|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Powiem Ci że ja nie moge tego czytać... nie wytrzymalabym z takim człowiekiem, nie wyobrażam sobie tak żyć. Wiesz że jest tez cos takiego jak przemoc ekonomiczna? Cytat:
u nas niestety za wcześnie, mała bralaby do buzki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bym się rozpisala bardziej ale chyba wcześniej jajo zniose niż cos napisze dłuższego na tym tablecie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||||
|
|
|
#842 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie
Cytat:
mam nadzieje że problemy uda się rozwiązać, trzymam kciuki ------------ |
|
|
|
|
#843 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#844 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
santom wow, ale już pięknie widać ramona Paulka nie ma powodów do obaw mnie na prenatalnych powiedział tak samo, ale dodał, że to b.dobrze i nie będzie problemów z porodem carmena no przydałby się jakiś adorator chyba czas odświeżyć stare znajomości
|
#845 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Po tym basenie padłam jak długa na łóżko i spałam chyba ze dwie godziny ![]() A co do mdłości to te wieczorne zmieniły mi się jednak na poranne. Każdy dzień zaczynam rzygiem, a potem już jest ok Chyba z dwojga złego lepiej tak niż się wieczorem męczyć. Strasznie się cieszę, że nie muszę chodzić do pracy, bo bym się w życiu nie zebrała. Wyjście z łożka i ogarnięcie się do normalności zajmuje mi jakieś 1,5h-2h
|
|
|
|
|
#846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Brzuch mam normalny, nie twardy, nic mnie nie boli, nie plamię, czuję się dobrze tylko taki dyskonfort w szanownej. Nie wiem czy dziecko się tak rozpycha na dół czy sobie coś wkręcam czy co ![]() Boję się zaglądnąć do wujka google. Zastanawiam się czy nie iść do lekarza, ale gdzieś prywatnie. Dzwoniłam już w sumie i przyjmuje od 15. Ale nie chcę znowu niepotrzebnie panikować.
|
|
|
#847 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#848 | ||
|
Raczkowanie
|
Hejka Dziewczyny... nic mi się nie chce
wyspałam się, od wczoraj 18,30 do dziś 6,00 to chyba każdy by się wyspał ![]() Cytat:
Cytat:
Tylko że ja podejrzewam że to dlatego że sąsiadka dawno u mnie ni była, jakoś dziwnie zawsze po jej wizycie storczyki mi marnieją... ![]() miłego dnia i za wizyty
|
||
|
|
|
#849 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiulka - zle mnie zrozumialas, tzn ja sie zle wyrazilam , tutaj na forum wzięły górę te problemy, ja się mam po staremu
![]() kasian - buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ![]() ja jestem przedostatni dzień barana, cos mi sie pokićkało od wczoraj źle zapamiętałam Twojego posta./lolitka- to wszystkie jesteśmy z kwietnia urodzinki będziemy niemal razem obchodzić, ja 18, Kasian 21, emilia 20, a ty 22 jeszcze pewnie jakas mama tu jest ale będziemy świętować , ho ho
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-11-20 o 10:30 |
|
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza teściu, pracował nawet z moim ojcem kiedyś ![]() ale wtedy to ja miałam kupę kasy, byłam w stanie sporo odłożyc, więcej niż mój mąż, nie wtrącałam się w finanse swojego chłopaka, on tam inwestował, to byłam cudowna przyszła synowa ale o czasu - bo załozył syn rodzine, to musi myślec o rodzinie, odkłądac pieniądze na wyprawkę, na wszelki wypadek itd. i myslę, że to im się nie podoba miał robić dach - sam za swoje (dom jest jego rodziców), się zbuntowałam, bo jak to ? on ma wydać 20 tys. a drugi syn i córka, jako że tam obecnie nie mieszkaja, to sa zwolnieni od wydatków, ale przy podziale majątku rzecież przyjda po swoje i kto mojemu odda za remonty, juz wpakował tam jakies 20 tys. miał być dom przepisany jak wyjdzie z długu, to wyszedł i nic, później jak się ustatkuje, no i dalej nic, to ja już nie wiem, na co oni czekają a moj małż gdyby nie moje veto, to pewnie robiłby ten dach i nie tylko, bo on nie widzi z tym nic niestosownego |
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Ramona śliczna dzidzia
Aldrin mi też się zaciął 2 dni temu i dziś tworzyłam na nowo. Menia gratuluję 16tygodnia ![]() Karolak, Martusia gratuluję 5 miesiąca ![]() Carmena u mnie też są podobne , łagodnie je przechodzę . Są tylko drobne różnice no i w tej na początku miałam problemy z tym cholernym krwiakiem. Niestety śniadanie też Oskar zwrócił ;/ jak na razie spokój ciekawe co będzie po obiedzie ... oby lepiej |
|
|
|
#852 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Mycha ja farbowałam z jakiś miesiąc temu i zaś już mam takie odrosty, ze patrzeć nie mogę, zazdroszczę fryzjera. Cytat:
Ja np. potrafię go przetrzymać z pół godzinki żeby jeszcze poleżał itp, dziś udało mi się aż do 9.15 ) A jak był mniejszy to nawet nam udało się spać do 11 ![]() Cytat:
Cytat:
Postawimy mu na komodzie, przynajmniej będzie miał fajną lampkę nocną heheh i nauczy się że trzeba je nakarmić Cytat:
Cytat:
Santom filmik cudny, ja też tak prowokowałam małego hehhe. Teraz jak narazie takich kopniaczków u mnie jeszcze nie ma. Ja dziś będę miala leniwy dzień, obiadu nie muszę gotować Wczoraj posprzątałam, dziś tylko poodkurzam bo chłopcy mi nakruszyli wczoraj wieczorem i wsjo.
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się środowo - już coraz bliżej do weekendu
![]() Cytat:
za kolejny tydzień no i witamy się w 5 mc. Ja też dziś wstałam z okroipnym bólem głowy i ciągle go mam nie przeszedł. A gdzie do konca pracy??? Nawet nie mogę za bardzo się zwolnić bo mam ważne spotkanie o 16 A ruchów dzidzi ci strasznie zazdroszczę - ja ciągle nic nie czuje... Magdi kciuki są. Będzie dobrze Martusia za kolejny tydzień. Carolyna cieszę się że w pracy dobrze przyjeli informację o twojej ciąży tak powinno być. Pallas Rill zazdroszcze basenu... My się z mężem wybieramy i wybrac się nie mozemy, teraz on jest przeziębiony i doooopa Poza tym miałam ciężką noc... Po 23 małż wysłałam małża do kuchni żeby napił się syropu z cebuli bo nie może sie pozbyc tego przeziębienia... I jakoś długo nie wracała... Za chwilę krzyczy na cały dom że nam się bojler z wodą popsuł i cieknie... Okazało się że cała kotłownia w gorącej wodzie... pełno pary no i wszystko w wodzie. Mamy koło kotłowni taką nie wielką spiżarkę no i mąka, cukier wszystko w wodzie No i do 1 w nocy sprzątaliśmy... Dziś ma przyjechać spec od bojlera, ale niestety raczej trzeba będzie kupić nowy - min 700 zł no a do tego nie mamy ciepłej wody od wczoraj...
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze żeby byli normalnymi ludźmi, takimi kochającymi, nie miałabym nic przeciwko, ale nie w tej sytuacji, kiedy tesciu mi na święta oznajmił, że jak on się dowie, że wydaje mojego małża pieniądze na moją rodzinę (ustalilismy, że kupimy na święta coś moim i jego rodzicom, chodziło o głupie 15 zł na kiełbasę!), to będzie nie miło no to jaki ten człowiek ma stosunek do żony syna?
|
|
|
|
|
#855 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja nie jestem uparta chyba
![]() Cytat:
To rzeczywiście dobre że nie musisz z rana się śpieszyć i szykować do pracy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
wczoraj się uśmiałyśmy z gin, bo mówiłam na nią (dzidzię) per ON, a ona od razu, że zakładam, że będzie chłopak, no to mówię, że nie wolałabym córcię, ale tak jakoś mi się powiedziało, chyba podświadomie ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- nie mam pojęcia |
|
|
|
#857 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Już po prostu tyle takich historii słyszałam, że szok. Moja koleżanka ostatnio wyremontowała sama mieszkanie po dziadku, przez co wartość mieszkania wzrosła i potem jakiś jej kuzyn co w Stanach siedzi się upomniał, że teraz musi mu spłacić większą kwotę za jego część mieszkania, bo przecież jego wartość wzrosła!!! No nóż się w kieszeni otwiera. A najlepsze, że kuzyn super ustawiony tam, duży dom, samochody, a o takie "grosze" się będzie wykłócał... Nie wiem co Ci radzić, pewnie dla was byłoby najlepiej wyprowadzić się od nich jak najdalej, ale pewnie taka rada jest nierealna.... |
|
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, mam wyciśnięty świeży sok z pomarańczy
sam kwas normalnie, ale zdrowe, co nie ? ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Dziś 16t 1d - czylimamy już - 17 tydzień |
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
gosius91 >> smaka narobiłaś,,, ja mam tylko kubusia,,,, ale ide wcinać mandarynki w takim razie,,,, a tak wogóle to szklaneczke soczku możesz mi zostawić hehe
Gratulacje rozpoczęcia 17 tyg !!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje ![]() teraz widzę, że suwaczek sam się naprawił
|
|
|
|
|
#862 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przed ciążą uwielbiałam takie kwaśne i mi się nic nie działo...
|
|
|
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skad macie emoty, swiateczne ? aaaaa juz widze, sa, u mnie tez sa a nie działał ? U Ciebie tez rowno widze
|
|
|
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co też czyniłam wczoraj i przedwczoraj wieczorem
|
|
|
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak jadłam kapustę ostatnio kiszoną - to się wszyscy w domu wykrzywiali, że jem w takich ilościach
|
|
|
|
|
#866 |
|
Zadomowienie
|
Justyna to widzę nieciekawą miałaś nockę
Czy któraś z Was ma może awersje do jedzenia? Ja mam okropną i zaczyna mnie to martwić na nic nie mam smaku ;/ już płakać mi się chce z tego wszystkiego ważę się z rańca i waga pokazuje wciąż ten sam wynik
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Janeczka szczerze to nie wiem dlaczego TŻ sprzedał, jak się go pytałam dlaczego chce to mi mówi "bo mi karzesz" a ja mu wcale nie kazałam. Żal mi trochę tego akwarium. Zaś innym razem tłumaczy że za dużo z tym roboty jednak jest. Bo co tydzień podmianka 120l wody, dodatkowo czyszczenie filtra bo przy paletkach trzeba strasznie o wodę dbać. Znowu innym razem że jak dojdzie do wyprowadzki to on sobie nie wyobraża tej zabawy z przenoszeniem tego akwarium.
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Jak słodko na obrazku wygląda ta pościel
Ciekawe jaka będzie na żywo ![]() http://gazetki.biedronka.pl/g228,wie...B3w%20dla.../8 |
|
|
|
#870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak dzisiaj skończyliśmy 12 tydzień, jutro rozpoczniemy 13 emoty są świetne ![]() Cytat:
szkoda tego akwarium ale widocznie mąż miał jakieś swoje powody
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

za dzisiejsze wizyty Mamuśki
polecam, duża frajda

Wy tez takie uparte?

on ma wydać 20 tys. a drugi syn i córka, jako że tam obecnie nie mieszkaja, to sa zwolnieni od wydatków, ale przy podziale majątku rzecież przyjda po swoje i kto mojemu odda za remonty, juz wpakował tam jakies 20 tys.
miał być dom przepisany jak wyjdzie z długu, to wyszedł i nic, później jak się ustatkuje, no i dalej nic, to ja już nie wiem, na co oni czekają