|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT!
Dzisiaj ja też mam wolne I tak, za mną już owsianka z połową banana, startym jabłkiem(edytka zainspirowałaś mnie do dodania go ), drugim śniadaniu: 2 kromki razowca z grani i pomidorem, jabłko.Wróciłam z biegania(tylko 3 km w 25 min, kondycja spadła, od ostatniego lenistwa Zaraz zabieram się za sprzątanie domu( spadł na mnie ten obowiązek z racji tego, ze jako jedyna z rodziny mam dzisiaj wolne )A potem jadę na zakupy, zamierzam sobie kupić min kalendarz Chodakowskiej, może bardziej mnie zmotywuje do trzymania diety w zimie(co będzie u mnie bardzo truuudnym wyzwaniem) No nic już nie smęcę dalej ![]() Miłego i dietetycznego dnia laski
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
i co smaczna owsianka z jabłkiem?
![]() no to potem powiedz czy fajny ten kalendarz, bo jeszcze nie było mi dane mieć go w łapce ![]() za bieganie.ja jeszcze 20 minut i jogurt naturalny z połową banana i musli z żurawiną ![]() mam nadzieję, że uważacie takie musli za zdrowe co? |
|
|
|
#4143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A z jakiej firmy to musli? Ja nie wiem właśnie czy takie kupne do końca jest odpowiednie, bo zawiera sporo węglowodanów, ale z drugiej strony mojej znajomej dietetyk zalecił jedzenie tych małych saszetek musli, jako jeden posiłek, i tak sobie jadła codziennie na sucho No i chudła, ale czy to do końca dobre rozwiązanie to nie wiem..Najważniejsze żeby z umiarem
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj jadłam kupca crunchy, a dziś musli fitella
|
|
|
|
#4145 |
|
Wtajemniczenie
|
No to chyba okej, słyszałam, że Sante, jest ogólnie polecane jako zdrowe produkty.No, ale specem w tej dziedzinie nie jestem
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie a opinie w internecie są różne
|
|
|
|
#4147 |
|
Konto usunięte
|
booooże te babeczki
dobrze że kucharka ze mnie żadna ![]() ale aż ochota na coś słodkiego |
|
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja bede zaraz robic zupe dyniowa
|
|
|
|
|
#4150 | |||||
|
Zadomowienie
|
zawsze ogladam
i chcialam stworzyc cos na ich ksztalt hehe moze zrobie zupe marchwiowa deser z mascarpone no i obiadek jeszcze![]() EDYTA widze TY TEZ NOWY AVEK ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
??ja z plecami mam tak samo jeszcze dzis nie zamierzam cwiczyc a sztangi juz szybko nie rusze ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
albo musli bez cukru sa takie tym bardziej ze ja cukier ograniczam z tym ze za musli nie przepadam![]() te gotowce maja mase cukru ja wole ten z owocow suszonych a platki tez slodkie przez to ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
pokombinuje cos ![]() spagetti robie czesto wiec go tym nie zaskocze ale zdrowe bo z miesa z piersi kurczaka![]() grzanki robilam dzieki raz jeszcze! ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
nic dietetycznego, taki mały kilkucentymetrowy rogalik z dzemem. kupilam kilka i tak sobie zjadam powolutku
|
#4152 |
|
Konto usunięte
|
ja to tak nie mogę, jak wiem że coś mam, i to leży to muszę to zjeść
|
|
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
piątka karcia, też tak mam
![]() kasik no nowy nowy, ale do końca mnie nie przekonuje więc jak tylko coś zobaczę nowego to zmienie a ta laska fajnie ubrana no i szczuplutka
|
|
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Jest o tyle lepiej, że nie mam gorączki, nie leje mi się już z nosa, ale za to ledwo mówię Dieta utrzymana w 100%, mimo kuszenia w pracy mało dietetycznym jedzeniem. Idę pod gorący prysznic i włażę do łóżka. |
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
podziwiam Cię że trzymasz dietę podczas choroby
ja bym musiała sobie czymś wynagradzać słabe samopoczucie ![]() melduje pośladki Mel B, 50 brzuszków, 50 przysiadów, nożyce więcej nie mogę bo zaraz umrę przez zakwasy. karcia a jak dzisiaj Twój dzień?
|
|
|
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za ćwiczenia
|
|
|
|
|
#4157 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny! w końcu wolne, wkońcu mogłam dziś poćwiczyć, killer z Ewą, zrobiłabym więcej ale serial mnie wzywał, po ćwiczeniach zrobiłam jajecznicę z paprykę i do tego 2 kawałki ciemnego chlebka z rybką
Byłam głodna jak wilk. Szkoła psuje mi dietę, jade codziennie na 7 a zaczynam o 8, więc nudzi mi się i tak sobie jem kilka (4) kanapek, a 30 minut przedtem jem śniadanie, a przez cały dzien juz tylko jedną, także pózniej czuje się strasznie cięzko, musze to zmienic bo długo tak nie pociągne. Jak wam idzie?? wszystkie -2 kg przez ostatnie 2 tygodnie?? |
|
|
|
#4158 |
|
Konto usunięte
|
U mnie z dietą ok, ale jakoś brzuch dziwnie mnie pobolewa może @ idzie.
gratuluje ćwiczonek Bingosik trzymaj się tam |
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
oj kocik fajnie by było
ale ja dietkuję dopiero od 3 dni, i 3 dni były bardzo udane ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater mam nadzieję, że wam się wyświetli, dobre
|
|
|
|
#4160 |
|
Zadomowienie
|
dziewczeta jutro pierwszyyyy!
)i 2 miesiaki do nowego roku osttatni dzwonek dla nas od jutra zaczynam akcje bez slodyczy nawet gorzkiej!zrobie sobie podpis ku motywacjiplanuje wiecej cwiczyccccc! zdrowiejjj jesccc! regularnie! w umiarkowanych ilosciach! nie patrze na wage ,cm oceniam tylko cialo w lustrze i swoje samopoczucie!tak planuje zwaze sie pod koniec roku![]() obym wtedy miala takie wskazowki na wadzea na serio to sobie ostatnio folgowalam wiec konieccc z tym
|
|
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43512056]U mnie z dietą ok, ale jakoś brzuch dziwnie mnie pobolewa może @ idzie.
gratuluje ćwiczonek Bingosik trzymaj się tam Staram się jak mogę Cytat:
|
|
|
|
|
#4162 |
|
Zadomowienie
|
dobra ja spadam i wracam jutro po cwiczonkach z dobra energia
pa!
|
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak mało zostało czasu, chociaż w sumie ten sylwester to dla mnie żaden wyznacznik, bardziej to wiosna/lato 2014
![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- oby liczba w podpisie każdego dnia rosła
|
|
|
|
#4164 |
|
Zadomowienie
|
kasik dolacze do ciebie bys nie czula sie samotna. precz ze wszystkim co zle
![]() ja na wage w dalszym ciagu tez nie patrze bo o bateriach ciagle zapominam. dobra ide poprac troche, a potem jakiescwiczenia wpadna. a jeszcze co do cwiczen bede robic dwa razy dziennie, by miec lepsze efekty |
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj padlam i nie zdążyłam wkleic diety
I śniadanie Twarozek z miodem Rogalik kruchy II śniadanie 3 kanapki z serem żółtym i pomidorem 3 cukierki z okazji Halloween ![]() Obiad Watrobka z cebulka, roladka ziemniaczanow-pieczarkowa, ogórki kiszone Podwieczorek Kefir, wedlina z sosem chrzanowym Kolacja Kawałek kiełbaski z szynki z ketchupem, pomidor z bazylia Ćwiczenia Godzina 10 minut tańca A6w 30 minut rowerka
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/...28465076_n.jpg
---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- za mną już jaglanka z jabłkiem i z bananem dość duże to śniadanie, bo obiad nie wiem kiedy będzie przez te cmentarze. i za zdrowy to nie będzie bo u babci
|
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
Zaplacilam, bo dlugo cwiczylam, prawie dwie godzinki
![]() Cukierki były hamerykanskie, więc musiałam spróbować, w tym jeden z nich to były dwie kostki ciemnej czeko, a drugi trzy groszki czeko.
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
TŻ mnie znowu wkurza
---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4169 |
|
Konto usunięte
|
Edyta
coś poważnego czy jak to zwykle mężczyźni?Ja czuje się opuchnięta, @ dalej nie ma. Dzisiaj mam plan żeby zrobić sobie dietkę oczyszczającą i wziąć się za te jabłka, zobaczymy jak wyjdzie bo po południu do babci na obiad |
|
|
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
sama nie wiem o co chodzi mu znowu, czasem jest super a czasem taka napięta atmosfera między nami, że się lepiej do siebie nie odzywać. nie wiem od czego to zależy.
no wiem co czujesz karcia z tym obiadem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

I tak, za mną już owsianka z połową banana, startym jabłkiem(edytka zainspirowałaś mnie do dodania go
)

za bieganie.

No i chudła, ale czy to do końca dobre rozwiązanie
to nie wiem..

Jest o tyle lepiej, że nie mam gorączki, nie leje mi się już z nosa, ale za to ledwo mówię
Dieta utrzymana w 100%, mimo kuszenia w pracy mało dietetycznym jedzeniem.