|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cześć dziewczny
![]() u nas chyba powoli koniec problemów zdrowotnych. Kamilek wczoraj pierwszy raz sam stanął w łożeczku ![]() i nieśmiało się pochwale że wczoraj po moim chyba godzinnym nawijaniu "mamam mamamamama mamama(...)" wyszeptał "ma ma" hehe myślę że przez następny miesiąc nawet nic nie bąknie ale przynajmniej wiem że coś było ![]() zaraz biorę się za nadrabianie |
|
|
|
#4712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ciekawe po czemu hahha..? yhmmm - nie kminię o cO KamaN ...?? Cytat:
- aa przypomniałas mi ze przed wylotem musze se wlosy rozjasnic :P czyli jednak bd musiala wyjsc na te zinmncice ...:/. Cytat:
nadrabiam. przy Sniadaniu
|
|||
|
|
|
#4713 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha.i masz Odp po czemu tak jesz .. - Yhmm szkoda ze Ja Nadal Nie Mam Okresu - a wpier.da.lam jak poje,ba.na Cytat:
Cytat:
Cytat:
- czy mówiłam Wam że Was Kocham ![]() Bo NOCĄ swędzą nas DZIURKI prawie sie udalo - dzis mam Kopytka yhmmmm
|
||||
|
|
|
#4714 |
|
MBZ♥
|
Kasia, jest taki film z Cielecką i Chyrą: samotność w sieci
![]() lovju tu ta Twoja @ to chyba na rondo trafiła się kręci ![]() Nestelle wieczorem głupawka sięga zenitu ![]() Demeter szukasz myszków po nocach? ![]() I znów pustoooooooooooooo ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Luna
|
|
|
|
#4715 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj tez lubi swój cien głownie wózkiem jak jedziemy to wygląda za cieniem![]() Cytat:
Cytat:
ale dałyście czadu nocą ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
|
|
#4716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha.Cytat:
2 - jeg elkser du ogso 3 - ahahaha rondo idem usypiac Milusia, mam nadzieje ze dzis nie pojdzie spac o 12 na 1wsza drzemke jak wcozraj ...? .
|
||
|
|
|
#4717 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
niestety co raz więcej takiego chuligaństwa.... dla Kuby i mamykrowa ma jedno wymię i cztery cycki czasem 6 takie dodatkowe więc nestelle gafy nie walnęła zbytnio![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
padłam z waszych nocnych wariacji i ze swędzących dziurek ![]() Cytat:
może jednak zapamięta....Nayaa dobrze że z Nikosiem już lepiej i obejdzie się bez szpitala... Uff w końcu was dogoniłam ![]() i nikt nawet nie widział że przepadłam no nie ładnie chyba focha strzelę nie czuję się z tym dobrze...Ale dobra tak całkiem poważnie, nie było mnie równo tydzień, we wszystkich Świętych przewinęło się trochę ludziów przez dom, potem zawsze miałam coś do zrobienia. Ale najważniejsze że wyzdrowieliśmy... może jeszcze ciut ciut ale to już jest nic. Chciałam się do Neuro umówić ale termin dop. na 10 grudnia i muszę najpierw mieć skierowanie dopiero mnie umówią... Tyle po krótce u nas, brakowało mi was dobrze że już jestem na bieżąco... dobra lecę pranie wywiesić... |
||||||
|
|
|
#4718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka! Ale pusto!
Cytat:
Kiedy rozum śpi, budzą się demony. Seksu. za mama!Przyrzekam, że już nigdy, przenigdy nie pochwalę tu W. za przesypianie nocy. Napisałam, że mam już tylko 3-4 pobudki. Dziś miałam 12... Padam.
|
|
#4719 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale Kamil je duży obiadek taka miseczka po same końce więc min. 1,5 słoikaCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do skoczków nie mam zdania, ale aż mi się ciepło robi jak widzę na fb 4-6 miesięczne, nie siedzące dzieci w nich. Może tak jak Kamil stoi już na nogach to by nie zaszkodziło-nie wiem, ale takim maluchom szkodzi na 100% |
||||||
|
|
|
#4720 |
|
Wtajemniczenie
|
Ma może któraś z Was książeczkę Herve Tullet "Naciśnij mnie"? Albo widziała na żywo? Warto?
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
..... nooo Pusto Pusto ... akurat wtedy kiedy se mogę na kompie posiedzieć :P powiem wam że myślałam iz
|
||
|
|
|
#4723 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale miałyście tematy nocą ![]() Wyszłam z Filipem chwilę na pole ale takie zimno, że po chwili wróciliśmy spowrotem, szkoda tylko było tego ubierania. |
||
|
|
|
#4724 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
Ty wracasz we wtorek? Jak przyzwyczajanie Karola do dziadków?
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
ale weźmy bądźmy dobrej Myśli - jeszcze tylko ''torszke'' zimy - i znowu będzie Słońce !!!
|
|
|
|
#4726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje dla Florka za siadanie. Nestelle szkoda słów na taką babę. .. I oczywiście dalej nie pamiętam -.- A co do żywienia maluchów. .. u nss chyba całkiem inne (; Jaśka pije już mało mleka. Sama woli inne rzeczy. W ogóle u niej wszystko musi być dokładnie o tej samej porze ( posiłki, drzemki, kąpiel) każda mała zmiana powoduje że jest marudna jak choroba.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Alez tu spokój czyżby przed burza? ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
|
|
#4729 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Śpię całkiem nieźle czasami ale ciii żeby Kubuś tego nie wiedział ![]() Ostatnio zwlekamy sie z łóżka o 10 Cytat:
a tu już trzeci poziom fiu, fiu. No i za mamę. Ja małemu codziennie powtarzam mamamama ale jeszcze nici z tego ![]() Cytat:
Farbuję się już wiele lat i do tej pory wierzę temu co na opakowaniu a oni mnie w bambuko robią ![]() Cytat:
Dobrze, że mi się nie przyśniły ![]() Cytat:
Super, że zdrowiuści znowu! ------ Dziewczyny, szukam noży w bloku - polecacie coś ? Chciałam kupić ceramiczne bo ładnie wyglądają, ale sama nie wiem, podobno nie mozna ich myć w zmywarce? |
|||||
|
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha.raczej przed końcem wątku :P hihi. dobra Miluś wstał trza by się w końcu ubrać - ileż można siedzieć w piżamie no i na centrum tez by wypadało pojechać
|
|
|
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja za bardzo już nie eksperymentuję, raczej różne odcienie brązu ( które nie raz okazały się czarnym kolorem na moich włosach)
|
|
|
|
|
#4732 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kuzyn tż co mają 2 miesiace mlodsza od Florka kuzynke z ciekawosci dali jej ogorka kiszonego do sprobowania. no coz Cytat:
Cytat:
ja nie widze w tym żadnego sensu wiec narazie nie dostanie, poza tym mam lęki o zakrztuszenie Cytat:
apropo wypadania włosów to fryzjerka polecała takie tabletki BIOTEBAL ale wersje mocniejszą bo są dwie. tylko nie wiem czy przy karmieniu można. nadrabiam dalej
|
|
#4733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo mowisz o takich do krojenia nie do obiadu? bo ja przecieram ściereczką i czyste mało roboty przecież z myciem noży wiec po co mają się myć 2h
|
|
#4734 | |||
|
Kniaginia
|
Witam
![]() 1. Dobrze, że się nie uderzył. 2. Nie znałam. Dzięki Cytat:
Ale, ale... Cytat:
Cytat:
...no co tu się działo znowu przy wieczorze! ![]() ![]() My dziś zaliczyliśmy ostatnią kontrolę u neurochirurga oraz rehabilitację. Neurochirurg stwierdził, że zarośnięte ciemiączko jest ok, Róża na siatce centylowej obwodu głowy jest idealnie po środku. Czaszka rośnie po szwach, więc zarośnięte ciemię nie przeszkadza. W związku z tym mam podawać wit. D codziennie, a nie jak moja bojaźliwa pediatra zalecała co 2 dzień. |
|||
|
|
|
#4735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiadomo jak ceramicznych nie bedzie mozna to bede sama se myc
|
|
|
|
|
#4737 | ||||
|
Kniaginia
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uh, ciężko Cytat:
Ale miałam armagedon. Wojnę w nocy toczyłam z... cuchnącą bombą, kupą smrodliwą, że wroga by zabiła. Musiałam Róży pokój wietrzyć, a tę że kupę wystawić tymczasowo na balkon Biedulka, w nocy bączki puszczała.Po tym zatruciu daję dziś Róży tylko cycka. A jak to jest z kupą przy ząbkowaniu? A jak wracaliśmy od neuro, to nam felga odpadła. Zorientowaliśmy się pod domem. TŻ po pracy zamierza jej szukać pod szpitalem ![]() edit: tfu, dekielek nie felgę. Braku felgi nie dałoby się przeoczyć
Edytowane przez maria28 Czas edycji: 2013-11-07 o 17:15 Powód: kalafiorek |
||||
|
|
|
#4738 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4739 |
|
MBZ♥
|
Demeter mam noże fiskarsa-prezent od Męża very romantic
i polecam![]() Maria bardzo się cieszę z takich wieści co do kupy to zawsze wietrzę i zamykam pampa w paklanku ![]() Moderna nie kracz
|
|
|
|
#4740 |
|
Kniaginia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

Ale to przez przypadek...

Jezuuuu, jak ja się wystraszyłam... Złapałam K. i zaczęłam po pleckach klepać, ale On tylko w sumie raz się zachłysnął i zakaszlał, zaraz było ok. A ja i tak nie mogłam się uspokoić, On się cieszył podczas dalszej kąpieli (hurra, nie zraził się do wody), mi łzy leciały :/
?
yhmmmm

05.07.2008

nie czuję się z tym dobrze...

.....
żeby Kubuś tego nie wiedział