlepsze... |
|
|
|
#306 |
|
Rozeznanie
|
W Douglasie też mogą zdarzyć się wpadki. A ceny jak na razie skutecznie odstraszają - na kilometr. Ale jeśli ktoś lubi przepłacać... to jego sprawa
|
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#308 |
|
Konto usunięte
|
A co powiecie na tę perfumerię? Sprawdzona, kupował tam ktoś?
http://www.parfems.pl/index.php?id_p...roller=product |
|
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#310 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#311 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny skorzystałam z perfumerii KOKAI - jest na liście polecanych co mnie mocno dziwi
To co tam się dzieje to skandal!!! Chciałam tam zamówić perfumy - złożyłam zamówienie tydzień temu, czekałam i nic nie przyszło - zero znaku, że wysłane itp. - więc dzwnoię i co - perfumy nie wysłane. Ale to nic - zaczęli mi wmawiać, że do mnie dzwonili więc pytam z jakiego numeru - bo jestem pewna że odbieram wszystkie telefony - oczywiście nie miałam takiego połączenia Jestem wściekła bo straciłam tyle czasu i nerwów |
|
|
|
#312 |
|
Rozeznanie
|
też miałam ciężkie przejścia z kokai, ale plus dla nich za rozwiązanie sprawy na moją korzyść, tylko musiałam ich trochę pocisnąć bo tak by to trwało i trwało....
złożyłam dwa zamówienia w odstępie tygodnia - na pierwsze czekałam, czekałam, po tygodniu w końcu się upomniałam - okazało się że mojego zamówienia nie mają - gdzieś im się nie zapisało - oczywiście mi obiecywali, że zadzwonią jak sprawdzą itp itd - nie dzwonili więc ja dzwoniłam - a potem mi wmawiali że dzwonili i miałam zajęte, albo nie odbierałam - guzik prawda bo nie miałam żadnych innych połączeń w tym okresie, ani nieodebranych więc ściemniają ![]() zamówienie w końcu wprowadzili ręcznie i po paru dniach dostałam drugie zamówienie składane dosłownie tydzień później: okazało się że nie mają jednego produktu (który notabene wisiał na stronie cały czas jako dostępny i to jeszcze długo po moim zamówieniu) ale zgodzili sie wysłać zamówienie bez tej wody i z gratisem (gratis był za zamówienie pow 200zł - a bez tej brakującej wody zostały 2 produkty za 60zł ) z tych dwóch produktów jednego nie mieli w większej pojemności i spytali czy mogą być takie same tylko 2 szt w mniejszych pojemnościach - zgodziłam się dostałam gratis - 1 produkt ok, a drugi w 2 mniejszych pojemnościach ale nie ten co zamówiłam okazało się że nie mają właściwego więc musiałam odsyłać....a więc ostatecznie dostałam gratis do zamówienia za 30zł więc narzekać nie mogę, ale cała operacja 2 zamówień trwała ze 3 tygodnie - upominanie się, dzwonienie, pisanie, no trochę tego było kasę na szczęście szybko zwrócili za te braki ale pewnie dlatego że ich codziennie nękałam trochę sporo wpadek jak na dwa zamówienia... także ogólnie towar mają ok, rozwiązują sprawy na korzyść klienta ale trzeba mieć duuużo cierpliwości i czasu ale kupowałam u nich już wcześniej ze 2 razy to wszystko było ok. Edytowane przez trisse Czas edycji: 2013-10-22 o 23:32 |
|
|
|
#313 |
|
Konto usunięte
|
Pragnę pochwalić perfumerię www.perfumesco.pl
Zamówienie złożone w poniedziałek, w środę rano przesyłka już była. Drogą mailową byłam na bieżąco informowana co się dzieje z przesyłką, gdy dostałam wiadomość, że już ją przekazano kurierowi to tylko odliczałam godziny Perfumy dobrze zabezpieczone, nieuszkodzone. Piszę w jakimś szale, po 4 latach wątpliwości i wyrzeczeń wreszcie kupiłam te perfumy i to jeszcze wielką flachę 100ml, nie mogę przestać na nie patrzeć ![]() ![]()
|
|
|
|
#314 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
