Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-01, 11:57   #721
ParisParisienne
Rozeznanie

Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22

Cytat:
Napisane przez Cherry_24 Pokaż wiadomość
Wiecie czego ja się boję, że ja będę mówiła nie, a te Panie z salonu zaczną się na mnie wkurzać...mam prawo powiedzieć nie, ale wiecie jak to jest....
ja tez sie wybieram za jakis czas na przymiarki i zaczynam przezywac tez nie wiem jak to zaplanowac, ale na pewno bede chciala sie umowic "na otwarcie", potem za 2 godziny nastepny, zeby miec czas dojechac i ewentualnie jeszcze cos przyhaczyc dodam, ze mieszkam w warszawie, wiec mamy cale "zaglebia" slubne, takze mysle ze tak bedzie ok.

mnie dziwi wlasnie ta obsluga kilenta w salonie slubnym. Te babki czesto robia wielka laske ( jak czytam wrazenia dziewczyn po przymiarakch) i sa czasem przykre... ja tego nie ogarniam placi sie gruba kase za te kreacje i one powinny skakac na okolo nas, bo konkurencja na rynku jest ogromna!

Cherry badz asertywna i spokojnie odmawiaj. Jasne, ze jak np ktos Ci zaproponuje jakis fason pierwszy taz, a Ty bylas na nie od poczatku, to moze ten jeden raz przymiez, zeby wiedziec jak Ci cos lezy. Ale w kolejnych salonach jak beda wyjezdzac z rybka, z Ty juz bedziesz wiedziec, ze to nie to - to odmow i tyle
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 12:00   #722
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Miałam taką sytuację Pani w salonie uparła się, że skoro mam mieć wesele na 120 osób to muszę iść w bezie Bo inaczej nikt by nie zauważył, że jestem panną młodą. Ogółem za dużo komentowała.
O kurczę, zaczynam powoli się stresować :p a mam się jakoś przygotować na to mierzenie sukienki ?? Coś zabrać ze sobą ??

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
ja tez sie wybieram za jakis czas na przymiarki i zaczynam przezywac tez nie wiem jak to zaplanowac, ale na pewno bede chciala sie umowic "na otwarcie", potem za 2 godziny nastepny, zeby miec czas dojechac i ewentualnie jeszcze cos przyhaczyc dodam, ze mieszkam w warszawie, wiec mamy cale "zaglebia" slubne, takze mysle ze tak bedzie ok.

mnie dziwi wlasnie ta obsluga kilenta w salonie slubnym. Te babki czesto robia wielka laske ( jak czytam wrazenia dziewczyn po przymiarakch) i sa czasem przykre... ja tego nie ogarniam placi sie gruba kase za te kreacje i one powinny skakac na okolo nas, bo konkurencja na rynku jest ogromna!

Cherry badz asertywna i spokojnie odmawiaj. Jasne, ze jak np ktos Ci zaproponuje jakis fason pierwszy taz, a Ty bylas na nie od poczatku, to moze ten jeden raz przymiez, zeby wiedziec jak Ci cos lezy. Ale w kolejnych salonach jak beda wyjezdzac z rybka, z Ty juz bedziesz wiedziec, ze to nie to - to odmow i tyle
Masz rację, ale mi nie chodzi o krój, bo ja to rozumiem, trzeba mierzyć ale mi chodzi o wizualny wygląd, chcę mieć prostą, dość zwiewną sukienkę, i jak znam siebie to pewnie powiem nie wiele razy i pewnie panie będą złe :P
Cherry_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 12:04   #723
enzunio
BAN stały

Cytat:
Może i masz rację, tylko z rozmowy z tą panią zauważyłam, że Ona bardzo się złości jak się jest wybrednym, no ale jeśli będzie tam Tż to ją szybko zgasi Dzięki za radę
Cytat:
Wiecie czego ja się boję, że ja będę mówiła nie, a te Panie z salonu zaczną się na mnie wkurzać...mam prawo powiedzieć nie, ale wiecie jak to jest....
Nie przejmuj się, rób swoje, ona tam jest tam jak dupa od sr... Nie idziesz sama to i nie dasz sobie wcisnąć byle czego

