|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Madzia, dziękuję
![]() Alice, ja tego aktora lubię bardzo, właśnie dzięki temu serialowi chodziło mi o to, że on mi nie pasuje na Greya kompletnie co do Bomera to nie byłabym taka pewna, ma ku.wiki w oczach Aga, ułaaa A u mnie zaczęło lać
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4712 |
|
Czekoladoholik
|
Zacytuje blaszok "nein, nein, nein" kto zapuszczał to wie
|
|
#4713 |
|
Zadomowienie
|
myslalam ze bedzie klapa w sh a tu sie obkupilam ze hej ;D dwie ciemnozielone bluzki w tym jedna z nadrukiem miasta chyba, spodnie, marynarke z h&m i dwa staniczki w ym jeden czarny bardotkowy ktory ozdobie cwiekami ;D jestem zadowolona
przed chwila zjadlam kanapke ciemna z nasionami z szynka, pomidorem, ogorkiem i jakims sosem (bo kupiona i sos juz byl w srodku) teraz jade do szkoly.. wkoncu sie zastanawiam czy isc na polowinki w szpilkach.. |
|
|
|
#4714 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
fajnie! ![]() ja miałam szpilki, ale w połowie zmieniłam na baleriny ![]() ale mam dzisiaj porządkowo-organizacyjny dzień wychodzi moja pedantyczna natura |
|||
|
|
|
#4715 |
|
Rozeznanie
|
Boże dziewczyny idę do gin zaraz i panika mnie ogarnia
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4716 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Swoją drogą 3 części nie doczytałam ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Wróciłam dyżuru i padam nawetv5 min na :dupa: nie siadlam. Cały czas chodziłam. Utrzymałam się ladnie tylko kawałek ciasta zjadłam.
Ide się polozyc. Ps. Co do wagi to jestem uzależniona i waze się kilka razy dziennie... Wiem to chore... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4718 |
|
Konto usunięte
|
Hej. Wróciłam z zakupów i od koleżanki. Od rana byłam i przed momentem przyszłam
![]() Kupiłam tylko spodnie jeansowe r.40 Najlepiej jak baba do mnie: Może dać mniejsze... I tak nie załatwiłam spraw i muszę jutro znowu ruszyć na miasto.Za to dieta dzisiaj leży Prawie nic nie jadłam, idę na obiad teraz.
|
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
będzie dobrze
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43411857]Hej. Wróciłam z zakupów i od koleżanki. Od rana byłam i przed momentem przyszłam ![]() Kupiłam tylko spodnie jeansowe r.40 Najlepiej jak baba do mnie: Może dać mniejsze... I tak nie załatwiłam spraw i muszę jutro znowu ruszyć na miasto.Za to dieta dzisiaj leży Prawie nic nie jadłam, idę na obiad teraz.[/QUOTE]uu, no to gratki za 40 rozmiar ![]() ja dziś na obiad miałam fasolkę po bretońsku
|
|
|
|
#4720 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki dziewczyny jest Was tu tyle, że mam nadzieję że się szybko tu za klimatyzuję i jakoś się tu odnajdę ![]() Mam 22 lata, nie pracuje, planuję dziecko. Wcześniej byłam na dość drastycznej diecie, po której straciłam okres.. i wróciło kilka kg.+ różne takie liczenia, ważenia.. ale na szczęście już się wyleczyłam.. Więc teraz stawiam na zdrowe, racjonalne odżywianie. A ćwiczenia to tylko takie w domu mel b, czy jakieś sama układam żeby był jakiś ruch ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
Edytowane przez cukierkowa1 Czas edycji: 2013-10-24 o 16:14 |
||
|
|
|
#4721 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja nareszcie w domu nadrobiłam Was trochę studia się zaczęły i mniej czasu dla Was mam a w wakacje na bieżąco non stop byłam, mam nadzieję, że wybaczycie![]() teraz relaks przy serialu i pewnie pójdę trochę odespać
|
|
|
|
#4723 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej!
nadrabiam... Cytat:
trzymaj się Cytat:
waga nie jest najważniejsza,ważne jak wyglądasz ![]() no to ciekawy dzień się zapowiada,daj znać co kupiłaś w sh Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() miałaś nie ćwiczyć ![]() Cytat:
![]() ale pyszny dżemik wyszedł,dziś jadłam na kanapkę i jest lepszy niż wczoraj ![]() też chcę trochę zamrozić na zupkę
|
|||||||
|
|
|
#4724 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wkurzajce toCytat:
![]() Cytat:
hej,jasne |
|||
|
|
|
#4726 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
też jutro napadam na biedrę
![]() Cytat:
super![]() za rowerekznowu to pakowanie... ![]() Cytat:
mam nadzieję,że przejdzie CiCytat:
Cytat:
moja mama czasem piecze taki schab i mamy na kanapki-tylko wcześniej marynuje trochę, ze 2-3 dni w marynacie i piecze w piekarniku,pyszotka taka wędlinka |
||||
|
|
|
#4727 | ||
|
Tajka
|
Plan na dzisiaj:
-wstać o 5.30 -siedzieć na uczelni do 17 -pozałatwiać sprawy na mieście -wrócić do domu po 20 -wyjść z domu po 21 -wrócić następnego dnia Haha w międzyczasie coś zjeść, bo jestem dziś na -2 jajka sadzone na kokosowym, maslanka z lnem, slonecznikiem i migdalami -potrawka twarogowa na kaszy jaglanej Co do ćwiczeń...wczoraj dałam sobie ładną dawkę ok, półtorej godziny także dzisiaj wiadomo :-P Szalejemy na mieście Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4728 | ||
|
Wtajemniczenie
|
u mnie też padało...dobrze,że jak wyszłam z pracy to nie padało
![]() Cytat:
![]() możesz na początek założyć szpilki,a później zmienić na baleriny Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43411857]Hej. Wróciłam z zakupów i od koleżanki. Od rana byłam i przed momentem przyszłam ![]() Kupiłam tylko spodnie jeansowe r.40 Najlepiej jak baba do mnie: Może dać mniejsze... I tak nie załatwiłam spraw i muszę jutro znowu ruszyć na miasto.Za to dieta dzisiaj leży Prawie nic nie jadłam, idę na obiad teraz.[/QUOTE]oo,pokażesz spodnie? miłej imprezy
|
||
|
|
|
#4729 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a jak to jest u Was, macie założone w ilu kcal mieścicie się dziennie ?
|
|
|
|
#4730 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
W dni treningów 1700. Ale planuję zwiększyć, bo nie chcę już redukcji. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4731 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny!
mój ostatni dzień w pracy upłynął bardzo szybko...gadałyśmy jeszcze z koleżanką,a to coś musiałyśmy pozałatwiać...eh ![]() jakoś czuję się bardzo zmęczona po tym dniu... ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
![]() napisz nam coś o sobie-wymiary,waga,wzrost ![]() odżywiamy się po prostu zdrowo,żadne tam 1000 czy 1500 kcal |
|
|
|
|
#4732 | ||
|
Tajka
|
1500 jest dobre dla mnie w dni ''siedzisz i nic nie robisz'' :-P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
Natalka
W następne wakacje, sierpień chyba. Dzisiaj w ramach obiadu na mieście wpadły 3 kawałki pizzy. Dalej siedzę na uczeni, właśnie zaczynamy spotkanie, więc domowego obiadku nie będzie. I bananowo-dyniowa owsianka z kremowym serkiem i orzeszkami II żytnia kanapka z camembertem, drobiowa szynka, papryka i sałata III 3 kawałki pizzy 2 kawy, pokrzywa, duża owocowa herbata Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#4734 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4735 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no tak pytam właśnie z ciekawości, bo mnie też nie interesują żadne diety 1200 itp.. ![]() Cytat:
![]() już napisałam o sobie kilka postów wcześniej |
||
|
|
|
#4736 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki za efekty! ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43412050]Już od dawna 42 wisiało na moim tyłku, wreszcie się zmotywowałam na zakup nowych gatek [/QUOTE]no to teraz w tych nowych jeansach pewnie pupa faaaajnie wygląda Cytat:
![]() baw się dobrze! Cytat:
![]() szalej, szalej Cytat:
trzymam żeby udało się znaleźć coś nowego i fajnego
|
||||
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie ci wróciła i padlam...spadlam 3h. Teraz zjadłam kolację i zaraz ide dalej spać... Chyba mi tego brakowało...poprostu się wykancza...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4738 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4739 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale chyba nie zauważyłam...ile masz wzrostu?wymiary?do jakiej wagi,wymiarów dążysz? powodzenia! Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43413977] Jaka ja jestem padnięta dzisiaj po całym dniu chodzenia A tu Shreda pasuje zrobić [/QUOTE]ja też jestem padnięta,a pasowałoby poćwiczyć..siedzę już godzinę przed kompem i się zbieram...to co ćwiczymy? przebieram się i wio |
||
|
|
|
#4740 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.

chodziło mi o to, że on mi nie pasuje na Greya

Ja nigdy buszmena nie widziałam
kto zapuszczał to wie 
Choć lepszy rydz niż nic więc i tak się cieszę

i pora pomyśleć na śniadankiem.