![]() |
#1051 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!! dajcie znać jak poszło
![]() ![]() ja mam dwie wanienki, jedną od sąsiadki: http://40tygodni.pl/photos/questions...1f18462864.jpg a taką drugą większą kupiłam http://www.ninoshop.pl/files/tega-ba...lux%5B1%5D.jpg i do tego na początek hamaczek http://img17.allegroimg.pl/photos/or.../61/3667976171, który idealne sprawuje się mojej koleżance ![]() ![]()
#1052 | |||||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry Paniom
![]() ![]() ![]() Cytat:
virginia PO pierwsze duże braka za udaną wizytę i coraz większe Maleństwo ![]() Co do rodziny... dziewczyny już chyba napisały wszytsko, co można na ten temat powiedzieć. Postaraj się odciąć od nich psychicznie i oprzyj się w takich chwilach na przyjaciółce, o której kiedyś pisałaś. Może z czasem rodzicom wróci rozum do głowy... Cytat:
![]() ![]() Poważne zakupy... Ale ja ostatnio jak idę do apteki to aż się boję, bo tylko stówki rozbijam... Teraz chyba rzeczywiście się skuszę na gemini, bo mi się zapas witaminek też kończy... O ludzie - najlepszy kościotrup ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za wszytskie pozostałe wizyty też bardzo mocno przez cały dzień będę ściskać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Wtajemniczenie
|
zrobiłam dziś porządki w ciuszkach dla małej i okazuje się, że mam mnóstwo bodziaków długie rękawy ale mam tylko 4 takie długi rękaw ale bez nóżek, zapinane w kroku- muszę to nadrobić
![]() ![]()
#1054 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To ja juz wychodze odsiedziec swoje w poczekalni ![]() Mam nadzieje ze kolejny post bedzie z cudownymi wiesciami ![]() To "do napisania" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1055 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super, ze tak fajnie trafilas ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1056 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1057 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1058 |
Raczkowanie
|
Widziałam dyskusję nad X-landerem.
Ja się jednak na niego zdecyduję. Model X-move. Byłam w trzech sklepach wczoraj rano i oglądałam różne wózki. Oglądałam Adamex Jogger, Camarelo Carera i właśnie trzy wózki X-lander. X-move jak na moje wiejskie warunki jest wprost idealny. Ma naprawdę duże pompowane koła. Waga też jest słuszna ale mnie to nie przeraża ze względu, na to, że mam dom i nie muszę go dźwigać. Auto też mam spore więc nie ma problemu. Za to na nasze leśne dukty i zaśnieżone drogi koła i masa są jak najbardziej na miejscu. Kolorystyka jest cudna, a wykonanie wydaje się być solidne. Też czytałam w necie te negatywne opinie o wózku i nie chciałam przez nie go kupić. Jednak w sklepach panie mi wytłumaczyły, że firma po negatywnych opiniach wzmocniła stelaż i nie jest już wadliwy, na dodatek ma 36 miesięczną gwarancję (a to też daje do myślenia - gdyby to był bubel, gwarancje by była krótka), a w internecie na wielu forach najczęściej powtarzają się opinie tych samych ludzi. Poszperałam trochę i faktycznie odnoszę takie wrażenie. Opinia o złamanej rączce jest chyba na wszystkich forach, a jest to opinia jednej osoby. W każdym razie panie w trzech różnych sklepach mnie przekonały do tego pojazdu. Prowadzi się go jedną ręką, łatwo składa i naprawdę mi się podoba. Zaznaczę jednak, że jest to moja subiektywna opinia i rozumiem, jeśli ktoś ma inne zdanie. ![]() ![]() ![]() ![]() Także czekam do 2 grudnia by potwierdzić płeć mojej córki (żeby syn w różowym wózku nie jeździł) i robię zakupy. Czekam niecierpliwie na relacje z wizyt. TeQiba w tym tygodniu chłopcy mają być? |
![]() ![]() |
![]() |
#1059 |
Zadomowienie
|
Ela87
![]() ![]()
#1060 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednak nie wierzę ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
Wtajemniczenie
|
Ela87 brawo, super!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1062 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Tez ide 2-go do lekarza dowiedziec sie co tam u mnie mieszka ![]()
![]() Edytowane przez asienka213 Czas edycji: 2013-11-13 o 10:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chociaż ja się musze teraz kłuć w palce 4 razy dziennie, to ja nie wiem jak będe pisała ![]() Niutka, Teqiba, margo80 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oj ja też bym poszła, ale sie wstydzę ![]()
![]() |
#1064 |
Raczkowanie
|
ELA87
Przywracasz wiarę w polską służbę zdrowia. Świetnie, że udało Ci się tak to wszystko załatwić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1065 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny!
Nie było mnie kilka dni a Wy tyle napisałyscie. ![]() Byłam dzisiaj na badaniu glukozy i w tym czasie nadrabiałam Was w telefonie ale jeszcze nie przeczytałam wszystkich postów. Glukoze rozrobiła mi pielegniarka razem z cytryna i wypiłam na raz zeby nie poczuc smaku. Posiedziałam dwie godzinki i mam juz to za sobą. Nic strasznego! Oprócz mnie jeszcze dwie panie robiły test na glukoze i jedna z nich jest teraz w 26 tc a ja w 25tc. Nie mogła sie nadziwic że mam taki mały brzuszek a jesteśmy prawie takiej samej postury. Doszłysmy do wniosku ze moze teoria że na dziewczynke ma sie wiekszy,rozlazły brzuszek a na chłopca mały sie sprawdza, bo ta kobitka spodziewa sie dziewczynki a ja chłopca. Prosze o wpisanie kolejnej wizyty u gina 02.12. godz. 9.40 Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
![]() |
#1066 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do remontu tez chętnie zobaczę zdjęcia ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1067 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Było też mnóstwo uroczych dziewczyńskich ciuszków, miałam nawet brać i się z kimś podzielić, ale nie wiedziałam czy któraś by chciała ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1068 |
Wtajemniczenie
|
ee to ja świętokrzyskie, ale nadal wody nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1069 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Straaasznie dużo nastukałyście, powoli nadrabiam. ![]() Na moje pytanie o pampersy zdania widzę są podzielone. Kupię chyba paczkę dadów do szpitala i w razie czego TŻ skoczy po pampersy, jakby małemu coś się działo. Właśnie wróciłam z zakupów, mały mi uckiska na pęcherz i musiałam się w połowie zakupów wracać do domu. ![]() ![]() ![]() Miała któraś z Was już krzywą cukrową? Jak wrażenia? To prawda, że można wcisnąć cytrynę? Mnie to na dniach czeka. ![]()
![]() |
#1070 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1071 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1072 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz moje magiczne kciuki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Raczkowanie
|
Kochane, widzę, że jest dużo chętnych na oglądanie zdjęć pokoju, dziś wieczorkiem zamieszczę tego co już jest, kolor na ścianach, fototapeta z Kubusiem puchatkiem, podłoga, dywan i karnisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1074 | ||
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że to urok małego miasteczka.
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A dzisiaj Pani mi powiedziała, że woda z cytryną zbija cukier, więc nie wiem czemu pozwalają na cytrynę ![]()
![]() |
#1075 |
Raczkowanie
|
A właśnie, co w tym tygodniu rozdają, chłopców czy dziewczynki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1076 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do brzuszka, to ja mam maly i taki rozlany, ale jeszcze nie wiem co w nim siedzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1077 | |
Zakorzenienie
|
Dają co chcesz
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1078 | |
Zakorzenienie
|
Cześć mamuśki. Trochę mnie tu nei było. Ale spamujecie
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1079 | |||
Raczkowanie
|
Hej, hej
![]() virginia, nie wierzę w żadne zabobony, nawet w czerwone kokardeczki przy wózku/łóżeczku ![]() baja_86, niktórym się chyba nudzi, że przychodzą wcześniej mimo numerków ![]() I gratuluję pięknej wagi synka! ![]() koziemleko, super łóżeczko - full wypas ![]() Serissa, dzidzia rośnie a skóra i macica nie nadążają, myślę, że stąd te dziwne uczucie jakby skóra na brzuchu miała zaraz pęknąć ![]() estera87, oby lekarz miał rację i żeby torbiele się wchłonęły! ![]() Cytat:
![]() virginia, brawo za dzidzisia i jego wagę, ale gin się nie popisał, oj nie... tak samo jak rodzinka... Naprawdę to bardzo przykre, że nie są po Twojej stronie... Choć to nie jest łatwe, musisz uwierzyć, że sobie poradzicie, nabrać trochę optymizmu, zacisnąć pięści i pokazać im, że na przekór wszystkiego stworzysz szczęśliwą rodzinę ![]() runaway_star, witaj!!! ![]() Wooow, jakie zakupy ![]() Cytat:
![]() mona, agunia, castia, amelka, virginia, margo, niutka, magduś, kicia dzięki za kciuki!!! Ja też myślę o wszystkich dzisiejszych wizytach i tej mojej chyba jako ostatniej dzisiaj ![]() Cytat:
![]() Nie mogę doczekać się dzisiejszej wizyty, choć nie wstałam dzisiaj na tę glukozę (włączyłam drzemkę i doopa, pusty dom, mąż dawno w pracy a ja przebudziałam się o 8:00, bo tak ciężko zejść mi z łóżka). Trudno, najwyżej jutro zrobię ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1080 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://img07.allegroimg.pl/photos/or.../82/3688718203 Musze się opamiętać. Ale w ciucholu kiedyś kupiłam też nowy z metkami kombinezon polarkowy sliczny taki za 22 złote, strasznie się z niego cieszę, chociaż rozmiar 56... Cytat:
![]() Ja jeszcze nie słyszałam, żeby się gdzieś nie zgodzili na cytrynkę ![]() Cytat:
Matko, wczoraj sobie zrobiłam andruta i został do teraz jeden paseczek ![]() Edytowane przez mmhym Czas edycji: 2013-11-13 o 11:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.