|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | |
Spaceroholiczka
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII
Cytat:
Zamawiam na sobotę Stapiza. Idealnie go czuć na Twoich włosach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#245 |
Wtajemniczenie
|
Witam sie dopiero na 9 stronie watku...ale za to z pieknym lakierem na paznokciach
![]() Ide nadrabiac ![]()
#246 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a dzisiaj zastanawiałam się nad pachnącym lakierem, ale poczekam na dalsze kuszenie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam takich promotorów do wyboru, że nic tylko usiąść i płakać ![]() ale za to kupiłam sobie to w Tesco ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Wtajemniczenie
|
Kurna, pozbyłam się linii papilarnych na dwóch palcach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43304937]
Zrobiłam listę na zakupy ![]() Dwa pytania: a) jaki eyeliner polecacie? b) poszukuje dobrego kremu do rąk, bo dłonie bardzo mi się przesuszyły od tej wody ![]() Żebym oba te produkty znalazła albo w Rossie, albo w Naturze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Ja polecam wspomniany eyeliner z wibo, ale jest on u mnie na drugim miejscu. Pierwsze miejsce zajmuje u mnie eyeliner z ingloda ![]() Ale mnie pani 'Profesor' od polskiego denerwuje.. Zresztą nie tylko mnie. Gdyby dzwonek zadzwonił 5 min później, to bym tam wybuchła. ![]()
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeca widzę, że żyjesz. ![]() Artysta płodny. ![]()
![]() |
#250 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Spaceroholiczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Konto usunięte
|
spokojnie powrócą po jakimś czasie, a co zrobiłaś?
![]() Cytat:
![]() a co się stało? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Wtajemniczenie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43310018]spokojnie powrócą po jakimś czasie, a co zrobiłaś?
![]() ja chyba kupię sobie jeszcze jeden ![]() a co się stało?[/QUOTE] A bo no bo pożyczyłam gitarę znajomemu na tydzień i mi ta stwardniały naskórek zaczął schodzić, to z nerwów poobgryzałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Wtajemniczenie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43310282]znam ten ból, mam akustyka w domu
![]() Łączmy sie w bólu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Również mam akustyka
![]() kupiłam dziś tak jak pisałam podkład paese long cover, byłam nastawiona też na puder ryżowy ale ekspedientki polecały bambusowy i też taki wzięłam, był ostatni, chyba na mnie czekał, nie mogę doczekać się jutrzejszych testów ![]() ![]() ![]() i prowadziłam dziś zajęcia, było na prawdę super, dzieci jak tylko mnie zobaczyły to rzuciły się do uścisków, ledwo na nogach ustałam ![]() ![]() i postanowiłam zmienić temat pracy licencjackiej, stwierdziłam, że będę miała więcej książek na miejscu do tego tematu i dziś już wypożyczyłam 7 i od poniedziałku mam zamiar zacząć pisać. I już jutro domowe SPA ![]() Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-10-17 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zwiałam już ![]() Cytat:
Z tego projektu, szkołę losowalibyśmy na karteczkach i mogłabym wylosować miejscowość oddaloną ode mnie koło 30km (codzienny dojazd pksem z przesiadką na mpka) dodatkowo zimą. Nieee ![]() ![]() Wróciłam, dziś mam bardzo dobry humor, prześmiałam się ze znajomymi cały dzień ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
To moja domena.
![]() Ostatnio przedłużyłam sobie linię życia na dłoni, wyciągając muffiny z piekarnika. ![]() Od godziny dumam nad pudełkiem z lakierami i dalej nie wiem czym sobie pomalować, żeby jutro wszystkim lacie z wrażenia spadły.. A pff. ![]()
#261 |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43310018]
ja chyba kupię sobie jeszcze jeden ![]() a co się stało?[/QUOTE] Po prostu czepia się każdego słowa, ciągle poprawia jak się coś powie. Jak dyktuje notatkę, to leci jak motorynka i jak coś w między czasie wyjaśnia, to zmienia wersję dyktowanego tekstu. Nie jest profesorem, tylko ma magistra, a każe tak na siebie mówić. Nic nie można u niej na lekcji robić, nawet się podrapać. W klasie jest cisza, ktoś tylko przewróci kartkę podręcznika, a ona już 'ale proszę o ciszę', nikt nie rozmawia, a ona zaczyna nas opierniczać, jacy my to nie jesteśmy, że jej przeszkadzamy. Jestem na bio-chem, a zadaje nam więcej niż inna nauczycielka humanowi.. I mogłabym tak wymieniać.. Grrrr..
#262 |
Zakorzenienie
|
A i chcę Was poinformować, że z dniem dzisiejszym już nic nie kupuję, mam bana kosmetycznego
![]() ![]() maskary mam 2, elayner'y mam 2, ochronne szminki do ust mam 3, balsamy do ciała też 3, kremy do buzi mam 3, a lakierów mi się nazbierało fjuuufjuuuu tak więc konieeec, teraz oszczędzam ![]() tak więc nie kuście już niczym ![]() Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-10-17 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Spaceroholiczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U nas najlepiej starosta roku, zorganizował praktyki we wrześniu tylko i wyłącznie resocjalizacji a tu się okazuję, że te praktyki mieli mieć wszyscy bo to były ogólne, a wgl w 2 sem na 1 roku nie powinni nas dzielić na specjalizację.. zrobiło się takie burdello , że nawet w instytucie nie wiedzieli że połowa studentów nie odbyła praktyk :/ Edytowane przez izaa29 Czas edycji: 2013-10-17 o 16:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Wtajemniczenie
|
To też, ale kciuka przy paznokciu parą z czajnika
![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Wiecie, co zrobić z książką, żeby nikt nie chciał jej czytać? Uczynić ją lekturą ![]() Uwielbiam książki, ale błagam, nie Dziady.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, ale właśnie sobie uświadomiłam, że muszę kupić im drugie pudełko-mieszkanko.
![]() Idę liczyć. ![]() Cytat:
![]() Nauczyciela pracującego w liceum z tytułem naukowym profesora to se można.. szukać. ![]()
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-10-17 o 16:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Spaceroholiczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Też nienawidzę lektur.. Jedyna lektura która mi się podobała to była "Poczwarka".
#270 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Za to mojej klasie trafiła się najlepsza kadra ever, każdy nam zazdrości ![]() ![]() W końcu chodzi się do biolchemmata z najwyższym poziomem w szkole ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.