Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-05, 21:50   #3841
Ramona_85
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
Wiesz co nie wiem czy powinnaś zwiększyć, klientce nie będącej wciazy bym to poleciła, ale nie wiem czy w ciąży można, oglądnąć jak paznokieć rośnie czy jest ich więcej Czy tylko jednorazowo wyszło
póki co widzę, że to jednorazowy wybryk na palcu środkowym na dodatek
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 21:51   #3842
Dark lady
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Witam się

My mamy słodycze do bucików Ale to wszyscy sobie takie drobiazgi wrzucamy

Ale ostatnio mam roboty, nie wiem czy kiedykolwiek zintegruje się tutaj tak naprawdę :/

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Kurcze, dokładnie tak myślałam jak Ty, że trójkę dzieci chcę mieć, ale po tym jak znoszę tą ciążę to ciężko się będzie na drugie zdecydować :P
Drugie jakoś dasz radę . Ja daję, ale 3 mnie przeraża. Myślę może adopcja, ale mąż oczywiście że jak możemy naturalnie to on się nie zgodzie, a niech sam se w ciąży biega, rodzi, a potem karmi (ja strasznie tego nie lubię, robię dla dobra dziecka, ale nie lubię i już).

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Kurcze ja też tak miałam, chciałam 3 z tym że trzecie trochę później, ale ciąża jest taaaka dłuuuga... Rodzić mogę ale nosić ciezko Tym bardziej że teraz początek był gorszy I ten stres ciążowy...
Ja jeszcze myślę o adopcji trzeciego, ale to przemyślenia na później
Jak pisałam wcześniej, też coś o adpocji sobie myślę.

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Pallas Ril jak już jest dziecko na świecie to o wszystkim się zapomina I wtedy łatwiej zdecydować się na kolejną ciąże Ja na ten moment trzeciej nie chce - nigdy w życiu Ale wczoraj okazało się, że małż chce trzecie...i że wcale go ten syn nie zadowolił wystarczająco bo on marzy o trójce i koniec
A co do imion..to nawet nie wiedziałam, że występuje takie jak Mila,
Ech, niektórzy tak mają, ale nie chcę nikogo dołować, ja tam nie zapomniałąm. Nie zrozumcie mnie źle bo kocham syna nad wszystko, to moja radość, oczko w głowie, no moje życie po prostu. A jak jest cudownie jak wracam skądś a on biegnie jak najszybciej umie żeby przytulić się do mnie Ale to nie znaczy że nie pamiętam

kochanie

No i jesteś

Dark lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 21:51   #3843
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość

Druga pasja mojego małżonka - antyki. Nigdy nie będę miała zabudowanej szafy... Wszystko z drewna... No i powiem wam że z czasem się przyzwyczaiłam do takie stylu i bardzo go lubie
No mojego małża to chyba pasja no 1, pamiętam, jak pojechał z 2 lata temu do Czaczy rozejrzeć się za antykami, tam to mówił, że był jak w raju, już nawet awaria paska klinowego w aucie go nie wyprowadziła z równowagi
Stary 2013-12-05, 21:53   #3844
monika83
Raczkowanie

Ja tylko na sekundke, gratuluje kolejnych wizyt! U nas ciezko, maly goraczkuje, jutro idziemy do lekarza. Zapisalam sie na 23 grudniia na usg polowkowe, moze poznamy plec
A wpadlam Wam napisac, ze przegladalismy z mezem imiona nadawane w Waszawie i padlam. Co powiecie na imie Fontanna albo Mrowka?
Przepraszam jesli kogos urazilam, ale strasznie nas rozbawily
monika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 21:53   #3845
Magdi555
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
Co do imienia to jeśli na połówkowym zostanie dziewczynka to chyba zostanie Hania. Mi jeszcze chodzi po głowie Łucja (Lusia), a jeśli się zmieni płeć to najprawdopodobniej będzie Adaś. To na razie moje gdybanie, więc proszę nie dopisywać na pierwszą stronę
W zeszłym roku jeszcze byłam przekonana, że, jak będę mieć córcię to będzie Łucja Jak zaszłam w ciąże to zmieniłam zdanie

Dobrze, że już Ci lepiej

Lecę oglądać film, dobranoc!

Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 21:53   #3846
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala85 Pokaż wiadomość
A o mnie wszyscy zapomnieli
Ja już też po wizycie, miałam usg genetyczne, wszystko w jak najlepszym porządku. Maluch skacze jak żabka
No i co najważniejsze rośnie nam mały Leoś, tak więc będzie parka nie nastawiałam się jakoś konkretnie na płeć, ale bardzo się cieszę.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Super Gratuluję Leona

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
I juz po wizycie.Duzo nie widzielismy bo zle lezal i buzki nie pokazal..Zdrowy,wszystkie narzady sie dobrze rozwijajaNadzieje mialam do konca,ale to chlopak.Czuje sie jak wyrodna matla teraz bo leze i placze..ehh..ciesze sie ze zdrowy i napewno jak Go zonacze to bedzie moj moj ale dzis mi smutno bo marzylam od zawszebo dziewczynce,sukieneczkach ,czesaniu wloskow itp..
Gratuluję zdrowego synka, jak go zobaczysz to nie będziesz chciała zamienić i się zakochasz od 1 spojrzenia
Cytat:
wrzucam wam fotkę swojego brzucha 20 tc.

w klubie jest ich więcej
Super brzuszek i barek jak dziewczyny zwróciły uwagę również imponujący

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
Cześć Kochane i dziękuję za troskę

Jeszcze żyję , tzn. jest trochę lepiej, nie mdli mnie i jestem mniej osłabiona niż byłam rano, chociaż jeszcze biegam do kibelka (ale i tu jest lepiej ). Dzwoniłam do mamy (jest położną) i kazała mi wziąć węgiel (ok. 16) i na noc oraz dużo pić. Jak do jutra nie będzie poprawy to do lekarza. Nawet zjadłam kolację: pół bułki z Almette.
Misia jakby rozumiała sytuację, bo była bardzo grzeczna, włączyłam jej bajki i tak sobie siedziałyśmy cały dzień. Byłam z Nią cały dzień sama, bo Mężul oczywiście w takich sytuacjach ma zawsze super extra ważne spotkanie, którego nie można przełożyć

Wieczorem naszykowałyśmy z Misią ciasteczka i mleko dla Mikołaja i grzecznie poszła spać. Prezenty już na Nią czekają jak wstanie. Ja daję do paczki słodycze, na co dzień je rzadko więc przy takiej okazji dostaje. Oczywiście później je chowam i wydzielam.

Gratuluję poznanych płci i pięknych brzuszków!!! k

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Aha! Z tego wszystkiego zapomniałam się pochwalić. Dokonałam pierwszych zakupów dla Dzidzi: 5-pak bodów z krótkim rękawkiem z c&a i body z długim rękawem ze Smyka z Kubusiem Puchatkiem : Misia zachwycona ubrankami, biegała z nimi i mówiła, że to dla Dzidziusia

Co do imienia to jeśli na połówkowym zostanie dziewczynka to chyba zostanie Hania. Mi jeszcze chodzi po głowie Łucja (Lusia), a jeśli się zmieni płeć to najprawdopodobniej będzie Adaś. To na razie moje gdybanie, więc proszę nie dopisywać na pierwszą stronę
Życzę zdrowia oby się zatrzymało

Dostałam dziś ciuchy, jak je przymierzyłam na piżame bez makijażu to nic mi się nie podobało Hihihi zobaczymy jutro i zrobie zdjęcia i pokaże i tez mi śmierdzą dziwnie. ..
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 21:54   #3847
Nikii89
Zakorzenienie

Ilkas nie przejmuj się zdaniem innych ważne że Wam się podoba U Nas wszyscy się dowiedzieli jak już urodziłam , że będzie miał na imię Oskar

Seleniti teraz tak TŻ mówi , ale jak dojdzie do tych Twoich praktyk to będzie się starał abyś została Z jednej strony każda mama czasem pragnie takiego odpoczynku, wyjazdu , zregenerowania sił itp. Ale ja sama wiem po sobie że nie byłabym w stanie zostawić Oskara z TŻ na długo. Jak byłam w szpitalu na te 3 dni to dla mnie to była katorga. Płakałam bo tęskniłam za synem i dlatego że bałam się o drugie. Nie wyobrażam sobie znowu zostawić go na tak długo .

