Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-22, 13:31   #3271
Inkus97
Rozeznanie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość

Świat w końcu po coś wymyślił soczewki kontaktowe

No tak, racja. Osobiście wybieram się po te soczewki od kilku miesięcy i jakoś nie mogę znaleźć odpowiedniej okazji

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
To ja mam identycznie z ojcem - też chleje, wszystkiego nam żałuje (przechleje z 50zł dziennie, a oszczędza nam na jedzeniu, bo 'za dużo' pieniędzy idzie,a jemu piwsko i wódka się należy),a najbardziej wyżywa się na mnie - słyszę od niego codzienne obelgi pod moim adresem, kilka raz doszło do rękoczynów. Przez niego mam samoocenę równą zeru, daję się pomiatać innym i kompletnie nie wierzę w siebie. Czy mogę coś zrobić ? Na razie nie, ale za kilka lat jak znajdę pracę i będę w stanie się utrzymać, wyrzucę go z domu (jest zapisany na mnie) i nie dam mu ani złotówki, tak on mi nie dał. Za to co mi zrobił, zapłaci mi za kilka lat.
A najgorsze jest to, że nikt mnie nie broni, rzuca się na mnie, wykrzykuje jakim jestem nieudacznikiem. Nigdy nie uważałam go za ojca, dla mnie już dawno powinien być w jakimś psychiatryku.
A prawo funkcjonuje u nas jak funkcjonuje, najlepiej jest zabrać dzieci do domu dziecka, i dawać takim gnojom przyzwolenie na normalne życie społeczne - to ich powinni izolować, a nie niczemu niewinne dzieci...

Mam dokładnie tak samo. Dziadek wszystko przepija, a Nam żałuje na jakiekolwiek jedzenie. Jeszcze gdy chcę aby Babci podpisała mi zgodę na Olimpiadę to prymityw potrafi pognieść kartkę i zacisnąć w dłoni bo podobno ich okłamuję. Z takim człowiekiem nie da się żyć i wiem dokładnie sama po sobie jak się czujesz. Moja samoocena jest również równa zeru, nie wierzę w siebie i jestem ostatnimi czasy zamknięta w sobie. Boję się zawierać nowe znajomości bo liczę się z tym, że los może potoczyć się dokładnie tak samo jak z Dziadkiem. Masz racje, takich ludzi powinni odseparowywać od reszty rodziny, a nie zabierać niewinne niczemu dzieci do Domu Dziecka.
Inkus97 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 14:03   #3272
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Produkcja szkła kwarcowego to przeróbka kwarcu między innymi
Ooo dziękuję!
Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
O przeróbce to nie, ale z rozpoznawania i opisywania kwarcu na kolosie dostałam odtatnio 4. Także blisko, ale raczej nie pomogę..
To akurat mam, ale dziękuję
Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość

A ja z Kwarców znam ino Barbarę.

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
ślicznie na nim wyglądasz
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Ja też już po zakupach Rossmannowych wpadły dwa tusze wibo ( różowy i niebieski ) Kascysko byłam z samego rana i akurat trafiłam jak kobitka skończyła dokładać towar i mam świeżutkie eyeliner wibo i 5 lakierów zadowolona jestem
Pokaż lakiery

Też już jestem po Rossmannowych zakupach, wpadły 3 lakiery, jak na razie hahaha, ale wydaje mi się że wrócę tam jeszcze po jakiś korektor i podkład, polecacie coś niedrogiego?

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 14:16   #3273
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też same lakiery kupiłam, bo pomadka poza promocją: KLIK!
Ten glitter do mnie woła ale złoty, od dwóch tygodni czekałam własnie na tą promocję więc mam nadzieję, że w pon go dopadne

Zrobiłam sobie przerwę w nauce, na zaolejowanie sesą, oczywiście przy okazji musiałam was odwiedzić
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 14:37   #3274
201703240903
Konto usunięte

Udało mi się zrobić różowego frencha!
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 14:45   #3275
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Inkus97 Pokaż wiadomość

Mam dokładnie tak samo. Dziadek wszystko przepija, a Nam żałuje na jakiekolwiek jedzenie. Jeszcze gdy chcę aby Babci podpisała mi zgodę na Olimpiadę to prymityw potrafi pognieść kartkę i zacisnąć w dłoni bo podobno ich okłamuję. Z takim człowiekiem nie da się żyć i wiem dokładnie sama po sobie jak się czujesz. Moja samoocena jest również równa zeru, nie wierzę w siebie i jestem ostatnimi czasy zamknięta w sobie. Boję się zawierać nowe znajomości bo liczę się z tym, że los może potoczyć się dokładnie tak samo jak z Dziadkiem. Masz racje, takich ludzi powinni odseparowywać od reszty rodziny, a nie zabierać niewinne niczemu dzieci do Domu Dziecka.

To widać, że wszyscy są po tym samym ... użyłabym tego słowa, ale i tak dostałam już za coś takiego ostrzeżenie
Masz rację - nie da się z kimś takim żyć, idiota żyje sobie jak chce, a wszystkim dookoła robi wielką krzywdę, nie tylko pod względem fizycznym, ale przede wszystkim psychicznym. Nie potrafię cieszyć się jak inne dzieci, mogę zapomnieć o czymś takim jak kieszonkowe, wypomina nam wszystkie pieniądze, robi się z siebie wielkiego pana - a wszystkich traktuje jak śmieci. Nie docenia żadnej pracy oprócz swojej, myśli, że każdy będzie robił to co chce, a myśli tylko o sobie. Taki człowiek nie nadaje się do rodziny, egoista zawsze będzie egoistą...
A najgorsze jest to,że ma wielkie wymagania, najlepiej żyłby ponad stan - może wydać całą pensję tylko na siebie, wybierać pieniądze mamy i jeszcze mówić, że musimy zacząć oszczędzać, bo idzie za dużo na jedzenie. Sama dam sobie jakoś radę, bo wyniosę się stąd jak najdalej,a za kilka lat wyrzucę go na zbity ryj (bo wprowadził się do domu moich dziadków, nie dołożył ani grosza i od 20 lat nie kupił nawet nowych mebli, a o remoncie już nie wspomnę, tylko siedzi jak wielki pan), zapłacę albo i sama poprowadzę sprawę rozwodową mojej mamy i w końcu będziemy żyć jak NORMALNA rodzina.
Mam się dobrze, wytrzymuje te wszystkie obelgi, nie jestem taka jak on, ale jak zacznę zarabiać nie wpuszczę go do tego domu - nie będzie już zmiłuj, bo taki człowiek nigdy się nie zmieni, zawsze będzie taki sam i zawsze będzie siał zamęt.

Tobie mogę powiedzieć, żebyś nie załamywała się psychicznie - sama miałam takie momenty, że chciałam wziąć sznur i wszystko załatwić, ale wiem, że to by nic nie zmieniło - znalazłby inny cel swoich życiowych niepowodzeń i szukałby winnego. Chorzy ludzie powinni siedzieć w zamknięciu, to już psychoza, bo przez takiego człowieka świruje cały dom. Nie wiem jak moja mama może tak się zachowywać, już dawno powinna go kopnąć w cztery litery, zwłaszcza po tym jak wypomina jej nawet krem za 8zł, sprawdza telefony, mówi, że jest gruba i brzydka i że może mieć młodszą. Jeśli ona tego nie potrafi, to ja go wykopię z tego domu za nią i niech s.. ze swoją wypłatą,z której i tak nam nic nie daje.

Teraz siedzę w domu, zrezygnowałam z prawa, bo nie miałabym się jak utrzymać - straszył mnie psychicznie, że jeśli pójdę na studia, to coś mi zrobi. Teraz wiem, że za rok bez żadnych obaw złożę na ten sam kierunek, i jeśli mi nie da pieniędzy - to sąd przyzna mi alimenty, i czy chce, czy nie, będzie mi płacił.

