|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII
No tak, racja. Osobiście wybieram się po te soczewki od kilku miesięcy i jakoś nie mogę znaleźć odpowiedniej okazji
![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ooo dziękuję!
![]() Cytat:
![]() Dziękuję Cytat:
![]() Też już jestem po Rossmannowych zakupach, wpadły 3 lakiery, jak na razie hahaha, ale wydaje mi się że wrócę tam jeszcze po jakiś korektor i podkład, polecacie coś niedrogiego?
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam sobie przerwę w nauce, na zaolejowanie sesą, oczywiście przy okazji musiałam was odwiedzić
|
|
|
|
|
#3274 |
|
Konto usunięte
|
Udało mi się zrobić różowego frencha!
|
|
|
|
#3275 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To widać, że wszyscy są po tym samym ... użyłabym tego słowa, ale i tak dostałam już za coś takiego ostrzeżenie ![]() Masz rację - nie da się z kimś takim żyć, idiota żyje sobie jak chce, a wszystkim dookoła robi wielką krzywdę, nie tylko pod względem fizycznym, ale przede wszystkim psychicznym. Nie potrafię cieszyć się jak inne dzieci, mogę zapomnieć o czymś takim jak kieszonkowe, wypomina nam wszystkie pieniądze, robi się z siebie wielkiego pana - a wszystkich traktuje jak śmieci. Nie docenia żadnej pracy oprócz swojej, myśli, że każdy będzie robił to co chce, a myśli tylko o sobie. Taki człowiek nie nadaje się do rodziny, egoista zawsze będzie egoistą... A najgorsze jest to,że ma wielkie wymagania, najlepiej żyłby ponad stan - może wydać całą pensję tylko na siebie, wybierać pieniądze mamy i jeszcze mówić, że musimy zacząć oszczędzać, bo idzie za dużo na jedzenie. Sama dam sobie jakoś radę, bo wyniosę się stąd jak najdalej,a za kilka lat wyrzucę go na zbity ryj (bo wprowadził się do domu moich dziadków, nie dołożył ani grosza i od 20 lat nie kupił nawet nowych mebli, a o remoncie już nie wspomnę, tylko siedzi jak wielki pan), zapłacę albo i sama poprowadzę sprawę rozwodową mojej mamy i w końcu będziemy żyć jak NORMALNA rodzina. Mam się dobrze, wytrzymuje te wszystkie obelgi, nie jestem taka jak on, ale jak zacznę zarabiać nie wpuszczę go do tego domu - nie będzie już zmiłuj, bo taki człowiek nigdy się nie zmieni, zawsze będzie taki sam i zawsze będzie siał zamęt. Tobie mogę powiedzieć, żebyś nie załamywała się psychicznie - sama miałam takie momenty, że chciałam wziąć sznur i wszystko załatwić, ale wiem, że to by nic nie zmieniło - znalazłby inny cel swoich życiowych niepowodzeń i szukałby winnego. Chorzy ludzie powinni siedzieć w zamknięciu, to już psychoza, bo przez takiego człowieka świruje cały dom. Nie wiem jak moja mama może tak się zachowywać, już dawno powinna go kopnąć w cztery litery, zwłaszcza po tym jak wypomina jej nawet krem za 8zł, sprawdza telefony, mówi, że jest gruba i brzydka i że może mieć młodszą. Jeśli ona tego nie potrafi, to ja go wykopię z tego domu za nią i niech s.. ze swoją wypłatą,z której i tak nam nic nie daje. Teraz siedzę w domu, zrezygnowałam z prawa, bo nie miałabym się jak utrzymać - straszył mnie psychicznie, że jeśli pójdę na studia, to coś mi zrobi. Teraz wiem, że za rok bez żadnych obaw złożę na ten sam kierunek, i jeśli mi nie da pieniędzy - to sąd przyzna mi alimenty, i czy chce, czy nie, będzie mi płacił. Z drugiej strony to Twój dziadek, a nie ojciec. Postaw się w mojej sytuacji - przyjeżdżam do TŻ i gdy rozmawiam z jego ojcem, muszę wyjść po pewnym czasie żeby wytrzeć łzy, bo mu zazdroszczę - jak wracam do domu nie słyszę swojego imienia.. słyszę tylko obelgi. Poza tym nie wiem czy będę chciała mieć swoją rodzinę, nie wiem czy będę ZDOLNA do tego, bo mam już pewien utrwalony obrazek .. Tacy ludzie bardziej szkodzą nam niż sobie - to nie jest normalne, ale każdego dnia myślę, że może miał jakiś wypadek, albo coś, bo było by nam lżej. Wiem, że to podłe, ale wszystkim by było lepiej, nie tylko mi.. |
|
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Zakochałam się w flejksach z lovely blink blink
Tylko czy ten lakier powinien być taki gęsty?
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
Mój w sumie jak się zabierze.
Ale to co, i tak go kocham
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i pokaż swoje ja już myślę którym by tu pomalować ![]() Pokaż
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokazuj
|
|
#3282 |
|
Rozeznanie
|
Możesz podać numerek tego pierwszego lakieru Extreme Nails? Jest świetny
Ja miałam okienko i skoczyłam z koleżankami z grupy do Rossmanna. Wróciłam z podkładem Healthy Mix, tuszem Eveline i czarnym lakierem do zdobienia paznokci Wibo. Na razie tyle, bo jeszcze nie dostałam stypendium i jestę bankrutę
|
|
|
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3284 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) i fioletowy, ale chciałam jeszcze czerwony i taki brązowawy, ale nie było.Mam ten pierwszy. Czadersko wygląda na czarnych paznokciach |
|
|
|
|
#3285 |
|
Spaceroholiczka
|
Ja też już jestem po zakupach
Edytowane przez Kaveri Czas edycji: 2013-11-22 o 17:37 |
|
|
|
#3286 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
Blink jest ładny
może uda mi się jutro zahaczyć o rossmanna siostra jedzie za kozakami aaa niedaleko jest rossmann
|
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
Laski... probowałam właśnie zmyć kropkowego Life'a, kolor czerwony zszedł, kropki ani drgną...
|
#3289 |
|
Spaceroholiczka
|
Luby zaproponował, że za całusa spakuje mnie do samochodu i kupi, co zechcę, to zechciałam tusz, dwa lakiery oraz jeden lakier w Naturze
![]() Szoruj dalej wacikiem, ew. zeskrob delikatnie paznokciem, tylko naprawdę delikatnie, inaczej uszkodzisz płytkę. |
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale znalazłam to http://evelinee.pinger.pl/m/4425689 i będę jutro działać
|
|
#3291 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nawiązując do Twojego TŻ ( bo wspomniałaś o nim ) mogę napisać, że mam chłopaka, z którym jestem miesiąc i 3 dni i jeszcze nie przedstawiłam go ani Babci ani Dziadkowi. Byłam u niego w domu już 2 razy, a on u mnie w ogóle bo wiem jaki byłby dym, gdyby Dziadek go tutaj zobaczył. Czuję się jak niewolnica bo mam zabraniane spotykanie się z osobą, która sprawia, że się uśmiecham. Tak naprawdę to gdyby nie M. i przyjaciółka to wpadłabym chyba w depresję, z której szybko bym nie wyszła. Babcia z Dziadkiem tego nie rozumieją bo żyją latami 80. Wczoraj zdobyłam się na odwagę i powiedziałam Babci o tym, że to tylko dzięki Michałowi i przyjaciółce mam chęć do życia i mam dla kogo się uśmiechać i mam wrażenie, że zrozumiała to. Oczywiście łzy w oczach to oczywisty dodatek, który pojawia się co chwilę gdy mówię o mojej sytuacji życiowej |
|
|
|
|
#3292 | |||
|
Zakorzenienie
|
ładnee
![]() Cytat:
![]() Cytat:
teraz nie wiem jak pomalować pazurki, kuszą mnie wszystkie![]() Cytat:
|
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tragedia, kochane Panie
|
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ale nie no, wystarczy więcej zmywacza na wacik i szybko schodzą Nie ma jak iść z facetami do galerii. Nawet mi nie dali wejść do Rossa
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
Temat rossmanna opanował internety
Chciałam sobie poprzeglądać blogi wchodzę na beautyblogs a tam rossmann
|
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
Zdenkowałam biovaxa latte
Powiedzcie mi, co jaki czas jest -40% w rossie? Bo nie wiem jak wielkie mam zrobić zapasy
|
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tak o tej promocji, a mnie nie ciągnie
![]() Czas się leczyć. PS. Odpadają mi nogi. Duszno mi.
|
|
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja zrobiłam na żółtym, bo taki akurat miałam i ładnie, ale na czarnym musi być jeszcze lepiej
Cytat:
![]() A niech kuszą, KUP KUP KUP! Pomogłam?
|
|
#3299 |
|
Konto usunięte
|
Ech... Pokłóciłam się z TŻ.
Myślałam, że jakoś fajnie spędzimy wieczór, a on od 20 do 22 grał na komputerze i pił piwo. Nie tak sobie wyobrażałam mieszkanie razem, a coraz częściej tak spędzamy czas
|
|
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam podkład z rimmela i tusz max factor 2000 kalorii i matowy top z lovely, kusi mnie jeszcze jakiś piaskaczyk i krem twarzowy i maseczka może jakaś
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.

wpadły dwa tusze wibo ( różowy i niebieski ) Kascysko byłam z samego rana i akurat trafiłam jak kobitka skończyła dokładać towar i mam świeżutkie