Ostro ćwiczymy i zdrowo jemy- sexi ciałami cieszyć się chcemy! cz.VIII - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-24, 10:30   #4741
StupidAlice
Czekoladoholik

Dot.: Ostro ćwiczymy i zdrowo jemy- sexi ciałami cieszyć się chcemy! cz.VIII

Cytat:
Napisane przez milvunia83 Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki!

No niestety łapie mnie przeziębienie :/
Zaczęłam sobotnie sprzątanie domu i takiego kręćka miałam jak po zejściu z karuzeli :/
Także odpuszczam i sprzątanie i ćwiczenia... kuruję się i ... nie daję się,... nie daję
Jutro będę już zdrowa :P Tak sobie wmawiam

- Ten lakier rewelacja!!!

Buziole kochane!!!

Zdrówka

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość

dzisiaj u mnie:
- 5 min rozgrzewki
- 20min treningu siłowego (1 obwód z butelkami wody 1,5kg)
- 10 min MelB - ramiona (z hantelkami 1kg)
- 10 min MelB - ABS
- 10 min rozciągania
uwieeeeelbiam to uczucie po ćwiczeniach

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
Gdzie najlepiej i najtaniej ?
Tesko
Biedronka
Lidl
Zależy jakie produkty.

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość
Hej

Cały dzień przespałam Całą noc brzuch mnie bolał Odradzam jedzenie pomelo i kapusty kiszonej tego samego dnia
Mieszanka wybuchowa widze....

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Wpieprzyłam mnóstwo nerkowców i migdałów

Zdrowe tłuszcze, węglami się nie przejmuj bo i tak mało ich dostarczasz.

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 10:32   #4742
agulaaaa
Zakorzenienie

hej
Tak czytam i czytam co u Was i dajecie mi kopa do działania.. bo u mnie gorzej z tym ostatnio... CO ładnie to potem kryzyz i stoję ciągle w miejscu, wiem, jak zacznę ćwiczyć to potem nie będę mogła przestać, ale jak ja zacząć nie mogę
Na szczęście wczoraj na szarlotę się nie rzuciłam, a miałam ochotę już ją kroić na ten mój słaby nastrój, ale nie dałam się na szczęście Także 2 miesiące bez słodkości, ale reszta jest do d... i z piewczywem za dużo! piwa szczególnie, jak się weekend zbliża i zero ćwiczeń, czyli nie jest ciekawie
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 10:34   #4743
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
hej
Tak czytam i czytam co u Was i dajecie mi kopa do działania.. bo u mnie gorzej z tym ostatnio... CO ładnie to potem kryzyz i stoję ciągle w miejscu, wiem, jak zacznę ćwiczyć to potem nie będę mogła przestać, ale jak ja zacząć nie mogę
Na szczęście wczoraj na szarlotę się nie rzuciłam, a miałam ochotę już ją kroić na ten mój słaby nastrój, ale nie dałam się na szczęście Także 2 miesiące bez słodkości, ale reszta jest do d... i z piewczywem za dużo! piwa szczególnie, jak się weekend zbliża i zero ćwiczeń, czyli nie jest ciekawie
A jak z twoim bieganiem? Nie miałaś mieć zawodów?

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2013-11-24, 10:46   #4744
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
A jak z twoim bieganiem? Nie miałaś mieć zawodów?
no właśnie wcale nie biegam i to moj problem leniwa jestem? czy samej mi sie nie chce po nocy? to są moje wymówki, a na te zawody w listopadzie to i tak miałam nie startować, no ale przecież chciałam biegać dla siebie potrzebuję jakiegoś mocnego bodźca.. wiem, jak się czuję po bieganiu, ile daje to korzyści, a czego siedzę na czterech literach?!
Stary 2013-11-24, 11:03   #4745
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Hej dopiero się kładę musiałam odwieźć gości rodziców, dlatego nie mogłam iść spać. Wpadło ciasto w ramach grzechu . Ale pozatym grzecznie Co do komplementów to cała 'ekipa' rodziców była strasznie zachwycona ... moją sylwetką z 5 różnych osób mi to powiedziało, że super wyglądam i czy biegam, czy stosuję jakąś dietę a znajomy lekarz mówił tylko, że super i że tak mam trzymać poczułam w sobie siłę . Fajnie ten lekarz podsumował: "przychodzą do mnie pacjenci i za przeproszeniem pierd***lą że nie chudną, mimo że nic nie jedzą. A gówno prawda, jak się chce to można. Ćwiczenia, zdrowe jedzenie i zawsze jest efekt! a Ania jest najlepszym przykładem".
aaaaaalee super! naładowali Cię komplementami i to jeszcze TAKIMI

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Z nudów zrobiłam porównanie z 10 miesięcy. Myślałam, że efekt będzie bardziej widoczny ale i tak jestem zadowolona Zdjęcia w klubie
do Klubu

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
W ogóle to boli mnie strasznie prawe ramię, że tak powiem "w zawiasie" podniesienie go do góry lub na bok sprawia ból... ehh, chyba coś sobie naciągnęłam
na pewno przejdzie może zrób dzisiaj rękom przerwę i jeśli chcesz coś poćwiczyć, to bardziej na nogi?

Cytat:
Melduję 60min na rowerku
I pyyyyszny obiadek: dynia duszona z piersią w marynacie musztardowej

ale smacznie brzmi

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43857668]Hejka Melduję się z rana z kolejnym spadkiem z 68,9 na 68,7kg Jestem po sniadaniu, zaraz się ogarniam i lecę do Tesco zobaczyć czy coś mają fajnego. Może o Rossman zahaczę bo marzy mi się pomadka żywo czerwona [/QUOTE]

udanych łowów ja mam czerwoną szminkę z Miss Sporty i jest genialna! kolor intensywny, pachnie gumą balonową i tania!

Cytat:
Wstałam ze strasznym bólem gardła i głowy.
A tak już fajnie było. Od ponad roku nic mi nie było. Żadnej choroby, żadnego przeziębienia. Pierdziele coś takiego

Tesko
Biedronka
Lidl
tylko niech Cię bardziej nie rozłoży
ja bym powiedziała, że Biedra, tylko że nie mam porównania do Lidla

dzień dobry z łóżka
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 11:13   #4746
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Jak pisała Anielka - 6 dni w tygodniu ćwiczysz, 1 dzień rest. Ale program jest dosyć ciężki i wymaga naprawdę dużej motywacji i samozaparcia bo po prostu niszczy Ile razy mi się chciało wymiotować po treningu albo mnie głowa bolała albo mięśnie tak ze jak się kładłam na ziemi to długo wstać nie mogłam..
Brzmi strasznie, ale mnie takie opisy ćwiczeń jeszcze bardziej zachęcają

Cytat:
W ogóle to boli mnie strasznie prawe ramię, że tak powiem "w zawiasie" podniesienie go do góry lub na bok sprawia ból... ehh, chyba coś sobie naciągnęłam

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43857668]Hejka Melduję się z rana z kolejnym spadkiem z 68,9 na 68,7kg Jestem po sniadaniu, zaraz się ogarniam i lecę do Tesco zobaczyć czy coś mają fajnego. Może o Rossman zahaczę bo marzy mi się pomadka żywo czerwona
[/QUOTE]

Cytat:
Miałam nadzieje, że choć na tym polu coś zdziałam bo całe moje życie to porażka i do tego nawet głupie odchudzanie nie wychodzi.
Ej Robaczku, nie mów tak! Na pewno nie jest tak źle!
A co do wagi, próbowałaś w drugą stronę? Zamiast ujemnego bilansu pobyć trochę na takim na utrzymanie? Nie wiem ile teraz przyjmowałaś, może za mało, poniżej BMR? Wiem, że na każdego działa co innego, ale co Ci szkodzi spróbować?

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Dzień dobry

W końcu się konkretnie wyspałam (ponad 11 godzin ) i od razu się lepiej czuję.
Też muszę w końcu Rossmana odwiedzić, ale dopiero we wtorek będę mieć czas Dzisiaj ciąg dalszy pisania prasy

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 11:19   #4747
kisiej25
Tajka

Ja spałam niecałe 10.
Ale wszystko mnie boli + przyleżałam sobie policzek.
A i bolą mnie plecy.
I miałam iść na zakupy i się rozpadało. A nie, nie rozpadało - leje jak cholera !
Dzisiaj idę do centrum sportowego i tak ze 3 godzinki chcę dać sobie jakiś wycisk.

Już wiem, że pójdę na siłownię. Może trochę pobiegam, dodam coś siłowego.
Będzie Zumba, bo już sobie upatrzyłam i jakieś godzinne ćwiczenia stretchingowe ze wzmacniającymi.
Mam nadzieję, że dam radę i mnie nic nie weźmie (żadne choróbstwo).

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 11:21   #4748
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dopiero się kładę musiałam odwieźć gości rodziców, dlatego nie mogłam iść spać. Wpadło ciasto w ramach grzechu . Ale pozatym grzecznie Co do komplementów to cała 'ekipa' rodziców była strasznie zachwycona ... moją sylwetką z 5 różnych osób mi to powiedziało, że super wyglądam i czy biegam, czy stosuję jakąś dietę a znajomy lekarz mówił tylko, że super i że tak mam trzymać poczułam w sobie siłę . Fajnie ten lekarz podsumował: "przychodzą do mnie pacjenci i za przeproszeniem pierd***lą że nie chudną, mimo że nic nie jedzą. A gówno prawda, jak się chce to można. Ćwiczenia, zdrowe jedzenie i zawsze jest efekt! a Ania jest najlepszym przykładem".

dobranoc
ale super fajnie,że jestem przykładem
Cytat:
Dzień dobry
Właśnie leżę na łóżku, pod kocem i się obijam w najlepsze
Śliczne te lakiery kupiłyście
Z nudów zrobiłam porównanie z 10 miesięcy. Myślałam, że efekt będzie bardziej widoczny ale i tak jestem zadowolona Zdjęcia w klubie
dzień dobry!
zaraz lecę do klubu w takim razie

Cytat:
Dzień dobry

wstałam wcześniej bo muszę się ogarnąć... o 9 jedziemy na zakupy z TŻ-tem ciekawe czy coś kupię ale mi się spaćććć chce

Starałam się trzymać, a i tak wieczorem było mi niedobrze... w sumie to nie wiem od czego...
Co to za pączki?

Proszę TU filmik
hej
ooo,to znowu będziesz się chwalić zakupkami
w sumie jak pomyślę to zjadłam 2 pączki z cukrem i jednego samego,więc nie było strasznie,ale najadłam się i było mi ciężko... a w domu wcześniej kawałek ciasta
to są takie pączki z ciasta na zwykłe pączki drożdżowe do smażenia,ale my takie robimy na parze-dietetyczne w stosunku do tych smażonych chyba w biedronce kiedyś widziałam takie parowce
dzięki
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 11:24   #4749
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:
oj,doczytałam,że to od ćwiczeń-nie przemęczaj się-moja mama z barkiem chodziła na jakieś zabiegi rehab.,a i tak jak teraz coś więcej porobi to ją boli...
Cytat:
Melduję 60min na rowerku
I pyyyyszny obiadek: dynia duszona z piersią w marynacie musztardowej

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43857668]Hejka Melduję się z rana z kolejnym spadkiem z 68,9 na 68,7kg Jestem po sniadaniu, zaraz się ogarniam i lecę do Tesco zobaczyć czy coś mają fajnego. Może o Rossman zahaczę bo marzy mi się pomadka żywo czerwona

[/QUOTE]
hej
za kolejny spadek
miłych zakupów
Cytat:

Bez zmian. Kończe z odchudzaniem.

ale jak to tak ? opuszczasz nas?nieeeeeeeeeeee
Stary 2013-11-24, 11:29   #4750
agulaaaa
Zakorzenienie

właśnie Alice nie świruj nam tutaj może zrób przerwę jakąś, zwiększ bilans, coś pozmieniaj, ale nie uciekaj
Stary 2013-11-24, 11:34   #4751
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
no właśnie wcale nie biegam i to moj problem leniwa jestem? czy samej mi sie nie chce po nocy? to są moje wymówki, a na te zawody w listopadzie to i tak miałam nie startować, no ale przecież chciałam biegać dla siebie potrzebuję jakiegoś mocnego bodźca.. wiem, jak się czuję po bieganiu, ile daje to korzyści, a czego siedzę na czterech literach?!
Nikt Cię nie zmusi, sama musisz chcieć. Wyjdź i biegni, nie szukaj żałosnych wymówek.

