|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cały czas ostro ćwiczymy i Mikołaja o spadki prosimy! Cz. IX
ANNS za insanity! ogromne brawa
![]() ja dziś nie poszłam do szkoły, bo wstać nie mogłam, ale luźne lekcje, więc nie jest najgorzej ![]() Jestem obolała po wczoraj
|
|
|
|
#2042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaczęłam Czas na fitness zawszę będę miała, to jest stały punkt mojego tygodnia, ważny dla mnie nie tylko przez same ćwiczenia, więc z niego nie zrezygnuję Będę się trzymać planu, tylko po prostu czasami może mi się coś przesunąć ![]() Dzień dobry Dżonka, też sobie wagary dzisiaj zrobiłam ale mam sporo rzeczy na dzisiaj do zrobienia, głównie na uczelnię, więc nudzić się nie będę ![]() Zjadłam pyszne śniadanie , za chwilę polecę do sklepu po składniki na obiad i zaczynam działać ![]() Miłego dnia
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po południu trening
|
|
|
|
|
#2044 | |
|
Rozeznanie
|
Skręciłam, ale na dloniach to mam pęcherze.
Masakra z tym HH była, ale fajne jest. ![]() Ja już na dolnym śląsku. Jestem u TŻ'ta, bo odwołali mi zajęcia ze środy, to wskoczylam do pociagu i przyjechalam. ![]() Wczoraj TŻ mi wyznal, ze nie potrafilby sobie wyobrazic wiekszych klotni i rutyny w naszym zwiazku, bo tak duzo sie zmienilo przez rok w naszym zwiazku, ze poszlismy do przodu. Jaki on czuly sie zrobil, jak nigdy. ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- A może to kuchenna. ![]()
|
|
|
#2045 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Czy mogę dołączyć? Grono ludzi o podobnych celach bardzo mnie motywuje
|
|
#2046 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:![]() ![]() k laski:![]() : oklaski:![]() klaski :---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
|
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Witam się przy kawce wczoraj wieczorem napadało śniegu, że w szoku byłam jak wyjrzałam za okno a dziś już prawie śladu nie ma jeszcze gdzieniegdzie białe placki pozostawały a u Ciebie Dżonka padał? ![]() Madzia, Dżonka, ale z Was wagarowiczki ![]() Dzisiaj czekolady w Biedrze -30% chciałabym dorwać Lindta gorzką 75 % z pomarańczą Madzia, a jak tam konsumpcja Twoich czekolad? ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2048 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam taki jeden moj jeden z ulubionych kubkow.
Dostalam go od TŻ na walentynki. Narysowany jest na nim pies z serduszkiem i chyba jakiś napis (nie pamietam ). Ile się biedny naszukal z tym psem (kocham psy - dlatego).
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2050 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ale to dobrze bo ostatnio mam kryzys ćwiczeniowy ).Co to za zbiorowe wagary ja się pytam!?!? ![]() Cytat:
Dla wszystkich ćwiczących ![]() U mnie dziś o niebo lepiej, jutro mam wyniki mam nadzieje, że będą dobre i nie popsują mojego samopoczucia ![]() Początkowo nic mi się nie chciało ale popatrzyłam sobie na zdjęcia z Bali i dostałam kopa ![]() Zrobiłam 10 min brzuch z mel b, 10 min pupa z mel i 30 minut skakania. Poćwiczyłabym jeszcze ale nie zjadłam za wiele. Jak ostatnio nie mogłam przestać jeść tak od wczoraj znów odwrotnie więc nie chce przedobrzyć ze spalanymi kaloriami. W ogóle wstałam dziś z takim bólem tyłka, że dramat…nie pytajcie od czego bo nie mam pojęcia W zasadzie boli zaraz pod pośladkiem i tylko z jednej strony tak jakbym sobie mięsień naciągnęła![]() Ale mniejsza o to od czego, najgorsze, że na
|
|
#2052 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Podpinam się pod tym heroi jezeli pozwolisz. ![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Spoznione, ale szczere. ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
![]() Ja to wciaz mam problem z moimi wielkimi udami. ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
Jestem jakas dziwna. Ja sie nie uczylam do matury a prace napisalam 2 tygodnie przed, mimo to wyniki byly calkiem dobre.
|
|
|
#2053 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szajsungow nie polecam ( sorki jak kogos urazilam ). Ja posiadam Sony Ericsson Xperia Neo V (polecam z calego serca!![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
|
|
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że nie jakieś głodówki ![]() Ja niekoniecznie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2055 |
|
Rozeznanie
|
Ide sprobowac napisac trochę licencjata. Nie wiem czy dam rade, bo TŻ siostra nie poszla do szkoly i mi bedzie przeszkadzac. Nie rozumiem tego dziecka, ma 12 lat (6 klasa), od poczatku roku opuscila 2 miesiace nauki... Udaje, ze wymiotuje. Nabiera herbaty lub czegos w usta, biegnie do lazienki i robi "blee" i mowi, ze zwymiotowala... Wczoraj dostala tableta, wiec znow sie zaczynaja jej choroby... Zabic to za malo.
|
|
#2056 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy post przeczytany? ![]() Nie pisz kursywą i boldem, proszę, bo to się źle czyta. Cytat:
![]() U mnie też tylko pozostałości śniegu. A teraz to już całkiem stopniał ![]() Oj tam, oj tam ![]() Oo mlecznymi zajął się Brat jedna gorzka poszła w Ustroniu, dwie się rozeszły w domu i jeszcze jedna została nieruszona
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-12-05 o 11:17 |
||
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wagary można lepiej wykorzystać niż czas w szkole ![]() za ćwiczenia Może ostatnio bardziej się przyłożyłaś do ćwiczeń jednego pośladka i dlatego teraz tylko on Cię boli ![]() A mnie łydki dalej ciągną Idę obiad robić
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-12-05 o 11:17 |
|
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
Sikorka, za ćwiczenia
![]() Ty się lepiej przyznaj po czym Cię ten tyłek boli
|
|
|
|
#2059 |
|
Raczkowanie
|
Sikorka0204 - Hej
Za dużo ćwiczyłaś na te pośladki no, teraz masz efekty Ale jakie ładne pośladki będą Albo pośladek
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze zdąży napadać w ogóle jutro ma być jakaś burza wietrzno-śnieżna może do Ciebie dotrze To już prawie zapasy wyczyszczone czas zrobić nowe Co tam dzisiaj pichcisz dobrego? ![]() Mysia, prosimy Cię, pisz normalną czcionką, bez pogrubień, kursywy itp.
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2013-12-05 o 11:29 |
|
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
no jak to od czego
?Od ćwiczeń! chociaż wczoraj nie ćwiczyłam ![]() Cytat:
|
|
#2062 | |
|
Raczkowanie
|
IwciaxD - Hej hej
![]() heroine86 - Hej hej Ćwiczyć się staram, jednakże wychodzi mi to na razie nieregularnie, gdyż biegam, a teraz na dworze jest kosmicznie zimno, do innych ćwiczeń mam nadzieję przekonam się w najbliższym czasie. Hmm.. dziś np. zjadłam 1 kromkę pumpernikiela (1 raz w życiu, niestety nie posmakował mi) z serkiem almette z jabłkiem i gruszką - całkiem smaczny i do tego trochę serka wiejskiego, za niedługo znów trzeba coś wszamać ![]() Nie wiem co mogę jeszcze dodać jeżeli chodzi o moje odchudzanie. Nie jadam wieczorami, tak o 20:00 jest mój ostatni posiłek. Słodycze, gazowane, chemiczne rzeczy jak najbardziej ograniczam, a jeżeli już mi się bardzo tego chce, a zwłaszcza słodkiego, bo mam ogromną słabość do słodyczy a zbliżają się teraz kobiece dni i jest po prostu masakra, to biorę np. mandarynki, herbatniki i to takie malutki lub grześka bez czekolady, czyli żeby było słodko ale bardzo nie szkodziło ![]() Najtrudniej mi właśnie rozstać się ze słodyczami Zwłaszcza jak w pracy przede mną leży taca z drożdżówkami, kopertami z serem i pączkami Dobre ćwiczenie na silną wolę ![]() magda_lena40 - Hej a co do pierwszego postu to oczywiście, postaram się dostosować, chociaż nie obiecuje, że zawsze mi to wyjdzie Ale wtedy mnie bić ! ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Teraz musisz zadbać o drugi
|
|
|
#2063 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty się śmiejesz, a tu nam jakieś wichury do 100km/h zapowiadają ![]() Ano, pora odwiedzić Biedre Ta promocja do niedzieli jest? ![]() Nienie ![]() Zupkę taką o ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||||
|
|
|
#2064 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I udaje mi się to. Ale nie mam wyrzutów, bo jak mówiłam, były to same zdrowe rzeczy
|
|
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O której chodzisz spać? Mogłabyś napisać jak wygląda Twój przykładowy jadłospis?
|
|
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane...
Nie ogarniam. Brakuje mi czasu totalnie. Na siebie, na ćwiczenia, na naukę.... Przepraszam Was. Czytam ale nie mam kiedy odpisać. Życzę Wam pięknych spadków i duuuzo miłości. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2067 | ||
|
Tajka
|
A ja się trzymam około 2000-2200 kcal
Planuję zwiększyć do około 2500 i na tym chcę stanąć. Wczoraj zaliczyłam tylko 30min pływalni i to wszystko. Taki rest day.
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
Laseczki klikamy Heroince, klikamy!
|
|
|
#2069 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), a od 1.12 nie jem wcale, ale całkowicie raczej nie będę rezygnować, chcę zacząć te ćwiczenia to ogólnie będę musiała kaloryczność posiłków podnieść, bo bez ćwiczeń to wiadomo, w weekend rusza lodowisko nareszcze także super będę chodzić, bo mam swoje łyżwy i mam dodatkowo zniżkę z biletem miesięcznym mpk także wprowadzam ruch Cytat:
ale super zobaczysz, że sobie z tym poradziszCytat:
jakiegoś androida chyba póki co czekam może na święta będą jakieś okazje![]() Cytat:
i ja planuję ruszyć już, a jak to jest jeśli danego dnia wypada mi jakieś ćwiczenie, a ja wtedy no nie mogę choćbym chciała to można zrobić dzień przerwy i dalej jechać ?wstałam po 10 wyspałam się w miarę, wróciłam po 1, wypiłam 2 tyskie i jakieś rozdwodnione piwo bez smaku![]() teraz po śniadaniu, zaraz się pakuję, skoczę do apteki, bo zamówienie internetowe składałam i do domu
|
||||
|
|
|
#2070 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja słyszałam, że do 140km/h mogą dojść Tak, do niedzieli ![]() Twardy zawodnik z Ciebie ![]() Pewnie pyszotka
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

fajne te treningi, ale najfajniejsze w nich jest to, że są jakoś tak ułożone, że jak coś mnie w dany dzień boli, to na drugi dzień są zawsze ćwiczenia na inne mięśnie w większości. Więc fajnie jakbyś się trzymała planu Shauna 

, za chwilę polecę do sklepu po składniki na obiad i zaczynam działać

-> 61 -> 60 -> 59 -> 58
klask i:
wczoraj wieczorem napadało śniegu, że w szoku byłam jak wyjrzałam za okno
a dziś już prawie śladu nie ma 

No i sexi figury do końca życia

?