|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Ślicznie zdjęcia dzieciaczków w plenerze!
![]() Bagheera gratuluje licencjatu! ![]() ![]() I brawa dla Jasia za chodzenie ![]() Ja upiekłam właśnie biszkopt na tort ![]() ![]() Jednak nic więcej nie robie na roczek,tylko tort,sernik,2 sałatki i kawa bo gości ubywa ![]() Na dzień dzisiejszy będzie tylko moja mama z Ojczymem,siostra z mężem i chrzestna Fabianka,niestety nikt inny nie może nagle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3842 | |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
Bagheera gratuluję licencjatu ![]() Kraven wielkie brawa dla Jaśka, najmłodszy na wątku a już śmiga ![]() Tamlin cudny ten twój synio w twoich opisach ![]() Piękne robicie zdjęcia jesienne dzieciaczkom no i obiekty fotografowania słodziachne, że aż strach Spóźnione życzenia dla Misia - wszystkiego najlepszego!!! ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
![]() oby i u was impreza wypaliła mimo niewielu gości - liczy się atmosfera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3843 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3844 | ||
Zadomowienie
|
u nas by się nie sprawdzilo,bo jak tylko zobaczy kompa to az sie trzesie,zeby postkac,tel można schowac w kieszeni
![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- wtedy mu sie nie udalo,ale moze dzisiaj,siedzi zmalym juz pol godziny i jest cisza,ale nie chce zapeszac ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szukałam też w ustawieniach, ale nie znalazłam. Przywróciłam ustawienia fabryczne i dalej kicha ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3846 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No niestety mężowi sie nie udalo uspic malego,nie wiem coś mu ostatnio pogorszylo z tym zasypianiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
Zakorzenienie
|
Podejrzewam,że impreza nie będzie taka zła,tylko ciężko u Nas te imprezy wychodzą
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Fabiś już spi,mąż go położył przed wyjściem do pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3848 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
![]() co do prezentów to najważniejsze,ze Michasiowi się poobają,co zroic,ze teraz wiekszosc zabawek to wyjce. U nas nikt nie pytal nas co bysmy chcieli wiec dostal 2 samochody,ale narzekac nie bede,bo mam po jednym na piętrze,wiec nie musze nosic przynajmniej. Jeden jest z takim kijem do prowadzenia i ramą,zeby maly nie wypadł,wiec na teraz super(ale można to zdemontowac). Drugi do samodzielnego odpychania,a tego jeszcze nie ogarnął.Poza tym chyba ze 20 książeczek, bardzo fajny zestaw lego duplo, przytulanki i kasę. ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez salud Czas edycji: 2013-10-17 o 20:11 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3849 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Bagheera gratulacje obrony ![]() ![]() Też mnie zachęciłyście tymi zdjęciami! Może w sobotę mi się uda obfocić Zosię... Urodzinki robimy w następną sobotę, tak aby chrzestna małej mogła być obecna. Nie wiem na jakiej ilości gości się skończy, opcja minimum to 16 osób ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny ![]() ![]() ![]() jesienne zdjęcia rewelacyjne ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio rzadko mu sie to zdarza ![]() Już zdrowy i jak narazie nic sie nie dzieje ![]() Hejo ![]() Wyrżnęły sie mojemu szkrabowi dwie dolne dwójki ![]() Mamy 8 zębów ![]() Znów mi cytaty znikły ![]() Zdechły ten tapatalk bo zdjęć nie widze wcale ![]() Angel ja futryne tez miałam zalaną betonem, ale wiertara udarowa dała rade ![]() Czy Wasze dzieci też reagują rykiem, płaczem i nerwami jak mu sie czegoś zabroni lub nie da?? Mój dzieć robi sie coraz gorszy pod tym względem ![]() Jakoś musze go tego oduczyć... Bawić sie sam nawet 10 minut nie chce bo musi mieć kompana a zostać na chwile sam w pokoju graniczy z cudem ![]() Zaraz człapie za mną lub tatą ![]() Jak jestem z nim sama w domu to nawet w kiblu mam gościa ![]() ![]() W ogóle bobasy lubią zakazane "zabawki" ![]() Piloty od tv albo wieży to już mają conajmniej jeden guzik wygryziony ![]() Coś ostatnio też dobiera mi sie do tapet i chce odrywać... Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk 4 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jezu, tż mnie wbiurwił znowu i spac nie moge ![]() ![]() Do tego młody ma te spanie do kitu. Niech sie tż pomęczy a ja w drugim pokoju ![]() Pośpie w ciszy ![]() Branoc ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk 4 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3854 |
Zakorzenienie
|
Iza zarzygała mi całą sypialnię...jej poduszka, poszewki, nasza kołdra, poszwa wsio do prania...Obudziła się na mleko koło północy, zjadła mleko i zwymiotowała...dałam ibum i też ble, popijała herbatkę i też ble i tak z 6 razy
![]() ![]() ![]() ![]()
#3855 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() też musze wózek wyprac ![]() śliczna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajny wózek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzien dobry ![]() mąż poszedl odprowadzic Wiktora do szkoly a ja pije kawke ![]() Pola znowu zakatarzona ![]()
![]() |
#3856 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry! Ja przez te noce to się w potwora zamienie chyba ![]() dzisiaj pobudka po 23,po 1 i po 6 koniec spania. Gdyby po przebudzeniu się dal polozyc to te trzy pobudki to byłoby super! Ale Stonka jak wstała po 1 to dopiero usnął o 3.30 ![]() ja usnelam o 4 a o 6 koniec spania ![]() dobrze,że dzisiaj mam trochę pracy to nie usne w dzień ![]() oprócz pieczenia i sałatek,jeszcze sprzątanie porządne mnie czeka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może miała jakąś rewolucje w żołądku? U nas noc tragiczna ![]() Nie wiem co sie z tym bobulkiem dzieje ale non stop krzyczy w nocy. Napisałam Wam ze dwa zęby wyszły - guzik bo jeden jeszcze sie nie przebił ![]() To chyba od tego bo nigdy tak nie ryczał ![]() ![]() Przez tą jego chorobe ostatnio bardzo duzo na rękach byl noszony przez dziadkow i tate i teraz wiecznie chce na rece. Cała noc nie przespana wcale bo tylko wstawał w lozeczku i na ręce chciał. Jak spał z tżetem to co chwile mu do ucha krzyczał... Zębiska kurka... to jak bedą trzonowce wychodzić czy jak tam one sie zwią to sie wykopyrtne chyba bo one ponoć najboleśniej wychodzą ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk 4 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3858 | ||||
Zakorzenienie
|
Dobry.
Kiniu wszystkiego najlepszego słoneczko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mati to terrorysta okropny. Nie tylko krzyk jest u niego, ale i bicie, plucie, rzucanie czym popadnie. Ale w tyłku to mam, niech się drze, ze mną nie wygra ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia co mu się dzieje,to już 4 noc taka
![]() Teraz już chodzi i ziewa bo jak się w nocy nie spi to tak jest ![]() Zmykam brac się za przygotowania.... Mamcia jedzie z pomocą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U Was chyba te zęby się wreszcie skończą, co??współczuję takich nocek ![]()
![]() |
#3861 |
Wtajemniczenie
|
Tamlin 100 lat. Wszystkiego najlepszego i pociechy z dzieciaków
![]() Zapamiętałam, że masz urodziny w ten sam dzień co Kinga ![]() U nas też dzisiaj przygotowania do jutrzejszej imprezki, więc pewnie już nie wpadnę, tż ma wcześnie wrócić i będziemy robić razem ![]() Jak ten rok szybko zleciał, niesamowite ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3862 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękujemy ślicznie za komplementy ![]() 100 latek dla Kini!!! Alicji jednak to mleko krowie nie bardzo podchodzi... tzn smakuje jej ale chyba za ciężkie jest, bo ją dwie noce strasznie pierdziochy męczyły, a dziś była rzadka kupa... narazie zostajemy przy mm. A tak w ogóle to wczoraj zasnęła mężowi o 18:30, bez mycia, przebierania, jedzenia, na dywanie ![]() Gorzej że oduczyła się zasypiania w łóżeczku, a było z tym tak cudownie... teraz tylko na rękach, albo w naszym łóżku, a jak próbuję odłożyć to jest taki ryk że aż się zachodzi. Dopiero jak bardzo mocno zaśnie daje się przełożyć do łóżeczka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Widzę, że u maluszków jakieś problemy ze spaniem...mała też dzisiaj marudziła w nocy wstawała co pół godziny, siadała i jęczała ![]() ![]() ![]() Ale dzisiaj pełnia była chyba ![]() A i chyba wyszła nam druga dolna 2 ![]() ![]() ![]() _bagheera_ brawo za obronę ![]() kraven ![]() Iwoncia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że to żaden wirus ![]() Cytat:
![]() 100 lat dla Kingusi! Zdrówka, szcząścia i duuuużo uśmiechu ![]() ![]() Tamlin wszystkiego najlepszego ![]() Iwa a iloprocentowe to mleko dajesz? rozcieńczałaś jej troszkę? Ciekawe cotam u Lenki i aga_ton ![]() Edytowane przez monarika Czas edycji: 2013-10-18 o 09:27 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3864 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego najlepszego dla Kingi i naszej Tamlin kochanej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3865 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Po szczepieniu to wątpię żeby wymioty były ![]() Tamlin Kinga sto lat dziewczyny
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczaczek ![]() A masz jakiś złoty środek na to? U nas sie to niefajne robi troche a im starszy tym gorszy jest ![]() Monia, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() Cytat:
![]() Mi kiedys własnie Alan zwymiotował bo listek z kwiatka zjadł i mu sie gdzies przykleił na gardle. Z tym że zwymiotował po dwoch minutach po zjedzeniu ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk 4 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3868 |
Wtajemniczenie
|
Matko czytałyście na wp?
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html coś strasznego! |
![]() ![]() |
![]() |
#3869 |
Zakorzenienie
|
3,2% i faktycznie chyba trochę za ciężkie jest. Dziś dostałam podpowiedź żeby wymieszać z mm i chyba tak zrobię ale najpierw damy odpocząć małemu kochanemu brzuszkowi.
Ala umie już powiedzieć jak się nazywa ![]() ![]() Tamlin babo to ile już lat boksujesz się z życiem??? Wszystkiego najlepszego Kochana ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2013-10-18 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie to musiało wyglądać jak na dywanie zasneła ![]() Ja spałam z Alankiem niedawno dwie noce z rzędu fajnie i pediatra powiedziała że to rumianek na jego sen działa... No dziwne bo pije do dzis i ![]() Noce koszmarne no i tyle ![]() Kingunia sto lat, sto lat niech żyje nam!!! [/B] ![]() Kurrrrrrr ja chce laptoka bo nie wytrzymam z tym programem w fonie ![]() Dziewczyny korzystające z tapatalk 4 !!Też Wam ucina cytaty ??? chyba wróce do 2. Dziękuje ale to chwilowo pomyłka bo jednak jeden sie wyrżnął a drugi jeszcze sie pcha. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk 4 Edytowane przez Iwoncia81 Czas edycji: 2013-10-18 o 10:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.