Martuszka ja pamiętam jak Oskar się kiedyś zaniósł płaczem , buzia otwarta, żadnego głosu, nagle padł na ziemię , ale zdążyłam dopiec dmuchnęłam mu w twarz i zaczął płakać.

Mala gratuluję synka i kolejny Leoś

Lolitka gratuluję chłopaka Kochana czujesz się rozczarowana , bo nastawiałaś się na dziewczynkę, ale zobaczysz że pokochasz syna Zawsze jest szansa na dziewczynkę przy drugim

Madziula Oskar tak samo robi że wszystko by wrzucił do wanny

Justyna śliczny brzuszek
To alkohol będzie dla potomnych

Kaorlak oby jutro już było lepiej

Wybaczcie dziewczyny że musiałyście tak czekać

Otóż wybierając się na wizytę zabrałam książkę , aby się nie nudzić w poczekalni, w drodze dostaję sms że "dr już czeka" a więc przyjechałam i od razu weszłam do gabinetu
Nie miałam dziś USG więc dużo Wam nie powiem. Zbadał mnie i powiedział że wszystko dobrze, zapytał czy czuję ruchy, odpowiedziałam że takie delikatne już tak.

Mam się zapisać na połówkowe po Nowym roku i to wyjdzie jakoś ok 8 stycznia to będzie że 2 m nie będę widziała bąbelka już Tak więc jutro dzwonię i zapisze się do jego kliniki prywatnie przed świętami bo już jeste, ciekawa jak się tam miewa moje dziecko , a potem tutaj pójdę jeszcze raz po Nowym Roku

Potem przyjechałam to był mój brat z dziewczyną i jej synem. Potem wiecie kolacja, kąpanie, usypianie itp.

Oskar dziś godzinę zasypiał jeszcze wymyślał że mam go przykryć po kilku minutach kopie nogami że odkryć , za chwilę znów przykryć i tak x razy ...ehhhh..... kiedyś mi tak robił z rękawami , że mam podwinąć , za chwilę że naciągnąć i tak na zmianę. I to zawsze jak ma iść spać.

Więc wybaczcie że musiałyście na mnie czekać :P
Stary 2013-12-05, 21:57   #3848
muffinka90
Zakorzenienie

jakis dlugi dzien dzis byl, jak nigdy

Ramona_85, Magdi, martuszka0, asiulka, kasian dziekuje

Magdi w sumie to czemu nie? Wolasz jedno na obiad a przychodzi dwoch

mala85 gratki za wizyte i plec na zwyklym 2d bylo widac juz siuska? szybko sie udalo

lolitko najwazniejsze, ze zdrowe chlopcy sa super, zobaczysz ja tam bym chciala drugiego chlopca, przerazaja mnie male dziewczynki i wszechobecny roz

ide doczytac dalej, choc jeden dzien bede na biezaco

jak skoncze to wrzuce do klubu fotki mojego pierworodnego dla zainteresowanych

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 21:59   #3849
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monika83 Pokaż wiadomość
Ja tylko na sekundke, gratuluje kolejnych wizyt! U nas ciezko, maly goraczkuje, jutro idziemy do lekarza. Zapisalam sie na 23 grudniia na usg polowkowe, moze poznamy plec
A wpadlam Wam napisac, ze przegladalismy z mezem imiona nadawane w Waszawie i padlam. Co powiecie na imie Fontanna albo Mrowka?
jak urodziłam Igę , to leżałam potem na sali z dziewczyną, która chciała dać na imię córeczce właśnie imię Mrówka , mało nie padłam na zawał

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 22:00   #3850
ilkas
BAN stały

Nikii cieszę się, że wszystko ok I z tą wizytą przed świętami to dobry pomysł. Tez bym nie wytrzymałam w sumie 2 miesiące

No to teraz mogę iść poczytać książkę..i spać
Do jutra kochane
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 22:02   #3851
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika83 Pokaż wiadomość
no bardzo oryginalne
Guantanamera
Stary 2013-12-05, 22:04   #3852
martuszka0
Rozeznanie

