|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chamskie pytanie, kto ma rację?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
No niestety każde nieporozumienie mega przeżywam. Nie tylko z nim. Z Rodzicami i przyjaciółmi też. Generalnie każdy "zły czas" z bliskimi osobami to dla mnie koszmar. Non stop o tym myślę, obwiniam się itp.
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
Piżama? Nie jest niezbędna, można spać w luźnej koszulce. Buty? Skoro tamte zostawiłaś, to znaczy, że masz w czym chodzić, bo coś musiałaś dzisiaj nałożyć, prawda?Moim zdaniem szukasz pretekstu, żeby uwiarygodnić swoje oburzenie na faceta, że ośmielił się woleć spędzić jeden wieczór z kolegami. Nieporozumieniem jest też jeżdzenie do niego z wywalonym jęzorem, co drugi dzień. Dla mnie kosmos. Chyba umierający nie jest. Z drugiej strony właśnie ładnie Cię ustawił - chodzisz jak Ci zagra. Więc pod tym względem to tak, możesz być na niego obrażona, że idziesz w odstawkę, kiedy mowa o kumplach.
Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2013-11-14 o 21:48 |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Rozeznanie
|
Nieodzywania sie, olewania czy czego bo nie rozumiem?
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
az tak obsesyjno-kompulsywna jestes, ze musisz robic wszystko w z gory zalozonym planie, nie zwazajac na inne zobowiazania/zdarzenia losowe itd.? caly ten uklad brzmi jakos niezdrowo. poza tym poswiecasz sie dla niego, a on po prostu to wykorzystuje, natomiast sam nie ma takiej potrzeby, az tak poswiecic sie dla Ciebie. simple. |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Konto usunięte
|
no przecież. Dziewczyno, przejrzyj na oczy i zrób coś ze sobą. Może psycholog, skoro masz z tym tak wielkie problemy? Zanim będzie za późno i wkopiesz się w jakąś toksyczną relację, gdzie druga strona będzie z Ciebie wysysać całą energię.
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Tego, ze Twoje potrzeby nie sa najwazniejsze, ze i tak pewnie w sobote bedziesz u niego, bo sie tak starsznie jego fochem przejmowac. Tego wlasnie.
Edytowane przez tiniaczek Czas edycji: 2013-11-14 o 21:53 Powód: lit |
|
|
|
|
#72 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i ani razu nie pisnęłam. Umawiał się jak mnie nie było, a jak byłam to tez nikomu nic nie przeszkadzało. Btw.aż ciśnie mi się pytanie do niego jak było do ubiegłego roku. Mieszkał w tym malusim pokoiku z ex... Nikt ich nie odwiedzał, czy kazał jej iść spać do koleżanki jak ktoś przychodził?---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
I niestety podobnie oczekuję. Jak się spotykal w te dni kiedy mnie nie było-nie pisnęłam, jak się spotykał wtedy co ja jestem i siedzieliśmy w kilka osób - też no problem. Jak mieliśmy się widzieć ale okazało się że ma wizytę u lekarza kontrolną, to przecież nie upadłam na łeb i nie mówiłam mu "zmień godzinę!". Ale skoro jest umówiony ze mną i kolegą (mieliśmy robić wspólnie likier na który znalazłam przepis i kupiłam składniki), ustaliliśmy że wyśpimy się we 2 bo wyliczyliśmy ze wspólnie poleniuchować bedziemy mogli dopiero w okolicy świąt a nagle się dowiaduję że mam przyjechać innego dnia bo się nie zmieszczę do pokoju to...przykre. |
|||
|
|
|
|
#73 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem powinnaś przestać być na każde jego skinienie. Bo coś nie halo jest skoro idziesz w odstawkę, kiedy koledzy przyjeżdzają, to samo, kiedy planuje wielką imprezę za tydzień, kiedy już zdrowie mu pozwoli. To jak był chory to potrzebował Ciebie jako pielęgniarki, a potem już mu nie będziesz potrzebna, bo impreza? Dobrze zrozumiałam?
|
|
|
#75 |
|
Konto usunięte
|
przykre. Ale jak nie przestaniesz ludziom nadskakiwać, to takich przykrości będzie przybywać - inni nie nadskakują jak wierne psiaki, więc ich czas jest cenniejszy i to pod nich przestawia się ludzi, którzy nawet kopnięci, zatańczą jak im się zagra w nadziei na nagrodę.
|
|
|
|
|
#76 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Natomiast już się gubię... Bo z jednej strony słyszę że jasne ze mi przykro bo facet mną manipuluje, z drugiej że przeginam pałę bo za nim latam, z trzeciej że mną pomiata, z czwartej że może sobie tak robić bo dawno się z kolegami nie widział i z jego strony wszystko ok... Jak widać ile osób tyle opinii... ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
Mnie po prostu boli to że jak leżał sam to ciągłe smsy kiedy przyjadę, że tęskni, że tak mnie kocha. Jak przyjeżdżałam to też mówił jak to mu najlepiej, że nie chce żebym jechała, że by mnie zjadł żeby mieć mnie 24h na dobę przy sobie.... jak ma przyjechać kolega to ja też jak najserdeczniej jestem widziana...ale jak jeszcze jeden to nie ma dla mnie miejsca. Dobrze że nie napisał żebym posiedziała z jego Mamą w kuchni w tym czasie bo się nie upchnę do pokoju. |
||
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#78 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak - manipuluje Toba, bo chodzisz jak w JEGO zegarku przy nim. tak - przeginasz pale, bo nadmiarem troski mozna zanudzic czlowieka. tak - pomiata Toba, bo nie bierze pod uwage Twoich potrzeb. zrozum, ze latalas przy nim, spelniajac JEGO zachcianki. a gdzie sa Twoje? w kazdym razie dla Twojego faceta ich nie ma. wystarczy, ze ma te swoje spelnione. jesli sobie z tym nie radzisz i powtarza sie to w wielu roznych relacjach to proponuje porozmawiac z psychologiem, chociaz tak orientacyjnie. to jest tak, ze spotkal sie PAN NARCYZ (podziwiaj mnie, spelniaj moje potrzeby) i PANI MASOCHISTKA (spelnie wszystko, co chcesz, i nawet wiecej!, rezygnujac z siebie, tylko mnie akceptuj, kochaj). Pamietaj, ze NARCYZ to bardzo przebiegly i niewdzieczny typ. |
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczekiwanie, ze inni beda sie rewanzowac za Twoje 'za bardzo' jest naiwne. Nie kazdy chce zbawiac swiat i nadskakiwac innym. |
|
|
|
|
|
#80 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I mam stwierdzone to że za bardzo sie poświęcam, za dużo daję... Nie pamietam jak się to nazywa ale generalnie chodzi o to że ja od wczesnych lat bardzo miałam rozbudzony instynkt macierzynski i podobno szukam faceta który będzie ojcem moich dzieci, ale wybieram takich co są dziećmi :/ coś w tym jest ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
Ale chyba w ogóle muszę przemyśleć związek. Bo pewnie jakbym dalej popisała o związku to zaraz by było "boże jesteś super (choć tak nie uważam) a on straszny".... Może jest to relacja toksyczna i nie umiem się wyrwać? Podobno wiele razy powinnam.... ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Racja... ja mam tylko smsy o treści "Misiu kup cole", "Misiu zostawiłem u Ciebie coś tam, przywieź mi", "Misiu kupisz mi 2 browarki po drodze"? Pewnie jutro mnie nie chce bo koledzy przywiozą browarki :/ Sorry wiem że juz bredze ale zrobiło mi się przykro jak nigdy |
||
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
A co jeszcze kuleje, poza tym? Bo pisałaś, że jest więcej "złych rzeczy"?
|
|
|
|
|
#82 |
|
Rozeznanie
|
Różne drobiazgi i jedna duża rzecz. Po alkoholu ma akcje. Oczywiście nie bije ani nic...ale robi mega awantury o totalne zero.... Krzyczy np. że się rozstaje. Potem 2-3 dni w ciszy rozpacza co zrobił a potem błaga o powrót. I miesiąc temu była ostatnia taka akcja... I wie że bardzo walczymy o ten związek... A mimo to robi co robi.
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
Troszkę przesadzasz . . .
|
|
#85 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez tiniaczek Czas edycji: 2013-11-14 o 22:34 |
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Rozeznanie
|
Dlatego zastanawiam się na serio nad powrotem do psychologa. Gdybym tylko kaskę miała
Bo boję się że się uzależniłam.... już 2 razy się rozstaliśmy...na kilka dni. To było mi tak źle, że mimo że ja miałam rację, to w duchu błagałam by chciał wrócić bo mi bez niego było źle---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- ALe z tego co wiem to wizyty są mega rzadkie a nie wiem czy to pomaga zbytnio |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

Piżama? Nie jest niezbędna, można spać w luźnej koszulce. Buty? Skoro tamte zostawiłaś, to znaczy, że masz w czym chodzić, bo coś musiałaś dzisiaj nałożyć, prawda?
Chyba umierający nie jest. Z drugiej strony właśnie ładnie Cię ustawił - chodzisz jak Ci zagra. Więc pod tym względem to tak, możesz być na niego obrażona, że idziesz w odstawkę, kiedy mowa o kumplach.