|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Cytat:
ale pamietasz jak ta nasza reh mowila ze Kubus ma slabe nozki i ze on tez wiotki, slaby itd i ze trza na gwałt kupic mu butki orto i ze w nich pomykac az do przedszkola ![]() spokojnie... dobrze bedzie ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- A my... nie zdazylismy do lekarza ![]() tzn zdazylismy ale jego juz nie bylo bo byl na wizycie w terenie ![]() no coz - takie uroki wizyty z dzieckiem, niby bez zapisu ale jak cos to sie moze okazac ze lekarza nie ma ![]() jakby cos bylo nie tak to pielegniarka kazala nam jechac na IP ale jestem dobrej mysli ![]() maly pokasluje ale humorek jest, apetyty tez takze mam nadzieje ze do poniedzialku wytrwamy ![]() a w poniedzialek pojdziemy popoludniu jako pierwsi
|
|
|
|
|
#3602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cichociemny ssacz mówisz nie ma szans, musiałby mieć dłuuugą szyję, żeby z łóżeczka do mnie do łóżka dostać![]() Cytat:
![]()
|
|
#3603 |
|
Zadomowienie
|
Ola miała dziś tylko jedną drzemkę i jest w pełni sił
kurka skąd to dziecko bierze siły to ja nie wiem Bijkora, no to dzisiaj robimy tugeze: D Nawijko, bądź z siebie dumna, że wzięłaś od pediatry to skierowanie. Ale powiem Ci, że mnie trochę przestraszyłaś, bo Ola też obraca się tylko przez lewe ramię no ale ona pełza, siedzi, wstaje to nie wiem Dżizas, muszę posprzątać i siebie ogarnąć, bo jutro Ola ma gościa!! Czujecie?! Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa mamy pierwszy kroczek!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, super!
A co do łóżeczka, to mamy takie http://allegro.pl/kojec-lozeczko-tur...622323121.html Nie wiem, czy kupowałam od tego sprzedawcy, ale wygląda identycznie, jak nasze. Bijkora, no to gratulacje! ![]() Idę zara robić Chodakosko.
|
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() klask i: o kurcze, robi sie powaznie.. gdzie te nasze maluszki ![]() dziewczyny, czy przy @ mozna oddac krew? |
|
|
|
#3608 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Współczuje problemów z Tż Cytat:
![]() Cytat:
![]() @ masz? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Biedny FifekSuper ![]() Cytat:
23.01.2013-PIOTRUŚ 21.04.2015-MICHAŚ Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2013-10-18 o 19:48 |
|||||||||
|
|
|
#3609 |
|
Wtajemniczenie
|
Bijkora gratulejszyn !!!!! Zdolna bestia
![]() ![]() Pstryniu kciuki ! ![]() Aniu witaj ![]() Nawijko na pewno to nie jest nic poważnego , tez jestem zdania jak Silver , ze lekarze czasem tak przesadzają .Często bywa też tak że to kwestia temperamentu dziecka. Będzie dobrze Cała idz jutro gdzieś prywatnie, i oby to nic powaznego ! Buziaczki dla szerokiego grona solenizantów!!! łącze się w bólu z mamami marudek, już nie rejestruje który to dzień nawet, ale jest jeden wielki jęk ![]() U nas powoli zaczyna się prostować. Składałam podanie do rektora odnośnie umorzenia rat ale się nie zgodził więc muszę na dziekankę w sumie to nawet się cieszę bo odpocznę i przemyśle trochę przez rok. Tż dostał dodatkową prace no i mam nadzieję że u niego w firmie też coś ruszy bo nawet ulotki z Blanką rozdawałyśmy Mam nadzieję że z nowym rokiem już będzie dobrze
|
|
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow ! brawo ![]() może marud był bo skok też?? :partytime: gratulacje !!!!! ehhh Hanna zasnęła, a ja osiwieje ![]() W ogóle robiłam w blenderze buraczki i ona tak się boi blendera niczego się tak nigdy nie bała, patrzy na niego płacze i zakrywa twarz a jak ją potem wziełam na ręce to się tak do mnie wtuliła i oparła głowkę i tak popłakiwała ![]() Jak ja mam blenderować?
|
|
#3611 |
|
Zadomowienie
|
A jakie są konsekwencje nie zdiagnozowanego złego napięcia mięśniowego ?
---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- I jeszcze jedno pytanie. Sa tu dzieci bez smoczkowe, usypiające samodzielnie?
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz nadrobię tylko idę się wykąpać. Dziecie jeszcze nie śpi, walczy w łóżeczku :/ A ja mam już dosyć po ostatniej nocce i po całym dniu.
|
#3613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tzn moja jest smoczkowa niby,ale potrafi np. w dzień zasnąć bez smoka. (w dzień usypiam ją w wózku). No i wieczorem, jak idzie spać na noc, to zdarza jej się wypluć smoka jeszcze zanim zaśnie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja Julka jest bez smoczkowa i usypia zaraz po jedzeniu, w lozeczku, przy butli zamyka oczka a w lozku sie wierci, uklada i idzie lulu...
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
znowu cały dzień Was nadrabiałam, gaduły jedne.. kłamiecie jak nic, że dzieci macie.... Chcę się Was poradzić, ale to już jutro, bo małą muszę kąpać, no i zaraz Tż wróci.. A że ostatnio się kłócimy to nie będę się teraz rozpisywała....
Miłej nocki i do juterka...
|
|
|
|
#3616 |
|
Zadomowienie
|
Ale wiecie co... tak sobie przeglądam zdjęcia i przypomniało mi się jaka czika była jeszcze nie tak dawno i w nocy tak gorąco, że dziecku w bodziaku gorąco i wcale za tym nie tęsknię
Kurka ta ciąża tyle we mnie zmieniła kiedyś kochałam czike A o ogóle to chyba się odchudzać zacznę. Marzy mi się 5 kg mniej Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Lady brawa dla Pietraszka!
![]() Wiesz że przestałam biegać? Nie mam kiedy Mariusz wychodzi o 6,wraca o 18 a ja zaczynam korepetycje no i nie mam kiedy bo już jest ciemno ![]() Bijkora super gratulacje bestio! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3620 | |
|
Rozeznanie
|
Charliz dzis tugeza na całego
Cytat:
|
|
|
#3621 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Krowa Ale nie rozumiem? Dlaczego tak się poczułaś? Ja się nigdy tu nie spotkałam z potępianiem dziewczyn karmiących mm! Przecież nie głodzisz dziecka, a czy je z butelki czy piersi to sprawa drugorzędna wg mnie. Michał dziś niemożliwy, cały dzień ryk, wycie, płacz na przemian z jęczeniem. Nie wiem co mu jest. Musiałam trochę ogarnąć mieszkanie i wrzuciłam go w nosidło na plecy (1 raz mi się udało samej ) no i posprzątałam kuchnie, łazienkę i poodkurzałam, a młody prawie odleciał przy odkurzaniu. Potem zjadł i zdrzemnął się przy piersi. No i dalej jęczenie. Do wieczora tak. Prawie się popłakałam z bezsilności. Już na szczęście śpi, ale też łatwo nie było.
|
|
#3622 | ||
|
Zakorzenienie
|
o nie nie! Ja na pewno nie przesadzam
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
4 zęby na raz Dobrze że już lepiej jest Nooo GRATULACJE ![]()
|
|
#3623 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz nie zrzedze! Cytat:
![]() Cytat:
Goscia czy gosci? Wystroj sie, niech widzi co stracil!! Cytat:
Dziekuje Wam wszystkim, kazdej z osobna za dobre slowa Wybaczcie, ze ja dzis glownie o sobie, egoistka ze mnie. Ale to napiecie wytracilo mnie z rownowagi. Jutro sie poprawie
|
||||
|
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam dziewczyny ale nie mam dziś sił już na nic. Jutro się odezwę. Pa
|
#3625 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze ze wszystko dobrze się skończyło ![]() ![]() ![]() Cytat:
No i dlatego uważam że lekarze nie zawsze mają rację i często jest tak że bardzo przesadzają Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3626 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Wam za kciuki i gratulacje
Hje rób prawko, nie ma się czego bać ![]() Niby to jest trudne ale jak się zna przepisy to juz wszystko jest proste. Najpierw trzeba popatrzeć te książki z nauką jazdy, później robić testy, a na sam koniec przejrzeć internet, z pytaniami które ludzie zapamiętują i piszą na różnych forach. Pytania typu : wymiary tablicy rejestracyjnej, albo jaka musi byc minimalna długosć drążka zmiany biegów. Tym sposobem się zda. Rozchodzi się o to, żeby miał kto Ci się dzieckiem zajać. U mnie jest taka sytuacja, że ja mam egzamin w Białej Podlaskiej ponad 60km od mojej miejscowości, więc od razu umawialiśmy się na 4h jazdy żeby tam pojezdzić 3h i 1h na dojazd, a jedzie sie w dwie osoby, czyli w sumie wychodzi cały dzień z dupy.
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam podciąć Filipowi grzywkę, bo już mu do oczu wchodziła i mi się poruszył i za dużo ciachłam
TŻ mnie zabije, musiałam podrównać i młody wygląda jak chłopek roztropek mam nadzieję, że mu szybko odrosną
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
hello,
nafiqa- chyba możemy sobie ręce podać, ja właśnie swoją sytuację opisałam w klubie w związku z wizytą u rehabilitanta mam doła jak stad do Ciebie, zatem ściskam serdecznie Cytat:
mój bezsmokowy, leży koło TZ i sam zasypia
|
|
|
|
|
#3630 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fajnie macie ![]() Cytat:
A jeszcze wcześniej pisałaś , czy masakra ze spaniem się skończy. Wiesz, kiedyś na pewno, ale u nas trwa jakieś 3 miesiące czyli odkąd Pietrek raczkuje i wstaje. Na poprawę się nie zapowiada ![]() No i gdzie ta tugeza
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

kurka skąd to dziecko bierze siły to ja nie wiem
no ale ona pełza, siedzi, wstaje to nie wiem 
klask i: o kurcze, robi sie powaznie.. gdzie te nasze maluszki 

.

za wizytę.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)