Z drugiej strony to Twój dziadek, a nie ojciec. Postaw się w mojej sytuacji - przyjeżdżam do TŻ i gdy rozmawiam z jego ojcem, muszę wyjść po pewnym czasie żeby wytrzeć łzy, bo mu zazdroszczę - jak wracam do domu nie słyszę swojego imienia.. słyszę tylko obelgi. Poza tym nie wiem czy będę chciała mieć swoją rodzinę, nie wiem czy będę ZDOLNA do tego, bo mam już pewien utrwalony obrazek .. Tacy ludzie bardziej szkodzą nam niż sobie - to nie jest normalne, ale każdego dnia myślę, że może miał jakiś wypadek, albo coś, bo było by nam lżej. Wiem, że to podłe, ale wszystkim by było lepiej, nie tylko mi..
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 14:47   #3276
miranda122
Zakorzenienie

Zakochałam się w flejksach z lovely blink blink
Tylko czy ten lakier powinien być taki gęsty?

Blog

Stary 2013-11-22, 14:49   #3277
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Zakochałam się w flejksach z lovely blink blink
Tylko czy ten lakier powinien być taki gęsty?
Mój rzadki jest
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 14:51   #3278
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Mój rzadki jest
Mój w sumie jak się zabierze.
Ale to co, i tak go kocham

Blog

Stary 2013-11-22, 15:05   #3279
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:

Pokaż lakiery

Też już jestem po Rossmannowych zakupach, wpadły 3 lakiery, jak na razie hahaha, ale wydaje mi się że wrócę tam jeszcze po jakiś korektor i podkład, polecacie coś niedrogiego?
Proszę bardzo

No i pokaż swoje ja już myślę którym by tu pomalować
Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
Pokaż
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0162.jpg (56,9 KB, 26 załadowań)
Stary 2013-11-22, 16:05   #3280
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę bardzo

No i pokaż swoje ja już myślę którym by tu pomalować

Pokaż
Jakie ładne
Nie zrobiłam zdjęcia, ale pokażę tak: KLIK KLIK KLIK

Blog

Stary 2013-11-22, 16:18   #3281
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie te co Kas kupiła też mnie kusiły tylko nie cierpię zmywać brokatu i to mnie powstrzymuje
właśnie ostatnio odkryłam, że lakiery już mam, to zaraz całą kasę będę inwestować w zmywacze, żeby nadążać z malowaniem pazurów

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
pokazuj

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 16:24   #3282
aleeexandra
Rozeznanie

Cytat:
Jakie ładne
Możesz podać numerek tego pierwszego lakieru Extreme Nails? Jest świetny

Ja miałam okienko i skoczyłam z koleżankami z grupy do Rossmanna. Wróciłam z podkładem Healthy Mix, tuszem Eveline i czarnym lakierem do zdobienia paznokci Wibo. Na razie tyle, bo jeszcze nie dostałam stypendium i jestę bankrutę
aleeexandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 16:30   #3283
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleeexandra Pokaż wiadomość
Możesz podać numerek tego pierwszego lakieru Extreme Nails? Jest świetny

Ja miałam okienko i skoczyłam z koleżankami z grupy do Rossmanna. Wróciłam z podkładem Healthy Mix, tuszem Eveline i czarnym lakierem do zdobienia paznokci Wibo. Na razie tyle, bo jeszcze nie dostałam stypendium i jestę bankrutę
Pewnie- Nr 181

