Evree, Hand Care Max Repair, Regenerujący krem do rąk

63 HIT!
70 % kupi ponownie
Zobacz oferty
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiZawiera: d - pantenol, alantoinę, glicerynę, urea, olejki owocowe (migdałowy, awokado i arganowy) oraz roślinne emolienty.
Krem głęboko odżywia i regeneruje skórę, wspomaga naturalną odbudowę zniszczonego naskórka, a także koi podrażnienia. Dzięki swoim składnikom tworzy ochronny filtr zabezpieczający skórę przed utratą wilgoci oraz ponownym wysuszeniem.
Wmasować w skórę dłoni. Stosować kilka razy w ciągu dnia, po każdym myciu rąk i przed snem.
Krem ma zastosowanie do bardzo suchej, podrażnionej i zniszczonej skóry.
Skład: Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Urea, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glyceryl Stearate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Cera Alba (Beeswax), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Hexyl Laurate, Sodium Acrylate/Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Isehexadecane, Polysorbate 80, Argania Spinosa Kernel (Argan) Oil, Panthenol, Allantoin, Dimethicone, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Parfum (Fragrance) (25.11.2013)
- Aqua,
- Hexyl Cinnamal,
- Butylphenyl Methylpropional,
- Limonene,
- Linalool,
- Parfum (Fragrance) (25.11.2013)
Recenzje 281
- Zapach: 3
- Stosunek jakości do ceny: 4
12 grudnia 2019, o 07:07
Używa produktu od: miesiąc
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
25 października 2019, o 13:05
Szybko się wchłania
Bardzo fajny krem, który lubię mieć pod ręką, dlatego często trzymam go na biurku w pracy. Jest zamknięty w intensywnie czerwonej tubce o pojemności 100 ml, która wystarcza na długo. Pomimo dość sztywnego opakowania wyciśnięcie kremu nie stanowi większego problemu. Konsystencja produktu wydaje się być idealna - biała, kremowa, nie za gęsta oraz nie zbyt wodnista. Bardzo cenię to, jak szybko krem wchłania się w skórę, nie pozostawiając przy tym lepkiej warstwy, która uniemożliwiłaby mi dalsze funkcjonowanie. Porządne nawilżenie rąk zapewni naprawdę niewielka ilość produktu nałożona na dłonie. Świetny kosmetyk do codziennej pielęgnacji suchej skóry, zwłaszcza w sezonie jesienno-zimowym, kiedy skóra ma większe wymagania.
ZALETY: + Działanie nawilżające
+ Szybkość wchłaniania
+ Przyjemna konsystencja
+ Cena
24 października 2019, o 12:46
Kupiony w: Drogeria internetowa
Bardzo go lubię
Zwyle brakuje mi systematycznosci w stosowaniu kremów do rąk. Jednak aplikacja tego produktu to czysta przyjemność.
Ma białą, kremową konsystencje, którą dobrze rozprowadza się po dłoniach. Szybko się wchłania w skórę, nie pozostawia uczucia lepkkości. Dłonie są gładkie w dotyku. Krem koi skórę, pozostawia uczucie nawilżenia i wygładzenia.
ZALETY: Opakowanie
Cena
Wydajnosc
Doskonale nawilża i wygładza skórę
Konsystencja
WADY: Brak
3 /5
23 października 2019, o 19:06
Nie kupi ponownie
Używa produktu od: tydzień
Kupiony w: Drogeria internetowa
- Zgodność z opisem producenta: 2
- Stosunek jakości do ceny: 3
- Opakowanie: 5
Krem oceniam na ocenę dostateczną
Na Evree, Hand Care Max Repair natrafiłam w internecie. Poczytałam opinie dziewczyn, które zachwalały krem i postanowiłam również spróbować. Krem zakupiłam za ok, 10 zł. Muszę jednak stwierdzić, że krem nie skradł mojego serca. Oceniam go na ocenę dostateczną. Podobało mi się wygodne i ładne opakowanie, właściwości kremu i zapach. Niestety krem nie wchłaniał się dobrze na mich dłoniach, ręce były tłuste, śliskie, musiałam wytrzeć ręce w papier by dalej móc wykonywać swoje obowiązki. Polecam każdemu by spróbował kremu, ponieważ każdy ma też inną skórę, może akurat tylko dla mnie krem nie spełnił oczekiwań. :)
ZALETY: - opakowanie
- cena
- zapach
WADY: - zła wchłanialność kremu
5 /5 HIT!
18 września 2019, o 21:49
Ratunek dla suchych dłoni
1. Produkt posiada gęstą, zbitą konsystencję, która mimo wszystko bardzo dobrze wchłania się w skórę. Potrzebna jest niewielka ilość kremu by zaaplikować je na całe dłonie. Trzeba odczekać chwilę po nałożeniu, ponieważ pozostawia tłusty film, jednak nie jest to długi czas, jest to związane z jego formułą i działaniem regenerującym.
2. Produkt poradził sobie bardzo dobrze z suchymi dłońmi. Wystarczyło kilka aplikacji, by wróciły do odpowiedniego i oczekiwanego stanu. Ważne jest to, że nie był to efekt utrzymujący się na skórze krótko, ponieważ otrzymany efekt utrzymuje się na skórze. Jednak jak wiadomo by utrzymać odpowiednie nawilżenie skóry, konieczna jest odpowiednia, regularna pielęgnacja.
3. Zapach jest dość silny, ale jednak przyjemny, nie jest ani kwiatowy, ani owocowy, po prostu charakterystyczny dla tego typu produktów. Utrzymuje się chwilę po aplikacji na dłoniach, jednak na pewno częściowo jest to związane z pozostaniem kosmetyku na dłoniach, który "czeka" na wchłonięcie.
4. Opakowanie jest wygodne, z twardego plastiku, o nakrętce, która nie otwiera się sama. Jest to bardzo duża zaleta w momencie przenoszenia kosmetyku np. w torebce.
12 września 2019, o 01:51
- Opakowanie: 3
5 /5 HIT!
12 sierpnia 2019, o 22:34
Mój faworyt
Zacznę od tego, że jestem uzależniona od kremu do rąk ale także bardzo wybredna. Większość kremów albo pozostawia lepką warstwę, długo się wchłania albo wręcz powoduje uczucie wysuszonej skóry. EVREE jest idealny: szybko się wchłania, rewelacyjnie nawilżając, skóra po nim jest miękka i odżywiona. Krem ma delikatny zapach i poręczne opakowanie, można dostać również w większym opakowaniu z papką. Niestety z jakiegoś powodu ostatnio jest ciężko dostępny.
ZALETY: - nawilża i odżywia
- szybko się wchłania
- nie pozostawia tłustej, lepiej warstwy
- ładnie pachnie
WADY: - dostępność
12 sierpnia 2019, o 16:45
Kupiony w: Inna drogeria
miła niespodzianka
Jeden z fajniejszych kremów jakie używałam
OPAKOWANIE I PRODUKT:
Krem zamknięty jest w czerwonej tubce. Z bardzo dobrego materiału. Zamknięcie jest wygodne na klik. Krem ma biały wygląd i konsystencję w sam raz ani nie za gęstą ani za rzadką.
UŻYTKOWANIE:
Krem ma w sobie olejek arganowy, olejek avocado, d-panthenol i emolienty roślinne. Podczas aplikacji czuć ego delikatność. Doskonale nawilża dłonie. Nie pozostawia na nich tłustej poświaty. Dodatkowo krem jest bardzo wydajny, nie muszę nim odżywiać dłoni co kilka chwil. Skuteczność na 5.
ZALETY: - skuteczność
- Zgodność z opisem producenta: 4
- Stosunek jakości do ceny: 4
- Opakowanie: 4
Krem mocno nawilżający
W mojej torebce nie może zabraknąć kremu do rąk. Wiedzą o tym moi bliscy i często w przypadku uroczystości dostaję w prezencie kosmetyki, w tym kremy do rąk. Czerwony krem marki Evree otrzymałam jeszcze wiosną, ale ze względu na wydajność wystarczył mi na kilka długich tygodni stosowania. Po tym czasie mogę śmiało polecić go innym. Skóra moich dłoni ma skłonność do przesuszenia, a ten krem bardzo fajnie o nią zadbał, wygładził, zmiękczył, chronił. Ma dość przyjemny zapach i bogatą konsystencję. Trzeba dać mu chwilę na wchłonięcie się i tylko to mnie w nim razi, ponieważ po aplikacji kremu od razu chciałabym móc przystąpić do działania. A tutaj muszę usiąść i chwilę poczekać, aż się jaśnie pan wchłonie:) Ale efekty jakie daje są bardzo satysfakcjonujące. Skóra jest gładka, miękka, a dłonie jako wizytówka kobiety są przecież bardzo ważne. krem posiada mocne właściwości nawilżające. Polecam przy mocnym przesuszeniu skóry oraz dla kobiet pracujących fizycznie.
ZALETY: wygodne opakowanie, ładny zapach, cena, wydajność
WADY: długo się wchłania
8 sierpnia 2019, o 18:22
Kupiony w: Nie podano
- Opakowanie: 5
Dobry krem za niską cenę
Mam w kolekcji kilka kremów w porównaniu do nich szybko się wchłania, ma niezły skład, nie trzeba go dużo nakładać więc jest wydajny, ma fajną konstystencje nie za gęstą, cena, dostępność i zapach też jest na plus.
Przy regularnym stosowaniu czuje że dłonie są mniej przesuszone.
produktów63
recenzji1030