|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Cytat:
uspia TZ z pieluszką, raczej bez bujania, karmię max 0,5 h przed snem w nocy jest ok, dwie pobudki na jedzonko, jak zaśpię to krzyczy daaaj ![]() teraz więcej pobudek przez zęby ale to raczej takie rzucanie się przez sen i żel na ząbki potrzebny ale sukces jest taki,że już nie wstaje o 5 tylko śpi do 6.30 -7.00 ostatnio nawet do 8 spaliśmy |
|
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeeej, aż mi się przypomniało
![]() http://www.youtube.com/watch?v=xqhBAc2isWI |
|
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale żeby nie było, to ona zasypia sama, ale właśnie na łóżku. Czasem leżę przy niej, ale tylko tyle, i ona sama zaśnie, albo siedzę tylko na skraju żeby asekurować i też daje radę Lady, faktikos To Pola w gondoli nie jeździ od jakichś 4-5 miesięcy. |
|
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie rozstępu mięśni - poczytałam i chyba nie jest ze mną za dobrze, chyba się powinnam do lekarza wybrać;/
|
|
|
|
#2855 |
|
Wtajemniczenie
|
Debrah, a co konkretnie Cię zaniepokoiło?
|
#2856 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo mi wygodnie, wiesz, ja po kilkanaście razy wstawałam do Agatki to teraz nie będę taka głupia i żeby nie było - ja nie krytykuję niespania z dzieckiem |
|
|
|
|
#2857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak TZ dokladnie usypia? na raczkach czy w lozeczku konekwnetne ukladanie do snu jak Leos wstaje? Aha, u nas tez juz Borys nie spi do 6, a do 7.30 wiec tez odczuwam znaczna poprawe i czuje sie zdecydowanie lepiej a usypiam przed 19 a nie 18 ![]() Edit . Jeszcze u mnie taka kwestia jest ze Borys do mnie "przyklejony" jest cala dobe, 7 dni w tygodniu i my wszedzie razem, wszytsko razem zalatwiamy. No i jak musze wyjsc z domu, na miasto, cos zalatwic to on razem ze mna, wiadomo .. I teraz nie wiem czy mam sie tak sztywno tych drzemek (zwlaszcza drugiej trzymac)? ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43688879]póki kp to wcale bo mi wygodnie, wiesz, ja po kilkanaście razy wstawałam do Agatki to teraz nie będę taka głupia i żeby nie było - ja nie krytykuję niespania z dzieckiem A to chyba z reguly tak jest przy pierwszym dziecku ze czlowiek spina gacie z byle powodu i zaklada sobie niewiadomo co, a pozniej to sie juz na luz wrzuca ..
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-11-12 o 22:41 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
to http://brzuchpoporodzie.pl/rozstep-m...ostych-brzucha
Jak lezę na plecach to mi właśnie wpada pępek a normalnie jak siedzę to wystaje jak w końcówce ciąży. Jak sobie podjem to brzuszek się powiększa, jest jeszcze bardziej ciążowy. Leciutki stożek przy podciąganiu.. za dużo mi się zgadza cholera..tylko właściwie..jeśli nie ma przepukliny (a mam nadzieję, że nie ma..) to i tak nic z tym nie zrobią.. To masakra jest, chuda jestem, ciągle i chyba już zawsze 32/34 (nie wiem czy którakolwiek z Was na wątku waży mniej ode mnie lub tyle co ja.. ;/) a z brzuchem taka kaszana.. |
|
|
|
#2859 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz debrah, ja u mnie ciaze (zanim zrobilam test) zaczelam podejrzewac po tym, ze cos dziwnego z moim brzuchem sie stalo, bo ja mialam bardzo ladnie wyrzezbione miesnie, a tu nagle taki stozek sie zrobil miedzy nimi, jakby przepuklina ... nie wiedzialam o co chodzi, .. no i po ciazy jest podobnie. Szukalam dlugi czas w internecie informacji jak temu zaradzic, ale bezskutecznie.
Zawsze mailam okropny pepek, ale teraz mi sie wydaje ze mam taka wielka dziure zamiast niego, a jak sie najem to tez mi go wypycha jak w ciazy, i gdzies sie naczytalam o tym ze ten wystajacy pepek, albo stozek podczas cwiczen to otrzewna ... Zastanawiam sie, czy wyjde na glupka jak przy okazji wizyty z Borysem u fizjoterapeuty zapytam o ten moj brzuch?!
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
Eh, ja brzuch "ciążowy" to mam bez najedzenia się, więc i tak tego rozstępu ni hu nie zauważę
|
|
|
|
#2861 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
trzymaj się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() nadrobiłam i ide spać pa!
|
|
#2862 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
na razie schowałam ![]() No i jak Młodemu się coś zabierze to jest meeeega ryk. Dziś robiłam mu fotki i zachciało mu się aparatu, no fotkę strzeliłam i to jaką z taką mina, że zachowam dla potomności. Później się rozwrzeszczał bo jak miałam go na rękach to odsuwał ręką moja głowę i się nie dało :PMarsii dużo siły Ci życzę a Leoś przecudowny!!!
|
||
|
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obawiam się też zwyczajnie czy to nie jest niebezpieczne jakieś, czy ten mój wiecznie wystający pępek to nie jest przepuklina czasem. No ciężki temat, chyba do chirurga z czymś takim, ale boję się, że mnie oleje, bo ja do chirurga to z nogą łażę, a brzuch to przecież tylko brzuch.. a ja figury miss nie będę mieć nigdy. |
|
|
|
|
#2864 |
|
Zadomowienie
|
Marsi, przecieram oczy ze zdumienia
Leo cudny!A tak poza tym... Lenova, mi Ola za chiny nie usiedzi w spokoju w krzesełku. Zabawiam ją, pokazuje co chwilę inna zabawkę aż w końcu zaczyna pluć i wrzeszczeć, wtedy ją wypuszczam i juz nie ganiam za nią, trudno... kiedyś próbowałam, ale wszystko było uebane, Ola krzyczy, z reszta nie chce jej zmuszać żeby jej się źle nie kojarzyło, jak zaczyna płakać choćby po jednej łyżeczce, to odpuszczam. Ola jest niejadek. waży lekko ponad 8 kg. nie tyka obiadków ostatnimi czasy, wkurza się jak tylko ją posadzę w krzesełku, dlatego ostatnio doszło do tego, że ja ją trzymam na rękach, moja mama ją karmi, a ktoś jeszcze przed nią pajacuje... a jak się znudzi to zmiana. Mama bierze na ręce, ja karmię... masakra. W gondoli nie jeździmy jakieś 4 miesiące juz. I nie pamiętam więcej pytań, muszę wrócić do Twojego posta Przede mną też wybór pchacza - mama powiedziała, żebym wybrała to będzie od niej na gwiazdkę Kurka strasznie chciałam kupić ten garnuszek na klocuszek w tesco ale u mnie nie ma Hje, co to za palące balsamy?? mow no tu szybko Nawijko, olej takie uwagi Nie pamiętam co jeszcze chciałam Wam powiedzieć, jestem tak przeorana przez te dwie baby Jutro siostra ze szpitala wychodzi ale pojadę do niej dopiero w weekend. I tak jej się teściowie zwalą zaraz, itd. no wiadomo, każdy chce zobaczyć dziecko. Ale ja całkiem niedawno byłam świeżo po porodzie i juz wiem jak to jest - niech sobie odpocznie w ciszy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ się w☠☠☠☠iłam
Tż dzwoni z tej Ałustryji i mi mówi, że jednak zjeżdżają na ten weekend. Se myślę, aaaale fajnie! A on, że i tak go w sobotę pół dnia nie będzie, bo jakąś fuszkę mają u gościa. Spoko, kaska się zawsze przyda. Ale uwaga, jadą tam tylko jego szef i on. A dlaczego? Bo jeden (teściu szefa) ma "jakąś imprezę" (tak, przez cały dzień!?), a drugi (szwagier tż i brat szefa) "coś tam" do roboty na budowie. I tż mówi, że wszyscy się wyrzekli, to jak on nie miał się zgodzić. Niestety, ale czasami jego honorowość jest minusem ![]() My też mieliśmy plany, odwiedzić jego siostrę, zrobić zakupy weekendowe, POBYĆ RAZEM we trójkę. Bo to, że do tej roboty idzie, to luzik, ale że oni sobie olali zwyczajnie sprawę, to mnie w☠☠☠☠iło. A szefu nic nie powie, bo on miękki jest, tym bardziej własnemu bratu i teściowi, który się rządzi i ogólnie jest chujem, bynajmniej nie złotym ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- To są z Eveline wszelakie, z serii Slim Extreme 3D. Czerwony przede wszystkim
|
|
|
|
#2866 |
|
Zadomowienie
|
Aaaa Blogerko, też mam taki stożek! Ohyda, chciałam robić brzuszki, ale się boję,
Ostatnio weszłam na wątek mam list - gru mam i co? Juz jedna uciekła z dzieckiem do rodziców Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Aaa, na poczekalni To czytałam
|
|
|
|
|
#2868 |
|
Zadomowienie
|
A czemu Ty czytasz ich na bieżąco?
nie pamiętam nicku, zaraz sprawdze :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Hje, juz wiem która ale napisze Ci na pw Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Idę spać Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2869 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale akurat wczoraj śmigałam po poczekalni znowu i poczytałam tam
|
|
|
|
|
#2871 |
|
Wtajemniczenie
|
Debrah ja może nie waże tyle co Ty ale też jestem chuda i mi brzuch wystaje. Też się martwię bo mam dokładnie jak Ty ,ale do jakiego to lekarza iść.
Marsi witaj:-* Już było chyba sto pobudek,biedna moja. Brzuch boli, twarz swedzi wszystko moja wina,to ja powinnam cierpieć nie Ona. Teraz śpi na mnie jedyna opcja. |
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
Lenova,
![]() Bye ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- GOJKA, co u Was???? |
|
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja się Witam także, chyba mnie jeszcze nie zapominałyście. Ja ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu i tylko podczytuję z doskoku po parę stron. Ola wczoraj skończyłą 11 miesięcy i postawiła swoje pierwsze kroczki. Za pierwszym razem 1 za drugim też 1 potem udało się 2 a na koniec 3 kroczki. A poza tym łobuziara z niej. Pomyka po domu i krzyczy radośnie (co prawda czasem mam dość). Teraz jesteśmy na etapie chowania wszystkiego, więc czasem pilotów od TV, telefonów trzeba dobrze poszukać ![]() Na dzisiaj tyle idę spać, bo my też mamy kiepskawe nocki ostatnio. |
|
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
U nas zapowiada sie kolejna beznadziejna noc. Juz po pierwszej pobudce, dziecie nieodkladalne, bo zaraz oczy otwarte. Szarpie sie, prezy, kopie..... Ma straszne problemy z usnieciem ostatnio.
Wczoraj przebimbalam z nim w nocy na rekach 2,5h...... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 03:53 ---------- Poprzedni post napisano o 03:34 ---------- szaja nie tlumaczylam skrotu tz. Moj tz interesuje sie jezykiem polskim tylko, kiedy ktos z mojej rodziny nas odwiedza. marsi ale Leos pieknie chodzi!! Brawo!! A Ty kochana trzymaj sie jakos!! debrah na pewno bedziesz swietnym psychologiem! nawijko chyba bez sensu byla ta wizyta. ---------- Dopisano o 03:59 ---------- Poprzedni post napisano o 03:53 ---------- pstryczku Akademia... mnie rozwalila ---------- Dopisano o 04:11 ---------- Poprzedni post napisano o 03:59 ---------- Tak piszecie, ile w ciazy przytylyscie... Kiedy w 7 lub 8 miesiacu przekroczylam 10kg, to dostalam ostrzezenie, zeby wiecej nie przytyc. Mysle, ze gdyby taka tendencja sie utrzymywala, to wrecz diete i chudniecie, by lekarz zalecal... Na noc ubralam Yae cieplej niz dotychczas i nkc normalna z dwoma pobudkami na uu i spaniem do 7. Poprzedniej chyba musialo byc jej po prostu zimno. A zimno jest w domu, pogoda juz tez iscie zimowa. |
|
|
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane... Tęsknię, wiecie? Bardzo...mimo że pewnie niektóre tak nie zwracają na mnie uwagi..top tęsknię za,Wami wszystkimi.
Podczytuje Was troszke, ale wszystkiego nienadrobie, co słychać kobitki? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-11-13 o 08:02 |
|
|
|
#2877 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pani dr kazała obkładać poduchami, sadzać na podłodze.... Cytat:
![]() ![]() brawa za zębiska i jak on zapitala Cytat:
![]() Cytat:
A "Koło fortuny" i Agatka mnie rozwaliły Cytat:
![]() Cytat:
dla Polci ![]() Cytat:
za mniejszą wiotkość Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tż dzwoni z tej Ałustryji i mi mówi, że jednak zjeżdżają na ten weekend. Se myślę, aaaale fajnie! A on, że i tak go w sobotę pół dnia nie będzie, bo jakąś fuszkę mają u gościa. Spoko, kaska się zawsze przyda. Ale uwaga, jadą tam tylko jego szef i on. A dlaczego? Bo jeden (teściu szefa) ma "jakąś imprezę" (tak, przez cały dzień!?), a drugi (szwagier tż i brat szefa) "coś tam" do roboty na budowie. I tż mówi, że wszyscy się wyrzekli, to jak on nie miał się zgodzić. Niestety, ale czasami jego honorowość jest minusem ![]() My też mieliśmy plany, odwiedzić jego siostrę, zrobić zakupy weekendowe, POBYĆ RAZEM we trójkę. Bo to, że do tej roboty idzie, to luzik, ale że oni sobie olali zwyczajnie sprawę, to mnie w☠☠☠☠iło. A szefu nic nie powie, bo on miękki jest, tym bardziej własnemu bratu i teściowi, który się rządzi i ogólnie jest chujem, bynajmniej nie złotym ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- To są z Eveline wszelakie, z serii Slim Extreme 3D. Czerwony przede wszystkim [/QUOTE]oooj kochana... słabo mój tzt jak zjezdza na weekend to albo szkoła a jak była ładna pogoda no to wiadomo, na działke jechał i coś tam robił. Teraz "zatrudniliśmy"ofc za normalną kasę mojego szwagra.. zeby zrobił nam ogrodzenie i powiem tak; nigdy wiecej rodziny w takich pomocach......Cytat:
o losie;/;/ ooo a ten panicz się odezwał? chociaż zapytał o Olunie? Nooc całkiem udana;> Amelka wstała o 3 na jedzonko, a później też sie budziła ale na spiocha i nie boli ją brzuszek w nocy, od 3ch dniDziewczyny, polecicie mi jakieś fajne książki? tylko nie horrory i SF. Założyłam sobie, że będę czytać 4 książki miesięcznie ;p wiem, ze to mało, bo wcześniej o wiele więcej czytałam, no ale czas... opuściłam się w czytaniu.... :////
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
Deli czytalas ksiazki zafona? Polecam wszystkie .. no i oczywiscie "Jeździec miedziany", czytalas cała trylogie tego? No i trylogie stiega larssona...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-11-13 o 08:06 |
|
|
|
#2880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kuba dziś pobił swój rekord, na śniadanie 1 łyżeczka kaszki i szczękościsk
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.

chyba wiecie jak nocki wyglądają

a Leoś przecudowny!!!