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2013-11-24, 11:35   #4752
anns_
Zakorzenienie

Alice nie dziwię się, że się denerwujesz, bo 10 dni ładnie się trzymać, dużo ćwiczyć i nie widzieć zmian tylko demotywuje. Moja kumpela bardzo dużo ćwiczyła (5-6razy w tygodniu na siłownię chodziła, fitness itp), do tego dieta i najpierw schudła 8kg, a potem nie widziała ŻADNYCH efektów. Podłamała się trochę. Ale potem poszła na pomiar tłuszczu i co? Okazało się, że przez ponad miesiąc jak dawała z siebie wszystko i stała w miejscu straciła b.dużo % tłuszczu. Nawet trenerzy personalni ją pochwalili. Wtedy stwierdziła, że ma w dupie wagę, nie patrzy już na wygląd, tylko będzie pomiary tłuszczu robić, bo to ją motywuje najbardziej. A jeśli miałabym coś radzić, to tak jak dziewczyny: spróbuj pozmieniać w jedzeniu, może po prostu organizm się blokuje.

A tak w ogóle to dzień dobry . Umieram na brzuch, na gardło i zawalony nos. Mam nadzieję, że za dwa dni będę mieć już z głowy tą @ i to przeziębienie, bo chcę ćwiczyć!
Od jutra zaczynam kurs na autocada i będę wieczorami na uczelni. Jutro 14-20 jestem, a w środę 8:30-20 z przerwami . Masakra

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 11:35   #4753
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość

Ej Robaczku, nie mów tak! Na pewno nie jest tak źle!
A co do wagi, próbowałaś w drugą stronę? Zamiast ujemnego bilansu pobyć trochę na takim na utrzymanie? Nie wiem ile teraz przyjmowałaś, może za mało, poniżej BMR? Wiem, że na każdego działa co innego, ale co Ci szkodzi spróbować?

Nie mam siły ani najmniejszej ochoty na kombinowanie, nie mogę nawet patrzeć na wasze spadki bo czuje się jeszcze wiekszym gównem.

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2013-11-24, 11:36   #4754
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Ide na zabieg. Arbuzowy na ciało

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ale Ci fajnie
Cytat:
Wstałam ze strasznym bólem gardła i głowy.
A tak już fajnie było. Od ponad roku nic mi nie było. Żadnej choroby, żadnego przeziębienia. Pierdziele coś takiego

Tesko
Biedronka
Lidl
zdrowiej!
zależy jakie produkty...
Cytat:
hej
hej!
za to,że nie rzuciłaś się na szarlotkę
widzisz,każdy ma jakieś takie swoje grzeszki Ty nie jesz słodkości już 2 miesiące a ja na razie wyłączyłam tylko w tygodniu,ale w weekend zjadam

wczoraj zasnęłam koło 2 i obudziłam się o 10-nie,nie sama-bażanty mnie obudziły chyba idzie zima,bo one tylko zimą przychodzą pod dom jeść coś w trawie i pod drzewami
dziś w nocy ma się zmienić pogoda podobno ma się ochłodzić,jakiś śnieg z deszczem,a w niektórych miejscach sam śnieg...
Stary 2013-11-24, 11:37   #4755
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
właśnie Alice nie świruj nam tutaj może zrób przerwę jakąś, zwiększ bilans, coś pozmieniaj, ale nie uciekaj
Może zostane tylko w celach towarzyskich. Mam przez to wszystko takie doły, że chce mi się tylko wyć i smęce i jeszcze bardziej się nakręcam.

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2013-11-24, 11:44   #4756
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam siły ani najmniejszej ochoty na kombinowanie, nie mogę nawet patrzeć na wasze spadki bo czuje się jeszcze wiekszym gównem.
Kochana, spójrz na to tak: my mamy dużo większą wagę niż Ty i łatwiej nam przychodzą spadki. Zresztą każda z nas ma przestoje, momenty załamania się, braku wiary w siebie. Nie rezygnuj z tego co już osiągnęłaś

Cytat:
Może zostane tylko w celach towarzyskich. Mam przez to wszystko takie doły, że chce mi się tylko wyć i smęce i jeszcze bardziej się nakręcam.
na pewno w końcu ruszy. Odpocznij sobie od nas, od diety, od sportu z 2 dni, a potem jeszcze raz zacznij wszystko od nowa. Nie załamuj się

361 min

Stary 2013-11-24, 11:47   #4757
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Kochana, spójrz na to tak: my mamy dużo większą wagę niż Ty i łatwiej nam przychodzą spadki. Zresztą każda z nas ma przestoje, momenty załamania się, braku wiary w siebie. Nie rezygnuj z tego co już osiągnęłaś

na pewno w końcu ruszy. Odpocznij sobie od nas, od diety, od sportu z 2 dni, a potem jeszcze raz zacznij wszystko od nowa. Nie załamuj się
Ale ja nic nie osiagnełam, raz w roku schodze do 55 kg a potem wracam do bycia świnią. To mnie jeszcze bardziej dobija.

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2013-11-24, 11:49   #4758
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
rozumiem, ze jak patrzysz na spadki innych, a Ty mimo ćwiczeń, jedzenia nie chudniesz, a jest wzrost, to masz ochotę to rzucić w cholerę. Ja bym wrzuciła trochę na luz, może rzeczywiście za mało dostarczasz ogranizmowi kcal? jakaś przerwa na 5-7 dni, przy bieganiu naprawdę dużo się spala, no nie wiem co Ci poradzić.

Masz rację moje wymówki są żałosne, jestem leniem, muszę wziąć sama się w garść, nikt inny za mnie tego nie zrobi!
Stary 2013-11-24, 11:53   #4759
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja nic nie osiagnełam, raz w roku schodze do 55 kg a potem wracam do bycia świnią. To mnie jeszcze bardziej dobija.
Nie przesadzaj, świnią to ja mogłabym się nazwać jak zaczynałam dietę. Żarłam haburgery, górę słodyczy, a jedyne o czym myślałam to to, co by sobie dziś wpier***d.olić za przeproszeniem.
Twoja waga jest ładna. W ciągu roku Cie z nami nie było, bo wyjechałaś i wtedy przytyłaś. Ale skoro już raz Ci się udało dojść do wymarzonych 55 to z pewnością jeszcze Ci się uda. Przy takiej wadze wcale to nie jest łatwe zadanie. Ale pokazywałaś nam swoje zdjęcia i z pewnością na świnię nie wyglądasz. Spróbuj jeść więcej, ale nadal w miarę zdrowo i biegaj. Po prostu może Twój organizm się zblokował. Biegając tracisz 1000kalorii, do tego dorzucisz rowerek-500 kalorii. Zjesz mniej niż 1500. Może to jest powodem?

361 min

Stary 2013-11-24, 12:03   #4760
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Cytat:
udanych łowów ja mam czerwoną szminkę z Miss Sporty i jest genialna! kolor intensywny, pachnie gumą balonową i tania!
JA nie wiem czy wyglądałabym dobrze w czerwieni przy swojej bladej twarzy

W końcu nie kupiłam nic bo Rossman był zamknięty jeszcze. No, ale nic podjadę na tygodniu.
Cytat:
Nie pisz tak o sobie i nawet tak nie myśl Przecież jesteś silna, to Ty nas motywowałaś zawsze więc teraz musi to zadziałać i w drugą stronę. Dobrze wiesz, że nie można się tak łatwo poddawać. JA miałam od lipca zastój lub wzrost, a teraz leci. Nie poddawaj się, daj sobie jeszcze szansę
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 12:04   #4761
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

Alice ja Ci nie pozwole odejść

waga to pier###### dziwka, trzeba nauczyć się ją je##ć!

odpocznij, zregeneruj siły, nie myśl tyle o tym i wracaj

a jak będzie Ci mega źle to daj znać, wsiadam w pociąg i za godzine jestem z winem

Edytowane przez katiennn
Czas edycji: 2013-11-24 o 12:15
katiennn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 12:06   #4762
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Nie przesadzaj, świnią to ja mogłabym się nazwać jak zaczynałam dietę. Żarłam haburgery, górę słodyczy, a jedyne o czym myślałam to to, co by sobie dziś wpier***d.olić za przeproszeniem.
Twoja waga jest ładna. W ciągu roku Cie z nami nie było, bo wyjechałaś i wtedy przytyłaś. Ale skoro już raz Ci się udało dojść do wymarzonych 55 to z pewnością jeszcze Ci się uda. Przy takiej wadze wcale to nie jest łatwe zadanie. Ale pokazywałaś nam swoje zdjęcia i z pewnością na świnię nie wyglądasz. Spróbuj jeść więcej, ale nadal w miarę zdrowo i biegaj. Po prostu może Twój organizm się zblokował. Biegając tracisz 1000kalorii, do tego dorzucisz rowerek-500 kalorii. Zjesz mniej niż 1500. Może to jest powodem?

Sporo zawyżyłas te kalorie. Czuje się jak świnia i w tym momencie nie obchodzi mnie to, że uraże kogoś kto waży więcej.

anns_ ja naprawde nie chce juz szukać powodu dla którego nie chudne. Tak ma być, jestem tym wszystkim zmęczona, mam ochote się podobijać, poużalać tyle. Wiem, że was tym denerwuje.

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2013-11-24, 12:10   #4763
blaszok
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43859295]JA nie wiem czy wyglądałabym dobrze w czerwieni przy swojej bladej twarzy

W końcu nie kupiłam nic bo Rossman był zamknięty jeszcze. No, ale nic podjadę na tygodniu.[/QUOTE]

ja tam jakiejś opalonej mordki nie mam, a powiem Ci, że nie wygląda to źle i przyciąga uwagę zawsze warto spróbować

a zamierzam podskoczyć do Rossa w poniedziałek/wtorek mam nadzieję, że będzie tam jeszcze cokolwiek na półkach

wypiłam herbatę i chyba czas wyjść z łóżka się ogarnąć
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 12:19   #4764
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Cytat:
ja tam jakiejś opalonej mordki nie mam, a powiem Ci, że nie wygląda to źle i przyciąga uwagę zawsze warto spróbować

a zamierzam podskoczyć do Rossa w poniedziałek/wtorek mam nadzieję, że będzie tam jeszcze cokolwiek na półkach

wypiłam herbatę i chyba czas wyjść z łóżka się ogarnąć
Ja to ogólnie mało kiedy usta maluję Najbardziej lubię jak są takie cieliste, ale ta czerwień kusi Jeśli będzie jakaś fajna pomadka w przystępnej cenie to może i wezmę
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 12:19   #4765
Elsay
Zakorzenienie

Weszłam dziś rano na wagę i najpierw mi się pokazało 85 a potem 84,4 to to się jeszcze zważyłam kilka razy i ze trzy razy mi się pokazało w okolicach 84,5 a raz znowu 85 no ale dla lepszego humoru uznam, że szklana małpa głupieje i jest spadeczek do 84,5.

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj nie poszalałam w sumie w rossie, alemusze też pochwalić piaskowce(tylko po nie sie wybralam w sumie)
tak o z kaprysu kupiłam bordo i jestem zachwycona
śliczny

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
tak czytam was i aż wstyd bo tylko 20 minut mi sie udało wykrzesać dzis na ćwiczenia, nawet wyjatkowo mało dzisiaj chodziłam, bo spieszyłam się i mpka poszło w ruch, a jeszcze teraz zima jak bedzie to już całkiem moje chodzenie ograniczy sie do km na przystanek rano i wieczorem;/
zawsze lepiej 20 minut niż nic.

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Daaaaj Warto dać! Obczaj sobie moje foty w albumie (porównanie w białych majteczkach i to było po miesiącu insanity )
Świetne efekty dzięki temu miałaś. Dlaczego po próbie insanity musiał mnie kręgosłup boleć przez trzy dni?

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
kuszę,bo promo
Ale ja już byłam na tej promocji. Chyba się przejdę jeszcze raz.

Cytat:
Melduję 60min na rowerku

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43857668]Hejka Melduję się z rana z kolejnym spadkiem z 68,9 na 68,7kg [/QUOTE]

Alice nie odchodź. Wiem, że jest ci ciężko i załamujesz się kiedy nie ma spadków i chcesz się poddać, ale myślę, że każda z nas przez to przechodziła i pewnie jeszcze nie raz będziemy przechodzić. Zrób sobie przerwę od treningów i restrykcyjnej diety (oczywiście w granicach rozsądku). A potem wróć do nas. Może teraz wydaje ci się, że jak porzucisz odchudzanie to będzie ci łatwiej, ale uwierz nie będzie. Może przez jakiś czas się będziesz cieszyć, że to cię nie ogranicza ale za niedługo jeszcze bardziej się załamiesz. A tego na pewno nie chcesz.
Ode mnie wielki przytulas na pocieszenie.

Elsay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 12:35   #4766
milvunia83
Zadomowienie

Hejo

Mnie jeszcze męczy głupie przeziębienie... Nie daję się!
Czuję się średnio ... tak niewyraźnie :/ Gardło boli, nos zapchany...
Ale nie dam się!!!

Miałam nic nie ćwiczyć ... to może chociaż uciski na uda i wznosy na palce... bo jak to tak.. nic ? Ćwiczenia moim nałogiem

W ogóle co ty się dzieje

Jedni ćwiczą szaleńczo
Inni zbierają takie komplementy (Anns WOW
A inni jakieś głupoty pieprzą :P
Alice.... słabsze chwile ma każdy... nie rób tego błędu co ja, nie porzucaj ekipy na dłuższy czas
Mi się kilogramy nie zmieniają... obwody tak
Trza być twardym to efekty muszą przyjść.

Buziaki dla wszystkih

W oczekiwaniu na dzidzię....

milvunia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 12:42   #4767
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość
Weszłam dziś rano na wagę i najpierw mi się pokazało 85 a potem 84,4 to to się jeszcze zważyłam kilka razy i ze trzy razy mi się pokazało w okolicach 84,5 a raz znowu 85 no ale dla lepszego humoru uznam, że szklana małpa głupieje i jest spadeczek do 84,5.
no i brawo !

Cytat:
Napisane przez milvunia83 Pokaż wiadomość
Hejo

Mnie jeszcze męczy głupie przeziębienie... Nie daję się!
Czuję się średnio ... tak niewyraźnie :/ Gardło boli, nos zapchany...
Ale nie dam się!!!
wiem co czujesz . Tylko na to wszystko jeszcze @ dzień 2.. Ale w sumie lepiej że na raz się przemęczę i potem będę mieć 'wolne' w miesiącu od bólu i wkurzania

361 min

Stary 2013-11-24, 12:44   #4768
agulaaaa
Zakorzenienie

ja od 4 dni mam taki ból w poidbrzuszu.. a @ ani sladu, powinna być pod koniec miesiąca, to normalne? bo nigdy tak nie miałam..
Stary 2013-11-24, 12:52   #4769
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:

Nie masz problemu ze zjadaniem szminek? Nic Ci się z nimi na ustach nie dzieje?
nie, bo jak ja pomaluję usta mam duże (wary obciągary) i ja zazwyczaj rozsmarowywuję dokładnie, co jakiś czas poprawiam, ale zazwyczaj jest wszystko w porządku.
Aliska jak czytam to, co piszesz to aż mi jest smutno.. Pamiętam jak kiedyś w zimie (!) wstawiłas zdj swojego opalonego brzucha i był taki za☠☠☠isty. Ja uważam, że Ty świetnie wyglądasz, a Ty oczekujesz od siebie jeszcze więcej? po co? nogi masz bez cellulitu, ujędrnione, szczupłe, o brzuchu mówiłam. qrwa! Ty jestes już teraz za☠☠☠ista! Zrozum to.

Ja się męczę, bo to ja wyglądam jak swinia, zero jędrności

witam na dzień dobry melduję 2.5 h siatki
zawijam do matmy (jutro spr:m ur:)
a potem obczajania lektur ciąg dalszy, bo jestem w teraz
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 13:04   #4770
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
nie, bo jak ja pomaluję usta mam duże (wary obciągary) i ja zazwyczaj rozsmarowywuję dokładnie, co jakiś czas poprawiam, ale zazwyczaj jest wszystko w porządku.
Aliska jak czytam to, co piszesz to aż mi jest smutno.. Pamiętam jak kiedyś w zimie (!) wstawiłas zdj swojego opalonego brzucha i był taki za☠☠☠isty. Ja uważam, że Ty świetnie wyglądasz, a Ty oczekujesz od siebie jeszcze więcej? po co? nogi masz bez cellulitu, ujędrnione, szczupłe, o brzuchu mówiłam. qrwa! Ty jestes już teraz za☠☠☠ista! Zrozum to.

Ja się męczę, bo to ja wyglądam jak swinia, zero jędrności

witam na dzień dobry melduję 2.5 h siatki
zawijam do matmy (jutro spr:m ur:)
a potem obczajania lektur ciąg dalszy, bo jestem w teraz
Ja zżeram szminke zbiera mi się w kącikach więc nie używam a tak mi się marzy.

To były zdjecia przy 55-56 kg, 6 kilo mniej a cellulit mam nawet na przodzie ud od samych kolan. Nie mówie tego dla kokieteri i żeby mnie pocieszać, jest mi źle.

Za siatke

Są fajne opracowania takie niebieskie do LO, każda epoka to osobna książka.

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości