Chamskie pytanie, kto ma rację? - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-11-15, 14:21   #181
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Dot.: Chamskie pytanie, kto ma rację?

Cytat:
Napisane przez smutnaja88 Pokaż wiadomość
Nie chcę tak.

Jeden plus? Nie podkusi mnie żeby jutro jechać bo właśnie się dowiedziałam że mamy imprezę firmową
I super! Przynajmniej będziesz zajęta i być może fajnie spędzisz czas.

Rozumiem, że on się jeszcze nie odezwał?
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-15, 14:26   #182
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niebieskie_oczko Pokaż wiadomość
I super! Przynajmniej będziesz zajęta i być może fajnie spędzisz czas.

Rozumiem, że on się jeszcze nie odezwał?
Oczywiście, że nie. A cały czas jest on-line.
smutnaja88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-15, 14:37   #183
madzia0007
Zadomowienie

Za bardzo mu nadskakujesz. Jak Ty bylas chora to on pil z kolegami a jak on to Ty rzucasz wszystko i jedziesz do niego na skrecenie karku bo "on ci grafik ustalił". Nie szanujesz siebie i swojego czasu dlatego on tez nie będzie go szanował. Po co ma sie starać skoro ty i tak zrobisz dla niego wszystko i jeszcze wiecej. Wyniosłas z domu taki a nie inny model związku w którym dużo sie daje i dużo otrzymuje - ale ten facet do niego nie pasuje, on chce cię wykorzystywać dając niewiele w zamian, jak ci to nie pasuje to go zostaw. Znajdz sobie faceta podobnego do siebie a bedziecie szczesliwi. to zrywanie i krzyki po pijaku to jakaś masakra. Wogole upijajacy sie facet jest żałosny i skreslilabym takiego jak najszybciej zeby sie za niego nie musieć wstydzić. Co do samego pytania o to czy mogłabys nie przyjeżdżać - gdyby poza tym wasz związek byl udany to powiedziałabym ze przesadzasz i ze facet ma prawo zmienić plany i spędzić męski wieczór. Ale po tym co dopisałas to wychodzi na to ze strasznie dajesz sie wykorzystywać i facetowi bardzo to pasuje. Jak ci tak cieżko ciagle do niego jeździć to jedz wtedy jak masz na to ochotę a nie bo on tak ci ustalił.
madzia0007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-15, 14:42   #184
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzia0007 Pokaż wiadomość
Za bardzo mu nadskakujesz. Jak Ty bylas chora to on pil z kolegami a jak on to Ty rzucasz wszystko i jedziesz do niego na skrecenie karku bo "on ci grafik ustalił". Nie szanujesz siebie i swojego czasu dlatego on tez nie będzie go szanował. Po co ma sie starać skoro ty i tak zrobisz dla niego wszystko i jeszcze wiecej. Wyniosłas z domu taki a nie inny model związku w którym dużo sie daje i dużo otrzymuje - ale ten facet do niego nie pasuje, on chce cię wykorzystywać dając niewiele w zamian, jak ci to nie pasuje to go zostaw. Znajdz sobie faceta podobnego do siebie a bedziecie szczesliwi. to zrywanie i krzyki po pijaku to jakaś masakra. Wogole upijajacy sie facet jest żałosny i skreslilabym takiego jak najszybciej zeby sie za niego nie musieć wstydzić. Co do samego pytania o to czy mogłabys nie przyjeżdżać - gdyby poza tym wasz związek byl udany to powiedziałabym ze przesadzasz i ze facet ma prawo zmienić plany i spędzić męski wieczór. Ale po tym co dopisałas to wychodzi na to ze strasznie dajesz sie wykorzystywać i facetowi bardzo to pasuje. Jak ci tak cieżko ciagle do niego jeździć to jedz wtedy jak masz na to ochotę a nie bo on tak ci ustalił.
Znaczy on mi nie ustalił.... Tylko po prostu zawsze pyta "Przyjedziesz dziś?" a jak mówie nie to "no dobrze, ale jutro już przyjedź...proooszę...bo tęsknię..." więc ja oczywiście chcąc go zadowolić gnam, stawiając jego komfort ponad swój...

I jak mówię, gdyby jeszcze konstruktywnie to załatwił i zadzwonił np. z tekstem "Kochanie kolega X przyjedzie jeszcze z dwoma. Proponowałem inny dzień, ale oni mogli tylko dzisiaj. Chcemy mieć swój męski wieczór. Czy moglibyśmy nasze spotkanie przełożyć?". Ale on zwyczajnie umówił się ze mną, "doprosił" jednego kolegę zapewniając że dalej mam przyjechać. A jak dwóch innych postanowiło się doczepić to powiedział, że nie będzie dla mnie miejsca w pokoju.... Tu najgorsza była ta forma. I jeszcze upieranie się że nic nie zrobił bo zapytał czy MOGĘ nie przyjeżdżać, a nie "rozkazał" :/
Stary 2013-11-15, 15:54   #185
emeczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
kolejna! dyskutantka, której zdolności czytelnicze pozwalają tylko na ogarnięcie jednego posta. No ludzie! Ile jeszcze osób wypisze tu swoje mądrości bez przyswojenia wszystkich faktów, które wyszły w trakcie, przez kilka stron?
Odniosłam się do problemu przedstawionego w pierwszym poście. Fakt, nie uprzedziłam, że nie prześledziłam całego wątku. Wierzę, że problem może być bardziej złożony, w odniesieniu jednak do pierwotnego problemu moje zdanie nie wydaje mi się głupie. No nic, nadrobię i jak będę miała coś do dodania - dodam

(...)

staraj się kobito bo samo nic z nieba nie spadnie. wierność męża też.
emeczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-15, 16:36   #186
Deborah100
Zakorzenienie

Cytat:
Słuchajcie, mam takie pytanie... co uważacie na temat tej sytuacji...
Mój chłopak miał operację 3 tygodnie temu. Mieszka z Mamą w mieście oddalonym od mojego 40 km. Jest na zwolnieniu. Od pierwszego dnia jak wyszedł ze szpitala jeżdżę do niego minimum co drugi dzień, bo wiem że się nudzi - ile można oglądać filmów i czytać (musi leżeć). Mój każdy dzień wygląda tak, że lecę do pracy z mojego mieszkania z torbą ubrań i komputerem, po pracy wsiadam w autobus, gnam pół miasta, tam przesiadam się w busa i jadę do niego (w korkach) ponad godzinę. Dojeżdżam na wieczór, pogadam z nim, poprzytulam się, idziemy spać i wstaję 2h wcześniej niż normalnie (kiedy jestem u siebie) i znów tę trasę pokonuję do domu. I tak co 2 dzień.
Obiecałam przyjeżdżać w każdy poniedziałek, środę i piątek (i zostawać na sobotę) i tak też rozkładam wszystkie plany. Nawet jak miał przyjść pan z gazowni to poprosiłam by zmienił dzień (za dodatkową opłatą) bo mnie nie było w domu - nie chciałam zawieść faceta.
Wczoraj (w środę) napisał do mnie, że w piątek wpadnie do niego kolega (którego dobrze znam). Zapytałam czy mam nie przychodzić. Powiedział że mam wpaść, że przecież się lubimy i nie ma problemu. Powiedziałam że będę później niż zwykle by mogli trochę razem posiedzieć w męskim gronie (jakieś 4h). Dziś rano jak od niego wychodziłam to jeszcze porobiliśmy plany na piątek i sobotę i pojechałam.
Poczym napisał właśnie do mnie czy mogę w piątek nie przyjeżdżać, bo oprócz tego kolegi wpadnie jeszcze 1-2 i ... "będzie ciasno".... Dodam że żaden z nich przez 3 nawet smsa mu nie wysłał z pytaniem jak się czuje po operacji. Po prostu dowiedzieli się że jeden jdzie, że będzie piwko i postanowili się zabrać. Zrobiło mi się mega przykro. Napsiałam mu spokojnie, że ok...ale że mi przykro. Ponieważ nie uważam że osoba z klasą będąc umówiona z dziewczyną pyta ją czy może nie przyjeżdżać, bo będzie ciasno....
Dla mnie nie ma problemu żeby koledzy do niego wpadli. Ale uważam że osoba z klasą powinna albo umówić się z nimi na dzien kiedy nie ma naszego spotkania w planach, albo umówić się wówczas wspólnie. A nie mnie, która się poświęca "wywalać"z grafiku bo koledzy się nie pomieszczą...
Powiedzcie szczerze...mam rację, czy nie? Może przesadzam?
Efekt jest taki że napisałam mu co o tym sądzę, obraził się, powiedział że przy mnie nigdy nie można planów zmienić i przecież zapytał CZY MOGĘ nie przychodzić a nie stwierdził, że mam nie przychodzić, poczym powieidział ze więcej rozmawiać o tym nie będzie i zamilkł..... I tak już kilka ładnych godzin.
Widzisz, Twojemu facetowi tej klasy brak. Widać koledzy ważniejsi.
Umówiony z dziewczyną i nagle zmienia plany, bo przyjdzie więcej kumpli ?
Dla mnie to chamskie. Mogłaś przyjechać, posiedzieć krócej i pojechać a on miałby tych swoich kolegów. Żal.
To tak jak Ty byś powiedziała- ' wiesz jednak nie przyjeżdżaj, bo wpadną jeszcze 2 moje koleżanki i będzie 'ciasno'? '

