|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
naskrobałam w klubie
|
|
|
|
#1982 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fewciu trzymaj się. Blaneczka da sobie radę |
|||
|
|
|
#1983 |
|
Wtajemniczenie
|
fewciu - tulę Cię mocno
Nawet sobie nie wyobrażam co czujesz....zwariowałabym tak samo i się zapłakała gdybym musiała Igora do żłobka albo z nianią obcą zostawić. Nie każdy ma ten komfort co ja niestety że dziecko zostaje z babcią. Takie życie, musisz kochanie zacisnąć zęby i przetrwać ten najgorszy początek a później już pójdzie z górki...Do pracy trzeba wrócić bo takie czasy że mało kto mże sobie pozwolić dłużej zostać z dzieckiem a super że ten proces będzie przebiegał stopniowo a nie od razu na wiele godzin żłobek. Niunia się przyzwyczai, będzie dobrze Misiaeel, bokeh - cudnie dziewczyny zareagowały na szczeniaczka black - o mnie Ci chodzi prawda? Wiedz że ja jestem poważną 30-letnią kobietą i nie w moim stylu zabawy w najeżdżanie na kogoś dla rozrywki i czekanie aż jakaś konkretna wybrana przeze mnie osoba napisze coś do czego można się przyczepić. Bo napisałaś tak jakbyś to odczuwała w ten sposób Gdyby którakolwiek inna napisała to co Ty, odpisałabym to samo. Do części o bliźnie i wypowiedzi Twojego męża nie odniosłam się wcale bo miał prawo tak powiedzieć, tylko do części o samym porodzie cc. I zupełnie nie napisałaś tam o tym co dopowiedziałaś później. Nie widzę powodu do obrażania się na kogoś i pisania że są osoby które tylko czekają żeby na Ciebie naskoczyć w dyskusji bo to nieprawda. Tu chodzi o poglądy, spojrzenie na daną sprawę a nie o osobę. Jak przyjdzie taki dzień, że kija czy laurka napiszą coś z czym się nie zgadzam to to napiszę...a to chyba co innego. W żadnym miejscu Cię nie obraziłam, pozwoliłam sobie jedynie nie zgodzić się z Tobą w danej kwestii.
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Wam wszystkim za słowa otuchy
Blanka była w żłobku prawie trzy godziny. Jak wychodziłam, to był płacz przeokrutny, aż mi serce pękało z żalu Panie przez cały ten czas nie dzwoniły. Jak przyszłam, to Mała płakała, zobaczyła mnie, tak się wtuliła, jakby nic więcej na świecie nie miało istnieć Pytałam Panie jak było powiedziły, że zaraz po moim wyjściu się uspokoiła, bawiła, potem w leżaczku usnęła ( drzemki szlag trafił), ale to nic, najważniejsze że była spokojna. Potem jak się obudziła, to się własnie zdenerowała, że była w obcym miejscu i dlatego płakała. Teraz śpi Aniołek
|
|
|
|
#1985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z każdym dniem na pewno będzie łatwiej... Trzeba być dobrej myśli, skoro nie ma innej możliwości
|
|
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh! Obejrzałam Twój filmik na temat obierania krewetek i muszę przyznać, że masz super głos, taki słodki i kobiecy, zupełnie inaczej sobie go wyobrażałam...
|
|
|
|
#1987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1988 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też się czaję Wysłałam zaproszenia na lubimy czytać
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym już dawno teścior kupiła
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
Laurko, Illusion, nie miałam akurat nikogo konkretnego na myśli... Swojego czasu udzielało się tutaj więcej osób, które już dawno odeszły od nas i wśród nich były pewne czepialskie osoby, tzn jak dla mnie czepialskie. Teraz powstało nieporozumienie w związku z moją wypowiedzią i Wy się akurat odniosłyście. Słowa Laurki trochę mnie uraziły, ale wiem, że intencja mogła być inna. Dlatego ja się nie gniewam...
I, kolejny raz, NIE OBRAŻAM SIĘ! ![]() Marsi, dobrze powiedziane... O losie, Oliwa wyjęła wszystkie ciuchy z szuflady w łóżeczku...
|
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh- Hania ze szczeniaczkiem boska
a TZ widzę klatą świeci ![]() kochana, tak właśnie myślałam,że zrobisz nalot na rzeczy DeLux makaron z sepią też kupiłam ale czeka na swój czas a wiesz,że samą sepie, atrament można kupić w kuchni świata? samemu zrobić spaghetii z sepią albo risotto to dopiero bajka wogóle nadajesz się do prowadzenia kulinarnego kącika- głos masz ładny, dłonie zgrabne i kochasz jedzonko
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zaszalałyście z tymi wiadomościami na fb.
Tyle tego że nie dam rady przeczytać...
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1995 |
|
Zadomowienie
|
Dobra, proponuję zamknięcie tematu Black i jej blizny bo to się robi nudne
Podrzućcie coś innego. Cokolwiek. Na przykład kiedy i jak planujecie powiedzieć dzieciom że nie ma świętego Mikołaja bo się zastanawiam czy uświadomić Grzesia, on chyba jeszcze wierzy albo udaje że wierzy i nie wiem czy to już jest ten moment czy jeszcze nie
|
|
|
|
#1996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bokeh-masz bardzo miły głosik U mnie już trochę lepiej ale jeszcze łapie zawieszki. Minie. Wiem że minie. Tak jak Blogerka powiedziała,aura sprzyja takiemu wisielczemu humorkowi. Dzisiaj Oskar spał trochę z nami w nocy. Potem jeszcze wzięłam go do nas po 5 i tak spaliśmy do 7:10 mimo że mąż szamotał się jak zwykle głośno. Jestem zaskoczona przez syna. Ale mile
|
|
#1998 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ta okrutna prawda spadnie na niego jak grom z jasnego nieba pewnego dnia podczas rozmowy z kolegami...i już nigdy później świat nie będzie taki sam
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kija, wiesz jaka ja durna jestem? Mój syn to do III kl wierzył bo taką utrzymywalam legendę, Samuel mu listy zostawiał i ciasteczka ze szklanką mleka i wiesz kto go uświadomił?nauczyciel, brutalnie i dosadnie ale to jest nic , bo Samuel zrobił awanture, nauczycielka spotkała mnie i zaczęła sugerować,że chyba lekko przesadziłam ![]() tak czy siak to nauczyciela obwiniam,że świat marzeń mojego dziecka został brutalnie przez nią zniszczony ![]() konkluzja jest taka: im szybciej tym lepiej Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-12-02 o 12:38 |
|
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
Bym zapomniała. Wczoraj nasze Blanusie obchodziły imieniny. Wszystkiego najlepszego skarby
![]() Misiael- całuski za 10 miesięcy Hani.
|
#2001 |
|
Zadomowienie
|
Grześ poważny zerówkowicz, sześciolatek, a wierzy. Chyba
W każdym razie pisał list, tyle że coś mu schodzi z wysłaniem, napisał parę dni temu i list dalej leży na biurku zamiast na oknie. Już sama nie wiem, może mu koledzy powiedzieli w przedszkolu co i jak tylko nie chce nam mówić bo myśli że my wierzymy i będzie nam przykro jak nas uświadomi że to nieprawda?
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Misiael- buziaki dla Hani
Leoś też ma takie rajtuzki widze,że szczeniaczek robi furore-słodka Hania
|
|
|
|
#2003 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam drugiego dziecka, ale zostałam uświadomiona w wieku 5 lat, dowiedziałam się sama - podsłuchałam rozmowę rodziców. Pamiętam, że płakałam. Cytat:
|
||
|
|
|
#2005 |
|
Zadomowienie
|
Nawijko to ty podlinkowałas katarek z apteki z akcji dormowej dostawy? przewertowałam ostatnie 3 strony i coś mi na oczy padło bo nie moge odnaleźć
|
|
|
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))Katarek chyba za 39 zł
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
Nancy
Dziękujemy za spotkanie Kubus przesłodziak Nacy i Tż bardzo sympatyczni i było super i pycha ciasto Kubuś pewny na swoim gruncie walczył o zabawki a Julek dzikusek mały Ale o zdjęciu zapomniałyśmy a myślałam zeby zrobić przed przyjazdem do Was Uwaga wracając do Starachowic Julek nie zasną ok Kielc zaczął marudzenie ale nie usnął za to nocka cudna az zaspałam do pracy
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy któraś znalazła w tych sklepach dla dzieci cś ciekawego w dobrej cenie?? Bo c z tego że darmowa dostawa jak ceny kosmiczne????
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-12-02 o 13:02 |
|
|
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale jak mogłyście zapomnieć o zdjęciu ![]() Nancy, co za ciacho zrobiłaś? Neti- gemini to bardzo dobra apteka, ponoć najtańsza, ja muszę małemu kosmetyki zamówić bo już mi się kończą |
|
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas już powoli się świątecznie robi
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

Nawet sobie nie wyobrażam co czujesz....zwariowałabym tak samo i się zapłakała gdybym musiała Igora do żłobka albo z nianią obcą zostawić. Nie każdy ma ten komfort co ja niestety że dziecko zostaje z babcią. Takie życie, musisz kochanie zacisnąć zęby i przetrwać ten najgorszy początek a później już pójdzie z górki...Do pracy trzeba wrócić bo takie czasy że mało kto mże sobie pozwolić dłużej zostać z dzieckiem a super że ten proces będzie przebiegał stopniowo a nie od razu na wiele godzin żłobek. Niunia się przyzwyczai, będzie dobrze
Gdyby którakolwiek inna napisała to co Ty, odpisałabym to samo. Do części o bliźnie i wypowiedzi Twojego męża nie odniosłam się wcale bo miał prawo tak powiedzieć, tylko do części o samym porodzie cc. I zupełnie nie napisałaś tam o tym co dopowiedziałaś później. 
Panie przez cały ten czas nie dzwoniły. Jak przyszłam, to Mała płakała, zobaczyła mnie, tak się wtuliła, jakby nic więcej na świecie nie miało istnieć
drzemki szlag trafił), ale to nic, najważniejsze że była spokojna. Potem jak się obudziła, to się własnie zdenerowała, że była w obcym miejscu i dlatego płakała. Teraz śpi Aniołek
Ale z każdym dniem na pewno będzie łatwiej... Trzeba być dobrej myśli, skoro nie ma innej możliwości
No i chwała Ci, że się nie obrażasz za takie błahostki.
Przepraszam że się nie odniosę dziś ale nie mam siły.

cholibka
22.05.2008
14.08.2011
i wiesz kto go uświadomił?
Pamiętam, że płakałam.