Nikii też bym nie wytrzymała bez USG do stycznia... i zrobiłabym tak samo, że umówiłabym się prywatnie a może poznasz płeć przed świętami

w takim razie mogę iść spać, wszystkie wieści już znam

Dobranoc mamusie
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 22:10   #3853
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Nikii no jesteś w końcu
popieram, umów się na wizytę wcześniej może poznasz płeć, też bym tak długo nie wytrzymała

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 22:12   #3854
muffinka90
Zakorzenienie

Justyna zgrabniutki brzuszek
ps. fajna masz kolekcje na szafce

princi dzieki ruchy czuje od poniedzialku, spodziewalam sie najpierw jakichs smyrniec delikatnych a tu od razu porzadny kopniak w pierwszej ciazy czulam tydz wczesniej, wiec juz sie niecierpliwilam troche, ale teraz mam lozysko na przedniej scianie wiec w sumie to i tak dosc szybko

pomarancza dzieki

kaorlak ciesze sie, ze juz lepiej, trzymaj sie

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2013-12-05, 22:14   #3855
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
jak urodziłam Igę , to leżałam potem na sali z dziewczyną, która chciała dać na imię córeczce właśnie imię Mrówka , mało nie padłam na zawał
ja chyba bym padła ze śmiechu

pamiętam, jak 10 lat temu w naszym mieście dziewczyna urodziła i dała córce na imię Kiara - każdy się dziwił, co to w ogóle za imię
Ale teraz widzę, że ono jest dość popularne

Kuzynka dała Nadia, druga - Nikola, czyli te na pewno odpadają, choć jakoś nigdy bardzo mi się nie podobały... siostra córce dała na imię Julia, ponieważ jej starszy syn, Kubuś, chciał mieć swoją Julkę (każdy kolega, ciocia mieli siostry, córki o tym imieniu i jemu się spodobało ), więc siostra nie miała wyboru na drugie poszła Magdalena, a jak była młodsza, miała kilka miesięcy, bardzo się złościła, to brat jak ją przedstawiał innym - "to jest moja siostrzyczka, Julia Magdalena Złośnica"
Stary 2013-12-05, 22:20   #3856
muffinka90
Zakorzenienie

Niki dobrze, ze wszystko dobrze jak ja bym miala liczyc na mojego gina, to by nie miala usg od wrzesnia do grudnia, jeeej

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2013-12-05, 22:29   #3857
sylvuniaa84
Zadomowienie

Niki w końcu wrocilas dobrze ze wszystko dobrze...

Stary 2013-12-05, 22:36   #3858
Seleniti
Zadomowienie

Kasian teraz na spokojnie to zupełnie inaczej, może zmienię podejście ale dalej mnie to jednak będzie przerażać

Principessina niestety to nie ja udzielałam przepisu na karkówkę

Niki ja też bym nie wytrzymała do stycznia, dwa miesiące to prawie jak wieczność cieszę się, że na wizycie ok

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 22:49   #3859
Ramona_85
Zakorzenienie

jezuuu, już mnie teraz wszystko boli przy kaszleniu, nie tylko brzuch
cała macica i pochwa mam wrażenie, nie mogę się położyć, bo od razu napad... co mogę wziąć na uporczywy, suchy kaszel ?
Stary 2013-12-05, 23:34   #3860
principessina
Zakorzenienie

Ramona imie Chiara to b ladne wloskie imie znaczy Jasna akurat u mnie jest na porzadku dziennym moze kolezanka jest zw z kultura wloska i stad to imie u jej coreczki??
Stary 2013-12-05, 23:41   #3861
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Ramona imie Chiara to b ladne wloskie imie znaczy Jasna akurat u mnie jest na porzadku dziennym moze kolezanka jest zw z kultura wloska i stad to imie u jej coreczki??
Principessina raczej nie
bardziej kierowała się myślę, że oryginalnością i unikatowością imienia To była pierwsza dziewczynka o tym imieniu w naszym powiecie - wiem, bo później jakaś gazeta podała statystyki urodzeniowe imion, w tym rzadkich i tylko była 1 dziewczynka o tym imieniu
teraz podejrzewam jest więcej, bo przeglądam rubrykę z noworodkami i czytam, jakie imiona rodzice nadali
Stary 2013-12-06, 06:48   #3862
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Witam sie z rana u nas straszna wichura w nocy, 5 pobudek i ostatecznie o 6 wstawanie ale jeszcze lezakujemy. Dzis pewnie ze spaceru nici przy takiej pogodzie w ogole co chwila nam wylaczaja prad

Nikii widzialam wczoraj juz ze pisalas, ciesze sie ze wszystko ok i tez bym poszla prywatnie

Dziewczyny ja juz kiedys pisalam o tych dziwnych imionach i wlasnie Mrowka i Guantanamera to moje typy a z meskich Zyraf i Myszon

Milego dnia Wam zycze

kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 06:58   #3863
BieniekI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
jezuuu, już mnie teraz wszystko boli przy kaszleniu, nie tylko brzuch
cała macica i pochwa mam wrażenie, nie mogę się położyć, bo od razu napad... co mogę wziąć na uporczywy, suchy kaszel ?
Może spróbuj Prenalen na odporność...
BieniekI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 07:25   #3864
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BieniekI Pokaż wiadomość
Może spróbuj Prenalen na odporność...
mam, ale to własnie raczej na przeziębienie, odporność
Stary 2013-12-06, 07:28   #3865
Emilia 25
404 Not Found

Hej, czy jak mam ciśnienie 95/61 to powinnam się martwić?

Stary 2013-12-06, 07:38   #3866
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Hej, czy jak mam ciśnienie 95/61 to powinnam się martwić?

niskie ciśnienie masz.... Ja czasem też takie mam, wypij może kawę... albo pij wodę, też troszkę podniesie ciśnienie. No i kontroluj je.

Dzień dobry

ale wieje brrrrr, a jak ślisko na drogach

a z dziwnych imion to ja mam koleżankę Nelę. Więcej dziwaków nie kojarzę

Kogo odwiedził mikołaj??

miłego dnia
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 08:03   #3867
Nikii89
Zakorzenienie

Kasian a to Hania się tak często budziła czy Ty sama z siebie ??

Emilia ja miałam wczoraj trochę wyżesze od Ciebie bo 100/50 , ale lekarz powiedział mi że nie mam się co martwić , bo dużo kobiet w ciąży ma niższe ciśnienie niż zwykle. No ale i tak trzeba na to zwracać uwagę aby nie była za niskie albo za wysokie. Tak jak martuszka pisze napij się kawy może się podniesie.

Martuszka Nas jeszcze nie Do Nas Mikołaj przyjdzie po 16 , a raczej do Oskara

Dzień dobry
Nocka dobra , Oskar o dziwo pobudkę miał jedną w nocy a druga nad ranem aby wylądować u Nas.

Co do tego USG to będę za niedługo dzwonić. Mi Az tak bardzo nie zależy na poznaniu płci , chociaż owszem chciałabym już wiedzieć . Ale bardziej mi chodzi że ostatnie USG miałam robione na początku listopada i tutaj bym miała mieć dopiero w połowie stycznia, więc dla mnie to za długo. A jestem ciekawa czy dzidzia się prawidłowo rozwija.

Jeśli chodzi o dziwne imiona to jak szukaliśmy dla syna a chcieliśmy na M (bo ja i TŻ mamy imiona na M) to bratowa mi mówiła że jej szef ma na imię Modest – wiecie jakie było moje pierwsze skojarzenie „o nie … bo będą go przezywać Podest”
Stary 2013-12-06, 08:08   #3868
agus7ia
Raczkowanie

Wiatm w ten okropny piatkowy poranek. U nas tez byla taka wichura w nocy, ze szkoda gadac, doslownie nie bylo widac samochodow na parkingu. Wczoraj wieczorem jak wracalismy do domu to doslownie 200 metrow przed nami na jezdnie spadl gigantyczny konar z drzewa. Samochod, ktory akurat jechal mial duzo farta.

Bylam wczoraj u swojego lekarza i bez problemu dostalam skierowania o ktore poprosilam. Nie mialam usg tylko slyszalam bicie serduszka
Nikii ja tez bede miala usg polowkowe tak na poczatku stycznia wiec tez bede 2 miesiace bez ogladania fasolki

Kaorlak tez wczoraj kupilam te body

Light Limara to ty chyba bylas ciekawa odnosnie szczepienia na zoltaczke. No niestety moja lekarka kategorycznie powiedziala, ze nie. Musze wiec czekac z ta dawka przypominajaca. Mam tylko nadzieje, ze mam jeszcze odpornosc.
Stary 2013-12-06, 08:09   #3869
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
wrzucam wam fotkę swojego brzucha 20 tc.
dwa konkretne "barki"

Nikii - za wizytę, i nie dziwię ci się że chcesz wcześniej dzidzie zobaczyć

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 08:09   #3870
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Ilkas nie przejmuj się zdaniem innych ważne że Wam się podoba U Nas wszyscy się dowiedzieli jak już urodziłam , że będzie miał na imię Oskar

Seleniti teraz tak TŻ mówi , ale jak dojdzie do tych Twoich praktyk to będzie się starał abyś została Z jednej strony każda mama czasem pragnie takiego odpoczynku, wyjazdu , zregenerowania sił itp. Ale ja sama wiem po sobie że nie byłabym w stanie zostawić Oskara z TŻ na długo. Jak byłam w szpitalu na te 3 dni to dla mnie to była katorga. Płakałam bo tęskniłam za synem i dlatego że bałam się o drugie. Nie wyobrażam sobie znowu zostawić go na tak długo .

Martuszka ja pamiętam jak Oskar się kiedyś zaniósł płaczem , buzia otwarta, żadnego głosu, nagle padł na ziemię , ale zdążyłam dopiec dmuchnęłam mu w twarz i zaczął płakać.

Mala gratuluję synka i kolejny Leoś :
Lolitka gratuluję chłopakaKochana czujesz się rozczarowana , bo nastawiałaś się na dziewczynkę, ale zobaczysz że pokochasz syna Zawsze jest szansa na dziewczynkę przy drugi

Madziula Oskar tak samo robi że wszystko by wrzucił do wanny

Justyna śliczny brzuszek
To alkohol będzie dla potomnych :

Kaorlak oby jutro już było lepiej

Wybaczcie dziewczyny że musiałyście tak czekać :

Otóż wybierając się na wizytę zabrałam książkę , aby się nie nudzić w poczekalni, w drodze dostaję sms że "dr już czeka" więc przyjechałam i od razu weszłam do gabinetu
Nie miałam dziś USG więc dużo Wam nie powiem. Zbadał mnie i powiedział że wszystko dobrze, zapytał czy czuję ruchy, odpowiedziałam że takie delikatne już tak.

Mam się zapisać na połówkowe po Nowym roku i to wyjdzie jakoś ok 8 stycznia to będzie że 2 m nie będę widziała bąbelka już Tak więc jutro dzwonię i zapisze się do jego kliniki prywatnie przed świętami bo już jeste, ciekawa jak się tam miewa moje dziecko , a potem tutaj pójdę jeszcze raz po Nowym Roku

Potem przyjechałam to był mój brat z dziewczyną i jej synem. Potem wiecie kolacja, kąpanie, usypianie itp.

Oskar dziś godzinę zasypiał jeszcze wymyślał że mam go przykryć po kilku minutach kopie nogami że odkryć , za chwilę znów przykryć i tak x razy ...ehhhh..... kiedyś mi tak robił z rękawami , że mam podwinąć , za chwilę że naciągnąć i tak na zmianę. I to zawsze jak ma iść spać.

Więc wybaczcie że musiałyście na mnie czekać :P
Ja też bym poszła prywatnie sprawdzić co i jak

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Witam sie z rana u nas straszna wichura w nocy, 5 pobudek i ostatecznie o 6 wstawanie ale jeszcze lezakujemy. Dzis pewnie ze spaceru nici przy takiej pogodzie w ogole co chwila nam wylaczaja prad

Nikii widzialam wczoraj juz ze pisalas, ciesze sie ze wszystko ok i tez bym poszla prywatnie

Dziewczyny ja juz kiedys pisalam o tych dziwnych imionach i wlasnie Mrowka i Guantanamera to moje typy a z meskich Zyraf i Myszon

Milego dnia Wam zycze

Okropne są te imiona. ...
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości