Wiarygodne perfumerie internetowe cz. II (lista w pierwszym poście) - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-15, 20:08   #301
kasia-zuzia
Zadomowienie

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe cz. II

Cytat:
Napisane przez Sissi_W Pokaż wiadomość
czyli perfumy orginalne, a jak z kontaktem? wiedziałaś co się dzieje z przesyłką?

dzięki za pomoc
Tak, jak najbardziej oryginalne i w świetnej cenie (którą zaraz później podnieśli ). Były nawet na wspólnozakupowym: pure poison elixir. Co do kontaktu też ok, potwierdzili mailowo przyjęcie zamówienia, a później poinformowali o wysyłce .
Stary 2013-10-15, 20:18   #302
Sissi_W
Rozeznanie

no to się skuszę
ceny niektórych perfum mają rewelacyjne stąd moje wątpliwości
Sissi_W jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 10:33   #303
Chocolate77
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kuki9 Pokaż wiadomość
Oczywiście, że jest na liście polecanych.

Ok, już sama wiem - jednak informują ale mam wrażenie, że wysyłka nie jest tak ekspresowa jak w innych
Oj przepraszam to ja jakaś ślepa byłam tego dnia To dobrze, że z nimi wszystko ok. Gorzej z tym pakowaniem, ale może się poprawią...
Chocolate77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 17:54   #304
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Zardaksik Pokaż wiadomość
ja polecam oficjalna strone douglasa tam jest sklep internetowy i jest gwarancja ze wszystko najwyższej jakosci
I ceny 3x takie co w perfumeriach internetowych, no dziękuję
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 23:14   #305
wiosnaachtoty
Raczkowanie

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;43295468]I ceny 3x takie co w perfumeriach internetowych, no dziękuję [/QUOTE]

hehe dokładnie - w NIE douglasach też są perfumy najwyższej jakości tylko nie płacimy za Panie, które stoją i pachną i ich prezesów tylko za sam towar. Ehh już tak się utarło, że jak w douglasie to już najlepsze...
wiosnaachtoty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 13:41   #306
Chocolate77
Rozeznanie

W Douglasie też mogą zdarzyć się wpadki. A ceny jak na razie skutecznie odstraszają - na kilometr. Ale jeśli ktoś lubi przepłacać... to jego sprawa
Chocolate77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 22:26   #307
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kuki9 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o: http://www.perfumy.matitrading.pl/

Wszystko jak najbardziej ok. Co do oryginalności produktu nie mam zastrzeżeń, zresztą perfumeria jest na liście polecanych. Trafiłam na fajną okazję więc kliknełam bez zastanowienia.

Towar zamówiony i opłacony szybkim przelewm w niedzielę, dzisiaj dotarł więc szybkość też na plus.
Do zamówienia dostałam próbkę - plus.

Nie podoba mi się zabezpieczenie przesyłki bo kartonik z dość ciężką flaszką był owiniety w kilka gazet i wsadzony do kartonika. Mogliby odżałować i kupić bąble jednak.Obstawiam, że flakon mógłby nie przezyć gwałtownego spotkania z posadzką ale odpukać pzyszedł cały.
Dla mnie to nieodpowiedzialne
Stary 2013-10-19, 18:17   #308
201705121341
Konto usunięte

A co powiecie na tę perfumerię? Sprawdzona, kupował tam ktoś?
http://www.parfems.pl/index.php?id_p...roller=product
201705121341 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 21:34   #309
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whiteglove Pokaż wiadomość
A co powiecie na tę perfumerię? Sprawdzona, kupował tam ktoś?
http://www.parfems.pl/index.php?id_p...roller=product
Na poprzedniej stronie była o niej mowa
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 22:36   #310
201705121341
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Na poprzedniej stronie była o niej mowa
A faktycznie jednak wybrałam jedną z polecanych, na tą jest sporo skarg że sprzedają towar którego nie ma, zero kontaktu, trzeba czekać nawet i 1, 5 tygodnia itd...
Stary 2013-10-21, 13:16   #311
wiosnaachtoty
Raczkowanie

Dziewczyny skorzystałam z perfumerii KOKAI - jest na liście polecanych co mnie mocno dziwi To co tam się dzieje to skandal!!! Chciałam tam zamówić perfumy - złożyłam zamówienie tydzień temu, czekałam i nic nie przyszło - zero znaku, że wysłane itp. - więc dzwnoię i co - perfumy nie wysłane. Ale to nic - zaczęli mi wmawiać, że do mnie dzwonili więc pytam z jakiego numeru - bo jestem pewna że odbieram wszystkie telefony - oczywiście nie miałam takiego połączenia Jak można tak bezczelnie okłamywać klienta Jestem wściekła bo straciłam tyle czasu i nerwów NIE POLECAM TEJ PERFUMERII W e-glamour czy perfumesco nigdy by się to pewnie nie zdarzyło...
Stary 2013-10-22, 23:28   #312
trisse
Rozeznanie

też miałam ciężkie przejścia z kokai, ale plus dla nich za rozwiązanie sprawy na moją korzyść, tylko musiałam ich trochę pocisnąć bo tak by to trwało i trwało....
złożyłam dwa zamówienia w odstępie tygodnia - na pierwsze czekałam, czekałam, po tygodniu w końcu się upomniałam - okazało się że mojego zamówienia nie mają - gdzieś im się nie zapisało -
oczywiście mi obiecywali, że zadzwonią jak sprawdzą itp itd - nie dzwonili więc ja dzwoniłam - a potem mi wmawiali że dzwonili i miałam zajęte, albo nie odbierałam - guzik prawda bo nie miałam żadnych innych połączeń w tym okresie, ani nieodebranych więc ściemniają
zamówienie w końcu wprowadzili ręcznie i po paru dniach dostałam

drugie zamówienie składane dosłownie tydzień później:
okazało się że nie mają jednego produktu (który notabene wisiał na stronie cały czas jako dostępny i to jeszcze długo po moim zamówieniu)
ale zgodzili sie wysłać zamówienie bez tej wody i z gratisem (gratis był za zamówienie pow 200zł - a bez tej brakującej wody zostały 2 produkty za 60zł )
z tych dwóch produktów jednego nie mieli w większej pojemności i spytali czy mogą być takie same tylko 2 szt w mniejszych pojemnościach - zgodziłam się
dostałam gratis - 1 produkt ok, a drugi w 2 mniejszych pojemnościach ale nie ten co zamówiłam okazało się że nie mają właściwego więc musiałam odsyłać....
a więc ostatecznie dostałam gratis do zamówienia za 30zł więc narzekać nie mogę, ale cała operacja 2 zamówień trwała ze 3 tygodnie - upominanie się, dzwonienie, pisanie, no trochę tego było
kasę na szczęście szybko zwrócili za te braki ale pewnie dlatego że ich codziennie nękałam

trochę sporo wpadek jak na dwa zamówienia...

także ogólnie towar mają ok, rozwiązują sprawy na korzyść klienta ale trzeba mieć duuużo cierpliwości i czasu
ale kupowałam u nich już wcześniej ze 2 razy to wszystko było ok.

Edytowane przez trisse
Czas edycji: 2013-10-22 o 23:32
trisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 23:51   #313
201705121341
Konto usunięte

Pragnę pochwalić perfumerię www.perfumesco.pl Zamówienie złożone w poniedziałek, w środę rano przesyłka już była. Drogą mailową byłam na bieżąco informowana co się dzieje z przesyłką, gdy dostałam wiadomość, że już ją przekazano kurierowi to tylko odliczałam godziny Perfumy dobrze zabezpieczone, nieuszkodzone. Piszę w jakimś szale, po 4 latach wątpliwości i wyrzeczeń wreszcie kupiłam te perfumy i to jeszcze wielką flachę 100ml, nie mogę przestać na nie patrzeć

Stary 2013-10-25, 10:48   #314
zania
Matka buldoga

Cytat:
Pragnę pochwalić perfumerię www.perfumesco.pl Zamówienie złożone w poniedziałek, w środę rano przesyłka już była. Drogą mailową byłam na bieżąco informowana co się dzieje z przesyłką, gdy dostałam wiadomość, że już ją przekazano kurierowi to tylko odliczałam godziny Perfumy dobrze zabezpieczone, nieuszkodzone. Piszę w jakimś szale, po 4 latach wątpliwości i wyrzeczeń wreszcie kupiłam te perfumy i to jeszcze wielką flachę 100ml, nie mogę przestać na nie patrzeć

Wow Ty przestan sie na nie patrzec, tylko perfumuj sie nimi Gratulacje
Stary 2013-10-25, 10:53   #315
wiosnaachtoty
Raczkowanie

