|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | |
|
Spaceroholiczka
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII
Cytat:
Zamawiam na sobotę Stapiza. Idealnie go czuć na Twoich włosach
|
|
|
|
|
#242 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam.
|
|
#245 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie dopiero na 9 stronie watku...ale za to z pieknym lakierem na paznokciach
![]() Ide nadrabiac
|
#246 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
a dzisiaj zastanawiałam się nad pachnącym lakierem, ale poczekam na dalsze kuszenie Cytat:
a taki krem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam takich promotorów do wyboru, że nic tylko usiąść i płakać ale za to kupiłam sobie to w Tesco
|
|||||
|
|
|
#247 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurna, pozbyłam się linii papilarnych na dwóch palcach
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43304937]
Zrobiłam listę na zakupy Dwa pytania: a) jaki eyeliner polecacie? b) poszukuje dobrego kremu do rąk, bo dłonie bardzo mi się przesuszyły od tej wody ![]() Żebym oba te produkty znalazła albo w Rossie, albo w Naturze Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Ja polecam wspomniany eyeliner z wibo, ale jest on u mnie na drugim miejscu. Pierwsze miejsce zajmuje u mnie eyeliner z ingloda Ale mnie pani 'Profesor' od polskiego denerwuje.. Zresztą nie tylko mnie. Gdyby dzwonek zadzwonił 5 min później, to bym tam wybuchła.
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeca widzę, że żyjesz. ![]() Artysta płodny.
|
|
#250 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#251 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#252 | |
|
Konto usunięte
|
spokojnie powrócą po jakimś czasie, a co zrobiłaś?
![]() Cytat:
![]() a co się stało? |
|
|
|
|
#253 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43310018]spokojnie powrócą po jakimś czasie, a co zrobiłaś?
![]() ja chyba kupię sobie jeszcze jeden ![]() a co się stało?[/QUOTE] A bo no bo pożyczyłam gitarę znajomemu na tydzień i mi ta stwardniały naskórek zaczął schodzić, to z nerwów poobgryzałam od przedwczoraj znów mam gitarę, ale że akustyk, to palce szybko rani. I w ten sposób znów muszę grać do bólu |
|
|
|
#254 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43310282]znam ten ból, mam akustyka w domu
[/QUOTE]Łączmy sie w bólu
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Również mam akustyka
![]() kupiłam dziś tak jak pisałam podkład paese long cover, byłam nastawiona też na puder ryżowy ale ekspedientki polecały bambusowy i też taki wzięłam, był ostatni, chyba na mnie czekał, nie mogę doczekać się jutrzejszych testów i jeszcze GR rich color 05, piękny nude ![]() i prowadziłam dziś zajęcia, było na prawdę super, dzieci jak tylko mnie zobaczyły to rzuciły się do uścisków, ledwo na nogach ustałam a jak usłyszały, że będę dziś prowadzić zajęcia to już wg euforia![]() i postanowiłam zmienić temat pracy licencjackiej, stwierdziłam, że będę miała więcej książek na miejscu do tego tematu i dziś już wypożyczyłam 7 i od poniedziałku mam zamiar zacząć pisać. I już jutro domowe SPA Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-10-17 o 15:43 |
|
|
|
#257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyko bez języka, a strasznie chciałam z angielskim, niestety było zbyt mało osób i kierunek nie wypalił zwiałam już ![]() Cytat:
Z tego projektu, szkołę losowalibyśmy na karteczkach i mogłabym wylosować miejscowość oddaloną ode mnie koło 30km (codzienny dojazd pksem z przesiadką na mpka) dodatkowo zimą. Nieee Włosy umyłam wczoraj wieczorem, a mam zamiar farbować się jutro wieczorem ![]() Wróciłam, dziś mam bardzo dobry humor, prześmiałam się ze znajomymi cały dzień zdobyłam dwie aktywności na koniec kupiłam sobie u borka pyszną babeczkę z budyniem i malinami w nagrodę
|
||
|
|
|
#258 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
To moja domena.
