|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21
Nie wyobrażam sobie, abym nie dała komuś zaproszenia z ręcznie wypisanym imieniem i nazwiskiem
![]() Tak na marginesie, wysyła któraś z Was zaproszenia emailem? pysia1987, mam dokładnie tak samo. Znamy datę i miejsce, ale bez godziny. Trzeba czekać... Allofkowa, u nas też nie ma takich zwyczajów. Wybierzemy te, które nam się spodobają ![]() no_dubt, zależy jak się czujesz w tej sukience. Dla mnie byłaby za krótka. Morikane, witaj Napisz o Was coś więcej ![]() KaMilka4891, extra! Cieszę się, że zdążyłam Cię zobaczyć w sukni ![]() Idę dziś przymierzać suknię, trzymajcie kciuki, żeby coś rozjaśniło się w tej kwestii... tzn. żebym znalazła TĘ ![]() Śniło mi się, że przechodziłam obok makijażystki i weszłam. Zrobiła mi dwa różne makijaże (jeden na jednej połowie twarzy, drugi na drugiej) i potem tak chodziłam po mieście |
|
|
|
#3512 |
|
Zadomowienie
|
Gadałam z Tż o jego matce.
Powiedział że pewnie chciała dobrze, aczkolwiek zgadza się ze mną że nie ma prawa mną rządzić i mówić mi co mam robić i gdzie pracować. Smutno mi jest, i jakoś nic mnie dzisiaj nie cieszy durna baba zepsuła mi dzień. dobrze że zobaczę ją aż na Boże Narodzenie.Nie wróży to dobrze że już się wtrąca, co dopiero po ślubie będzie. Ale nie dam się! O nie!
Szczęśliwa żona od 02.08.2014r. ![]() ![]() 1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo Edytowane przez marlenqa22 Czas edycji: 2013-11-25 o 21:31 |
|
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale moja tesciowa wcale nie lepsza A jeśli chodzi o moja wage... Nie jest tajemnica, ze mam zaburzenia odzywiania I trochę sobie z tym nie radze a jeśli chodzi o cwiczenia był czas, ze biegalam intensywnie przez 4 miesiace, ok 5 razy w tygodniu. Przez pierwszy miesiac krótkie trasy a później dochodzilam do 10km. Po 4 miesiącach +7kg... I raczej mięśnie to nie były co do regularnych posiłków to jest chyba mój najwiekszy problem bo mam prace taka jaka mam i czasami nawet nie dam rady zejść na przerwe. Wiec zdarza sie, ze w ciągu dnia nie jem np 8-10h. I nie moge tego przeskoczyć bo jak jestem sama na sklepie albo jest mnostwo ludzi to nie moge zejść na zaplecze o jedzeniu na sklepie nie wspominajac. Z cwiczeniami jestem na bakier teraz, ale jednak w tej pracy jestem te 8-12 h w ruchu na nogach dziennie i jak przychodze do domu to juz nie mam sily Jestem słabym człowiekiem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
Enzunio, dzięki!
Ciekawe jak na mnie wyjdzie..Anesthesia, ja też nie znoszę przez tel gadać! Dzisiaj muszę chyba w 6 miejsc zadzwonić*, wiesz co przeżywam? Na razie 1 załatwione ![]() *w tym do dietetyczki! ![]() Moim zdaniem nie jest za wcześnie na rezerwowanie. Mnie tylko martwi, że nie wiem, o której ślub, więc jak ją mam zarezerwować?
|
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane ile wcześniej rezerwujecie makijazystke i kosmetyczke? Podpisujecie umowę?
|
|
|
|
#3517 |
|
Przyczajenie
|
Nie nadążam za Wami
Jeśli chodzi o zaproszenia to jak najbardziej spersonalizowane, moim zdaniem o wiele ładniej wyglądają, jak na razie znalazłam na allegro dosyć ładne, delikatne i niedrogie: http://allegro.pl/zaproszenia-slubne-teraz-promocja-taniej-o-36gr-i3688371663.html Panieński i kawalerski jestem jak najbardziej na tak, ale z umiarem ja nie chciałabym żadnego wypacykowanego faceta, który będzie się przede mną gibał... Mam swojego i On mi wystarczy Mój TŻ ma podobne zdanie, ale jak to się zakończy to zobaczymy Myślę, że imprezy zrobimy ok miesiąca wcześniej, bo gdyby coś się wydarzyło to zawsze dłuższy czas na "leczenie ran" hehe Myślimy też o organizacji wspólnej imprezy np. jakiegoś ogniska, żeby przed weselem wszyscy się poznali i mogli później wspólnie dobrze bawić ![]() Nadal jestem w trakcie szukania sukni, większość salonów w Wawie już obskoczyłam, dzisiaj jeszcze zostają 2 salony. W weekend 1 mi się podobała w bardzo przystępnej cenie 1,5 tys., a wczoraj 2 mi się podobały, ale już 3,5 - 3,8 tys. zł. Ciekawe jak będzie dzisiaj ![]() ![]()
|
|
|
|
#3518 |
|
Zadomowienie
|
O ta ostatnia fajna
właśnie chyba nie będę kombinować, zrobię lekko nakręcone końce i tyle. Jedyne czego się boje to że welon się nie będzie trzymał Fryzura przetrwa, miałam już tak na nie jednej imprezie
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
co do fryzury to chciałabym koczek jakiś taki luźny jak niektóre dziewczyny wcześniej wklejały.. takie rozpuszczone będę miała tylko na sesję w inny dzień... wydaje mi się ze na ślub i wesele troch te rozpuszczone mogą być uciążliwe będzie gorąco ciało spocone.. nie nie.. jak dla mnie nie
![]() my będziemy mieć krótką sesję w dzień ślubu i później w tyg po ślubie
|
|
|
|
#3520 |
|
Zadomowienie
|
Próbuje nadążyć za Wami
![]() Makijażystkę i fryzjera to myślałam żeby rezerwować spokojnie gdzieś w marcu, kwietniu. U mnie do ślubu 12 miesięcy (ponad) równo 380 dni Mojemu TŻ zaproponowałam żeby kupić alko wcześniej to usłyszałam, że nieeee mamy czas Jestem typem planistki więc chciałabym mieć dużo wcześniej załatwione ![]() Co do fryzury to TŻ kocha mnie w koku więc kok dla niego będzie. Marzy mi się prosty i elegancki. Znając mnie pewnie będę zmieniać zdanie co 5 min dlatego na razie o tym nie myślę U Nas kawalerski i panieński będzie i to na bank Mamy do siebie pełne zaufanie a poza tym ja barrrdzo chce poszaleć z dziewczynami Oczywiście bez żadnych striptizerów i wyskakujących z tortów. Po prostu zwykłe szaleństwo dancefloorowe
|
#3521 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3523 | ||
|
Wtajemniczenie
|
powodzenia
![]() Cytat:
![]() powodzenia!!! sliczna jest!!Cytat:
|
||
|
|
|
#3524 | ||
|
Zakorzenienie
|
gratki
ale leci ! ![]() Cytat:
koka na pewno nie będzie, więc albo będę mieć " nie fryzure" albo calkiem rozpuszczone loki ![]() Cytat:
pierwszy raz się z tym spotkalismy, i to nie tylko my. ale pomysł mi się podoba ![]() ze slomkami też, jak któraś tu wrzucała wcześniej.
|
|
|
#3525 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie smutaj, warto? sa ludzie i parapety ![]() Cytat:
ja nie rezerwuje i nie podpisuje, moja swiadkowa jest kosmetologiem ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny być moze pójdziemy na sylwestra na bal
i znalazłam oferte gdzie będzie grał nasz zespół, myślicie że warto iść ? 100zł drożej od pary(400zł) niż normalnie, pewnie dlatego bo ten zespół jest bardzo drogi
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3528 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Witam się z wyrka, dzień leniwca mam dzisiaj, nawet po lapka mi się wstać nie chciało :p
marleqa nie daj się teściowej!!! ![]() KaEs z tego co pamiętam, to masz bardzo ładne włosy Cytat:
Cytat:
jak wyjeżdżam gdzieś sama do koleżanki to mówi: "nie podoba mi się to" hehehe ![]() Cytat:
mojego kumpla brat miał taki kawalerski, do tej pory (a już chyba ze 4 lata minęły) wszyscy się śmieją, że Młody makeup miał mocniejszy niż PMka ![]() Cytat:
ale paskuda z Ciebie Cytat:
w szerszym kole wygladalam źle, ja najchętniej bym całkiem zrezygnowała, ale wiem ze tak będzie mi wygodniej ![]() Dziękuję to jest agnes 10750Cytat:
![]() piękna, mam nadzieję ze to będzie ta jedyna ![]() KaMilka4891, extra! Cieszę się, że zdążyłam Cię zobaczyć w sukni ![]() Idę dziś przymierzać suknię, trzymajcie kciuki, żeby coś rozjaśniło się w tej kwestii... tzn. żebym znalazła TĘ ![]() Śniło mi się, że przechodziłam obok makijażystki i weszłam. Zrobiła mi dwa różne makijaże (jeden na jednej połowie twarzy, drugi na drugiej) i potem tak chodziłam po mieście trzymam kciuki żeby się udało ![]() A sen zacny ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Uwazam, ze to swietny pomysl i mi sie bardzo podoba. Nasze winietki juz kiedys pokazywalam prototyp. Origamowe lodeczki z masztem z flaga z nazwiskiem. Bedzie plan stolow wiec kazdy bedzie wiedzial, ktory stol jest jego. Jak flaga bedzie dla kogos nie do rozczytania to niech wezmie okulary ![]()
|
||
|
|
|
#3530 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zazdrosna podobno jestem, ale w granicach normy (mam nadzieję ) ![]() A co do Twojej teściowej - brak mi słów. I tak zachowałaś spokój wodza. Ja nie wiem, co bym zrobiła. Dobrze, że postawiłaś jasno granice - o pracy decydujesz TY. Możliwe, że chciała dobrze, ale z tego, co piszesz za bardzo napierała.
|
|
#3531 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
byłam pare razy, w karnecie się oczywiście najbardziej opłaca, ale jak masz kruche naczynka to odradzam, bo ja mam skłonności i kilka mi popękało na udach i pośladkach Cytat:
my na 120 osób to nie wiem ile muszę ich kupić, no ale ja chcę wykorzystać instaxa do polaroidowej księgi gości, biorąc pod uwagę to, że pary będą sobie strzelać słit focie razem to myślałam o 200 kliszach (na zapas jakby ktoś uznał, że źle wyszedł i dawaj następną) ale może do 240 dokupie, tak na wszelki z tym pogrubionym się zgadzam 100% ![]() Cytat:
te co wkleiła Elrosa są już czytelne i chyba nikt by się nie musiał nadmiernie wpatrywać ![]() powodzenia ![]() Cytat:
![]() ![]() mój tż najbardziej lubi mnie w długich, ładnie wyprostowanych na szczotce, koku z wypełniaczem długie odpadają na ślub-też chcę wygodę w spiętych będzie kompromis-spięte, trochę koka, trochę niedbale, taki romantyczny look Cytat:
potrafimy nawet 1,5 wisieć na słuchawce ![]() jeśli chodzi o panieński i kawalerski to u nas będą ![]() nie mam nic przeciwko moja przyjaciólka ma mi organizować, a znając jej szalone pomysły, to będzie się działo
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3533 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękna
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jakbyście poszły na La Ramble w przebraniach to byście zrobiły furore ![]()
|
|
#3535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Salon Carmen jest przy wcześniejszym przystanku, przystanek dalej jest właśnie Nowolipki. Tak w kącie mi się kojarzy chyba Abiu taki różowy szyld?
---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
ja jest ten cały handlowiec co jest rossman to po prawej jest ten budynek i na samym końcu po prawej na parterze
|
#3538 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do terminu - ja przecież też jeszcze nie znam godziny Ale wybieram tą samą wizażystkę co Verunka, a jak Verunka dzwoniła rezerwować termin to godzina nie była konieczna i po prostu umówiły się, że jak tylko pozna godzinę to dopowie. I ja poproszę o to samo ![]() Utwierdziłyście mnie i będę dzwonić jeszcze dziś i jutro, do skutku ![]() PS: Spadłam ze schodów Za szybko wychodziłam i stopa mi się ześlizgnęła... gruchnęłam lewym biodrem a potem zjechałam schodek po schodku haratając goleniami... AUĆ! Śpieszyłam się na zajęcia, więc nie miałam czasu już zrobić zimnych okładów, ale mam krwiaki i zdartą skórę... i nauczkę na przyszłość...
|
|
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
Ysia, po zdjęciach wnioskuję, że mamy podobny typ włosów
![]() Ostatnie zdjęcie bonus - kok i opaska, które szalenie mi się podobają
|
|
|
|
#3540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale do fryzjera taaak bo chodzę do tego samego już dłuższy czas i z panią z 'recepcji' się znamy i lubimy ![]() Cytat:
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

durna baba zepsuła mi dzień. dobrze że zobaczę ją aż na Boże Narodzenie.

ale moja tesciowa wcale nie lepsza 
Ciekawe jak na mnie wyjdzie..

Oczywiście bez żadnych striptizerów i wyskakujących z tortów. Po prostu zwykłe szaleństwo dancefloorowe 

ale leci ! 

Za szybko wychodziłam i stopa mi się ześlizgnęła... gruchnęłam lewym biodrem a potem zjechałam schodek po schodku haratając goleniami... AUĆ!