|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22
Cytat:
Jak o tym pomyślałam to aż mnie w dołku ścisnęło ![]() Cytat:
|
|
#1262 |
|
BAN stały
|
Jezu Kuli jak Ci zazdroszczę, napiszesz relację żebyśmy wiedziały co i jak? Bo potem chyba dopiero kwietniowe a potem my
Wysłane z telefonu |
|
|
|
#1263 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie że to już, ale z drugiej strony ja wolę te swoje prawie 200 dni bo jak bym miała 39 to chyba bym się już mega stresowała.Też się nie mogę doczekać relacji
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1266 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niulka fajne te Wasze obrączki, na naszych palcach niestety źle wyglądały Cytat:
![]() Znowu się nie załapałam na zdjęcie Cytat:
Cherry_24 najważniejsze, że Wy wiecie jak jest na tej sali, że ta baba zwyczajnie kłamała. ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- mmona24 dzisiaj 10 m-cy do ślubu Edytowane przez madziara889 Czas edycji: 2013-12-04 o 08:30 |
|||
|
|
|
#1267 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Pranie to wypisz wymaluj prada irysowa. Ze świeżością kojarzą mi się też chanelki, a już zwłaszcza premierowa piątka. A jeszcze dla Opium - dzisiaj zerknęłam na półkę i przyszła mi na myśl jeszcze Venezia Laury Biagotti.
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() ![]() Atomoowka-rozumiem Was i jestem tego samego zdania odnosnie slubu z powodu dziecka dobrze zrobiliscie a teraz mozecie na spokojnie planowac ten najwazniejszy dzien, taki jaki sobie wymarzyliscie, bez zadnej presji otoczenia ![]() U Tz w rodzinie byl taki slub, cywilny, zalatwiony na szybko w miesiac, obraczki odbierali w dniu slubu.. i ostatnio jak rozmawialismy o naszym, pytali o szczegoly, o wesele i tak bylo widac, ze ona zaluje, ze wesela nie miala, podobno mieli je pozniej zrobic ale wyszlo jak wyszlo ![]() Dziewczyny, ktora z Was szukala kiedys fajnej miejscowki na romantyczny weekend w Krakowie? Teraz ja szukam-konkretnie na Sylwka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1269 |
|
Zadomowienie
|
One w środku są jak każde inne obrączki, bez żadnych kantów, gładziutkie.
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1271 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
my wtedy wybralismy fajny hotel, restauracje a przed polnoca poszlismy na Rynek Bylo fajnie, romantycznie... My tak wtedy chcielismy. We dwoje. Krakow jest piekny o kazdej porze roku, ale zima.... no magia
|
|
|
|
|
#1272 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo jej siostra mieszka niedaleko Kruszwicy i mówiła, że nasza sala to porażka, nie ma jedzenia, i wszystko na NIE - tylko one nawet nie wiedziały nazwy restauracji, w której mamy wesele, tylko wiedziały, że pod Kruszwicą jest a tam sali weselnych jest mnóstwo...... a ja na pewno tą najgorszą wzięłam
|
|
#1273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i to Tz wyszedl z taka inicjatywa, ze chcialby we dwoje no to nie moge mu odmowic podeslesz info o hotelu na priv ? ew jeszcze myslimy o Zakopcu, ktory kocham Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musze isc wachnac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1276 | |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję!!!
![]() Cherry_24 nie przejmuj się! Ja wiem, że będę miała dwóch-trzech gości, którzy będą oceniać moje wesele, zwłaszcza, że po roku mają swoje A to takie typy osób Główka do góry, to jest Twój dzień i Twoje święto! ![]() Cytat:
TO JUŻ?! Zaczynam się bać Ale i ciesze się, bo niebawem PIERWSZE RELACJE!!! ![]() Kochane, jak coś w TOP SECRET są fajne przeceny Kupiłam 3 sukienki za 100 zł
|
|
#1277 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem, że samo pisanie o tym na wizażu Ci nie może pomóc, ale trzymam kciuki, że nie dasz sobie zniszczyć pięknego dnia, ani też nadziei na udany związek z ukochanym. |
|
|
|
|
#1278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1279 |
|
Rozeznanie
|
tak sobie czytam o tych naszych przejsciach z rodzicami czy tesciami i sie zastanawim: co w tych ludziach siedzi, ze sa tacy zlosliwi?
Ja mam problemy z tesciowa, jak wiecie ale juz dalam sobie spokoj. nie dogodze jej, wiecznie bedzie cos nie tak. Rodzicow mam za to super, wiec widocznie musi byc jakas rownowaga w przyrodzie ![]() Dzieci sobie zycie ukladaja, sa szczesliwi, kochaja sie, a oni tylko klody pod nogi... |
|
|
|
#1280 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja chyba miesiąc wcześniej nie będę się stresować ostatni tydzień przygotowań może stresik się pojawić![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1281 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zresztą pisałam Wam tu jak wymuszała na mnie zmianę pracy, pracy którą uwielbiam..Tak w ogóle w sobotę kiedy były Andrzejki teściowe BEZ ZAPOWIEDZI przyjechali do moich rodziców, no bo mojego taty imieniny to na imieniny się podobno nie zapowiada pierwsze słyszę ale ok.Na nieszczęście ja byłam w domu, i musiałam z nimi siedzieć! Główne tematy które były poruszane: - kiedy dzieci - dlaczego nie chcemy u nich mieszkać skoro mają duży dom - dlaczego nie chcę zmienić pracy Na szczęście moi rodzice są kochani i mnie obronili, powiedzieli że to wszystko to nasze osobiste sprawy i nie mają prawa się wtrącać ![]() Ehh nie będę mieć łatwo z teściami, planuję ograniczyć moje kontakty z nimi do minimum.
|
|
#1282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Masz rację, ale nie mogę się w ogóle zmobilizować... W styczniu mnie może pociśnie, bo będę miała wrażenie, że się nie wyrobię ze schudnięciem do przymiarek i będę czuła presję czasu
Wczoraj w ogóle odebrałam swoje prezenty mikołajowe dla siebie samej - dwie książki kucharskie i o 22 zrobiłam krem bananowo-krówkowy do kanapek Ale wyszedł pyyysznyyy!Cytat:
Wyszło spontanicznie, ale uwielbiam ją Co do perfum, ja jestem na etapie szukania zapachu ślubnego... chciałabym, żeby to było coś totalnie wyjątkowego, co użyję pierwszy raz w ten dzień. Niestety z TŻ mamy zupełnie inne "nosy" - ja lubię ciężkie i słodkie, on lekkie i rześkie. Dlatego bardzo spodobał mi się pomysł, jaki zobaczyłam na jednym z amerykańskich teledysków - że narzeczeni w dniu ślubu dają sobie nawzajem po buteleczce perfum... ale TŻ niestety nie chce podłapać tego pomysłu
|
|
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki!
Kilka dni mnie nie było, idę poczytać co tu naskrobałyście
|
#1285 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
heheCytat:
zobaczysz, że będzie fajnie i bez nerwów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tylko jedna rzecz zaprząta mi głowę aby nic nie pominąć i wszystko było dobrze dograne. Lubię mieć wszystko dopięte na ostani guzik ![]() Cytat:
Edytowane przez kuli1986 Czas edycji: 2013-12-04 o 10:38 |
||||||
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
heeej!
madzixxx jedziecie na sylwka do Zakopanego?? Barbary! wszystkiego co najlepsze!! Są jakieś na wątku?? zrobiłam sobie dziś paznokcie biały french z koronką zdecydowałam kupić buty z akces2 piszę do nich maila z moimi pytaniami jak odpowiedzą i dojdziemy do porozumienia to zamówię http://www.akces2.com/carla-obuwie-d...standard.html# czerwone ze skóry naturalnej obcas slim 6cm zastanawiam sie nad tymi czym się różnią http://www.akces2.com/carla-obuwie-d...-wizytowe.html też wzięłabym czerwone obcas slim 6cm skóra naturalna w ogóle TŻ to ochy i achy że super że na pewno wygodne i jak najbardziej jest na tak ![]() są podane sklepy ale to są salony ślubne.. i tylko białe buty ;( a pojechałabym do takiego stacjonarnego.... Ad rem spóźnione ale szczerze życzonka ciepłego w życiu słonka ![]() witam nowe PM! gratuluję sukni zakupionych |
|
|
|
#1287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na drugie mam Barbara, więc wiesz.. ![]() Pokaż ten manicure!
|
|
#1288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy w drodze selekcji ?
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulenkowo-nie wiemy jeszcze..bedziemy szukac albo Krakow albo Zako ale obawiam sie, ze w zimowej stolicy z miejscami o tej porze juz jest ciezko
![]() I pokaz pazurki ![]() Anesthesia-krem krowkowo-bananowy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2013-12-04 o 11:02 |
|
|
|
#1290 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam jedną propozycję pracy na miejscu ale z częstymi delegacjami, fajne styanowisko, jak TŻ jej o tym powiedział, to ona na to: "oj Justynka to chyba bardziej myśli o robieniu kariery niż o zakładaniu rodziny..." Cytat:
![]() Najlepszego!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

Jak o tym pomyślałam to aż mnie w dołku ścisnęło 

Mam już dosyć, dziś do mojej mamy przyszła jakaś baba z branży weselnej, z konkurencji, i zaczęła opowiadać jaką to myślmy okropną salę wybrali, że ktoś był na andrzejkach tam-(ja też tam byłam) i wszystkiego zabrałko, chleba i no koszmar co ona wygadywała, a chciała nas podkupić !!! ☠☠☠☠...tak się wkurzyłam bo to same kłamstwa !!! Byłam na tych andrzejkach i był naprawdę super, niczego nie brakowało, wszyscy chwalili. Pokłóciłam się z mamą, bo boli mnie to, że o sali gdzie naprawdę jest wysoki poziom ktoś łga, zwłaszcza, że obsługa nas zna i są bardzo życzliwi i pomocni...siedzę teraz i ryczę bo czego jak czego ale sali jestem pewna,że to dobry wybór
Bo jej siostra mieszka niedaleko Kruszwicy i mówiła, że nasza sala to porażka, nie ma jedzenia, i wszystko na NIE - tylko one nawet nie wiedziały nazwy restauracji, w której mamy wesele, tylko wiedziały, że pod Kruszwicą jest
a tam sali weselnych jest mnóstwo...... a ja na pewno tą najgorszą wzięłam 
TO JUŻ?! Zaczynam się bać
ale juz dalam sobie spokoj. nie dogodze jej, wiecznie bedzie cos nie tak.
pierwsze słyszę ale ok.