Blog

Stary 2013-11-22, 17:02   #3284
dilula
Rozeznanie

Cytat:
Ja na szczęście dorwałam dwa ostatnie piaski u mnie w Rossie, chciałam czarny ale niestety nie było, może jeszcze po week dołożą towaru
Chciałam tez zwykły złoty, ale też nie było więc wzięłam taki bardziej miedziany.
U mnie był czarny (na niego polowałam ) i fioletowy, ale chciałam jeszcze czerwony i taki brązowawy, ale nie było.
Cytat:
Jakie ładne
Mam ten pierwszy. Czadersko wygląda na czarnych paznokciach
Stary 2013-11-22, 17:32   #3285
Kaveri
Spaceroholiczka

Ja też już jestem po zakupach

Edytowane przez Kaveri
Czas edycji: 2013-11-22 o 17:37
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 17:49   #3286
aleeexandra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Ja też już jestem po zakupach
O, a jednak? I co kupiłaś?
aleeexandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 17:55   #3287
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie ładne
Blink jest ładny
może uda mi się jutro zahaczyć o rossmanna siostra jedzie za kozakami aaa niedaleko jest rossmann
Stary 2013-11-22, 18:03   #3288
deszczowypies
Zakorzenienie

Laski... probowałam właśnie zmyć kropkowego Life'a, kolor czerwony zszedł, kropki ani drgną... CO JA MAM ZROBIĆ?

Stary 2013-11-22, 18:26   #3289
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez aleeexandra Pokaż wiadomość
O, a jednak? I co kupiłaś?
Luby zaproponował, że za całusa spakuje mnie do samochodu i kupi, co zechcę, to zechciałam tusz, dwa lakiery oraz jeden lakier w Naturze
Cytat:
Laski... probowałam właśnie zmyć kropkowego Life'a, kolor czerwony zszedł, kropki ani drgną... CO JA MAM ZROBIĆ?
Szoruj dalej wacikiem, ew. zeskrob delikatnie paznokciem, tylko naprawdę delikatnie, inaczej uszkodzisz płytkę.
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 18:31   #3290
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Luby zaproponował, że za całusa spakuje mnie do samochodu i kupi, co zechcę, to zechciałam tusz, dwa lakiery oraz jeden lakier w Naturze

Szoruj dalej wacikiem, ew. zeskrob delikatnie paznokciem, tylko naprawdę delikatnie, inaczej uszkodzisz płytkę.
moje paznokcie wyglądają jak debile, więc nałożyłam drugą warstwę innego brokatu, bo muszę niedługo wychodzić ale znalazłam to http://evelinee.pinger.pl/m/4425689 i będę jutro działać

Stary 2013-11-22, 18:41   #3291
Inkus97
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość

To widać, że wszyscy są po tym samym ... użyłabym tego słowa, ale i tak dostałam już za coś takiego ostrzeżenie
Masz rację - nie da się z kimś takim żyć, idiota żyje sobie jak chce, a wszystkim dookoła robi wielką krzywdę, nie tylko pod względem fizycznym, ale przede wszystkim psychicznym. Nie potrafię cieszyć się jak inne dzieci, mogę zapomnieć o czymś takim jak kieszonkowe, wypomina nam wszystkie pieniądze, robi się z siebie wielkiego pana - a wszystkich traktuje jak śmieci. Nie docenia żadnej pracy oprócz swojej, myśli, że każdy będzie robił to co chce, a myśli tylko o sobie. Taki człowiek nie nadaje się do rodziny, egoista zawsze będzie egoistą...
A najgorsze jest to,że ma wielkie wymagania, najlepiej żyłby ponad stan - może wydać całą pensję tylko na siebie, wybierać pieniądze mamy i jeszcze mówić, że musimy zacząć oszczędzać, bo idzie za dużo na jedzenie. Sama dam sobie jakoś radę, bo wyniosę się stąd jak najdalej,a za kilka lat wyrzucę go na zbity ryj (bo wprowadził się do domu moich dziadków, nie dołożył ani grosza i od 20 lat nie kupił nawet nowych mebli, a o remoncie już nie wspomnę, tylko siedzi jak wielki pan), zapłacę albo i sama poprowadzę sprawę rozwodową mojej mamy i w końcu będziemy żyć jak NORMALNA rodzina.
Mam się dobrze, wytrzymuje te wszystkie obelgi, nie jestem taka jak on, ale jak zacznę zarabiać nie wpuszczę go do tego domu - nie będzie już zmiłuj, bo taki człowiek nigdy się nie zmieni, zawsze będzie taki sam i zawsze będzie siał zamęt.

Tobie mogę powiedzieć, żebyś nie załamywała się psychicznie - sama miałam takie momenty, że chciałam wziąć sznur i wszystko załatwić, ale wiem, że to by nic nie zmieniło - znalazłby inny cel swoich życiowych niepowodzeń i szukałby winnego. Chorzy ludzie powinni siedzieć w zamknięciu, to już psychoza, bo przez takiego człowieka świruje cały dom. Nie wiem jak moja mama może tak się zachowywać, już dawno powinna go kopnąć w cztery litery, zwłaszcza po tym jak wypomina jej nawet krem za 8zł, sprawdza telefony, mówi, że jest gruba i brzydka i że może mieć młodszą. Jeśli ona tego nie potrafi, to ja go wykopię z tego domu za nią i niech s.. ze swoją wypłatą,z której i tak nam nic nie daje.

Teraz siedzę w domu, zrezygnowałam z prawa, bo nie miałabym się jak utrzymać - straszył mnie psychicznie, że jeśli pójdę na studia, to coś mi zrobi. Teraz wiem, że za rok bez żadnych obaw złożę na ten sam kierunek, i jeśli mi nie da pieniędzy - to sąd przyzna mi alimenty, i czy chce, czy nie, będzie mi płacił.

Z drugiej strony to Twój dziadek, a nie ojciec. Postaw się w mojej sytuacji - przyjeżdżam do TŻ i gdy rozmawiam z jego ojcem, muszę wyjść po pewnym czasie żeby wytrzeć łzy, bo mu zazdroszczę - jak wracam do domu nie słyszę swojego imienia.. słyszę tylko obelgi. Poza tym nie wiem czy będę chciała mieć swoją rodzinę, nie wiem czy będę ZDOLNA do tego, bo mam już pewien utrwalony obrazek .. Tacy ludzie bardziej szkodzą nam niż sobie - to nie jest normalne, ale każdego dnia myślę, że może miał jakiś wypadek, albo coś, bo było by nam lżej. Wiem, że to podłe, ale wszystkim by było lepiej, nie tylko mi..
Powiem Ci tyle, że mój Dziadek gdy jest trzeźwy to jest całkiem w porządku bo okazuje mi jakąś"miłość", ale gdy sobie wypije to jestem tą najgorszą i obelgi, które ciśnie w moim kierunku niekiedy są naprawdę bardzo raniące. Z tego co wiem to moja Mama i Wujek mieli dokładnie to samo gdy byli dziećmi. Jak mówi to przysłowie " To, co myśli po trzeźwemu powie po pijanemu " i dopiero teraz zrozumiałam znaczenie tego jakże mądrego i prawdziwego zdania. Mam dopiero 16 lat i już tak popsutą psychikę, że nie wiem czy kiedykolwiek będę w stanie komuś zaufać i założyć jakąkolwiek rodzinę, a o spojrzeniu na siebie jak na młodą, przeciętną kobietę już nie mówię bo osobiście widzę siebie jako najgorsze zło i po prostu czuję się tutaj niepotrzebna.
Nawiązując do Twojego TŻ ( bo wspomniałaś o nim ) mogę napisać, że mam chłopaka, z którym jestem miesiąc i 3 dni i jeszcze nie przedstawiłam go ani Babci ani Dziadkowi. Byłam u niego w domu już 2 razy, a on u mnie w ogóle bo wiem jaki byłby dym, gdyby Dziadek go tutaj zobaczył. Czuję się jak niewolnica bo mam zabraniane spotykanie się z osobą, która sprawia, że się uśmiecham. Tak naprawdę to gdyby nie M. i przyjaciółka to wpadłabym chyba w depresję, z której szybko bym nie wyszła. Babcia z Dziadkiem tego nie rozumieją bo żyją latami 80. Wczoraj zdobyłam się na odwagę i powiedziałam Babci o tym, że to tylko dzięki Michałowi i przyjaciółce mam chęć do życia i mam dla kogo się uśmiechać i mam wrażenie, że zrozumiała to. Oczywiście łzy w oczach to oczywisty dodatek, który pojawia się co chwilę gdy mówię o mojej sytuacji życiowej
Inkus97 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 18:48   #3292
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie ładne
ładnee teraz będą mnie kusić te dwa z wibo
Cytat:
właśnie ostatnio odkryłam, że lakiery już mam, to zaraz całą kasę będę inwestować w zmywacze, żeby nadążać z malowaniem pazurów
Hehe lakierów nigdy dość
Cytat:
Napisane przez dilula Pokaż wiadomość
U mnie był czarny (na niego polowałam ) i fioletowy, ale chciałam jeszcze czerwony i taki brązowawy, ale nie było.
no a u mnie był bordowy i ten jaśniutki brąz teraz nie wiem jak pomalować pazurki, kuszą mnie wszystkie
Cytat:
I to mnie najbardziej powstrzymuje przed kupnem brokatowych lakierów mam z essence circus confetti i jeszcze jeden z kolorowym drobniutkim brokatem, no i może raz użyłam, bo nie cierpie zmywania, nawet metodą z folią.
Stary 2013-11-22, 19:44   #3293
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie te co Kas kupiła też mnie kusiły tylko nie cierpię zmywać brokatu i to mnie powstrzymuje
Hehe jak taka promocja to aż żal nie kupować
Wystarczy lakier bazowy

Tragedia, kochane Panie
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 19:50   #3294
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Już wiem dlaczego mnie lubicie. Buahaha.

Cytat:
Znam to
Ale nie no, wystarczy więcej zmywacza na wacik i szybko schodzą

Nie ma jak iść z facetami do galerii. Nawet mi nie dali wejść do Rossa

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 19:54   #3295
izaa29
Zakorzenienie

Temat rossmanna opanował internety Chciałam sobie poprzeglądać blogi wchodzę na beautyblogs a tam rossmann
Stary 2013-11-22, 20:44   #3296
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Zdenkowałam biovaxa latte

Powiedzcie mi, co jaki czas jest -40% w rossie? Bo nie wiem jak wielkie mam zrobić zapasy
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 20:55   #3297
EdizA
Zakorzenienie

Wy tak o tej promocji, a mnie nie ciągnie
Czas się leczyć.

PS. Odpadają mi nogi. Duszno mi.
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 21:55   #3298
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dilula Pokaż wiadomość

Mam ten pierwszy. Czadersko wygląda na czarnych paznokciach
Ja zrobiłam na żółtym, bo taki akurat miałam i ładnie, ale na czarnym musi być jeszcze lepiej
Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Blink jest ładny
może uda mi się jutro zahaczyć o rossmanna siostra jedzie za kozakami aaa niedaleko jest rossmann

Cytat:
ładnee teraz będą mnie kusić te dwa z wibo
A niech kuszą, KUP KUP KUP! Pomogłam?

Blog

Stary 2013-11-22, 22:09   #3299
201703240903
Konto usunięte

Ech... Pokłóciłam się z TŻ.

Myślałam, że jakoś fajnie spędzimy wieczór, a on od 20 do 22 grał na komputerze i pił piwo. Nie tak sobie wyobrażałam mieszkanie razem, a coraz częściej tak spędzamy czas
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 22:16   #3300
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

ja kupiłam podkład z rimmela i tusz max factor 2000 kalorii i matowy top z lovely, kusi mnie jeszcze jakiś piaskaczyk i krem twarzowy i maseczka może jakaś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości