|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi
Cytat:
|
|
|
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi
|
#3903 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Krusia gratulacje Kochana
Kolejna fasolka ![]() A ja lecę na kręgle i piwko ze znajomymi z pracy ![]() Miłego popołudnia i wieczoru
|
#3905 |
|
Zadomowienie
|
to ja tu na chwilę zaglądam i co widzę????
Krusia żeby wszystko było ok, tak mi dziś właśnie rano Twój wykres pięknie wyglądał, nawet nieomieszkałam skomentować
|
#3906 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki
Co jakiś czas podglądam wątek, przyznam, że jestem ciekawa czy którejś się udało :P No i ostatnio pisałam że się zastój na wątku zrobił a tu proszę - dwie nowe fasolki!!!! to była jednak cisza przed burzą! super dziewczyny, gratuluję i życzę Wam spokojnej ciąży i 3mam kciuki za całą resztę która jeszcze czeka na fasolki
|
#3907 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My w tym roku jeszcze nie wiem jak z wigilią robimy, ale dotąd było tak że jedliśmy kolację u teściowej i babci męża(razem mieszkają), a potem szliśmy do moich rodziców(mieszkają dwa domy niżej) i tam siedzimy prawie do nocy. W ubiegłym roku robiliśmy wigilię wspólną u nas, zaraz po wprowadzeniu, było super, byli moi rodzice, siostra, dziadek babcia, mama męża i babcia, miała być jeszcze jego siostra z mężem i córeczką,ale mała się rozchorowała. W tym roku też myślimy o wspólnej wigilii. A mój mąż np nie gada ze swoim szwagrem z siostrą praktycznie też nie, ostatnio może odrobinę formalnych zdań z nią zamienia, za to kocha siostrzenicę. I mimo tych chorych relacji postanowiliśmy spędzić wigilię razem, to jednak wyjątkowy czas moim zdaniem i warto zakopać topór wojenny choć na parę godzin. aha teściowa i babcia męża też nie gadają ze szwagrem męża, czyli zięciem teściowej, a mieszkają w jednym domu ![]() bardzo dobrze! Cytat:
|
|
#3908 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Przepraszam, że mnie nie ma ale ostatnio nie miałam głowy do pisania na forum. Sprawa była, nic się nie rozwiązało. Następna za tydzień. Jak trochę dojdę do siebie to się będę bardziej udzielać. Przeleciałam trochę co pisałyście, ale nie mam nawet siły odpowiadać. Jutro też mam ciężki dzień. Gratuluję Krusia fasoleczki Super, że tak szybko wiesz. Dlaczego testowałaś już 10dpo ? Miałaś jakieś przeczucie czy coś? ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Tż idzie na badanie nasienia 20-ego Trochę się dziwię, bo pytałam Was ile płacicie za te badania to zawsze było koło 100 zł a u nas 30 zł kosztuje badanie ogólne. Dlaczego jest taka różnica w cenie?
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Marszalka
![]() Krusia wooow!!!!!!! Gratulacje!!!!!!! ![]() vioris to faktycznie taniutko FlightlessBird tak, sporo masz racji, ale dla mnie się liczą same urodziny a nie wyprawiane kilka dni później Ja szczerze mam w A zachowania typu obrażanie to na poziomie podstawówki, no ale cóż, różni ludzie są. |
|
|
|
#3911 |
|
Raczkowanie
|
Cześć ,
Byłam u ginekologa w badaniu wyszło że mam powiększona macice czyli prawdopodobnie ciąża,(testy były negatywne) natomiast na usg okazało się że mam krwiaka 7cm i dlatego miesiączka sie spóźnia. Czy któras miała coś takiego ?Boję się ...za tydzień mam znowu usg żeby zobaczyć co i jak. Dopiero lekarz zadecyduje co robić. Boję się strasznie a na internecie pisze tylko o malych krwiakach w ciazy Lekarz mówił że może się wchlonie a jak nie to będą usuwać laparoskopowo albo operacyjnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż jak pisałam pracuje w dość szkodliwych warunkach, przy wysokiej temperaturze i promieniowaniu więc lepiej wiedzieć wcześniej gdyby cokolwiek miało być nie tak. W poniedziałek będę się też zapisywać do ginekologa więc pewnie termin dostanę koło 25 listopada i będę też już miała wyniki badania nasienia. Zobaczymy co tam dalej będzie
|
|
|
#3913 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- gratulacje |
|
|
|
|
#3914 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale Ty widzę wzięłaś się konkretnie za wylaszczenie powodzenia z tą ewkąCytat:
|
||
|
|
|
#3915 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Mam do przeczytania 8 stron, a nie było mnie zaledwie półtora dnia. Byłam wczoraj na naradzie i o dziwo bardzo dobrze zniosłam podróż w tę i z powrotem, nie było żadnych akcji A jak wróciłam to poszliśmy do szwagra na mecz i wróciliśmy do domu o 24, z córcią śpiącą w taksówce A dziś od rana porządki. Teraz Was nadrabiamCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3916 |
|
Raczkowanie
|
Miejmy nadzieję ze Elfka i Krusia to pierwszy wysyp fasolek |
|
|
|
#3917 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odpoczęcie od rutyny, coś odmiennego, może być znów ten dreszczyk emocji ![]() Cytat:
|
|
#3918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja w pon idę do lekarza po skierowanie na rezonans stopy (bo tamte skierowanie jest już nieważne) i mnie kur...a bierze jak myślę co z tymi sukami niemieckimi jak się z nimi nie dogadam
wik and ola gdzie się podziewałaś? ![]() Cytat:
![]() Trzymam się swojego planu, a co! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Krusia
Marszalka dzięki Padam na ryjek
|
#3920 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() I dziś był u nas brat tżta z rocznym synkiem, chyba nie muszę więcej nic pisać... Lea_ny współczuję tej wizyty na basenie z tymi bobasami, człowiek niby nie reaguje ale w głębi duszy.... Cytat:
No ale udało mi się go namówić na taką lecznice dla zwierząt to będę się miała z nim czym pobawić Bo oczywiście mój syn nagle oduczył się bawić samemu i ciągle chodzi za mną i tżtem z tekstem "nudzi mi się, choć się ze mną pobawić". Nie wiem co się stało, jeszcze miesiąc temu ładnie się sam bawił a teraz koniec tak długo truje aż któreś z nas ulegnie![]() Dziewczyny może za szybko te testy robicie Gratuluję ![]() ![]() Cytat:
ZdrówkaNa Twoim miejscu chyba bym się wściekła, no albo faktycznie za szybko testuje albo masz jakiś słaby test? Cytat:
A sobie tak myślałam że będę taką lachą w drugiej ciąży a tu ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3921 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O ile wogóle zdecydujemy się jeszcze w tym następnym cyklu starać albo może nie będziemy musieli ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja już nawet bezczelnie stwierdziłam ostatnio że sobie kogoś do zrobienia dziecka załatwię... ale nie podziałało
|
||
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech się obrażają Jak dla mnie oni nie muszą pamiętać o urdzinach mojego przyszłego dziecka, szczególnie, że nie są nam specjalnie bliscy ![]() Cytat:
![]() no to weszliśmy aktywnie w nowy cykl TŻ nie odstraszył mój kaszel
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2013-11-16 o 19:57 |
||
|
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
marszalka super że wszystko ok z maluszkiem
![]() Cytat:
krusia gratulacje leine gin wiedziała ze ma powiedziec jak bedzie na 100% pewna, a ma doświadczenie, zreszta pokazywała nam co i jak
|
|
|
|
|
#3925 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3926 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ale było niedawno ostro, tzn nie chodzi o
Mąż wrócił dziś dość wcześnie,ale jakoś taka zła dziś chodziłam i sprzątałam jeszcze on też za bardzo znaków nie dawał, więc sobie myślę, znowu po ptokach. A godzinę temu dzwonił nasz przyjaciel, z którym, się mąż umówił na dziś, ale myśleliśmy,że nie przyjdzie, no ale dzwonił,że będzie za pół godziny. no to ja oczywiście nerwica i foch do męża " no to po dzieciach", no ale nie będę wnikać w szczegóły, powiedziałam,że w te pół godziny spokojnie zdąży, że pare minut starczy :-D, myślałam,że się obrazi, ale nie, było serduszko, szybkie,ale było ;-) powiedział,że gdybym od tygodnia go nie wykorzystywało, to byłoby więcej żołnierzy i że się skończyły definitywnie i tydzień ich nie będzie
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
Wątpie żeby wszystkie były felerne. Ale możliwe, że u Ciebie nie pokazuję II kreski. Kiedyś czytałam, że tak się zdarza przez duże stężenie. Albo owulka się przesunęła i @ przyjdzie później.
|
|
|
|
#3928 |
|
Zadomowienie
|
pokazuje ale slaba wiec felerne nie moga byc o tym tez myslalam ale w poniedzialek sie wyjasni pojde na bete i bede wiedziala co i jak
|
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3930 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Nie no przecież jeden jest strumieniowy, a drugi na kropelki. Musi być jakaś różnica
![]() Cytat:
Za jutrzejszy dzień może nie będzie taki zły ![]() Krusia pisała, że bierze dupka tak jak ja i żeby nie przerywać brania musiała zrobić betę w 10dc ... zazdroszczę takiego zakończenia ![]() Może i ja namówię swojego na badania Chyba coś wspominał o tym, ale czy tak na serrio pójdzie to nie wiem.[QUOTE=kotka34;43747384]no mialam ale takie kupilam i zrobilam powiedzialam ze nie zobaczycie bo ona jest slaba ja ja golym okiem na tescie widze[/COLOR] To kciuki za poniedziałekCytat:
No na moje testy to może i za szybko, ale patrząc dzisiaj na wykres to zaczęłam się zastanawiać czy tam w ogóle owulacja była A testy z apteki, więc nie wiem jakie inne mogę kupić. Ja czuję się oszukana, a nie mam na co się wściekać
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

żeby wszystko było ok, tak mi dziś właśnie rano Twój wykres pięknie wyglądał, nawet nieomieszkałam skomentować
Chciałam w tym roku zrobić wigilie tylko dla nas ale niestety z racji remontu nie da rady 

i dlatego miesiączka sie spóźnia. Czy któras miała coś takiego ?

Miałaś zainwestować w płytkowy 

No ale udało mi się go namówić na taką lecznice dla zwierząt to będę się miała z nim czym pobawić

TŻ nie odstraszył mój kaszel