|
|
#571 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Debrah, ale Amelka jest ślicznaaaaa
Pytałaś ile Daria waży. Dziś byłyśmy u pediatry i waga pokazała 8400g. A Amelka ile waży?? Daria drobnituka jest ![]() cała, Julas jest gojkapiękne fotki. A Ty jaka ładna Cytat:
![]() Ja ćwiczę teraz od pon - pt killera i do tego ABS. W weekend przerwa (ewentualnie tylko hula-hop albo skakanka). Ćwiczyłam skalpel ale jak dla mnie za nudne to ), za to killer MA-SA-KRA! Cytat:
Mnie też Cytat:
![]() Dziękuję. Wszystko dobrze. Sprawdziła wyniki badań ze szpitala. Zważyła Darię. No i w październiku znów mamy zrobić badanie moczu ( przez tą nerkę trzeba to kontrolować). Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
#572 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
plac zabaw jest ale marny, drugi w miasteczku obok, tam 4km mamy a i tu duzo koni, z kazdej strony jak sie czuje?? strasznie nieswojo bo nie znam jezyka probuje uczyc sie z plyt ale niewiele to daje no i przy Natasi jest kurs 10 spotkan po 1,5 h A1 zapisze sie ale co to da raz w tygodniu ![]() sa tez intensywne 5dni w tygodniu po 4h taki super ale nia mam z kim niuni zostawic Cytat:
Cytat:
![]() a jaki fotelik kupiliscie? Cytat:
Ona tylko cycusia swojego chyba jej odetne sobie dwa powiesze na c na szyji i bedzie miec caly czas CO KUPUJECIE DZIECIOM NA MIKOLAJKI POD CHOINKE I NA ROCZEK?? moze co zgapie |
||||
|
|
|
#573 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dawno już tylu miłych słów nie słyszałam...Cytat:
Także nadal pijemy z butelki, ale próbujemy...Cytat:
[/QUOTE] Muszę Cię zmartwić, ale mam w takim samym miejscu ![]() Chciałam, bardzo mieć, ale żeby nie był w widoczym miejscu, żeby w przyszłości mi w niczym nie przeszkadzał, no i padło na Bożenkę![]() Po porodzie położna do mnie z tekstem: a po co Ci ten tatuaż a ja do niej z tekstem, że to głupota dzieciństwa... Mina jej bezcenna... A ja miałam na myśli, że głupota młodości, ale byłam tak zmęczona, że źle powiedziałam...Teraz bym chyba nie zrobiła...
|
||||
|
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja Ty bratnia duszo mój gin to na drugiej wizycie jak mnie zobaczył na fotelu to powiedział: acha to Paaani no i generalnie zawsze był polew a jak po cesarce był obchód i pokazał lekarzom dlaczego operacja była trudna ( bo ja mialam operowaną macicę podczas cc) to odkleił plaster i pokazał tatoo- mówił,że operacja była bardzo skomplikowana żeby nie uszkodzić dziary |
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Gojka, w mojej rodzinie większość z nas (tzn. ja, rodzeństwo, kuzyni) załatwialiśmy się na nocnik przed skończeniem roku
|
|
|
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maxi cosi pearl |
|
|
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
do mnie powiedzial lekarz "taka wielka kulka i chce naturalnie rodzic? " ![]() sie obzeram mandarynkami, dokladnie jak rok temu ![]() ten zapach mandarynek...nie dosc ze swieta mi przypomina to jeszcze ten cudny stan bycia w ciazy
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pokazałam jeszcze jak Daria raczkuje
![]() Sorki za bałagan - Daria zrobiła demolkę No i strasznie dziwny mój głos jest jakby nie mój ![]() A Daria warczy jak piesek http://www.youtube.com/watch?v=aSDuI...ature=youtu.be
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-10-29 o 19:10 |
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Laski, tatuaż na bożence - w sensie, że na wzgórku łonowym?
![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Silver moja Hania warczy chyba mocniej (chyba, że to nie wszystkie możliwości Darii) aż się dziwie że gardło ją nie boli
|
|
#584 |
|
Wtajemniczenie
|
Deli jak to napisałaś aż miałam łzy w oczach. Mi też się zapach mandarynek z tym kojarzy chlip chlip ...
Dziękuje za odp w sprawie tatuu. Marsi- ja w przyszłości bedę albo psychologiem albo panią domu także raczej nie będzie mi w tym przeszkadzał tatuaż. Właśnie ja chce aby był na widocznym miejscu, aby był jakąs ozdobą .A z tym Twoim tatoo i ginem to leje Bokeh pytałaś jak sobie to wyobrażam. Chciałabym tak jak ma Martyna Wojciechowska tylko własnie ten napis i mniejszy. Ewik niezły sprzęt miał Twój tatuażysta ![]() Lady a jaki Ty masz wzorek ?? Dołączam do mam jęczydeł A jutro idę z małą do lekarza bo... od jakichś 2 tyg na pupie i cipci mała ma krosty i niekończące się odpoarzenie. Nie jakieś mocne ale takie nieustające , już nie mam pomysłu co może się dziac z tą jej pupcią. Praktycznie od urodzenia zmagamy się z odparzeniami ![]() dziękujemy za buziaczki dla Blanki! |
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się dziwię że gardło ją nie boli ( a może boli )
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to według mnie lepszy nadgarstek. Ja chcę zrobić coś z hanią albo nad biustem (tzn tym co powinno tam być, albo gdzieś przy sercu)
|
|
#588 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczne jesteście Cytat:
Cytat:
Debrah Amelka do Ciebie podobna jest ![]() Lenova buziaki dla Blanki za 9 miesięcy
|
|||
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
donoszę iż Haniek też ma taką grzywę jak Amelka :P
|
#590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo my też od jakichś 3 tyg. mamy z tym problem - nie odparzenie, tylko się czerwona skóra co jakiś czas robi, a tak to cały czas takie kropki, jakby normalnie syfy
|
|
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzka od 18 śpi, chyba już na noc ............ Miała w dzień tylko jedną drzemkę. Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-10-29 o 18:48 |
|
|
|
#593 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale masz ciepły głos ![]() Cytat:
ślubne w klubie
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Silver, ale słodka Darunia!!!
Bokeh, grzywa jak się paczy ![]() mój ma całej główce takie blondziaki włoski, jejku wygląda jak taka miniaturka dorosłego faceta moi mężczyźni śpią już M. chory ehhhh
|
#595 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale my na uu, wiec sie nie spinam... Cytat:
![]() Cos sie wbic dzis do Was gaduly nie moge
|
||
|
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dodam, że mieszkamy na trzecim piętrze
|
|
|
|
|
#598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a jak kłaczory na takim tatoo się zachowują ![]() CO MÓJ SYN ZROBIŁ ![]() Jak wiecie, moja mama ma sklep medyczny, no i jak idziemy z Dadolem na spacer, to czesto ją odwiedzamy no i dziś po obchodzie (szmatex, poczta, natura, intermarche) zaszliśmy do niej. Dadol zjadł deserek i zaczął jej "porządki" na półkach czynić. Później za odkurzać i się darł bo nie chodził, ale nie o tym. Zadzwonił TZ. Poszłam na zaplecze z nim gadać, no i Młody cichaczem za mną. Moja mama zostawiła wiadro z wodą bo myła podłogi. No. To umyła jeszcze raz całe zaplecze ![]() Wydupcył całe wiadro, zalał zaplecze, poszło pod kartony, nie mówiąc o tym, że z jego "kierpcy" rzeka leciała jak go podniosłam. W efekcie wracał do domu jak foka - nogi owinięte kocem szczęście że było ze 20 stopni na dworze. |
||
|
|
|
#599 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje Wam za odpowiedzi na temat prowadzania za raczki / sadzania
---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
brawa za 9 miesiecy ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
Wydaje mi sie, ze bedzie szal bo Borys jezdzic czym sie da, wszytskim co ma koleczka dzisiaj w pizzeri jezdzil sobie wozkiem ;_) no ale z drugiej strony, przedmioty codziennego uzytku zawsze sa bardziej fascynujace niz zabawki, wiec sie okazea wracajac do Twojego pytania, ja juz dawno zauwazylam, ze lepiej jedna porzadna zabawke mu kupic niz kilka dupereli.
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
Lenova, o to to. Ja też na każde moje słowo o tym, żeby nie prowadzać/stawiać słyszę, że przecież nie jest tak non stop i jak chwilę się ją tak zajmie, to się nic nie stanie. Tylko szkoda, że tych chwilek się tyle zbiera i dziecko się w końcu uczy i przyzwyczaja
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

MA-SA-KRA! 
Zrobił mi go kolega mojego byłego, który interesował się tatuowaniem, ale za bardzo jeszcze tej sztuki nie opanował (teraz tatuuje świetnie). Umiał wtedy tatuować dwa wzorki - jaszczurkę i rekina. Wybrałam rekina. A maszynkę sam zrobił z długopisu

nigdy nie słyszałam o takim przypadku, ale to nie znaczy, ze tak sie nie moze dziac. Moze nikt z mojego otoczenia dotad nie probował
Współczuje.
to zem przyszalala, wyskrobalam 4 zeta i mowie - poprosze twistera. a pani do mnie- 8 z kawalkiem