Evree Hand Care Max Repair, Regenerujący krem do rąk

• 16 grudnia 2019 o 18:22
    Evree
    Krem do rąk bardzo skutecznie i na długo nawilża dłonie co mnie zaskoczyło i po miesiącu stosowania faktycznie widać różnicę. ma fajną konsystencję nie jest tłusty i błyskawicznie się wchłania. Ma ładny delikatny zapach.
    • nawilża
    • błyskawiczne wchłanianie
    Drogeria Natura
    SylGrem
    12 grudnia 2019 o 7:07
    Skuteczny
    Bardzo fajny krem. Doskonale nawilża i odżywia. Dość szybko się wchłania oraz nie pozostawia tłustej, lepiej warstwy. Ma ładny, przyjemny zapach. Stosuję go do dłoni, ale też łokci czy kolan. Sprawie, że skóra staje się gładka i miękka. Ma dobrą cenę, polecam.
  • 25 października 2019 o 13:05
    Szybko się wchłania
    Bardzo fajny krem, który lubię mieć pod ręką, dlatego często trzymam go na biurku w pracy. Jest zamknięty w intensywnie czerwonej tubce o pojemności 100 ml, która wystarcza na długo. Pomimo dość sztywnego opakowania wyciśnięcie kremu nie stanowi większego problemu. Konsystencja produktu wydaje się być idealna - biała, kremowa, nie za gęsta oraz nie zbyt wodnista. Bardzo cenię to, jak szybko krem wchłania się w skórę, nie pozostawiając przy tym lepkiej warstwy, która uniemożliwiłaby mi dalsze funkcjonowanie. Porządne nawilżenie rąk zapewni naprawdę niewielka ilość produktu nałożona na dłonie. Świetny kosmetyk do codziennej pielęgnacji suchej skóry, zwłaszcza w sezonie jesienno-zimowym, kiedy skóra ma większe wymagania.
    Zalety:
    • Działanie nawilżające
    • Szybkość wchłaniania
    • Przyjemna konsystencja
  • 24 października 2019 o 12:46
    Bardzo go lubię
    Zwyle brakuje mi systematycznosci w stosowaniu kremów do rąk. Jednak aplikacja tego produktu to czysta przyjemność. Ma białą, kremową konsystencje, którą dobrze rozprowadza się po dłoniach. Szybko się wchłania w skórę, nie pozostawia uczucia lepkkości. Dłonie są gładkie w dotyku. Krem koi skórę, pozostawia uczucie nawilżenia i wygładzenia.
    • Wydajnosc
    • Doskonale nawilża i wygładza skórę
    • Konsystencja
    Wady:
  • 23 października 2019 o 19:06
    Krem oceniam na ocenę dostateczną
    Na Evree, Hand Care Max Repair natrafiłam w internecie. Poczytałam opinie dziewczyn, które zachwalały krem i postanowiłam również spróbować. Krem zakupiłam za ok, 10 zł. Muszę jednak stwierdzić, że krem nie skradł mojego serca. Oceniam go na ocenę dostateczną. Podobało mi się wygodne i ładne opakowanie, właściwości kremu i zapach. Niestety krem nie wchłaniał się dobrze na mich dłoniach, ręce były tłuste, śliskie, musiałam wytrzeć ręce w papier by dalej móc wykonywać swoje obowiązki. Polecam każdemu by spróbował kremu, ponieważ każdy ma też inną skórę, może akurat tylko dla mnie krem nie spełnił oczekiwań. :)
    Zalety:
    Wady:
    • zła wchłanialność kremu