![]() Ostatnio przedłużyłam sobie linię życia na dłoni, wyciągając muffiny z piekarnika. ![]() Od godziny dumam nad pudełkiem z lakierami i dalej nie wiem czym sobie pomalować, żeby jutro wszystkim lacie z wrażenia spadły.. A pff.
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43310018]
ja chyba kupię sobie jeszcze jeden ![]() a co się stało?[/QUOTE] Po prostu czepia się każdego słowa, ciągle poprawia jak się coś powie. Jak dyktuje notatkę, to leci jak motorynka i jak coś w między czasie wyjaśnia, to zmienia wersję dyktowanego tekstu. Nie jest profesorem, tylko ma magistra, a każe tak na siebie mówić. Nic nie można u niej na lekcji robić, nawet się podrapać. W klasie jest cisza, ktoś tylko przewróci kartkę podręcznika, a ona już 'ale proszę o ciszę', nikt nie rozmawia, a ona zaczyna nas opierniczać, jacy my to nie jesteśmy, że jej przeszkadzamy. Jestem na bio-chem, a zadaje nam więcej niż inna nauczycielka humanowi.. I mogłabym tak wymieniać.. Grrrr..
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
A i chcę Was poinformować, że z dniem dzisiejszym już nic nie kupuję, mam bana kosmetycznego
wszystkiego mam już nazbierane, że łohoho o zbiorach włosowych nie wspomnę bo mam zapas do końca przyszłego rokumaskary mam 2, elayner'y mam 2, ochronne szminki do ust mam 3, balsamy do ciała też 3, kremy do buzi mam 3, a lakierów mi się nazbierało fjuuufjuuuu tak więc konieeec, teraz oszczędzam ![]() tak więc nie kuście już niczym
Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-10-17 o 16:12 |
|
|
|
#263 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wałkujemy to co w liceum Zrozumiałam Czy po prostu ktoś ma mnóstwo angielskiego a na dyplomie bez niego? Zaciekawiłaś mnie ![]() U nas najlepiej starosta roku, zorganizował praktyki we wrześniu tylko i wyłącznie resocjalizacji a tu się okazuję, że te praktyki mieli mieć wszyscy bo to były ogólne, a wgl w 2 sem na 1 roku nie powinni nas dzielić na specjalizację.. zrobiło się takie burdello , że nawet w instytucie nie wiedzieli że połowa studentów nie odbyła praktyk :/ Edytowane przez izaa29 Czas edycji: 2013-10-17 o 16:10 |
|
|
|
|
#265 |
|
Wtajemniczenie
|
To też, ale kciuka przy paznokciu parą z czajnika
![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Wiecie, co zrobić z książką, żeby nikt nie chciał jej czytać? Uczynić ją lekturą Uwielbiam książki, ale błagam, nie Dziady..
|
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, ale właśnie sobie uświadomiłam, że muszę kupić im drugie pudełko-mieszkanko.
![]() Idę liczyć. ![]() Cytat:
Nauczyciela pracującego w liceum z tytułem naukowym profesora to se można.. szukać.
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-10-17 o 16:18 |
|
|
|
|
#268 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Też nienawidzę lektur.. Jedyna lektura która mi się podobała to była "Poczwarka".
|
#270 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko tylu ich jest, że mijając niektórych na korytarzu mam wrażenie, że widzę ich pierwszy raz ![]() Za to mojej klasie trafiła się najlepsza kadra ever, każdy nam zazdrości no może poza chemiczką, która swoją paniusiowatością skutecznie zdemotywowała mnie i innych do nauki chemii W końcu chodzi się do biolchemmata z najwyższym poziomem w szkole
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

Przepraszam. 

Zrozumiałam
no może poza chemiczką, która swoją paniusiowatością skutecznie zdemotywowała mnie i innych do nauki chemii