Ty przestan sie na nie patrzec, tylko perfumuj sie nimi Gratulacje
|
|
#315 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#317 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Ponieważ sklep internetowy tagomago.pl ma punkt w Warszawie, jest na liście wspomniany jako wiarygodny, postanowiłam skorzystać z ich oferty i zakupilam Giorgio Armani Aqua di Gioia 30ml i Giorgio Armani Diamonds 30ml dla mężczyzn....no i klapa totalna ![]() Obydwa zapachy nawet nie stały obok Armaniego, damski pachnie mdlo i jednakowo przez jakąś godzinę, męski pachnie jak taki kupiony w kiosku, również jednakowo, bez wyczuwalnych nut zapachowych, jakąś godzinę. Nie mam zdjęć butelek niestety, w damskich nakladka pryskajaca zupelnie niedopasowana, bez charakterystycznych literek G, męskie butelka z kiepskiego szkła, jakby pofaldowana od środka. Jestem mocno rozczarowana...i wkurzona. Napiszę jak rozpatrzyli reklamację. Kiedyś kupiłam perfumy w e-glamour.pl i były w porządku. Pozdrawiam. |
|
|
|
#318 |
|
Konto usunięte
|
Ja z kolei z kokai.pl mam bardzo dobre wrażenia. Po 2 dniach od wpłaty dostałam telefon, że nie mają Kenneth Cole black i czy mogą wysłać zamówienie bez tego, a pieniądze zwrócić. Wszystko odbyło się szybko i bezproblemowo
|
|
|
|
#319 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, czy zna ktoś sklep KOSMA? kosmasklep.pl Mają sporo perfum... Czy jest to sprawdzone przez kogoś miejsce?
|
|
|
|
#321 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#323 |
|
Przyczajenie
|
Tak, znam te zapachy i to nie było to niestety, i tak jak wspomniałam, nakladka psikajaca w damskich była bez literek G, a w męskich szkło w butelce nierówne, pofałdowane. Mam nadzieję, że reklamację uznają...podałam im dość dużo argumentów, a nie tylko to, że zapach nieoryginalny, więc może się uda. Tak czy inaczej nigdy już tam niczego nie kupię.
|
|
|
|
#324 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#325 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#326 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze by było, gdybyś wrzuciła flakony do weryfikacji |
|
|
|
|
#328 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#329 |
|
El Cumpleaños Secreto
|
Mam takie pytanie, czy może ktoś robił zakupy w sklepie internetowym http://www.cincoterra.pl/?
Pytam, po oprócz sex akcesoriów i różnych takich jak nosidełka ochronne dla urinelli, kondomy wegańskie, prezerwatywy o smaku drinków, sex publikacje, albumy, różne żele, mazidełka i caaałaaa masa tego, to są również perfumy nie tylko dla gejów, ale szeroka oferta perfum Etat Libre d'Orange i to o ok 40-50 zł taniej niż w Horn&More. Wyszukiwarka wypluła mi tylko cztery rekordy z forum o seksie, o makijażu dla pana, seksie oralnym i prezerwatywach. No to pytam, czy ktoś zna i kupował?
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 5 (0 użytkowników i 5 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

). Były nawet na wspólnozakupowym: pure poison elixir. Co do kontaktu też ok, potwierdzili mailowo przyjęcie zamówienia, a później poinformowali o wysyłce
.

To dobrze, że z nimi wszystko ok. Gorzej z tym pakowaniem, ale może się poprawią...

To co tam się dzieje to skandal!!!
Chciałam tam zamówić perfumy - złożyłam zamówienie tydzień temu, czekałam i nic nie przyszło - zero znaku, że wysłane itp. - więc dzwnoię i co - perfumy nie wysłane. Ale to nic - zaczęli mi wmawiać, że do mnie dzwonili więc pytam z jakiego numeru - bo jestem pewna że odbieram wszystkie telefony - oczywiście nie miałam takiego połączenia
Jestem wściekła bo straciłam tyle czasu i nerwów