|
|
#91 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Faceci wcale nie lubią krągłości...
|
|
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
gdy zapytałam tż co mu przeszkadzało w poprzedniej dziewczynie z którą się spotykał [ a to była koleżanka z rozmiarem 40/42 , ja 36-38 ] to powiedzial,że najbardziej jej...kompleksy - narzekanie na wage,na cienkie włosy,na blizny po trądziku,porównywanie sie do innych itd. ,a przecież gdyby mu sie nie podobała to by się z nią nie spotykał...
Mojej koleżanki brat powiedział że woli ładne ciało i przeciętną twarz niż ładną twarz i przeciętne ciało - twarz zawsze można makijazem poprawić, a ciało pokazuje jak się o siebie dba a on chce zadbaną kobiete
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja bym chciała przypomnieć że partnera się wybiera za całokształt. I nawet ciało supermodela nie przysłoni biedoty umysłowej, jak i świetny charakter nie zafortepiani ciała które daną jednostkę odpycha.
A kompleksy i biadolenie odpycha wszystkich od danej osoby i ma to niewiele wspólnego z wagą osoby narzekającej. |
|
|
|
|
#94 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie miałam do czynienia z takimi, co dzielą kobiety w ten sposób więc kto tam ich wie.Właściwie można by podsunąć pomysł poznania facetów z innych kręgów i sprawa by się wyjaśniła czy wszyscy są tacy. |
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prędzej ciało można poprawić ćwiczeniami + dietą, na operacje plastyczne twarzy mało kogo stać.
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nadal uparcie twierdze ze to nie figura/waga/rozmiar ma znaczenie. Ja rozmiar nie wiem od 36 do 42 podobam sie facetom, moja przyjaciolka rozmiar 36 podoba sie facetom w stopniu takim samym jak ja. A trzecia przyjaciolka do niedawna zakompleksiona i niesmiala ( choc moim skromym zdaniem z najlepsza figura z Nas 3, bo rozmiar jakies 38 i ksztalcy tam gdzie byc powinny) powodzenie miala nikle. Dopiero jakis czas temu jak nagle pokochala siebie i bylo to widac w jej ubiorze, w jej zachowaniu zainteresowanie plcia przeciwna wzroslo znacznie.
Oczywiscie nie twierdze ze rownie duzo facetow obejrzy sie za modelka z wybiegu co za 100 kilowa grubaska ale czy to ma jakiekolwiek znaczenie? Ja sama za ladna dziewczyna sie obejrze niezaleznie od jej rozmiaru ( i nie jestem bi)
|
|
|
#98 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
A kto? Moim zdaniem po prostu dziewczyna jest większa, ale ładna. Fajnie, jak by popracowała nad tym i owym np by ciało było jędrniejsze, mniej celluitu, ale ogólnie według mnie jest ładna.
Jednak moim zdaniem źle po prostu, że dajesz zdjęcie dziewczyny jakiejś tam i Beyonce, bo dla mnie lepiej porównać tak 2 dziewczyny, nie celebrytki, bo dla mnie to jednak jest różnica, bo zwykła dziewczyna, a celebrytka to jednak co innego. |
|
|
|
|
#100 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tutaj masz tą trzecią https://pbs.twimg.com/profile_images...2d89b94e1.jpeg http://www.styleonscreen.tv/wp-conte...grey-dress.png http://www3.images.coolspotters.com/...on-gallery.jpg a to że nie znasz jakiejśtam dziewczyny drugiej i jakiejśtam trzeciej to nie moja wina
|
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podejrzewam, że dużo osób oprócz mnie jej nie znam, w ogóle celebrytami mało się interesuje, znam tylko te "większe" gwiazdy hehe jak Beyonce itp. A panie z linków mają ładne figury, ale w moim guście niet, nie podobają mi się tak mocno zrobione kobiety. Wolę minimalizm lub jak któraś ma makijaż czy coś taki delikatny, ledwo widoczny i nie tak mocno opalone wolę. A ta trzecia to dla mnie jakby tyle nie przytyła, jakby miała mniej makijażu i taki delikatniejszy, nie taka opalona jak na tym zdjęciu co tutaj dałaś, to dla mnie byłaby cudo Taki mam gust.
Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2013-12-01 o 03:14 |
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Może tak
Musiałaby autorka przybliżyć skąd tych facetów wytrzasnęła.---------- Dopisano o 03:15 ---------- Poprzedni post napisano o 03:13 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Konto usunięte
|
Nie. To jedna i ta sama pani. I ona naprawde byla taka chuda
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
no własnie mój kumpel mówił to samo! Kiedyś mi powiedział, że woli grubszą dziewczynę ale z ładną buzią, bo nad ciałem można popracować, a jak twarz brzydka to już dobry boże nie pomoże
|
|
|
#105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9300
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
Ja ma trochę inne spojrzenie na to kto jest chudy, a kto gruby:
34 wychudzony 36 chudy 38 40 normalny 42 z krągłościami 44 duże krągłości/nadwaga w zależności od figury 46 gruby mam na myśli osoby od 170 cm bo tylko na takie zwracam uwagę nie wiem jak by było z niższymi, na ogół mam znajome od podanego wzrostu.Mną się najbardziej interesowali jak miałam rozmiar 40/ 42 , od rozmiaru 44 cisza |
|
|
|
|
#108 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czyli takiej której makijaż pomoże ![]() z tego co zrozumiałam to odnośnie ciała chodziło o to,że skoro dziewczyna nie potrafi sama z siebie zadbac o ciało wcześniej to i później bedzie z tym problem, szczególnie z kobiecym myśleniem "skoro wziął mnie taką to taką kochać powinien " więc on woli od razu kobiete która o siebie dba. No ale ile panów tyle gustów
|
|
|
#109 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a wtedy odkłada nam sie tłuszcz, więc nie wiadomo, jak te krągłości będą wyglądać. Ja nosiłam ponad 10 lat temu rozmiar nawet 44 i miałam adoratorów. Nosząc 36 - uwaga! - prawie nie miałam! Największe zainteresowanie wzbudzałam mają/mam i teraz rozmiar 38. Taka średnia waga, nie chuda, nie gruba. No ale powtarzam - facetem nie jestem. Cytat:
Edytowane przez 201607040946 Czas edycji: 2013-12-01 o 14:24 |
||
|
|
|
|
#110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale fakt, sklad ciala wtedy sie zmienia
|
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiscie,ze tak Mit o tym,ze wole grubsze musialy wymyslec same kobiety na wlasne usprawiedliwienie.To tak jak kobiety- tez wola szczuplych niz misiow
|
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jeszcze co do "obiektywnie brzydkiego celulitu" - patrząc po stosunku do niego na całym świecie (zarówno teraz jak i dawniej), a nie tylko na zachodzie, celulit obiektywnie nie jest tak ważny by rwać sobie przez niego włosy z głowy. Zarówno w historii jak i w innych kulturach, jest najzwyczajniej neutralny. I taka anegdotka z znajomego towarzystwa: mężczyzna gładzi udo swej dziewoi, po czym zadaje niewinne pytanie "Kochanie, co tu masz takiego ładnego?", na co odpowiada mu huragan "jak możesz, nie kochasz mnie już, jesteś okropny, przecież to celulit i to jest obrzydliwe!" Ba-dum tss. Obiektywnie jak nic. |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
No niekoniecznie. Byłam przedtem na lekach kilkanaście lat, teraz jakieś problemy z hormonami mam. Także nie zawsze zależy to od ilości (i jakości) jedzenia.
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą )Miłośniczka butów wszelakich Podskakuję z Mel B. Joga Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem żywym dowodem. Ponad rok temu w kilka miesięcy tak sama z siebie (bez diety, ćwiczeń, zmian trybu życia) schudłam prawie 10 kg. Następnie zaczęłam się leczyć i znów z niczego przytyłam 11 kg. A teraz żadne ćwiczenia nie są w stanie zmienić mojej wagi
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Konto usunięte
|
Nie nabijaj sie, nie mowilam o hormonach/genetyce, tylko o nadmiernym jedzeniu, to 90% przypadkow nadwagi
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Toć nie niszczę. Kaguya to mądra babka, jestem przekonana, że wie, że różne choroby etc wpływają na wagę/wygląd. Przecież w tym, co napisałam, nie było złośliwości.
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą )Miłośniczka butów wszelakich Podskakuję z Mel B. Joga Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.

u mnir nawet kolezanki z waga 100 kg maja adoratorow.

Nie miałam do czynienia z takimi, co dzielą kobiety w ten sposób więc kto tam ich wie.
prędzej ciało można poprawić ćwiczeniami + dietą, na operacje plastyczne twarzy mało kogo stać.

bo tylko na takie zwracam uwagę