|
|
#4441 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Cytat:
Na pewno się przydadzą![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43386081]Ale patrzcie na to mama znalazła, normalnie... xero Dorotki byłam:[/QUOTE] wow ale Dorka podobna do mamyCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43389667]Na 16:30 wizyta jest Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
Kopnijcie mnie w zad i wytłumaczcie młotkiem żebym nie porównywała Blanki do innych dzieci
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje cioteczkom w imieniu Oskarka
mua mua mua!
|
#4444 |
|
Zadomowienie
|
Fewciu, kop w ten Twoj zgrabny zadek!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kopię! :kopniak_w_zad:
|
|
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka,
jejuuuuuuu jak mi sie chce spać! wreszcie mam swój samochodzik!! <3 pojechalam na zakupy;p w piątek tzt ma urodziny i zamierzam mu upiec torta, zrobić krokiety, gyrosa i zupe kalafiorową;p Kupilam sobie hula hop z masazerem, w szoku jestem ze udało mi się kręcić więcej niż 5 sekund;p ba, nawet 3 reklamy przekręciłam :P
|
|
#4447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ☠☠☠☠a, laski, ale żem se teraz stresa zrobiła ![]() Wprowadziłam wózek do domu, a do tego koszyczka na zakupy często daję portfel. No i wyciągam z niego wszystko, a portfela nie ma ![]() Myślę, pięknie. Zgubiłam pewnie gdzieś po drodze, ktoś już zdążył zajomać i pewnie nie odda, bo tak by się już dawno odezwał. A w portfelu wszystko: kasa, dowód osobisty i karta rossnę. I zaczęłam sobie wyrzucać, że mogłam od razu po spacerze sprawdzić, to bym poszła szukać i jeszcze go może znalazła Idę jeszcze raz z nadzieją do tego wózka, zaglądam, macam - no ni ma W końcu patrzę, a portfel sobie siedzi między tym koszyczkiem a kółkiem
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-10-23 o 17:53 |
|
|
|
|
#4448 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co by nie być anonimową przedstawię się. Mam na imię Kasia, jestem z Krakowa, mój Kubuś urodził się 26 stycznia 2013, a więc na dniach kończymy 9 miesięcy. Podczytuję od dawna to prawda, zaczęłam jeszcze w Poczekalni. Na początku ciąży kupiłam dwie książki o rozwoju dziecka, a potem przypadkiem znalazłam w internecie Was i.... czerpię z Waszej wszechstronnej wiedzy i doświadczenia a książki leżą i się kurzą... Mam nadzieję, że nie jesteście tym urażone. No i będę szczera - potraficie czasem poprawić nastrój )))
|
|
|
|
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle, to witam I ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- A teraz odebrałam głuchy telefon
|
|
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pogrubionego-nie wątpimy (
|
|
#4452 |
|
Zadomowienie
|
Black, nienawidzę głuchych telefonów, a jak dzwoni do mnie obcy nr lub zastrzeżony, to nie odbieram, bo się boję
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- lkasia, Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Zostałaś przechrzczona
![]() Ku.wa jak na złość. No jak na złość Allegro ma przerwę techniczną Nie zdążę wymyśleć,znaleźć,kupić
Od 20.04.2007r. Razem. Od 11.08.2012r. Żona. Ur. 23.01.2013 "Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło" KosmetyczneSzaleństwo 7DniTygodnia Edytowane przez mala_19kw Czas edycji: 2013-10-23 o 18:15 |
|
|
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kiedy ma? Ja tez nie odbieram nr zastrzeżonych z tych samych powodów co Ty charlizz;p
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak to zastrzeżonych też nie odbieram, a ogólnie nieznajome, to tylko jak się takiego spodziewam
|
|
|
|
|
#4457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kuwa wiedziałam, że kiedyś to nastąpi także cieszę się, że portfel się znalazł ![]() Fewciu, kopwdupę!!! Co on takiego potrafi czego Blaneczka nie ? przeca Blaneczka zdolna dziewuszka, siedzi staje, czego chcesz więcej? Cytat:
chyba że wiem, że ma ktoś z nieznajomego zadzwonić
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hyy-a to dlatego że pod zastrzeżonymi dzwonili z pokazów,banków i chuj wie jeszcze czego.Deli- we wtorek Nawijko-bardzo Ci dziękuje za wszystkie odpowiedzi Czasu brak ale będę starać się ulepszyć swoje ogłoszenia.
|
|
#4459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O to to
|
|
|
|
|
#4460 | |||
|
Zakorzenienie
|
mi tez
![]() Cytat:
Cytat:
dobrze ze sie znalazl Cytat:
pokaz tego przystojniaczka ![]() mam nadzieje ze zostaniesz z nami na dluzej |
|||
|
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4462 | |||
|
Zakorzenienie
|
Heeeej.
Cały dzień na zakupach dzisiaj, ehhh. Moja mama z nami pojechała, bo jest na urlopie, więc było fajnie, kupiłam sobie kilka rzeczy, dla małej też sporo, jak zawsze, trochę się wyluzowałam... Cała, nieprzyjemna sytuacja! Ale najważniejsze, że zachowałaś zimną krew i nic się nie stało. A co to za ruch, który wykonałaś, co położna Cię go nauczyła? Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że będziesz się czasem do nas odzywać. Powiedz może coś więcej o sobie? Cytat:
, ja się pod tym podpisuję, też nie lubię od obcych numerów odbierać, bo kiedyś często dostawałam jakieś głuche telefony i od tamtej pory mam wrażenie, że znów ktoś będzie chciał to samo zrobić.
|
|||
|
|
|
#4463 | |
|
Zakorzenienie
|
Jezu, posikałam się
W jaki sposób blondynka zaczyna pracę z komputerem? Robi dwa szybkie szpagaty, gdyż w instrukcji obsługi napisano, że należy dwa razy kliknąć myszką. ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-10-23 o 19:15 |
|
|
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
Amelka już usnęła
a ja idę robić Abs i chyba troche pokręcę tym hulahopsem ...... spac mi się chce mega, nie wiem czy dotrwam do topchefaAch bym zapomniała, dziś widziałam przepiękny widok, dwa malutkie noworodki-bliźniaki... laski... one były takie maciupcie... normalnie nie wiem ze 3.5kg maxxxxx <3<3<3 jak zobaczyłam, to prawie żem się popłakała. Takie słodkie... i tak mi się wszystko przypomniało, II kreseczki... poród... cudne przeżycie.. mam nadzieje, ze jeszcze tego doświadcze.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-10-23 o 19:23 |
|
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4467 | |
|
Zakorzenienie
|
Poznikały mi wszystkie cytaty, a od wczoraj zaznaczam
Z tego co pamiętam.Debrah ja to bym chciała, żeby Miś mi zjadł chociaż 20 ml kaszki, ale on ma szczękościsk i nie otwiera wcale buzi. Muszę go oszukiwać i podstawiać butelkę ze smoczkiem, wtedy otwiera a ja siup do buzi A tak bym chciała żeby świadomie jadł. O dziwo, jak włożę łyżeczkę to nie wypluwa tylko ładnie połyka. Taki z niego niejadek. No ale uu zawsze i wszędzie jak u was.Nowa mamusia, Klara chyba pytała, dlaczego na swoim mleku kaszki nie zrobię, otuż nie da rady, bo jak bym swoje mleko zagotowała i gotowała 3-15 minut, to nic by z niego nie było. Robię kasze "dorosłe", nie daję kaszek dziecięcych. To moje zboczenie, po prostu przeraża mnie skład. Producentów żywności dziecięcej nie interesuje zdrowie dzieci a sprzedaż. Wiadomo że dzicko wybierze słodkie Ale to moje zboczenie i nie musicie tego czytać.Bokeh zdjęcia jak zawsze piękne. Cytat:
![]() Pewnie Nawijka już odpowiedziała, ale ja dopiero nadrabiam. Owoce suszone jak mam ekologiczne, to zalewam wodą zimną na noc i rano daję do kaszki razem z wodą z moczenia. Nie eko przemywam, przelewam wrzątkiem, moczę i odlewam wodę przed dodaniem do kaszy. Kciuki trzymam! Fewciu absolutnie nie poświęcam 100 procent uwagi, po pierwsze nie da się, coś trzeba zrobić w domu czy koło siebie, i dla własnego i dziecka zdrowia psychicznego też daję nam czasem parę minut na odpoczęcie od siebie. U nas się nie da tak długo, bo Miś z tych dzieci co nie umią się na dłuższy czas same sobą zająć. Tyle zapamiętałam, lecytynka potrzebna ![]() Żaliłam się tu już nie raz jak to Michał nie chce jeść. No i dziś obiad nie zapowiadał się lepiej, dostał ziemniaczka, żółtko , kawałek jabłka.My jedliśmy ziemniaki, jajko, sos grzybowy i surówkę z kapusty kiszonej z jabłkiem, marchwią i cebulką. Oczywiście rozpłaszczył żółtko i ziemniaka i rozsmarował po blacie, jabłko zrzucił ale zainteresował się czerwoną miseczką w której była kapusta. Dałam mu ciekawa co zrobi. Władował łapkę do miski, nabrał kapusty i wpakował do buzi Połowa wypadła, ale oblizywał paluszki i operację powtórzył jeszcze dwa razy Chyba lubi kwaśne Potem wycyckał mandarynki kawałeczek. Niby nic takiego a jaram się Idę nadrabiać
|
|
#4468 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na czym podsmażyć? olej kokosowy? hm? kochana wkleisz do degustatorni do klubu? potem znowu zgubię ![]() czy to tak samo długo się gotuje jak ramen (ponoc 5 h to minimum) podrzuć jeszcze jakąś zupę, gdzie mogę sobę wykorzystać Cytat:
mój też ma niebawem, porywam go na jeden dzien do hotelu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a powiedz mi czemu tak późno ? gdyby nie black nadal byś się nie odzywałą ? ![]() Cytat:
a tak wogóle to hello, dzień mi poleciał jak szalony, tyle spraw dziś mały miał dzień prezentow i kurde dostał.... chodzik na szczęście to jakieś ametykańskie cudo 3w1 więc i ma inne funkcje i i tak siedzieć w nim nie chciał Dostałam też fajną sprawę- ametykańską wodę kolońską dla niemowląt, marki Johnson's baby, ślicznie pachnie, taka zwykla woda z delikatnym aromatem Caławdeszczu nadaj temat mamie, niech Ci przyślę z usa, ja też bym się podpięła pod zamówienie bo chciałabym wypróbować pozostałe zapachy |
||||||
|
|
|
#4469 |
|
Zadomowienie
|
No nie gadaj
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4470 |
|
Wtajemniczenie
|
widziałyście?
![]() http://www.pudelek.pl/artykul/60201/...al_ochrzczony/
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

i popieram decyzje
Na pewno się przydadzą
Ale teście chcą nam jak najszybciej działkę przepisać, to mam nadzieję, że i my od przyszłego roku zaczniemy, chociaż te fundamenty 
mama znalazła, normalnie... xero Dorotki byłam:[/QUOTE] wow ale Dorka podobna do mamy

(

nieprzyjemna sytuacja! Ale najważniejsze, że zachowałaś zimną krew i nic się nie stało.
Tzn. jak przycisnę. Leci normalnie taka fontanna mała, z lewego też, ale nie aż tyle. Nie karmię już prawie pół roku i był czas, że nic a nic nie wyciekło nawet, a tu