Zresztą im mniej poświęcasz się tym bardziej Cię doceniają- coś w tym jest.

Edytowane przez Deborah100
Czas edycji: 2013-11-15 o 16:42
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-15, 17:33   #187
tiniaczek
Zakorzenienie

Autorko, nadrabiam. Bedzie lanie?

Cytat:
Napisane przez _Matilde_ Pokaż wiadomość
Ej, a nie zaczynacie przeginac? Ja tez bym sie zaczela bronic przed nadopiekunczoscia, rozumiem faceta.
Tu problem jest po obydwu stronach. Autorka ma syndrom matki Teresy, a chlopiec to brzydko wykorzystuje. Dostalo sie obojgu

Cytat:
Nie chcę tak.

Jeden plus? Nie podkusi mnie żeby jutro jechać bo właśnie się dowiedziałam że mamy imprezę firmową
No! A chlopiec niech pognije sam w domu. Na zdrowie Wam to wyjdzie.

Nie lam sie
tiniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-15, 18:19   #188
I am Rock
lokalna gwiazda

Autorka i tak wróci do faceta z podkulonym ogonem. Kiedy tylko jaśnie pan raczy zadzwonić. I oczywiście jeśli się odpowiednio i z klasą wytłumaczy.
Bo zwróćcie uwagę, jak ona do tego wraca. Że powiedział to w taki sposób.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-15, 19:32   #189
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Autorka i tak wróci do faceta z podkulonym ogonem. Kiedy tylko jaśnie pan raczy zadzwonić. I oczywiście jeśli się odpowiednio i z klasą wytłumaczy.
Bo zwróćcie uwagę, jak ona do tego wraca. Że powiedział to w taki sposób.
Nie odezwał się, ja też nie. Zaraz idę na drinka z przyjaciółką....
Dalej mi przykro, ale to super pokazuje jednak jego charakterek
Stary 2013-11-15, 20:09   #190
aloevera69
Przyczajenie

Przesadzasz! zacznijmy od tego ze cały czas piszesz jak to ty się dla niego nie poświęcasz itp. No jasna cholera kochasz go jesteś z nim ? To skąd te żale? spotkanie z nim powinno być dla ciebie przyjemnościa ale mniejsza o to . Do tematu. Facet to facet, Chce się zobaczyć z kolegami? Daj mu na to szansę. Przecież jak miał przyjść jeden nie miał nic przeciwko.. Przyjdzie ich troche wiecej ok . daj im posiedzieć w męskim gronie, pogadać ze spokojem ,Jesteś u niego bardzo często. Mieliście plany ok. Ale jakie to plany skoro musi leżeć ? Nic co by nie można było przenieść na dzień następny.
aloevera69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-15, 20:14   #191
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aloevera69 Pokaż wiadomość
Przesadzasz! zacznijmy od tego ze cały czas piszesz jak to ty się dla niego nie poświęcasz itp. No jasna cholera kochasz go jesteś z nim ? To skąd te żale? spotkanie z nim powinno być dla ciebie przyjemnościa ale mniejsza o to . Do tematu. Facet to facet, Chce się zobaczyć z kolegami? Daj mu na to szansę. Przecież jak miał przyjść jeden nie miał nic przeciwko.. Przyjdzie ich troche wiecej ok . daj im posiedzieć w męskim gronie, pogadać ze spokojem ,Jesteś u niego bardzo często. Mieliście plany ok. Ale jakie to plany skoro musi leżeć ? Nic co by nie można było przenieść na dzień następny.
Analogicznie mogę zapytać co to za męska impreza jak on leży w łóżku
Nie o to chodzi. Jak pisałam, rozmawiałam z nim jak fajnie że będę mogła nocować z piątku na sobotę i wreszcie się wyspać....odsapnąć od tych podróży... To uno. Duo - koledzy długo nie posiedzą bo 1. przyjeżdżają już na 16 (a ja miałam być po 19), 2. jest jego mama która chodzi spać o 21 i sam mówił że dłużej nie będą.... 3. można zawsze powiedzieć coś zgrabniej niż to że ze mną będzie za ciasno 4. kolega (ten podstawowy) od 2 tygodni chciał przyjechać dowolnego dnia to mu się nie chciało (TŻtowi)... zachciało się akurat jak ja mam być i jedyny dzień to sobota, kiedy mogłabym odpocząć a nie wstawać o 6 na autobus do pracy od niego...

Poza tym jak pisałam, nic takiego mu nie powiedziałam. Moja pierwsza reakcja była "ok...wpadnę w sobotę ale nie ukrywam że trochę mi przykro..." dopiero potem zaczęła się "afera", jak usłyszałam jak to ze mną się nic nie da i że nie będzie ze mną gadał...

Do innych---> sorka że często się powtarzam, ale niektórym trzeba streścić cały wątek rozumiem że im sie nie chce czytać.
Stary 2013-11-15, 20:22   #192
tiniaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Przeczytaj caly watek, nie żołądkuj sie tak
Stary 2013-11-15, 20:30   #193
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Cytat:
Wątek się rozwinął na kilka stron, warto przeczytać
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
Stary 2013-11-15, 22:11   #194
monix0
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie o to chodzi :/ tu nie było "misiek jutro to oni wpadną, ale za tydzień to coś tam". Ba! Za tydzień to on będzie na chodzie i już sie z nimi ustawił na cały weekend na jakiś wypad więc oczywiście ja będę out,ale przyjęłam to bez piśnięcia najmniejszego! No bo takie coś rozumiem....
Do tego koledzy mają być o 16.... ja planowałam być o 19... Mógłby nawet napisać "przyjedź troszkę później" czy coś... Miałam u niego spać by wreszcie w sobotę się wyspać (nie muszę o 6 sie zrywać do pracy) a tak to znów będę leciała jak głupia na busa... :/
ale po co na busa masz się zrywać? Do chłopaka? Jeśli tak, to skoro chcesz się wyspać to to zrób i pojedz później
monix0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-15, 22:21   #195
(:Iza:)
Wtajemniczenie

hmm a ja z kolei bym się o to zdenerwowała, rozumiem Cię autorko wątku Jeśli umówiłabym się z kimś, nastawiła na to, że będę jechać i tak planowała swój czas, aby wszystko dograć, to takie niespodziewane odwołanie uznałabym za lekki brak szacunku do swojego czasu Ja akurat bardzo cenię sobie swój czas i planuję z wyprzedzeniem co będę robić za dzień/dwa, więc też bym się zdenerwowała ;p
(:Iza:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-15, 23:45   #196
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez (:Iza:) Pokaż wiadomość
hmm a ja z kolei bym się o to zdenerwowała, rozumiem Cię autorko wątku Jeśli umówiłabym się z kimś, nastawiła na to, że będę jechać i tak planowała swój czas, aby wszystko dograć, to takie niespodziewane odwołanie uznałabym za lekki brak szacunku do swojego czasu Ja akurat bardzo cenię sobie swój czas i planuję z wyprzedzeniem co będę robić za dzień/dwa, więc też bym się zdenerwowała ;p
Właśnie wróciłam ze spotkania z koleżanką. Było całkiem miło. Aczkolwiek dalej nie napisał i moja irytacja wzrasta z minuty na minutę....
Stary 2013-11-16, 02:00   #197
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

7 miesięcy i już takie nieprzyjemne akcje?
awantury po alkoholu, traktowanie Cię jak mebla? nie wyobrażam sobie, żeby mi facet powiedział "dzisiaj nie przyjeżdżaj, będzie za ciasno". raz że, jakby mówił do służącej, że może sobie wziąć wychodne, dwa, argument z pupy, że za ciasno.
jakby chciał się spotkać, to nawet zaproponowałby, żebyś siedziała na kolanach hehe, zresztą, co tu się produkować, on gości przyjmuje w pudełku po telewizorze, czy jak?
jakby zadzwonił i powiedział "kochanie, z iksem przyjedzie jeszcze y, z, o,p, zrobimy sobie męską nasiadówkę, nie masz nic przeciwko, że zmienimy plany i spotkamy się innym razem?". Twoje odczucia są imho całkiem normalne, jak się nudził to tęskni, kocha, a jak jest alternatywa to sajonara.
to i inne kwestie, które opisałaś, to wszystko przy tak krótkim stażu kwalifikuje chłopa do odstrzału.
trzymaj się i daj nam znać !
Damayanti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-16, 03:28   #198
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wróciłam ze spotkania z koleżanką. Było całkiem miło. Aczkolwiek dalej nie napisał i moja irytacja wzrasta z minuty na minutę....
Obstawiam, że się odezwie, jak znowu mu będzie nudno samemu. Dzisiaj pewnie nie zrobił tego, bo w końcu miał swoich kumpli. Jak będzie sam, to pewnie zaczną się prośby, byś przyjechała.
K&K
Stary 2013-11-16, 11:03   #199
kas0
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kas0 Pokaż wiadomość
No ma prawo być Ci przykro. Ty się poświęcasz, dostosowujesz plany a on je zmienia z dnia na dzień bo pojawili się kumple. No ale przecież to nie jest duży problem, po prostu o tym zapomnij Facet pewnie nawet nie zauważył, że postąpił nietaktownie, nie ma co się o to kłócić, popatrz z jego perspektywy- leżysz, nudzisz się całymi dniami, nigdzie nie wychodzisz, co dwa dni tylko przyjeżdża do Ciebie chłopak i to jedyna osoba którą widzisz. Rzucił się po prostu na pierwszą i możliwe, że jedyną okazje do jakiejś rozrywki, nie ma co roztrząsać.
Chciałam się tylko odnieść do mojej poprzedniej wypowiedzi, którą napisałam po przeczytaniu pierwszego posta. Wszystko to odwołuje po tym co powychodziło dalej i moje zdanie brzmi teraz: ten chłopak Cie WYKORZYSTUJE.
kas0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-16, 11:41   #200
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kas0 Pokaż wiadomość
Chciałam się tylko odnieść do mojej poprzedniej wypowiedzi, którą napisałam po przeczytaniu pierwszego posta. Wszystko to odwołuje po tym co powychodziło dalej i moje zdanie brzmi teraz: ten chłopak Cie WYKORZYSTUJE.
Dalej oczywiście cisza, a ja jestem strzępkiem nerwów. Oczywiście udaję, że mam to gdzieś i się nie odzywam, ale nawet spać nie mogłam (tak, ta noc to miała być ta kiedy wreszcie się wyśpię....).
Spodziewałam się, że dziś rano napisze jakby nigdy nic kiedy przyjadę. Ale widać musi pokazać swoje urażenie....
Stary 2013-11-16, 14:14   #201
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Dalej oczywiście cisza, a ja jestem strzępkiem nerwów. Oczywiście udaję, że mam to gdzieś i się nie odzywam, ale nawet spać nie mogłam (tak, ta noc to miała być ta kiedy wreszcie się wyśpię....).
Spodziewałam się, że dziś rano napisze jakby nigdy nic kiedy przyjadę. Ale widać musi pokazać swoje urażenie....
Planuję wysłać do Niego maila. Myślicie ze to dobry pomysł? Opisać co czuję, co mi się nie podoba i że chyba nie ma sensu dalej się szarpać jeśli on tak stawia sprawę i nie wiem czego oczekuje przez to nieodzywanie sie...
Stary 2013-11-16, 15:24   #202
tiniaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Planuję wysłać do Niego maila. Myślicie ze to dobry pomysł? Opisać co czuję, co mi się nie podoba i że chyba nie ma sensu dalej się szarpać jeśli on tak stawia sprawę i nie wiem czego oczekuje przez to nieodzywanie sie...
No nie wiem, ja jestem zbyt dumna, by w takiej sytuacji jako pierwsza wyciagac reke.
Stary 2013-11-16, 15:30   #203
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
ja bym nie napisała, bo czułabym, że się poniżam :/