W ogóle zapomniałam, pochwaliłam się, że kupiłam już wszystkie alkohole i syropy, jeśli komuś się to przyda to zapłaciłam za nie (nie licząc wódki) niecałe 1000 zł, a mam pakiet premium. Z zakupów barmańskich pozostały mi owoce, mięta i cukier jakiś tam. Jesli chodzi o alkohole to wszystkie oprócz Jacka Danielsa kupowałam w Selgrosie, Jacka kupiłam w Tesco i był taniej, ale w Realu byłoby najtaniej, trochę się sfrajerowałam. Jeśli chodzi o SYROPY to wszystkie oprócz truskawki i marakui kupiłam w Selgrosie, ale tych powyższych tam nie dostałam i musiałam jechać do Makro gdzie co prawda wszystkich bym nie dostała, ale wyszłoby mnie to taniej, szczególnie kokosowy. To tak jeśli kogoś interesuje ta kwestia

Cherry jeśli mogę Ci coś doradzić to w pierwszym salonie przymierz wszystkie kroje, zeby zobaczyć w czym Ci najlepiej

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2013-12-01 o 12:06
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 12:06   #724
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
O kurczę, zaczynam powoli się stresować :p a mam się jakoś przygotować na to mierzenie sukienki ?? Coś zabrać ze sobą ??

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Masz rację, ale mi nie chodzi o krój, bo ja to rozumiem, trzeba mierzyć ale mi chodzi o wizualny wygląd, chcę mieć prostą, dość zwiewną sukienkę, i jak znam siebie to pewnie powiem nie wiele razy i pewnie panie będą złe :P
Wchodzisz i mówisz-chce zwiewną i delikatną. I koniec kwestii
Chociaż faktycznie dobrze jest różne przymierzyć- odkochałam się w rybkach, odkochałam się w trenach, upewniłam się ze w princeskach wyglądam jak bałwanek a w welonie jak idiotka.
Hasło dnia z pracy z wczoraj:"ćwicz asertywność! "
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 12:08   #725
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:

Nie stresuj się - zdarzyło mi się to tylko w jednym salonie na wszystkie w których byłam. Dobrze jest ubrać bieliznę, w której będziesz się czuła komfortowo i jakieś ciuchy które łatwo idzie zdjąć.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 12:12   #726
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Nie stresuj się - zdarzyło mi się to tylko w jednym salonie na wszystkie w których byłam. Dobrze jest ubrać bieliznę, w której będziesz się czuła komfortowo i jakieś ciuchy które łatwo idzie zdjąć.
Mam stanik w cielistym kolorze, z odpinanymi ramiączkami, może ten założę ??? Pewnie na ślub taki będę miała, rajstop nie ?? Już zaczynam mieć świra przez to mierzenie :P :P

Dziewczyny, pozostało mi 295 dni

Edytowane przez Cherry_24
Czas edycji: 2013-12-01 o 12:14
Stary 2013-12-01, 12:17   #727
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Witam nowa PMke
Magdalenka, chyba tak, tzn to model Elizabeth z firmy Estera.
Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Magdalenka, ale jaja - Ty na przymiarkach mierzylas moją suknię, a ja mierzyłam Twoją Twoją jest piękna, ta góra cudowna, bardzo dobrze mi w niej było, wszystko byłoby super gdyby nie to, że to jest rybka... Mi o wiele lepiej w literze A
Ja też świetnie czułam się w Twojej sukience, ale zawsze marzyłam o kroju tej mojej Sincerity, choć długo się wahałam. Zwiewna i piękna, ale widocznie tak miało być, bo akurat w tych poczułyśmy "to ta "

