|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Ponawiam pytanie
![]() Dziewczyny które dostały już lwa z FP. Ile czekałyście???
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mięsko mam od mamy, swojskie, świeże. A do ryby nie mam dostępu, tzn. nie wiem gdzie kupić dobrą to tak jak Ty daję ze słoiczka ![]() Nie ma już temp. na szczęście, ale jest dziś strasznie marudna, ciągle na rękach albo do nogi przyklejona. Widać, że taka zmęczona. Ja mam wrażenie że coś ją boli. Mąż mówi by poczekać do jutra , jak dalej będzie taka osowiała to jedziemy jutro do lekarza. A i strasznie ma w tyle na szyji takie gulki duże, to chyba węzły chłonne są. I koleżanka, której córka nie dawno miała 3niówkę, mówiła że jej córa też te węzły miała powiększone. Tyle, że nie ma wysypki tzn. coś tam jest ale jest to na linii pampersa i teraz sama nie wiem ![]() Ehh trochę chaotycznie ale ciężki dzień dziś był
|
|
|
|
|
#1743 |
|
Wtajemniczenie
|
deli - one od tej 7 pozniej jeszcze leza w lozku do 10. Poza tym ona nawet jak byla mlodsza to ja na sile na karmienie wybudzala. Tak to mozna miec nawet dwojke dzieci.
|
#1744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka dla Karinki Cytat:
|
||
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
A tesciowa dziś nauczyła Amelke ; " gdzie jest oczko"
|
|
#1746 |
|
Wtajemniczenie
|
swoje pokazuje czy u kogos?
Borys jezdzi samochodzikami juz od jakiegos czasu A wczoraj mnie rozwalil, bo resztki mleka w proszku wyjadal z tacki, na ktorej mam odmierzonec porcje na noc, i butelki - musialo mi sie wysypac. No i tak cicho sie zachowywal oczywiscie, a ja nad nim tak stoje i sie patrze kiedy mnie zauwazy, a jak mnie w koncu zauwazyl to tylko taki głupi usmiech haha ze niby on nic nie robi czego ja chce - przylapany na goracym uczynku. Cwaniak
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-11-05 o 21:08 |
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)))) dobra spadam spać, buziaki
|
|
|
#1748 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
[QUOTE=blogerka;43582144]Siostra mnie dobila, jej coreczka nie dosc ze jest takim dzieckiem, ktore prawie nie placze i jest "grzeczne" to jeszcze spi od 22 - 7 bez zadnej pobudki (ma 4 miesiace) a ja ktorys dzien z rzedu przed 6 budza sie z mysla "kiedy to sie skonczy" juz nawet nie chodzi op ta szosta, bo gdyby to byla noc z pobudka na jedno karmienie, to bym sie wyspala, ale jak mam maraton podawania smoczka / wody od 2 - 6 to juz naprawde nie mam sily ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
Teraz nadrabia ![]() Cytat:
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
debarh, bidulki z was
![]() babel dzisiaj usnal w 40min pod koniec juz byla masakra, musialam podac uu, troche sie uspokoil, ale ktora to pisala o policzku do policzka? to dziala cuda!!!!!!!!!!!! 3 sekundy i babelek spal tak czy siak padam, ale kurde, djokovic z federerem graja ( ferdzio ) ikurcze chcialabym obejrzec na lapku, ale chyba nie dam rady,..,,deli, kuruj se oko! ![]() bokeh, dostalas pw mam nadzieje?
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ale
![]() Ale tak na serio, to oby jak najszybciej Ci przeszło A Ty nosisz jakieś soczewki albo okulary? Czy dzięki operacjom w ogóle nie musisz?
|
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
onaella, cos czuje, ze zaczna Ci placic za reklame baseniku
juz powiedzialam malzowi, ze kupujemy na swieta plus drewniana kolejke
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, Rodżuś
|
|
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nosze okulary tzn w domu tylko mimo operacji mam 0.5 a w drugim 2.5 wczesniej mialam 7---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- ja tez planuje basenik na swieta haha
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Nie udalo sie. Musiałam sie napić czegoś więc czworakuje po podłodze. Rozplakala sie jak poszłam do wc, poszła za mną i płakała pod drzwiami.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Rozkoszne sa zębolki u takich maluszkow
![]() Cytat:
Zapytalam tu, bo nie wiem czy w klubie bywasz. Zaliczylismy dzis "prawie upadek". Przed usypianiem lezalam z Kuba na lozku (on na brzuszku). Zerknelam doslownie na sekunde w telefon, a ten skubaniec przewrocil sie na plecy, potem znow na brzuszek i juz na krawedzi byl. Zdazylam tylko podlozyc rece tuz przy podlodze tak, ze jak lecial to spadl wprost na nie. Nic mu sie nie stalo, nawet nie gdaknął, ale do nieszczescia naprawde niewiele brakowalo!! Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-11-05 o 21:32 |
|
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Myślałam nad nowym fotelikiem do samochodu i chyba kupimy montowany tyłem do kierunku jazdy . Narazie wygrywa maxi cosi Opal Ciekawe czy u mnie w mieście można go gdzieś na żywo oblukać
|
|
#1761 | ||
|
Zakorzenienie
|
w odstępie. ok 15 dostaje zupkę, a po 17 (wtedy mąż wraca z pracy i my jemy obiad i od pewnego czasu nie dało się jeść, tak się Wiktorek patrzył i płakał) dostaje swoje drugie danie. I różnie wtedy, ostatnia zrobiłam mu klopsy gotowane, do tego zwykły ziemniak i batat i surówka z tartej świeżej marchwi, wczoraj jadł makaron z serem, a dziś jajecznicę z marchewką gotowaną. Czasem jak podanie zupki się przesunie to w porze naszego obiadu dostaje bułkę/chlebek z masełkiem albo sam makaron, który uwielbia
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę tracę nadzieję że pójdę dziś spać. Dobrze że chociaż tylko stan podgoraczkowy a nie wysoka temp..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A my nadal wszystko do jednego gara i blending/dziabanie widelcem... |
||
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
czemu tyłem ???
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio Pola na śniadania je kromkę z masłem i dobija mm. Na obiad w ostatnim czasie jadła: gołąbki, również makaron z serem, i pulpety , rosół (tooo jak najczęściej), pomidorową z makaronem/ryżem, ziemniaczaną z kalafiorem, ziemniaki z buraczkami, dyniową, brokułową, jajecznicę też. Tylko że ona je ze mną, taką jak ja sobie zrobię.A jak się przygotowuje jajecznicę na parze??? No i jeszcze hitem jest surówka, którą sama w dzieciństwie zajadałam, w sumie do teraz to robię - jabłko i marchewka starte na tarce na grubych oczkach
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-11-05 o 21:57 |
|
|
|
|
#1767 | ||||
|
Zakorzenienie
|
heeeej
nadrabiam na raty, bo w międzyczasie rozpakowuje toboły z naszego wyjazdu; normalnie obładowana byłam, jak bokeh na wyprawie w góry ![]() jedna torba moja, jedna torba z samymi zabawkami i jedna torba z jedzeniem, pieluszkami itd jak mnie zobaczyła koleżanka, to myślałam, że się posika ze śmiechu; a jak ta druga z córeczką dojechała i takie same toboły zaczęła tachać z samochodu.... a jak jej potem to wszystko w pokoju zaczęłyśmy wypakowywać...i muszę pochwalić Fifka - jest taki grzeczny w samochodzie, siedzi sobie z tyłu, patrzy w okno, gada do siebie i śpi; a moja mama panikowała, że nie dam rady sama z nim jechać, bo będzie sam z tyłu marudził no i widzę, że coraz więcej sukcesów łóżeczkowych ![]() Cytat:
ale wystrojony i tak był![]() Cytat:
Cytat:
no jesteś Cytat:
|
|
#1768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo staram się jak najbardziej urozmaicać dietę No i nie jest tak, że Wiktorek wszystko pięknie zjada. Zupką go karmię ale drugie danie je sam. Tzn, sadzam go do krzesełka, dostaje swój talerzyk z jedzeniem i rączkami bierze co chce i naprawdę super się sprawdza ta metoda ![]() Ostatnio zaczął mi grymasić przy zupkach z dodatkami np makaron, kasza czy ryż, czy nawet warzywa grubiej pokrojone. To teraz zupkę dostaje w formie kremu a dodatki na talerzyku obok i jak zaczyna pluć kawałkami to kładę je przed nim i sam sobie bierze ile i co chce, a ja tylko karmię go zupką ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
![]() ja robiłam w mikrofalówce, bardziej omlet wychodzi ale pokrojony na kawałki został zaakceptowany ![]() no i ja dodaję troszkę masełka |
||
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby Hania dostała przed sobą jedzenie i miała sobie wybierać jestem na 100% pewna że nic z tego nie trafiło by do jej buzi
taki niejadko wybrzydzacz ostatnio się robiła że witki mi opadają....
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale ciężki dzień dziś był 
)))) 

) ikurcze chcialabym obejrzec na lapku, ale chyba nie dam rady,..,,
Ja też jeszcze nie dostałam. 
A Ty nosisz jakieś soczewki albo okulary? Czy dzięki operacjom w ogóle nie musisz?