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-16, 15:50   #204
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
ja bym nie napisała, bo czułabym, że się poniżam :/
Może nie powinnam. Ale napisałam. Tylko że z tonem że nie zamierzam dalej się bawić w dziecinne gierki itp....
Stary 2013-11-16, 16:55   #205
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Cytat:
Może nie powinnam. Ale napisałam. Tylko że z tonem że nie zamierzam dalej się bawić w dziecinne gierki itp....
No cóż, zrobiłaś jak zrobiłaś. Ja bym nie napisała. Zobaczymy, czy do niego coś trafi. Rozumiem, że dzisiaj masz plany i idziesz na tę firmową imprezę? Jak tak, to baw się dobrze I nie myśl o nim.
K&K
Stary 2013-11-16, 17:16   #206
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niebieskie_oczko Pokaż wiadomość
No cóż, zrobiłaś jak zrobiłaś. Ja bym nie napisała. Zobaczymy, czy do niego coś trafi. Rozumiem, że dzisiaj masz plany i idziesz na tę firmową imprezę? Jak tak, to baw się dobrze I nie myśl o nim.
Napisałam i tylko przekonałam się jakim jest dupkiem. Odpisał, że ja od niego wymagam pewnych rzeczy a on ode mnie WYMAGA nie robienia problemu Że to NASZ związek a nie tylko mój i nie tylko ja dyktuję warunki itp.... Że jak w takim znoju jeżdżę to mogę nie przyjeżdżać, albo rzadziej przyjeżdżać i żebym się zastanowiła co ja w ogóle robię.
Stary 2013-11-16, 17:19   #207
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Cytat:
Napisałam i tylko przekonałam się jakim jest dupkiem. Odpisał, że ja od niego wymagam pewnych rzeczy a on ode mnie WYMAGA nie robienia problemu Że to NASZ związek a nie tylko mój i nie tylko ja dyktuję warunki itp.... Że jak w takim znoju jeżdżę to mogę nie przyjeżdżać, albo rzadziej przyjeżdżać i żebym się zastanowiła co ja w ogóle robię.
I z tym ostatnim się zgadzam. Zastanów się po co mu tak nadskakujesz i daj spokój z tym niańczeniem go.
Stary 2013-11-16, 17:22   #208
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez syklamen Pokaż wiadomość
I z tym ostatnim się zgadzam. Zastanów się po co mu tak nadskakujesz i daj spokój z tym niańczeniem go.
W ogóle raczej dam sobie spokój.
Stary 2013-11-16, 17:38   #209
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Cytat:
W ogóle raczej dam sobie spokój.
Odpisałaś mu coś?
Stary 2013-11-16, 17:40   #210
platekrozy
Zakorzenienie

Ja tam podziwiam,że tak ustalasz swoje życie według niego.

platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości