|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Ufff, makijaże obrobione, dodałam na bloga halloweenowy i zgłosiłam się do konkursu Sephory na wizażu - jak patrzę na niektóre prace, to pożal się losie, zero związku z tematem...
Robiłam takie z siostrą na imprezę halloweenową w 2011 roku. I jeszcze robiłyśmy świeczniki z jabłek - drążyłyśmy w środku dziurę i wkładałyśmy podgrzewacz.
|
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Troche inaczej karmie Yae niz Wy tutaj. Nie robie jej wielosmakowych papek, tylko skladniki przygotowuje osobno i tak tez pozniej podaje. zblendowac ryz na kleik to masakra. Garstka rybek - za malo, zeby sie udalo, szpinak wole zamrozic i zetrzec na tarce, dynia czy tofu, to w ogole szkoda zachodu z wyciaganiem blendera.
|
|
|
|
#3663 |
|
Wtajemniczenie
|
matko z córko padam , usypiałam Blanke od 19.30 ..... nadal nie śpi, teraz tż próbuje. Nie wiem o co chodzi
My już ledwo na oczy patrzymy a ona nadal hasa .Lady gratuluję kroczku!!! Ale masz już dorosłego mężczyznę w domu !
|
|
|
|
#3664 | ||||
|
Zakorzenienie
|
zdolniacho wielkie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#3665 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także może u Was też idą zębce, może kilka na raz? przytulam mocno ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43332186]A ja usypiam na siedząco Oglądam sobie lalki Nancy ![]() http://allegro.pl/famosa-nancy-z-lus...605291715.html[/QUOTE] fiu fiu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak się zestresowałam dzisiaj, że aż się umówiłam do pediatry na 12 listopada, wcześniej nie dało rady, już się cykam i sram w gacie jeszcze się naoglądałam zdjęć na tej stronce, co szaja podała i już w ogóle co do sztywności... nam wszyscy cały czas mówili, że jaki on sztywny, jak trzyma główkę, nie jeden pediatra sprawdzał ale tak ostatnio mnie naszło, że chyba jednak nie mieli racji i trzeba to skonsultować
|
||||
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
nawijko zapomnialabym dodac, poza tym, co wyzej napisalam, to Yae od samego poczatku akceptuje grudki
|
|
|
|
#3667 |
|
Zadomowienie
|
Grześ mnie prosił żebym go nauczyła skakać na skakance. No to zaczęłam mu pokazywać, pierwszy raz od czasów podstawówki chyba, i o mało sobie zębów cyckami nie wybiłam
Takie przed karmieniem były, musiałam spasować bo nie było szans...
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3668 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Coś Ty, nie przepraszaj, przecież nie Twoja wina, że z Piotrka taki Tadek Niejadek ![]() Cytat:
Sorry, ale I tak tworzą się plotki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Strasznie Cię podziwiam Kochan, bardzo jesteś dzielna Dawaj jakieś foto synka
|
|
#3669 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie tez masakrycznie wypadają włosy, niedługo wyłysieje ..... to juz klasyka ![]() jak ja Wam współczuje ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja opchnełam bujaczek za 150 % ceny , którą zapłaciłam to jeszcze troche ponadrabiam |
||||
|
|
|
#3670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie można. Ani też tydzień przed, ani tydzień po.
Czyli kobity mają tydzień w miesiącu, kiedy mogą oddać krew ![]() Cytat:
Smoka nie używamy w ogóle od pół roku. Pola zasypia albo sama, albo przy butli. Jezdem Cytat:
![]() Lady, za pierwszy kroczek.Sylwia, w końcu się odezwałaś Niech łobuziak da Ci czasem odpocząć A za ząbki całuski dla Niego ![]() ------------------------- Jaaaa, do dupy coś
|
||
|
|
|
#3671 |
|
Zadomowienie
|
Czarna, link do wykładu o stulejce http://www.mp.pl/wideo01/?id=453
|
#3672 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
serce pęka.Cytat:
Cytat:
Bijkora: gratki Nancy: o wow, ząbek! A jak zacieszał do mnie gdy go łaskotałam w stópki to kurdę nic nie było widać jeszcze! szok. Lady: brawo dla Pietraszka!Nawijko: dziewczyny wszystko napisały, Tulę. Marsi : nie wiem ocb zaraz doczytam.. Ezzo: tak szczerze mówiąc rada lekarza o odstawieniu nie wzbudziła mojego zaufania zupełnie...dziwny tok myślenia i zalecenie..choć wierzę, że jesteście wykończeni kiepskimi nocami ![]() Byłam na uczelni, wiecie coo? Stałam w kolejce do dziekanatu...2.5h!! Przepadły mi jedne zajęcia, ale przecież nie wyszłabym z kolejki po ponad godzinie stania... |
||||
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak sie w JP rozszerza diete czy to Twoj pomysl? Tez mialam ten problem jak zaczynalam rozszerzanie - bez sensu bylo gotowac skoro blender nie ogarnial tak malej ilosci. |
|
|
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- mi się w ogóle w japoni tak kojarzy że mają każda kupkę jedzenia osobno....
|
|
#3675 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jaki przystojniak SILVER- jaka z Ciebie teraz seksi dziunia mąz to cie chyba przez tydzien bedzie obracał CAŁA, ty mnie rozwalasz zawsze i wciąz DEBRAH nóz sie w kieszeni otwiera czytając takie coś ![]() BLACK- nie zacytowało mi Ciebie- przykra sprawa z rodzicami, boz tego co piszesz to dosc nierówno i chyba niesprawiedliwie traktują Wasze dzieci a tak nie powinno byc Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2013-10-18 o 23:00 |
|||
|
|
|
#3676 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale dzisiaj się strasznie popłakała/przestraszyła mojego Taty w okularach normalnie łzy ciurkiem leciały![]() Hania zawsze ze smoczkiem usypia, wypluwa po jakimś czasie.
|
|
#3677 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pewnie dlatego, że mało się udzielam i tak mnie nie kojarzycie
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
||
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Hje...Ty owszem a Bijkora sie zmyła jak napisalam ze stawia..to se poszla -tosz tsza oblać egzamin, nie?a tak to ni mo czego polewać.....czekaj zerkne do skladziku...
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-10-18 o 23:03 |
|
|
|
#3679 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
|
|
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3683 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekujemy brawa i buziaki dla golaska Cytat:
![]() ![]() Cytat:
na dzis dosyc, cofnęłam sie do 110 strony jutro jak mały pojdzie spac to tez wpadne buziaki |
|||
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
W dzień bywa różnie, ale na noc NIGDY nie zasypiała inaczej
A w ogóle nigdy, nigdy, nie zasypiała ze smokiem.Do jutra, jak myślę ![]() Ja się idę kąpać i chyba od razu pójdę spać. Jutro idziemy na roczek do Julki, siostrzenicy tż. To córka tej, co teraz w 3 miesiącu ciąży jest ![]() |
|
|
|
#3685 |
|
Zadomowienie
|
Sylwietta witaj znów
Bijkora gratulacje, tym razem obyło się bez durnych pytań czy się obkułaś? ![]() Nawijko będzie dobrze, poćwiczycie i wszystko się ładnie wyrówna. Silver i Black oba boby super! ![]() Buziaki dla wszystkich solenizantów (jubilatów? zapomniałam jak to szło )Myśmy dziś były na usg brzucha, podobno ok tylko ma jakąś nietypową budowę nerek. Babka mówiła że tak może być, taka uroda - są różne warianty budowy nerek, tyle tylko że wg niektórych lekarzy przy takiej budowie może być tendencja do częstszych zapaleń układu moczowego. |
|
|
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wtedy z nami zostaniesz![]() obrabiam zdjęcia...... oczy mi juz wyżera więc ide spać. Pokaże Wam może jedno ![]() dobranoc
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze Ci sie kojarzy... To teraz wyobraz sobie zmywanie po kolacji - udreka. |
|
|
|
|
#3688 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Neti Świnia ze mnie nie mała Dzisiaj nadrobimy. Poleciałam wczoraj przeca po flaszke, jak mnie wywołałaś do oblewania A sklep daaaaleko![]() Tak na serio to jakaś tragedia się u nas dzieje. Jeden ząb a tyle kłpotów. Nada budziła się dzisiaj z 6 razy, a o 6 i tak pobudka. Jojczy nie do wytrzymania. Tylko be bebe be.. A usypialam ją ponad 2 godziny wczoraj A ona na złość jak juz przysypiala to sobie ciumka z paszczy wyciągała żeby nie spać. Wredne to to jest ajjj. Nie wiem po kim
|
|
|
#3689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
młody jeszcze sobie usnął więc i ja idę zamknąć oko.Menq..przekichane z garami po tugezie...bez,zmywarki ani rusz ![]() Bokeh....zdjecia super, kurcze dlaczego moje,zdjecia ze slubu nie są tak fajnie obrobione?da sie to.zrobić? No ależ męczy mnie ten bob...zrobić? bijkora...wybaczone...pop rawisz się-przyjmuje jakos wersje ze sklepem-choc tu od razu z flaszka powiinas a Nada napewno po tatusiu charakterna![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Chciałam jeszcze powiedzieć że męczy mnie ten album co Wam kiedys pisalam, pamiętacie?kurde jakie to fajne by bylo-tylko że musiałaby zająć się tym odpowiednia osoba..co się zna na zdjęciach... :ro lleyes: ..i ma wtyki gdzie by ladnie i tanio album taki zrobic... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
Tez mi sie bardzo podobal pomysl z albumem
![]() Padlam wczoraj jak mucha, nawet czipsy mnie nie zmobilizowaly do dluzszego siedzenia Na 9,30 cisne na trening z trenerem moim ![]() Malz zabiera dzisiaj mlodego do tesciow mam nadzieje, ze sie obejdzie bez histeriozy czimajcie kciuki na 9 jada.....Takze..... Tugeza u mnie dzisiaj poranna! ![]() Czarna a ja Cie mam na fejsie? chyba nie ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Bokeh, ta para wydaje sie byc tak w sobie zakochana, tak przesympatyczni sie wydaja niesamowicie, usmiechnieci, nie moge sie doczekac wpisu na blogu z ich plenerem Aaaaaaa.... A my dalej chetni na "roczkowa" sesje z Pietraszkiem jak cos ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

I jeszcze robiłyśmy świeczniki z jabłek - drążyłyśmy w środku dziurę i wkładałyśmy podgrzewacz. 

My już ledwo na oczy patrzymy a ona nadal hasa .

nie ma szans, musiałby mieć dłuuugą szyję, żeby z łóżeczka do mnie do łóżka dostać
kurka skąd to dziecko bierze siły to ja nie wiem
no ale ona pełza, siedzi, wstaje to nie wiem 

nie tak się umawialiśmy, miało być 3-4 godziny przed południem w dni robocze

brawo dla Pietraszka!