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zdecydowaliśmy się na to mieszkanko które wczoraj Wam pokazywałam
Jestem strasznie szczęśliwa, aż nie mogłam spać w nocy
Kochana! Gratuluję i strasznie zazdroszczę, nie wiem, kiedy my będziemy mieć swoje mieszkanko.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 12:17   #728
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Mam stanik w cielistym kolorze, z odpinanymi ramiączkami, może ten założę ??? Pewnie na ślub taki będę miała, rajstop nie ?? Już zaczynam mieć świra przez to mierzenie :P :P

Dziewczyny, pozostało mi 295 dni
Ja chodziłam z rajstopach, ba, wełnianych kolorowych rajtuzach i tak zakładałam halki. Stanik to w sumie najmniejszy problem-nawet jak będziesz mieć nieodpinane ramiączka to je zsuniesz z ramion jak trzeba będzie.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2013-12-01, 12:21   #729
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Ja chodziłam z rajstopach, ba, wełnianych kolorowych rajtuzach i tak zakładałam halki. Stanik to w sumie najmniejszy problem-nawet jak będziesz mieć nieodpinane ramiączka to je zsuniesz z ramion jak trzeba będzie.
co racja to racja, ale z getrami to dobra myśl, nie będę musiała ich zdejmować 100 razy
Stary 2013-12-01, 12:25   #730
Dotka90
Zakorzenienie

Ja też mierzyłam w rajstopach, czarnych, kryjących, żeby gołym tyłkiem nie świecić
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 12:28   #731
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem zapisana do trzech salonów, na jeden dzień , i na każdy mam poświęconą godzinkę, wszędzie panie mówiły, że godzina wystarczy spokojnie A Białostoczanki, słyszałyście coś o La Perli ?? Bo ja same złe rzeczy i chyba zrezygnuję, z mierzenia tam ;/ ;/
Ja bym chyba La Perle odpuściła, szkoda nerwów.
Idź do Marry Me, Jasmine, La Mariie, Bellissimy, Cymbeline, Anne Mariage. Butów do mierzenia nie bierz. Jak masz wygodny stanik to bierz, ja włożyłam z odpinanymi ramiączkami i było ok. Wizyta w salonie to ok. godzina.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 12:36   #732
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ja bym chyba La Perle odpuściła, szkoda nerwów.
Idź do Marry Me, Jasmine, La Mariie, Bellissimy, Cymbeline, Anne Mariage. Butów do mierzenia nie bierz. Jak masz wygodny stanik to bierz, ja włożyłam z odpinanymi ramiączkami i było ok. Wizyta w salonie to ok. godzina.
jestem zapisana do, cybelinne, la mariie, la sposa, mon cheri i bellissima no i la perla, to co odwołać czy już iść i zobaczyć ?? A co tam jest nie tak, ja o pani z salonu słyszałam same złe rzeczy :/
Stary 2013-12-01, 12:38   #733
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
W tym tygodniu ( w sensie do przyszłej niedzieli) chcemy już wpłacić zadatek, i podpisac umowę przedwstępną. Dogadaliśmy się że do 31 marca będą mieszkać. Już sobie planujemy wszystko, układamy w główkach z TŻ
Super gratuluję.
Powiedz coś więcej o mieszkanku.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 12:42   #734
ParisParisienne
Rozeznanie

wlasnie ogladam "ach co to byl za slub...." ten program ze steczkowska i jakos tak mi sie udziela ta nerwowka...

ja bym sie zdecydowala wziac udzialu w takim programie, chociaz koncepcja nie jest zla

w pierwszym odcinku PM jest na prawde sliczna... super kobieca stylizacja

Edytowane przez ParisParisienne
Czas edycji: 2013-12-01 o 12:45
Stary 2013-12-01, 12:43   #735
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
A ja nie konsultuje swoje wygladu z TZ a i tak jestem pewna ze wg niego bede sliczna. Zreszta to chyba zalezy od tego kto ma jaka wizje, miod poczatku TZ mowil ze nie chce widziec sukni, a ja od poczatku sie upieralam ze zobaczy ja dopiero w dniu slubu. Jezeli ktos nie ma takiej "fazy" to fajnie zeby TZ jednak wyrazil zdanie na temat naszej sukni.

Co do mojej sukni widzialo ja kilka osob: moja mama,moj tato ( byli ze mna przy ostatecznej decyzji),moja siostra, moja siostrzenica i moja przyjaciolka. Dla mnie to wazne jest tylko to aby nie zobaczyl jej TZ calej reszcie w sumie moglabym pokazac bo i tak efekt koncowy ( tj fryzura,makijaz, buty, bukiet, radosc na twarzy) bedzie nieco inny.
Ja mam dokładnie tak samo Dla TŻ na pewno będę piękna tak czy siak. Suknię u mnie widziało trochę więcej osób, niż chciałam, ale byłam wtedy mega w emocjach i wysłałam fotkę nieco większej ilości osób, niż wstępnie planowałam Ale one pewnie i tak już nie pamiętają tej sukni, a poza tym efekt będzie totalnie inny, jak będę miała makeup, fryzurę, dodatki...

Cytat:
W tym tygodniu ( w sensie do przyszłej niedzieli) chcemy już wpłacić zadatek, i podpisac umowę przedwstępną. Dogadaliśmy się że do 31 marca będą mieszkać. Już sobie planujemy wszystko, układamy w główkach z TŻ
Super, gratuluję! Ja niestety nie załapałam się na zdjęcia, więc jak coś to będę wdzięczna za link

Cytat:
Ostatnio byłam u fryzjera, po 9 miesiącach (jaki wstyd...), jak mi ścieła to moje siano to od trzech dni się ciągle macam po włosach ale mam włosy z 10-15cm krótsze. Zaczęłam się martwić jak się uczeszę we wrześniu. I babka mnie zaskoczyła mówiąc, że za długie włosy też nie są dobre...
Ja tak samo, moje włosy są teraz taaakie milutkie I mam w planach już o nie dbać jak trzeba, choć na chwilę olejować przed każdym myciem, zawsze pamiętać o serum na końcówki itp.
Co do długości włosów to też słyszałam, że za długie nie są dobre, dlatego ja planuję pochodzić na podcinanie końcówek do tej fryzjerki,u której będę mieć fryzurę ślubną i ona niech zdecyduje, na jaką długość mnie ostatecznie ściąć, żeby fryzura fajnie wyszła

Co do przymiarek, ja mierzyłam w sierpniu i miałam najzwyklejszy stanik i dość ładne majtki, ale nic więcej wychodzę z założenia, że te panie tyyyyle półnagich klientek widziały, że im to zwisa, co mam na sobie, wiadomo, ładna bielizna zakrywająca strategiczne punkty, a nie np. półprzeźroczysta i wsio

A ja właśnie wróciłam z łyżew, traktuję to jako powrót do treningów i mam nadzieję w przyszłym tygodniu znowu regularnie ruszać tyłek z fotela
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 12:55   #736
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ja mam dokładnie tak samo Dla TŻ na pewno będę piękna tak czy siak. Suknię u mnie widziało trochę więcej osób, niż chciałam, ale byłam wtedy mega w emocjach i wysłałam fotkę nieco większej ilości osób, niż wstępnie planowałam Ale one pewnie i tak już nie pamiętają tej sukni, a poza tym efekt będzie totalnie inny, jak będę miała makeup, fryzurę, dodatki...

Super, gratuluję! Ja niestety nie załapałam się na zdjęcia, więc jak coś to będę wdzięczna za link

Ja tak samo, moje włosy są teraz taaakie milutkie I mam w planach już o nie dbać jak trzeba, choć na chwilę olejować przed każdym myciem, zawsze pamiętać o serum na końcówki itp.
Co do długości włosów to też słyszałam, że za długie nie są dobre, dlatego ja planuję pochodzić na podcinanie końcówek do tej fryzjerki,u której będę mieć fryzurę ślubną i ona niech zdecyduje, na jaką długość mnie ostatecznie ściąć, żeby fryzura fajnie wyszła

Co do przymiarek, ja mierzyłam w sierpniu i miałam najzwyklejszy stanik i dość ładne majtki, ale nic więcej wychodzę z założenia, że te panie tyyyyle półnagich klientek widziały, że im to zwisa, co mam na sobie, wiadomo, ładna bielizna zakrywająca strategiczne punkty, a nie np. półprzeźroczysta i wsio

A ja właśnie wróciłam z łyżew, traktuję to jako powrót do treningów i mam nadzieję w przyszłym tygodniu znowu regularnie ruszać tyłek z fotela
To będziemy się motywować w tym dbaniu o włosy, bo ja tydzień po Tobie
Stary 2013-12-01, 12:56   #737
21klaudyna
Zadomowienie

Na przymiarkach miałam najzwyklejszy zestaw bielizny : biustonosz i figi ( i o zgrozo czarny! ) . To są tylko przymiarki suknie więc nie ma problemu z kolorem bielizny z ramiączkami . Raczej nie ma czasu na bawienie się z odpinaniem i zapinaniem ramiączek .
A panie widziały już tyle tyłków i tych pięknych i z tych z cellulitem ,że im chyba nie jest nic dziwne:P
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 12:58   #738
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Nieee, ale też dziś mam imieniny u Andrzeja Ja będę miała Jarosława

Zobaczcie suknie Vera Wang 351011 i powiedźcie czy ona jest ładna ???
mi się bardzo podoba

dzisiaj u mnie targi ślubne,ale nie pojechaliśmy. w ndz popołudniu zawsze idę do dzieci i ciężko mi się z czyms innym zorganizować.
Wczoraj z tż swteirdziliśmy że czas tak ucieka szybko, jak zaczęliśmy planować, to mieliśmy rok i 5 miesięcy, teraz mniej niż 8 nam zostało.. szybko leci

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 13:09   #739
enzunio
BAN stały

Paris przez Ciebie oglądam teraz na Ipli toooo
Stary 2013-12-01, 13:15   #740
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Ja oglądam i ryczę.....;(
Stary 2013-12-01, 13:15   #741
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
hahaha ale to wkreca
Stary 2013-12-01, 13:15   #742
iza1336
Raczkowanie

Cytat:
Nie w moim typie. Przepraszam za szczerosc...
iza1336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 13:18   #743
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iza1336 Pokaż wiadomość
Nie w moim typie. Przepraszam za szczerosc...
Mi też się nie podoba, nawet nie planuje jej mierzyć :P :P Zapytałam bo koleżanka ją miała i tak się zachwycała
Stary 2013-12-01, 13:23   #744
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:

eh..jak zwykle nie zdązyłam zobaczyc...
super!!! alloffkowa cieszę się i zazdoszczę Mi w takiej sytuacji by mineła faza ślubowa i dopadłaby mnie faza mieszkaniowa

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 13:27   #745
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
eh..jak zwykle nie zdązyłam zobaczyc...
super!!! alloffkowa cieszę się i zazdoszczę Mi w takiej sytuacji by mineła faza ślubowa i dopadłaby mnie faza mieszkaniowa
dopadła mnie jako że wymijam się z tż ( ja zaraz wychodze do pracy a on wraca) to napisałam mu chyba z 20 maili z inspiracjami
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 13:52   #746
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
mi się pomysł bardzo podoba kocham skrzypce

dziękuję !! chyba mocno trzymałaś bo zdecydowaliśmy się

Wita

Enzunio- ja też mam
a co do grzywki- ja też zapuszczam od wakacji

super!!!

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość

nie no nie chodzi o to, ze on sobie wymarzyl np ze bede w "ksiezniczce" ale ostetcznie ja po zlosci wezme rybke... tylko jak np mu pokazywalam 6 moich typow, to stwierdzil, ze ogolnie fajne i o to chodzi, ale w sumie bardziej z tych 6 podobala mu sie ta ktora mi srednio.
Mamy jakas tam wspolna wizje, bo jestesmy przeciez podobni Ale tak jak powiedziama Atomowka, to ma byc dla niego jednak niespodzianka, a i tak bede przesliczna dla niego i w worku na ziemniaki jestem piekna

Ostatnio tez stwierdzilam, ze oczywiscie suknia jest mega wazna, ale chyba za bardzo koncentrujemy sie na swoim wygladzie... Ostatnio tz powiedzial: "kochanie, ja rozumiem te Twoje slubne wariactwo, ale dla mnie wybacz jest to na prawda malo istotne. Dla mnie najwazniejsze, ze bedziesz moja zona, przyrzekamy sobie milosc i bedziemy razem juz na zawsze.dla mnie i tak zawsze jestes najpiekniejsza "
wiec.... spokojnie

Aloffkowa gratuluje !!!! swietne to mieszkanie
racja

Cytat:
Aloffkowa, gratulacje!
Ostatnio byłam u fryzjera, po 9 miesiącach (jaki wstyd...), jak mi ścieła to moje siano to od trzech dni się ciągle macam po włosach ale mam włosy z 10-15cm krótsze. Zaczęłam się martwić jak się uczeszę we wrześniu. I babka mnie zaskoczyła mówiąc, że za długie włosy też nie są dobre...
tez mi to fryzjerka mówiła i przekonałam się na własnych włosach...

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Każdej z nas zależy , aby to właśnie TŻ się podobać, ale to napewno nie znaczy że to TŻ ma nam wybrać suknie . Mój zna mój gust i on też nie chce mnie widzieć wcześniej niż w dniu ślubu.

U mnie dokładnie tak samo , co bym nie założyła to ja jestem dla niego w tym dniu najważniejsza a nie moja sukienka. Poza tym pokazywałam Ł ostatnio nagranie vido które wrzuciła Opiumalfa i pierwsze co powiedział po oglądnieciu że starsznie mu się podoba stylizacja PM - a mam niemal identyczną suknię więc też jestem spokojna

Też odwiedziłam fryzjera po długiej nieobecności ale miałam już tak zniszczone i suche siano dołem że napewno takie włosy pięknie by nie wyglądały i teraz po roku i 3 miesiącach niefarbowania włosów kolor mi już praktycznie cały zszedł i mam znów naturalny kolor

Ja w ciągu jednego dnia zwiędziłamw Krakowie około 4-5 salonów i wtedy też kupiłam suknię bo na świeżo miałam w głowie jak w czym wyglądałam /
Super

Dziewczyny, laska od naszych zaproszeń wysłałą mi nowe wzory i nie wiem czy zostac przy starych czy te nowe łądniejsze.

https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...83624129_n.jpg

https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...41428791_n.jpg

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 13:55   #747
enzunio
BAN stały

Mimi ja nie pamiętam już starych, wiem, że jedno z nich mi się podobało. Z tych nowych oba ładne

PYTANIE ZA STO PUNKTÓW!!! Ile wasze florystki biorą polskich złotóweczek za JEDNĄ PRZYPINKĘ MĘSKĄ? Niech mi ktoś odpowieeeee
Stary 2013-12-01, 13:57   #748
rabbitka
Rozeznanie

Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22

Alloffkowa gratulacje mieszkania!

Cytat:
Nieee, ale też dziś mam imieniny u Andrzeja Ja będę miała Jarosława

Moja suknia! Jest piekna! cudnie lezy, nawet bez poprawek by sie obeszlo!

Moj TZ sukni nie widzial i nie ma pojecia jaka jest zobaczy w dniu slubu. A co do przymiarek w normalnej bieliznie bylam i tylko cieliste rajstopy mialam i mysle ze 1 godzina na salon wystarczy

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

Edytowane przez rabbitka
Czas edycji: 2013-12-01 o 14:01
rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 14:20   #749
poznanianka1990
Zakorzenienie

Alloffkowa, ja tez nie zalapalam sie na zdjęcia, mogę prosić o link?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 14:34   #750
misia880
Zakorzenienie

moja robi gratis do bukietu ślubnego
za bukiet 150 zl.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości