![]() |
#181 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu
Cytat:
![]() a nie tracisz ten cenny w Twoim jakże zapracowanym życiu (WOW studia i praca to jest dopiero COŚ,! niesamowite... że jeszcze dychasz ![]() ![]() zapewne podobnie wygląda to "przypadkowe" oglądanie zdjęć na facebooku heheh a później narzekanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
kiedyś to akurat na wychowawczy szło się dużo częsciej niż obecnie,ale nie wiem co to ma do rzeczy,poradniki też czytano,kwestia chęci rodziców ,nie zaprzeczam poza tym temu,ze kiedyś rownież dzieci wychowywano
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#184 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Nie znam babek w wieku mojej mamy, które tak robiły, a nie uważam, ze one dzieci "hodowały". Wtedy więcej się robiło "na wyczucie".
![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja takich przypadków nie mam w swoim otoczeniu
![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ainhoa a czym się różnie odpieluszkowe zapalenie mózgu od odślubnego zapalenia mózgu?Serio gadanie o pierścionakch,rodzajach sukni i kolorze lakieru na paznokietach jest tak bardzo rozwijające?
...i jest ![]() Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka. ![]() ![]() Edytowane przez stokrotka_to_ja Czas edycji: 2013-10-20 o 19:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli mam kogoś w znajomych, to znaczy, że co najmniej darzę sympatią daną osobę, a co za tym idzie interesuje mnie jak ich dziecko się rozwija, patrzę na te zdjęcia z przyjemnością, a nie z jakąś chorą zawiścią,czy też nie obsmarowuję im wrednie tyłka na forum internetowym, jacy to oni durni nie są i jakie to OZM mają ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
To ,ze zajście w ciążę jest proste powiedz tym, którzy starają się latami, robią miliony badań, wydają wiele pieniędzy, zapytaj ich ile nerwów i stresu ich to kosztuje ![]() Wychowanie dziecka(nie mylmy z hodowaniem-tu wystarczy minimum) to najtrudniejsze ze wszystkich życiowych wyzwań, z tym nawet nie ma co polemizować, bo tak jest i nic się z tym nie równa, naprawdę nic... ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() Nie wkurzają mnie, a bawią i nie mogę zrozumieć dlaczego dorosła (ale może niedojrzała osoba) bawi się w coś takiego ![]() Edytowane przez golgie Czas edycji: 2013-10-20 o 19:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym, jakby coś się działo, to osoba opiekująca się miała telefon i mogła zadzwonić ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
Reszty nie będę komentować bo widzę, że lubisz obrażać ludzi, których nie znasz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze dlatego starała sie wejsc jak najszybciej bo wiedziała,ze dziecko juz jest głodne ,miało jej nie być pól godziny ,nie było półtorej
![]() |
![]() |
#192 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A poza tym może ktoś też nie miał czasu, bo dziecko przecież miało opiekę, samo w domu nie zostało. A ktoś spieszył się do pracy, lub miał psa, który źle znosi przebywanie samotnie w domu- to jest dopiero przykre. Ciekawe jakby wyglądało, jakbym spóźniła się do pracy mówiąc, że przepuściłam mamę, która miała dziecko w domu i jej się spieszyło do dziecka? Z jednej strony to fakt, bądźmy ludźmi, ale z drugiej skąd mam wiedzieć, że jej się rzeczywiście spieszyło do dziecka, a nie chciało po prostu czekać? Jakbym widziała, ze stoi w przychodni z dzieckiem w wózku, to nie ma sprawy, ale tak... Ostatnio też byłam w przychodni i była młoda mama z bobo w wózku i z synkiem kilkuletnim. Ja byłam po 6 przed przychodnią by o 7 się zarejestrować i po 8 wejść, a ona przed 7 przyszła jako 12 i wielki foch, bo jej wpuścić nikt nie chciał, bo ona z dziećmi ( zdrowymi) i ogólnie znieczulica. Pacjent jak każdy inny, a co to matka ma jakieś szczególne względy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziwny sposób na spędzanie wolnego -prawie tak samo dziwny jak oglądanie upsss podglądanie zdjęć na facebooku które TAK podobno wkurzają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
Super, ale dziecko ma frajdę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak się w tematach dzieciowych siedzi, to inne na dalszy plan schodzą... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
w laboratorium chyba ,nie wiem,mnie zwykle schodzi mniej jesli przyjdę rano
![]() |
#198 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
siedzenie na forum i rozprawianie o czymś o czym nie ma sie bladego pojęcia....ambitne (może lepiej poczytać, dokształcić sie a potem pisać , pouczać i nawracać ?)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli sama nawijasz o bzdurach tylko w innej kategorii to nie powinnaś czepiać się mam ,ktore podobne pierdoły roztrząsają. Ciebie fascynuje ślub,matki fascynują się dzieckiem,ale uwaga, to często działa tak,ze te panny mocno rozemocjonowane forum ślubnym potem ostro buszują po mamowym-społecznościowym,które wygląda mniej więcej tak "dzisiaj ugotowałam rosołek i kupiłam trzy bodziaki a dzidzius dalej nie śpi" ,to proste przejscie od rozmów w stylu "ach,jakie ladne paznokietki,pasują do bukieciku ,a pierscionek mi sie na palcu z obraczką nie komponuje" ![]()
![]() |
![]() |
#201 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Następna też zabłysła znajomością chemii cukrów: " fruktoza ma całkiem inny wzór niż glukoza i nie ma właściwości redukujących" Oby mi się nie zachciało ... ... ... studiować. Edytowane przez 749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 Czas edycji: 2013-10-20 o 20:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Ainhoa, Ty chyba trolujesz po prostu.
Chociaż w jednym też muszę przyznać racje, to jest chore wmawiać, ze kąpiel MUSI być o 19 i ani minutę wcześniej czy później. Kapie się jak dziecko jest zmęczone, plan dnia ustala się najpierw poznając potrzeby dziecka, a nie pod zegarek, bo dziecko na zegarku się nie zna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Konto usunięte
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;43354763]Wczoraj na Nocy Naukowców miałam do czynienia z ambitnymi studentkami. Laska coś tam mieszała, przelewała , tłumaczyła. Równania chemicznego nie umiała zapisać. Na pomoc przyszła koleżanka i zaczęła od Al -3 (minus trzy).
Następna też zabłysła znajomością chemii cukrów: " fruktoza ma całkiem inny wzór niż glukoza i nie ma właściwości redukujących" Oby mi się nie zachciało ... ... ... studiować.[/QUOTE] Pomidorówka czy ogórkowa... Second Hand czy promo w Galerii... Cyc czy butla... Wózek z kołami pompowanymi czy piankowymi (żeby bobo nie wytrzęsło, a kiedyś trzęsło i wszyscy żyją, nikt traumy nie ma)... Ech... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
bo nie masz dziecka
ja się nie wymądrzam na temat hodowli buldogów francuskich jesli żadnego nie posiadam a coś tam wiem o nich z obiegowych opinii
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
pytania zadane w sposób taki ze nie mam ochoty nawet na nie odpowiadać ale:
1)przeczytaj, przeanalizuj, dokształć sie w dziedzinie wychowania dzieci i sama odpowiesz sobie na pytanie 2) bo czytam , rozmawiam, jak czegoś nie wiem to szukam informacji, a dopiero wtedy się udzielam i upieram przy swoim, w przeciwieństwie do Ciebie |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#209 |
damn good coffee
|
I taki fajny, w założeniu humorystyczny, żartobliwy wątek poszedł się.... ten tego
![]() Uderz w stół, a nożyce się odezwą? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.