Cytat:

Mam te same perfumy i uwielbiam je Dostałam od TŻ
Stary 2013-10-25, 12:48   #316
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:

gratuluje
Stary 2013-10-25, 21:29   #317
Melua78
Przyczajenie

Witam,
Ponieważ sklep internetowy tagomago.pl ma punkt w Warszawie, jest na liście wspomniany jako wiarygodny, postanowiłam skorzystać z ich oferty i zakupilam Giorgio Armani Aqua di Gioia 30ml i Giorgio Armani Diamonds 30ml dla mężczyzn....no i klapa totalna
Obydwa zapachy nawet nie stały obok Armaniego, damski pachnie mdlo i jednakowo przez jakąś godzinę, męski pachnie jak taki kupiony w kiosku, również jednakowo, bez wyczuwalnych nut zapachowych, jakąś godzinę. Nie mam zdjęć butelek niestety, w damskich nakladka pryskajaca zupelnie niedopasowana, bez charakterystycznych literek G, męskie butelka z kiepskiego szkła, jakby pofaldowana od środka.
Jestem mocno rozczarowana...i wkurzona.
Napiszę jak rozpatrzyli reklamację.
Kiedyś kupiłam perfumy w e-glamour.pl i były w porządku.
Pozdrawiam.
Melua78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-26, 17:10   #318
201607111632
Konto usunięte

Ja z kolei z kokai.pl mam bardzo dobre wrażenia. Po 2 dniach od wpłaty dostałam telefon, że nie mają Kenneth Cole black i czy mogą wysłać zamówienie bez tego, a pieniądze zwrócić. Wszystko odbyło się szybko i bezproblemowo
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 12:59   #319
wiosnaachtoty
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Melua78 Pokaż wiadomość
Witam,
Ponieważ sklep internetowy tagomago.pl ma punkt w Warszawie, jest na liście wspomniany jako wiarygodny, postanowiłam skorzystać z ich oferty i zakupilam Giorgio Armani Aqua di Gioia 30ml i Giorgio Armani Diamonds 30ml dla mężczyzn....no i klapa totalna
Obydwa zapachy nawet nie stały obok Armaniego, damski pachnie mdlo i jednakowo przez jakąś godzinę, męski pachnie jak taki kupiony w kiosku, również jednakowo, bez wyczuwalnych nut zapachowych, jakąś godzinę. Nie mam zdjęć butelek niestety, w damskich nakladka pryskajaca zupelnie niedopasowana, bez charakterystycznych literek G, męskie butelka z kiepskiego szkła, jakby pofaldowana od środka.
Jestem mocno rozczarowana...i wkurzona.
Napiszę jak rozpatrzyli reklamację.
Kiedyś kupiłam perfumy w e-glamour.pl i były w porządku.
Pozdrawiam.
A porównywałaś z perfumami np. z Sephory?? Czasem tylko nam się coś wydaje

1 randka : 17.06.2010
zaręczyny: 08.09.2013
ślub: 24.05.2014
Stary 2013-10-29, 10:24   #320
elizziak
Zakorzenienie

Witam, czy zna ktoś sklep KOSMA? kosmasklep.pl Mają sporo perfum... Czy jest to sprawdzone przez kogoś miejsce?
elizziak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 13:39   #321
Do It Make Up
Przyczajenie

Cytat:

Wszystko fajnie ale najważniejsze czy perfumy są oryginalne? Jak długo się utrzymują? Używam tego zapachu od 2,5 roku i jak dotąd kupowałam go w Spehorze. Widzę że w tej perfumerii jest bardzo niska cena stąd moje pytanie. To że jest szybka wysyłka i ładnie zapakowane jest najmniej istotne jeśli perfumy nie są oryginalne.
Do It Make Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 13:41   #322
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Do It Make Up Pokaż wiadomość
Wszystko fajnie ale najważniejsze czy perfumy są oryginalne? Jak długo się utrzymują? Używam tego zapachu od 2,5 roku i jak dotąd kupowałam go w Spehorze. Widzę że w tej perfumerii jest bardzo niska cena stąd moje pytanie. To że jest szybka wysyłka i ładnie zapakowane jest najmniej istotne jeśli perfumy nie są oryginalne.
Są kupione w sprawdzonej i polecanej perfumerii internetowej także wiadomo, że są oryginalne.
Stary 2013-10-29, 13:59   #323
Melua78
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez wiosnaachtoty Pokaż wiadomość
A porównywałaś z perfumami np. z Sephory?? Czasem tylko nam się coś wydaje
Tak, znam te zapachy i to nie było to niestety, i tak jak wspomniałam, nakladka psikajaca w damskich była bez literek G, a w męskich szkło w butelce nierówne, pofałdowane. Mam nadzieję, że reklamację uznają...podałam im dość dużo argumentów, a nie tylko to, że zapach nieoryginalny, więc może się uda. Tak czy inaczej nigdy już tam niczego nie kupię.
Stary 2013-10-29, 14:26   #324
yellowmellow
Raczkowanie

Cytat:
Tak, znam te zapachy i to nie było to niestety, i tak jak wspomniałam, nakladka psikajaca w damskich była bez literek G, a w męskich szkło w butelce nierówne, pofałdowane. Mam nadzieję, że reklamację uznają...podałam im dość dużo argumentów, a nie tylko to, że zapach nieoryginalny, więc może się uda. Tak czy inaczej nigdy już tam niczego nie kupię.
A jak z datą tych produktów? Sprawdzałaś?
yellowmellow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 15:27   #325
Violetta 005
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Zardaksik Pokaż wiadomość
ja polecam oficjalna strone douglasa tam jest sklep internetowy i jest gwarancja ze wszystko najwyższej jakosci
Dobry dowcip ;-)
Violetta 005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 21:40   #326
Melua78
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez yellowmellow Pokaż wiadomość
A jak z datą tych produktów? Sprawdzałaś?
Cholerka, tego nie sprawdziłam, pomijając już zapachy, to te butelki mi się nie zgadzały kompletnie
Stary 2013-10-29, 23:17   #327
yellowmellow
Raczkowanie

Cytat:
Cholerka, tego nie sprawdziłam, pomijając już zapachy, to te butelki mi się nie zgadzały kompletnie
Co do flakonów to czasami tak jest, że z czasem producent oddaje coraz felerniejsze butelki, też mają numery partii i czasami są z lepszego, a czasami z gorszego szkła.

Dobrze by było, gdybyś wrzuciła flakony do weryfikacji
yellowmellow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 12:12   #328
wiosnaachtoty
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez yellowmellow Pokaż wiadomość
Co do flakonów to czasami tak jest, że z czasem producent oddaje coraz felerniejsze butelki, też mają numery partii i czasami są z lepszego, a czasami z gorszego szkła.

Dobrze by było, gdybyś wrzuciła flakony do weryfikacji
Dokładnie Być może butelka została zmieniona przez producenta!!

1 randka : 17.06.2010
zaręczyny: 08.09.2013
ślub: 24.05.2014
Stary 2013-10-31, 21:15   #329
liliza
El Cumpleaños Secreto

Mam takie pytanie, czy może ktoś robił zakupy w sklepie internetowym http://www.cincoterra.pl/?
Pytam, po oprócz sex akcesoriów i różnych takich jak nosidełka ochronne dla urinelli, kondomy wegańskie, prezerwatywy o smaku drinków, sex publikacje, albumy, różne żele, mazidełka i caaałaaa masa tego, to są również perfumy nie tylko dla gejów, ale szeroka oferta perfum Etat Libre d'Orange i to o ok 40-50 zł taniej niż w Horn&More. Wyszukiwarka wypluła mi tylko cztery rekordy z forum o seksie, o makijażu dla pana, seksie oralnym i prezerwatywach. No to pytam, czy ktoś zna i kupował?
liliza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 21:20   #330
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liliza Pokaż wiadomość
Mam takie pytanie, czy może ktoś robił zakupy w sklepie internetowym http://www.cincoterra.pl/?
Pytam, po oprócz sex akcesoriów i różnych takich jak nosidełka ochronne dla urinelli, kondomy wegańskie, prezerwatywy o smaku drinków, sex publikacje, albumy, różne żele, mazidełka i caaałaaa masa tego, to są również perfumy nie tylko dla gejów, ale szeroka oferta perfum Etat Libre d'Orange i to o ok 40-50 zł taniej niż w Horn&More. Wyszukiwarka wypluła mi tylko cztery rekordy z forum o seksie, o makijażu dla pana, seksie oralnym i prezerwatywach. No to pytam, czy ktoś zna i kupował?
Myślisz, że ktoś się przyzna?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości