Wody toaletowe damskie

Hermes Un Jardin Sur Le Nil EDT

Hermes Un Jardin Sur Le Nil Woman Woda toaletowa 50ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 111 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 marca 2024 o 12:53
    Świeży zapach cytrusów i natury
    Bardzo ładne perfumy. Nadaje się na cały rok i na większość okazji. Szczególnie dobry na wiosnę i lato. Świeży i pełen cytrusów zapach, nie jest słodki, ale dość zrównoważony. Z nutą goryczy. To jeden z tych zapachów, których nie czuć na sobie, ale inni go wyczuwają. Bardzo polecam :)
    Zalety:
    • świeży, oryginalny, lekki, przyjemny zapach
    Wady:
    • średnia trwałość
  • 8 sierpnia 2023 o 11:01
    Kocham ten zapach
    Kolejna butelka ... jedna na skończeniu, kupowana kolejna. Hermes daje poczucie niezależności komfortu i oryginalności. Nie każdy kocha Hermes - bo mówią -inny - i taki ma być! Dzięki Hermès Un Jardin Sur Le Nil weszłam w świat Hermès....świat piękny, niepowtarzalny, inny, wyróżniający się i powodujący, że ciągle chce nimi pachnieć. Kocham kocham kocham Podają w opisach owocowo - kwiatowe, ale dla mnie to świeżość i zieleń RADOŚĆ
  • 25 lipca 2023 o 19:50
    Ciekawy i to bardzo
    Zapachy Hermesa powinny być oceniane w innej kategorii, gdyż ich szlachetność znacznie przewyższa większość zapachy z innych popularnych firm. Piękno, wielowymiarowość, zapach przenosi nas gdzieś w głąb wspomnień. Uwielbiam tą świeżość, szlachetność połączoną z lekką słodyczą na końcu.
    lumiaa
    2 grudnia 2021 o 23:20
    Wodny woal papirusu z zielonym mango w tle
    Seria le jardin od Hermes jest wodna, raczej lekka ale intrygująca, nieoczywista. Tutaj mamy ogród Nilu, pełen wodnej zieleni. Wg opisu zapach wody i piasku. Nuty zapachowe nie są oczywiste, trochę trudno ocenić co właściwie czuć natomiast należy dodać że nie ma to wiele wspólnego z popularnymi świeżuchami. Zapach jest przyjemny ale trochę jakby dziwny, jest oryginalnie. No ok. Postarali się żeby było to coś ciekawego, buteleczka też niczego sobie ale już nie za bardzo popracowali nad trwałością, co jednak w mojej ocenie dyskwalifikuje te perfumy. Na mnie perfumy pachną do 2 godzin. Za taką cenę to jednak można by było liczyć na coś trwalszego. Osobiście najbardziej lubię ogród mesieu li który kojarzy mi się z Japonią.
  • 25 lutego 2021 o 11:30
    ogrody na Nilu
    Nutami głowy są Grejpfrut, Zielone mango, Pomidor i Marchew; nutami serca są Sitowie, Lotos, Pomarańcza, Hiacynt i Piwonia; nutami bazy są Piżmo, Irys, Kadzidło, Labdanum i Cynamon. W Ogrody na Nilu ean-Claude Ellena połączył zarówno kwiaty jak i warzywa. Lekko duszny (łodyga pomidora?), zaliczyłabym go do poważniejszych zapachów. Z długą projekcją. Nie jest zbyt trwały maksymalnie 6 godzin, otacza delikatną chmurką, nie jest ekspansywny ale na pewno wyczuwalny. Bardziej do używania w słoneczny, letni dzień niż w zimowy zimny wieczór. czy kiedyś znów po niego sięgnę? Być może
    Zalety:
    • flakon
    • trwałość
    • dziwna kompozycja