|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT!
dziękujemy za takie reklamy
---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- fajny karcia ten twister i opłacało się kupić |
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
no to w końcu biorę się za nadrabianie!
|
#3783 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3784 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43343671]
Będę was nękać jak się nie będziecie odzywać, niektore już to wiedzą [/QUOTE]potwierdzam! z nią nie ma żartów! ![]() ![]() Cytat:
wszyscy zawsze się dziwią, no ale nie wiem no, jakoś mnie nie ciągnie[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43353915] A i tak czytam pudelka haha ale pamiętam że któraś też ma ten nałóg, bodajże Bee Dziewczyny co myślicie o coli zero? Bo ja nie pijam coli i innych gazowanych napoi bo masa cukru, a jak mam ochotę czegoś takiego się napić to kupuje małą puszeczkę coli zero i mi przechodzi.[/QUOTE] tak, to ja przyznaję się![]() też czasem jak mam ochotę na słodkie to sobie wypiję trochę coli zero. wiadomo, że niezdrowe, ale przecież nie piję jej codziennie i litrami, więc moim zdaniem od czasu do czasu jest jak najbardziej ok ![]() ja nie miałam już od 3 miesięcy... Cytat:
![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43369378]każdemu zdarzają się gorsze dni, ale trzeba walczyć! Nie ma co się poddawać, choćbyś nie wiem ile razy upadła, ważne jest ile razy się podniesiesz, nie ma ryczenia, zaciśnij poślady i do roboty![/QUOTE] dokładnie! 'czasem musisz upaść bardzo nisko, by powstać i osiągnąć wszystko' gdzieś to przeczytałam i bardzo mi się spodobało mam w domu podobny twister do tego, który kupiłaś i bardzo go lubię. ręce czuć bardziej niż przy hantelkach i tak teraz sobie pomyślałam, że jak pojadę do domu to będę musiała go zabrać ![]() ale dzisiaj piękna pogoda była, mógłby tak wyglądać cały listopad
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43381527]dziewczyny byłam w biedronce i sobie kupiłam coś a la ptysia (bijcie) z budyniem, ale jak ugryzłam to był obrzydliwy! jakiś zepsuty, a mama też miała i jej był normalny, widać przeznaczenie.[/QUOTE]
to znak jakiś czas temu kupiłam drożdżówkę też z budyniem i była kwaśna w środku środa i czwartek, później normalnie pracuję aż do przyszłego tyg ![]() czyli dobrze
|
|
|
|
#3786 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3787 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ćwiczę od dwóch dni a czuje jakby to była wieczność, bardzo mi tego brakuje..
![]()
|
|
|
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
coś nas nie lubią te bułki
ostatnio też się ktoś bardzo zdziwił jak powiedziałam, że nie oglądałam albo władcy pierścieni żadnej części albo czegoś co ma właśnie dużo części teraz z TŻ sobie w wolny wieczór oglądaliśmy bonda i szybkich i wściekłych jakoś nie pokolei bo pierwszych części za bardzo nie pamiętam, na ostatnich byłam w kinie a zaczęliśmy jakoś od środka ale bardzo fajne są no dobrze dobrze, na moje szczęście bo wkurzyłabym się gdybym czekała dwie godziny w okienku a ona by jeszcze nie przyszła, szczególnie, że to miały być odrabiane zajęcia za jakiś dzień zapomniała? sama mówiła o tym tydzień temu. mam nadzieję, że jutro już się lepiej będę czuła. Bee 3 miesiące? ale przyszedł normalnie czy byłam u ginekologa? ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3789 |
|
Wtajemniczenie
|
tez mam twister ale nie moge na nim dluzej krecic, mam manie liczenia:P wiec w sumie razem wychodzi mi ok 500 obrotów w kazda strone. maksymalnie -_- podziwiam te ktore moga np pol h ;o;o
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
też mam taką nadzieję
cały czas nie przyszedł
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam post ale chyba się nie wstawił.
to mi z jakieś ponad dwa tygodnie a ja już strach w oczach! |
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3793 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrobiłam 30 min turbo, 15 min potańczyłam zumbę i 10 min mel b poślady. ![]() Bee gdzie kupujesz taką stevie? Bo nie wiem gdzie mogę na nią zapolować ![]() Mi też się spóźnia, ale na razie parę dni, Bee miałaś tak już kiedyś czy to pierwszy raz taka długa przerwa?
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
tusia Tobie parę dni to pewnie przez dietkę
|
|
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
stewia trochę droga..jak dla mnie
|
|
|
|
#3796 |
|
Wtajemniczenie
|
możliwe, no i stres też ma w tym swój udział
|
#3797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hm jak to nie masz okresu przez 3 miesiace?problemy hormonalne?? bo jak nie to chyba od tej diety co?????????? ![]()
|
|
|
|
|
#3798 | ||
|
Zakorzenienie
|
aktualnie nie, boję się, że jak pójdę do ginekologa, to przepisze mi jakieś leki i będą mi przeszkadzać w chudnięciu... ale chyba muszę się jednak niedługo wybrać.
Cytat:
![]() jeśli chodzi o okres to właściwie od samego początku miałam bardzo nieregularnie, co 2 miesiące, 3, czasem co pół roku. w liceum leczyłam się hormonalnie, brałam różne tabletki, które miały mi to wszystko unormować i w trakcie ich zażywania było ok, chwilę po zakończeniu też, a potem znowu wszystko się rozregulowało. ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
a też chciałam zamówić, bo już mi się moja prawie skończyła w mordę jeża![]() wiesz, możliwe, że to trochę od diety jednak, bo praktycznie cały czas się odchudzałam, z różnym skutkiem, by potem przytyć i tak w kółko
|
|
#3799 |
|
Zadomowienie
|
bee niby wiecej tluszczy w diecie pomaga odzyskac okres ale czy to prawda?
dziewczeta oglaszam ze zjadlam teraz o tak teraz hmmmmmmmmmmmmmmmm kogel mogel ![]() ![]() :brzyda l: ostatnio w ugotowanych bylo i mi smaka narobili na przysmak z dziecinstwa ale dalam ksylitol zamiast cukru wiec czuje sie rozgrzeszona![]() ![]() ![]() jeszcze gdzies pisalo ze dla osob odchudzajacych sie takie polaczenie od razu idzie w biorda zoltko plus cukier mysle jak w biodra to moze isc aby nie w brzucha teraz mi nie dobrze |
|
|
|
#3800 |
|
Konto usunięte
|
nigdy nie jadłam kogla mogla ale jakoś mnie nie ciągnie, ja sobie zrobiłam peeling kawowy i kładę się spać.
Dobranoc Laski
|
|
|
|
#3801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrowie najważniejsze! Cytat:
![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43387017]nigdy nie jadłam kogla mogla ale jakoś mnie nie ciągnie, ja sobie zrobiłam peeling kawowy i kładę się spać. Dobranoc Laski [/QUOTE]ja raz robiłam peeling kawowy to wanna wyglądała strasznie kogel jest pyszny ale tylko dobrze wymikserowany, taka pianka
|
||
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
beann lepiej się nie ociagaj, bo brak okresu przez tak długi czas to nie ejst błaha sprawa i może potem mieć nieprzyjemne skutki.
dieta śniadanie jogurt II śniadanie 2 kanapki z pesto rosso, rzodkiewki; jabłko obiad mała porcja spaghetti bolognese, ogórek, sok warzywny podwieczorek roladki z sałaty, wędliny, pomidora i ketchupu kolacja jogo z migdalami ćwiczenia 42 minuty zumby 25 minut ćwiczeń z My fitness coach ćwiczenia z hantelkami
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
z tymi tłuszczami to głupota chyba, bo ja teraz jem normalnie, nie jak na dietę a okres gdzieś zabłądził
lepiej pomówmy o tabletkach anty która z Was bierze? czy polecacie? czy to mit, że się od nich tyje itp?
|
|
|
|
#3804 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zimna, mocno gazowana puszka coli to prawie jak deser oczywiscie zero. poza tym zawsze ja pije na imprezach, takie ilosci napojów sie na imprezie wypija ze mi zal by bylo tyle cukru w siebie ładować![]() kurcze co to jest ten twister. nadrabiam Was wlasnie i szukam czy gdzies juz pisalyscie o nim. Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
ale jak ja juz nabralam tej wody pare lat temu to nie odczuwam tego teraz a w ogole to altualnie jestem na Ringu i jestem bardzo zadowolona![]() Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- aaa juz znalazlam link w poprzednich postach do twistera ja w domu nic nie ćwiczę, na siłownię duzo chodzę, noi zskecia grupowe mnie bardzo motywuja.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
od samych tabsów się nie tyje
ja biorę 2 lata ijest ok, a przytyłam bo często amm ochotę na coś "dobrego"
|
|
|
|
#3806 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak sobie teraz myślę i myślę i chyba też nigdy nie jadłam kogla mogla ![]() Cytat:
tak to można chociaż na napojach kalorii oszczędzić, zawsze trochę mniejszy grzech![]() no to będę musiała się umówić do ginekologa. poszukam tutaj jakiegoś dobrego albo może pójdę jak będę w domu, jeszcze się zastanowię no to czas na make up słońce już nieźle daje przez okno, szykuje się piękny dzień do później!
|
|
#3808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a jak z ceną? i lekarz Wam przepisuje tak? bo chyba same nie wybieracie poszukam dobrego i się zapiszę, niech mi zrobi przegląd jak to TŻ powiedział
|
||
|
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
dzien faktycznie piękny
co ja będę robić może jakiś spacerek i domowy trening![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
lekarz, lekarz inaczej nie da rady ja za swoje płacę 30zł miesięcznie- i tak od niedawna są tańsze, bo kosztowały 38![]() cera troszke się poprawiła, ale u mnie akurat raz na jakiś czas ma jakies swoje wahania @ idealnie terminowo zawsze, bez bólu i w moim przypadku max 3 dni i to tak słabiutko ale po ślubie może zrobię małą przerwę
|
|
|
|
|
#3810 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Karolinka180;433890 50]Też się źle czuję jak nie mogę chodzić na siłownie, bo np mam dużo pracy albo nauki. Ale lubię to uzależnienie od aktywności fizycznej
[COLOR="Silver"]Problem w tym że ja w ogóle nie mam dostępu do siłowni ;( |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

wszyscy zawsze się dziwią, no ale nie wiem no, jakoś mnie nie ciągnie

a mama wzięła z tego samego miejsca i była dobra

zapomniała? sama mówiła o tym tydzień temu.

hm jak to nie masz okresu przez 3 miesiace?