|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT!
Cytat:
![]() po teningu.pl sie nazywa troche ich ogladam to mi sie pomieszalo!zobacz sobie koniecznie z czym byl omlet??
|
|
|
|
|
#3752 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
znów wydałam mnóstwo kasy w rossmanie, a to i tak to nie wszystko co chciałam kupić dzień w miarę udany, chociaż mogło być lepiej ale melduje fitness
|
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
hejj
![]() dzień w miarę udany, tylko bez normalnego obiadu, ale jutro coś wymyślę
|
|
|
|
#3755 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaebiste laseczki, no dobra czuję się zmotywowana i wstyd mi za siebie, bo dzisiaj z lenistwa odpuściłam ćwiczenia. omlet z dwóch jaj i mąki żytniej, zjadłam go w połączeniu z twarogiem i odrobiną dżemu własnej roboty i cynamonu ![]() Cytat:
Nie wiem jak to się stało ![]() Cytat:
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
tak to jest właśnie, jutro jeszcze czeka mnie wizyta w hebe a w piątek znowu w rossmanie bo nowe promocje
|
|
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
dieta
I śniadanie płatki owsiane na mleku z lnem mielonym II śniadanie serek wiejski, rzodkiewki, szczypiorek, jabłko obiad dziki ryż, buraczki, surówka z marchwii podwieczorek włoskie ciasteczko pstrag wedzony na ciepło. oliwkikolacja wedlina i ser z pesto rosso, oliwki ćwiczenia 1 godzina zumby 5 min przysiadow z 10 kg obciążeniem 10 min czwwiczen Z My fitness coachem
|
#3758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Witam przy kawce i paskudnej pogodzie :/ Za mną już śniadanie: kasza jaglana z jog. nat. i połówką banana. A jak będzie dalej to zobaczymy, echh uczelnia..
|
|
#3759 |
|
Raczkowanie
|
Ciągle nie mam kiedy Was nadrobić!
![]() Wczoraj ciężko było wrócić do rzeczywistości po weekendzie, ale na koniec dnia zrobiłam zakupy także mam pełno warzyw, owoców, jogurty itp O północy nawet obiad na dziś robiłam,żeby wszystko było gotowe jak należy ![]() Lecę na uczelnie, jabłuszko spakowane, mam nadzieję, że nic więcej nie dojem
|
|
|
|
#3760 |
|
Zakorzenienie
|
a ja witam przy zielonej herbatce i pięknej pogodzie, bo słońce świeci
wstałam dziś trochę za wcześnie dlatego mam więcej czasu.jestem już po śniadaniu - owsianka z jabłkiem i bananem, i po dwóch herbatach zielonych. zamiast z Wami chudnąć to ja chyba przytyłam, bo kupowałam spodenki pod koniec sierpnia, niestety nie dane mi było w nich pochodzić bo już pogoda była nie taka, ale teraz je z ciekawości założyłam to dopinam się ( a jest to rozmiar 34, haha ale większe boczki mi wystają.. ) żenada, mam już dosyć swojego wielkiego tyłka a i tak nic nie robię w tym kierunku. jedynie chodzę na ten fitness ale co z tego skoro jem nie ładnie? czyli wychodzi na 0, a nawet gorzej bo na pewno mniej spalam niż jem. ale no nie mogę się ogarnąć, też nie chce robić zamieszania z nagłym obcięciem kalorii bo czekam na ten cholerny okres!!! ale już mam dosyć. mam nadzieję, że dziś będzie idealnie, nie wiem czy zdążę pojechać na fitness bo musiałabym zabrać rzeczy na uczelnie a nie chce mi się z tym latać, chociaż jeszcze pomyśle i mam nadzieję, że nie skusze się na nic na wykładzie z nudów.. tragedia normalnie
|
|
|
|
#3761 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oglądałam DDTVN, podobno prawie w całej Polsce dziś słonecznie, także może jeszcze dotrze do Ciebie ładna pogoda
|
|
|
|
|
#3762 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie, a u mnie co piętro to są ze dwa automaty, kącik z kawą i czekoladą, muffiny taaakie duże tylko za 4 złote, ze 3 bufety i stołówka
|
|
|
|
#3764 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
u mnie tez dzis piekna pogoda macie moze jakis pomysl co zabrac na uczelnie do jedzenia jesli sie jest na niej dostc dlugo? jesli siedze pare godzin to problemu nie ma, wezme serek wiejski, jakies jablko, ale jak siedze caly dzien to troche do du**;/ dotychczas robilam sobie salatke z kurczakiem i wsuwałam sobie, ale ile mozna:p
|
#3765 |
|
Zadomowienie
|
u mnie tez swieci.
edyta skoro jestes przed okresem to normalne ze mozesz byc spuchnieta i ciezko sie w cos dopiac. u mnie jest roznica kilku centymetrow zawsze. a ja wam powiem ze juz wiecej tych tortow nie jem. zjadlam pol i sie podpilam bo z alkoholem byl. nigdy wiecej. wy tak szalejecie z zakupami to i ja chcialam zaszalec. dzieci dala do przedszkola i polecialam do sklepu. niestety nic praktycznie nie kupilam. jedynie stanik i kilka dupereli dla dzieci. jedne fajne spodnie widzialam ale najmniejszy rozmiar 36- na mnie za duzy. sniadanie tez dopiero zjadlam bo wczesnie czasu nie bylo. byla kanapka. obiad to co z wczoraj zostalo, kolacja - omlet bo smaka mi narobilyscie |
|
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej zaoszczędziłaś kaskę tez bym chciała żeby 36 był na mnie za duzy bo to 34 to jakimś fartem, poprostu rozmiarówka jakaś inna chyba była.
|
|
|
|
|
#3767 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3768 |
|
Raczkowanie
|
ja np na uczelnie biorę omlety warzywne albo placki z jabłkami. na zimno też dobrze wchodzą
u mnie dzis na obiad makaron z kurczakiem i warzywami. zrobilam ilosc na 2-3 dni. mam nadzieje ze nie przesadze z porcja i nie zjem Wszystkiego na raz ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3769 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczyny, od dwóch dni jestem w domu z powodu choroby z łożka też ciężko wstać, nie ćwiczę ani trochę, jem mało bo nie mam za bardzo apetytu, mam nadzieje że nie długo będzie lepiej i będę mogła ćwiczyć i w sobotę na wagę, bo po ostatnim ważeniu była masakra, mam nadzieje że to przez okres..
---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
U mnie też tak zawsze bywa, zawsze nakupię ogromną ilość wszystkiego (chomik haha) a czasami i tak o najważniejszej rzeczy zapomnę. |
|
|
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
Kocik zdrowka
![]() Ją się nawydaje dużo pewnie przed wakacjami ![]() Wczoraj zrobiłam 70 przysiadow z hantelkami, miałam 100 ale nie zdążyłam, za to dziś już czuje zakwasy w zadzie i udach to najlepsze ćwiczenie na tyłek.
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wróciłam z uczelni i nie poszłam na dwa wykłady bo strasznie mnie głowa boli, nie mogłam się skupić i trochę mi niedobrze. a, że miałam okienko między tymi drugimi to sobie odpuściłam. mam nadzieję, że nie zrobią na odwrót i nie puszczą listy
|
|
|
|
#3772 |
|
Raczkowanie
|
kocik, wracaj szybko do zdrowia. dobrze ze zazwyczaj choroba wiaze sie z brakiem apetytu a nie obzarstwem
ja juz po obiedzie, chyba sie kimne i ruszam na fitness![]() Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#3773 |
|
Konto usunięte
|
Twister dzisiaj przyszedł, pobawię się z nim dzisiaj wieczorem ![]() mam nadzieje że wejdzie mi w nawyk, a teraz lece sobie obiadek zjeść |
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
hejj
szalejecie z zakupami ja w tym miesiacu za duzo nie poszalałam z zakupami kosmetycznymi, ale pare rzeczy najważniejszych i tak wpaść musiało kto wie, może jakieś fajne promocje będą w listopadzie ![]() ja już po pracy, teraz 2 dni wolnego (weekend ![]() ) więc wkońcu cos poćwiczę
|
|
|
|
#3775 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny byłam w biedronce i sobie kupiłam coś a la ptysia (bijcie) z budyniem, ale jak ugryzłam to był obrzydliwy! jakiś zepsuty, a mama też miała i jej był normalny, widać przeznaczenie.
|
|
|
|
#3776 | |
|
Zadomowienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43380421]
Twister dzisiaj przyszedł, pobawię się z nim dzisiaj wieczorem ![]() mam nadzieje że wejdzie mi w nawyk, a teraz lece sobie obiadek zjeść[/QUOTE] pobaw sie i daj nam znac jak bylo masz ztymi linkami do trzymania czy bez??---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43381527]dziewczyny byłam w biedronce i sobie kupiłam coś a la ptysia (bijcie) z budyniem, ale jak ugryzłam to był obrzydliwy! jakiś zepsuty, a mama też miała i jej był normalny, widać przeznaczenie.[/QUOTE] hehhe plaga jakas ostatnio ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- [QUOTE=antidotum89;4337466 3]witam u mnie tez dzis piekna pogoda macie moze jakis pomysl co zabrac na uczelnie do jedzenia jesli sie jest na niej dostc dlugo? jesli siedze pare godzin to problemu nie ma, wezme serek wiejski, jakies jablko, ale jak siedze caly dzien to troche do du**;/ dotychczas robilam sobie salatke z kurczakiem i wsuwałam sobie, ale ile mozna:p[/QUOTmozesz zrobic tez koktail,jakies orzechy do przegryzki wziac,jogurty naturalne czy homo,wypasione zdrowe kanapki ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
czekam na obiad zgrzeszylam i zjadlam troche chipsow i czeko gorzkiej choc czeko to nie grzech jak dla mnie ![]() pocwicze pozniej a ajak mi sie nie bedzie chcialo to filmik obejrze ku motywacji fajan muza tam jest nie wiem co to za piosnka
|
|
|
|
|
#3777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3778 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43381527]dziewczyny byłam w biedronce i sobie kupiłam coś a la ptysia (bijcie) z budyniem, ale jak ugryzłam to był obrzydliwy! jakiś zepsuty, a mama też miała i jej był normalny, widać przeznaczenie.[/QUOTE]
Właśnie, takie jedzonko jest fee ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj poćwiczę na pewno, nie ma to tamto.
|
|
#3779 |
|
Konto usunięte
|
Mam twister z linkami, po 5min złapała mnie kolka
http://allegro.pl/twister-obrotowy-t...594787129.html z tej aukcji kupiłam |
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
na jeden wykład babeczka nie przyszła podobno
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.

z czym byl omlet??
najpierw dopadło mnie jakies zatrucie zoladkowe, wiec jak o 5 rano zjadlam pol czerstwej bulki tak druga polowke zjadla o 10:30... o 13 jakies jablko male, jak wrocilam z uczelni to z glodu rzucilam sie na racuchy z jablkami -_- a pozniej sie dziwie ze jak patrze w lustro to chce mi sie ryczec;/
dzień w miarę udany, chociaż mogło być lepiej ale melduje fitness 
Nie wiem jak to się stało

pstrag wedzony na ciepło. oliwki