Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-27, 11:56   #3691
deszczowypies
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Brr, biedna nienawidzę jak mi jest zimno, a byłoby mi zimno nawet w spodniach pewnie grzej się biedna
chyba idę dogrzać się korzennym masłem orzechowym do chleba

widziałyście: http://szafasztywniary.blogspot.co.u...marzlucha.html uroczy wpis, choć mnie osobiście przekonuje tylko piórko i kubek

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Nie chcę Cię martwić, ale no... raczej to będzie niestety to, czego nie chcesz

A myślisz, że nie robię ?
ale to co, plastry lepsze? nie wyobrażam sobie życia bez hormonów

uch, podziwiam

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43907384]wiem, wiem, jak nie pojawi się do piątku to dzwonię do lekarza
[/QUOTE]

to mamy podobny deadline widzę

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 12:09   #3692
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
ale to co, plastry lepsze? nie wyobrażam sobie życia bez hormonów
No wiesz, ale jak schorzenie będzie przewlekłe, to będziesz żyć... bez seksu właściwie

Sprawa jest taka, że na zmianę flory bakteryjnej wpływ mają właśnie hormony, więc hormony w takim przypadku są do odstawienia.

Badałaś się kiedyś poza kuracjami hormonalnymi dokładnie? Bo skoro Twój trądzik mija od tabsów, to jest coś nie teges z gospodarką. Tarczyca, estrogeny, androgeny, przysadka?
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 12:46   #3693
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
No wiesz, ale jak schorzenie będzie przewlekłe, to będziesz żyć... bez seksu właściwie

Sprawa jest taka, że na zmianę flory bakteryjnej wpływ mają właśnie hormony, więc hormony w takim przypadku są do odstawienia.

Badałaś się kiedyś poza kuracjami hormonalnymi dokładnie? Bo skoro Twój trądzik mija od tabsów, to jest coś nie teges z gospodarką. Tarczyca, estrogeny, androgeny, przysadka?
nie, nic z tych badań po prostu wróciłam do starych, sprawdzonych sposobów... ale może masz rację, pogadam z mamą o tych badaniach.
tylko ja nie wiem jak na gumkach pociągnę, zje mnie to finansowo, ponadto nie wydają mi się takie pewne jak hormony o, znalazłam alternatywną metodę antykoncepcji, zwie się wazektomia

a to możliwe, że przez 2 lata brania tabsów było ok i nagle coś się uaktywniło?

Stary 2013-11-27, 12:50   #3694
201703240903
Konto usunięte

Hej!

Nie spałam dzisiaj pół nocy przez tą sytuacje, o której wam pisałam. Zasnęłam około 6:00 obudziłam się po 12:00.

Coraz bardziej mnie to wszystko martwi, ale nie chce was zamęczać moimi problemami na forum. Jak ktoś chce wiedzieć o co chodzi to zapraszam na pw.
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 12:59   #3695
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
nie, nic z tych badań po prostu wróciłam do starych, sprawdzonych sposobów... ale może masz rację, pogadam z mamą o tych badaniach.
tylko ja nie wiem jak na gumkach pociągnę, zje mnie to finansowo, ponadto nie wydają mi się takie pewne jak hormony o, znalazłam alternatywną metodę antykoncepcji, zwie się wazektomia

a to możliwe, że przez 2 lata brania tabsów było ok i nagle coś się uaktywniło?
To leczenie samych objawów jest

Możliwe. Jesteś w wieku, kiedy organizm niekoniecznie ma ustabilizowaną gospodarkę hormonalną
Stary 2013-11-27, 13:50   #3696
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
To leczenie samych objawów jest

Możliwe. Jesteś w wieku, kiedy organizm niekoniecznie ma ustabilizowaną gospodarkę hormonalną
dobra, jestem już zapisana do lekarza na jutro. niech się dzieje wola nieba

ale to masło piernikowe jest dobre

Stary 2013-11-27, 13:51   #3697
moooniek
Zakorzenienie

po dzisiejszej matmie uswiadomilam sobie jak bardzo jestem tepa, a to tylko podstawa...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-11-27, 13:59   #3698
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Ja od tygodnia nie mogę domyć włosów sodą. Niedługo z desperacji sięgnę po Domestos albo Kreta
U mnie szampony rypaczowe nie radzą sobie (od ponad tygodnia), czas na sodę, a potem jeśli dalej to samo, to też pomyślę o Krecie

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43906875]Do włosów TA

u mnie @ spóźnia się, powinna być dwa tygodnie temu, a dzisiaj zaczął mnie brzuch pobolewać. Czas wybrać się do gina [/QUOTE]

U mnie spóźnia się już prawie 4 tygodnie, nowy rekord...

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
po dzisiejszej matmie uswiadomilam sobie jak bardzo jestem tepa, a to tylko podstawa...

Nie martw się, zmobilizuje Cię to do poprawienia się i majową napiszesz na tip top

A co do kiecki zielonej to może marynarka cielista? I buty też?Przypuszczam, że i tak szybko ją zrzucisz jak się będziesz bawić. Ewentualnie jakaś ruda/brązowa. Popytaj koleżanek, albo niech Ci tutaj dziewczyny podpowiedzą, bo ja trochę laikiem jestem w tych sprawach
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:05   #3699
kascysko
Zakorzenienie

Laski, pomóżcie:
Gdzie najtaniej kupię whiskacza zwanego Ballantines?
Stary 2013-11-27, 14:11   #3700
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość

Ja miałam to samo,a zdałam na majowej na przeszło 90% Próbna jest do mobilizacji!
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:50   #3701
Inkus97
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez delightful_ Pokaż wiadomość

Ja nie potrafię ściągać. Nie wiem dlaczego, ale cała się trzęsę, denerwuję i nie umiem . I bardzo na tym tracę . Cały weekend od piątku do niedzieli spędziłam z historią. J.F. dał zagadnienia, z których miał utworzyć pytania . 50 % pytań była spoza zagadnień . Poza tym o części rzeczy nie było mówione na lekcjach. Miałam ochotę wyjść, trzasnąć drzwiami i nie wracać . Oczywiście żeby mieć piątkę wystarczyło tylko mieć smartfona z dostępem do internetu i być na tyle sprytnym, by umieć z niego korzystać oraz siedzieć w dobrym miejscu . U mnie w klasie dziewczyny zmieniały obudowy w telefonach pod kolor bluz\piórników,coby się zlewały i nie rzucały w oczy . Nie warto być uczciwym . A nauczycielkę matematyki mam koszmarną . Stara panna odreagowująca na uczniach swoje frustracje . Nie potrafi wykładać, ale wymaga. 90 % klasy ma 2 i 3 z przewagą 2, a Ona dalej uparcie twierdzi, że nikt się nie uczy . A wszyscy kują . Podobnie jest z nauczycielką polskiego, mimo, że jestem na humanie. Nie mamy dobrej kadry nauczycielskiej

Ja wczoraj na historii ściągnęłam pierwszy raz od trzech lat. W gimnazjum nigdy nie ściągałam, a jeśli już to od wielkiego dzwonu bo nie lubię być nieuczciwa. Nawet jeśli nauczyciel jest straszny i nie da się u niego dobrze napisać sprawdzianu bo daje zagadnienia wykraczające poza materiał przerabiany na lekcjach to wolę dostać tą 1 ale wiedzieć, że byłam uczciwa i lojalna wobec nauczyciela. Poza tym, nie rozumiem osób ( chociażby z mojej klasy ), które w ogóle nie zaglądają do książek przed sprawdzianami, ale zaliczają je na chociażby 3 poprzez ściąganie. Ja jeśli się uczę to robię to z myślą, że przyda mi się to w życiu ( chociaż w sumie nie wiem po co mi do życia wyrażenia algebraiczne czy funkcje ), a co z tego, że przelecę całe Liceum na pozytywnych ocenach za pomocą ściąg skoro w przyszłości będę tępa jak dzida
Inkus97 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:56   #3702
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
To się nazywa 'na turystę'. Wchodzisz, oglądasz, wychodzisz.

Cytat:
To wystarczy oćwiczyć
Tylko że u nas to nie jest takie proste. Na wykładach się człowiek nie dowie nic, bo facet gada po chińku (zresztą od miesiąca nie chodzę, właśnie jeden trwa), dopiero na ćwiczeniach jest tłumaczenie, a na wyrównawczych jakieś 2 przykłady (do granic, pochodnych i szeregów). Wyrównawcze były wczoraj, a jutro mam kolosa. Plus jeszcze kolosa z astronomii No choćbym chciała to się nie wyrobię..
Cytat:
Tylko w akademiku można wyjść umyć zęby przed spaniem a za 15minut wychodzić z 7 24-letnimi facetami do klubu ale przyznaję, że słodkie ciastka z nich i nieźle tańczą
Skąd ja to znam Byś została na weenend to dopiero byś widziała co się może dziać w aka

Ale a propos wychodzenia z pokoju przed spaniem
Darli się wczoraj pod naszym pokojem o północy i palili. Się wkurzyłam i poszłam ich opieprzyć. Oczywiście sami znajomi to mnie tylko wciągnęli do kółeczka. I kurde poznałam jednego chłopaka... starosta drugiego roku geografii Już dzisiaj mi dał wszystkie kolosy i egzaminy Ech, jak człowiek nie wie kto mieszka 3 pokoje obok

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 15:01   #3703
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
U mnie szampony rypaczowe nie radzą sobie (od ponad tygodnia), czas na sodę, a potem jeśli dalej to samo, to też pomyślę o Krecie
Zdam relację, jak spisuje się Kret

Cytat:
Laski, pomóżcie:
Dziecino, małe, odludnione monopolowe, Żabki. W monopolowych warto się targować, zawsze dostaję co najmniej 7 zł zniżki
Cytat:
Napisane przez Inkus97 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj na historii ściągnęłam pierwszy raz od trzech lat. W gimnazjum nigdy nie ściągałam, a jeśli już to od wielkiego dzwonu bo nie lubię być nieuczciwa. Nawet jeśli nauczyciel jest straszny i nie da się u niego dobrze napisać sprawdzianu bo daje zagadnienia wykraczające poza materiał przerabiany na lekcjach to wolę dostać tą 1 ale wiedzieć, że byłam uczciwa i lojalna wobec nauczyciela. Poza tym, nie rozumiem osób ( chociażby z mojej klasy ), które w ogóle nie zaglądają do książek przed sprawdzianami, ale zaliczają je na chociażby 3 poprzez ściąganie. Ja jeśli się uczę to robię to z myślą, że przyda mi się to w życiu ( chociaż w sumie nie wiem po co mi do życia wyrażenia algebraiczne czy funkcje ), a co z tego, że przelecę całe Liceum na pozytywnych ocenach za pomocą ściąg skoro w przyszłości będę tępa jak dzida
W gimbazie byłam mistrzynią ściągania
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 15:03   #3704
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
t
na zapalenie zatok to płukanie nosa, współlokatorka sobie ostatnio robiła, prawie zemdlałam jak to zobaczyłam
TŻ miał kiedyś przepisane to płukanie, jak to zobaczyłam również myślałam że padne

Oczywiście co zajechałam na uczelnie i dowiedziałam się, że nie ma zajęć Chociaż decyzję w sprawie stypendium odebrałam ii wyczuwam zakupy, tylko szkoda, że tak poobcinali mam o połowę mniej nić rok temu

Na włosach wylądował olej, denerwują mnie coraz bardziej Rano miałam cudowne falo loki, które w drodze na przystanek już wyglądały jak półproste smętne badyle
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 15:04   #3705
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Tylko że u nas to nie jest takie proste. Na wykładach się człowiek nie dowie nic, bo facet gada po chińku (zresztą od miesiąca nie chodzę, właśnie jeden trwa), dopiero na ćwiczeniach jest tłumaczenie, a na wyrównawczych jakieś 2 przykłady (do granic, pochodnych i szeregów). Wyrównawcze były wczoraj, a jutro mam kolosa. Plus jeszcze kolosa z astronomii No choćbym chciała to się nie wyrobię..
Ale wykładowcy nie są od uczenia, od studiowania jest student
Stary 2013-11-27, 15:06   #3706
EdizA
Zakorzenienie

Wróciłam z firmy, zapiełdalam do restauracji. Gdzie jest emotka człowieka z motorkiem w dupie?
Trzymajcie się, zajrzę pod wieczór, albo jutro
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 15:23   #3707
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość

Ale a propos wychodzenia z pokoju przed spaniem
Darli się wczoraj pod naszym pokojem o północy i palili. Się wkurzyłam i poszłam ich opieprzyć. Oczywiście sami znajomi to mnie tylko wciągnęli do kółeczka. I kurde poznałam jednego chłopaka... starosta drugiego roku geografii Już dzisiaj mi dał wszystkie kolosy i egzaminy Ech, jak człowiek nie wie kto mieszka 3 pokoje obok
najważniejsze to dobrze się ustawić

Cytat:
Dziecino, małe, odludnione monopolowe, Żabki. W monopolowych warto się targować, zawsze dostaję co najmniej 7 zł zniżki
nie wiedziałam że można się targować

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
TŻ miał kiedyś przepisane to płukanie, jak to zobaczyłam również myślałam że padne

Oczywiście co zajechałam na uczelnie i dowiedziałam się, że nie ma zajęć Chociaż decyzję w sprawie stypendium odebrałam ii wyczuwam zakupy, tylko szkoda, że tak poobcinali mam o połowę mniej nić rok temu
no to rozumiesz mój strach, ja zniosłam to gorzej niż współlokatorka

szkoda że obcięli, ale tak czy inaczej gratuluję u mnie pewnie wyników do połowy grudnia nie będzie

Stary 2013-11-27, 15:29   #3708
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Wróciłam z firmy, zapiełdalam do restauracji. Gdzie jest emotka człowieka z motorkiem w dupie?
Trzymajcie się, zajrzę pod wieczór, albo jutro

Cytat:
Szczególnie z facetami w wieku ~25 lat Takie łatwe z nich kąski
Stary 2013-11-27, 15:33   #3709
Inkus97
Rozeznanie

Się zdenerwowałam, trzymajcie mnie bo zaraz zrobię coś, czego później będę żałować

Nie dość, że spotykam się z chłopakiem tylko 1 raz w tygodniu bo On twierdzi, że " szkoła, siłownia, dojazdy do domu " etc., więc ja grzecznie siedzę i się nie odzywam bo ja co prawda też mam sporo na głowie w tygodniu, ale gdyby tylko zaproponował spotkanie w tygodniu stanęłabym na rzęsach aby się z nim zobaczyć. Tymczasem piszę z nim na Facebooku i dowiedziałam się, że z Naszego spotkania w piątek ( bo miał do mnie przyjechać ) raczej nic nie wyjdzie gdyż On czuje się nie za dobrze i nie wie czy będzie w stanie przyjechać. No ludzie, jestem tak zdenerwowana bo czekam na ten dzień od tygodnia, a teraz dowiaduję się, że nie wiadomo czy przyjedzie
Stary 2013-11-27, 15:36   #3710
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Się zdenerwowałam, trzymajcie mnie bo zaraz zrobię coś, czego później będę żałować

Nie dość, że spotykam się z chłopakiem tylko 1 raz w tygodniu bo On twierdzi, że " szkoła, siłownia, dojazdy do domu " etc., więc ja grzecznie siedzę i się nie odzywam bo ja co prawda też mam sporo na głowie w tygodniu, ale gdyby tylko zaproponował spotkanie w tygodniu stanęłabym na rzęsach aby się z nim zobaczyć. Tymczasem piszę z nim na Facebooku i dowiedziałam się, że z Naszego spotkania w piątek ( bo miał do mnie przyjechać ) raczej nic nie wyjdzie gdyż On czuje się nie za dobrze i nie wie czy będzie w stanie przyjechać. No ludzie, jestem tak zdenerwowana bo czekam na ten dzień od tygodnia, a teraz dowiaduję się, że nie wiadomo czy przyjedzie
Bądźmy poważni, ktoś ma prawo źle się czuć.
Stary 2013-11-27, 15:38   #3711
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie

Cytat:
no to rozumiesz mój strach, ja zniosłam to gorzej niż współlokatorka
szkoda że obcięli, ale tak czy inaczej gratuluję u mnie pewnie wyników do połowy grudnia nie będzie
Masakra, byłam tylko raz przy tym więcej razy nie chciałam
Szkoda szkoda, bo sporo jest mniej, ale ważne, że jest, dziękuję może będą wcześniej bo u nas to w sumie w poniedziałek oznajmili, że od dziś będą decyzje a wcześniej nikt nic nie wiedział.
Stary 2013-11-27, 15:43   #3712
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:

Szczególnie z facetami w wieku ~25 lat Takie łatwe z nich kąski
u mnie tylko panie w średnim wieku za kasą

Cytat:

może w związku z tym wygospodaruje inny dzień nie przejmuj się, czasem tak jest, że dzieje się dużo i trzeba zmienić plany...

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość

Masakra, byłam tylko raz przy tym więcej razy nie chciałam
Szkoda szkoda, bo sporo jest mniej, ale ważne, że jest, dziękuję może będą wcześniej bo u nas to w sumie w poniedziałek oznajmili, że od dziś będą decyzje a wcześniej nikt nic nie wiedział.
ja wiem, że wypłata ma być 20 grudnia, więc pewnie do wtedy będą rozpatrywać. przynajmniej na święta kasa będzie

Stary 2013-11-27, 16:03   #3713
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
u mnie tylko panie w średnim wieku za kasą
To musisz być twarda i uparcie wyłudzać zniżkę, bo te niechętnie schodzą z ceny.
Stary 2013-11-27, 16:06   #3714
justusia16
Wtajemniczenie

hej ho
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 16:15   #3715
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Ciężko mi każdą z Was zacytować, więc wybaczcie... Będę pisać, a każda niech sobie uszczknie coś dla siebie

No to ten, w poniedziałek pisaliśmy kolejny sprawdzian z chemii. Ja się głupia nie nauczyłam reakcji, ale obliczenia miałam wykute perfect. W ten sposób byłam o 4 punkty w tył (i tak będzie z tych reakcji osobna kartkówka ). Miałam więc 11.5 pkt, od 12 była ocena dobra, patrzę na kartkę: -4

Co do tego surprisa - no cóż, jeśli nie przyjdzie z kwiatami/ nie zabierze mnie gdzieś/ naprawdę mnie nie zaskoczy, to go kopnę w dupę. I powiem mu, że prawie miesiąc wcześniej znałam datę a o tym przypadkowym wygadaniu się... całkiem niezły pomysł!

Inkus97 No co ja Ci mogę... znam to wkurza, masz rację. I sprawia przykrość. Pogadałabym z nim o tym.

Deszczowy, moja mama się burzy i nie pozwala za cholerkę. Chociaż wczoraj, gdy jej przedstawiłam całą sytuację, powiedziała żebym nie szła a facet zrobił tę kartkówkę, uprzednio powiadomiwszy, że jesteśmy tępi i głupi, prace mamy oddawać mu do jego własnej ręki i pizgnął kartkówkę. Jak mi jutro każe ją pisać...

Kaver, także byłam miszczuniem Obecnie nie ściągam, bo... po prostu nie ma z czego no bo jak same zadania obliczeniowe/ odpowiedzi? Jedynie z łaciny się da.
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 16:16   #3716
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Ciężko nie zauważyć
I pomyśleć, że kiedyś narzekałam na coś takiego jak 'zadanie domowe z matematyki'

Już wszystko ogarnęłam Czemu takich prostych i fajnych rzeczy nie ma na maturze..
Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
hej ho

Dobra, idę robić napad na ksero

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 16:24   #3717
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:

No proszę Cię , a Ty nie możesz chorego odwiedzić?

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 16:34   #3718
Inkus97
Rozeznanie

Cytat:
Bądźmy poważni, ktoś ma prawo źle się czuć.
Ja to doskonale rozumiem tylko, że gdybym ja się źle czuła to nie chodziłabym do szkoły, nie siedziała całe dnie na Facebooku i nie chodziłabym na siłownie, a On ma czas i ochotę na wszystko tylko nie na spotkanie się ze mną raz w tygodniu.

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Cytat:
No proszę Cię , a Ty nie możesz chorego odwiedzić?
Na spotkanie u Niego byliśmy umówieni na sobotę i wierzę w to, że nie napisze mi, że nie chce mnie oglądać bo jest chory i mu się nie chce zabawiać gości
Stary 2013-11-27, 16:38   #3719
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
ja wiem, że wypłata ma być 20 grudnia, więc pewnie do wtedy będą rozpatrywać. przynajmniej na święta kasa będzie
Aaa to już potrójne będzie wypłacane pewnie, jeszcze większa radość
Stary 2013-11-27, 16:46   #3720
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Laski, pomóżcie:
Ja zazwyczaj brylantynę w Kauflandzie lub Auchan kupuję.

Cytat:
W monopolowych warto się targować, zawsze dostaję co najmniej 7 zł zniżki
Cytat:
Ja też, zwłaszcza, kiedy nie ma się dowodu jeszcze.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości