Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-06, 08:12   #3871
paulka0212
Wtajemniczenie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Witam sie po wietrznej nocy, za nic okna nie mogłam otworzyc, na dodatek w nocy byla straszna burza. TŻ wrócił z pracy i mówi że tak wieje, szczególnie między blokami że ciężko się idzie.

Miłego :-*
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 08:22   #3872
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Wittam Mikołajkowo
Czytam i czytam i co chwile idę dorobić mniam młodemu i dołaczyć nei mogę
Oliś pamiętał gdzie były ciasteczka, patrzy nie ma i na prezenty i WOW Oczywiście numer jeden kinder jajo było

Cytat:
Napisane przez Dark lady Pokaż wiadomość
Ale ostatnio mam roboty, nie wiem czy kiedykolwiek zintegruje się tutaj tak naprawdę :/
Mi się wydaję, że jesteś zintegrowana

Cytat:
Napisane przez monika83 Pokaż wiadomość
Ja tylko na sekundke, gratuluje kolejnych wizyt! U nas ciezko, maly goraczkuje, jutro idziemy do lekarza. Zapisalam sie na 23 grudniia na usg polowkowe, moze poznamy plec
Zdrówka dla Bąvla I uważaj na siebie

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Mam się zapisać na połówkowe po Nowym roku i to wyjdzie jakoś ok 8 stycznia to będzie że 2 m nie będę widziała bąbelka już Tak więc jutro dzwonię i zapisze się do jego kliniki prywatnie przed świętami bo już jeste, ciekawa jak się tam miewa moje dziecko , a potem tutaj pójdę jeszcze raz po Nowym Roku
Dobrze, że wszystko oki ja bym też poszła, no sama poszłam no

Chyba nici ze spaceru, mój mody się załamie... Chyba, że wyczaimy jakiś bezwietrzny moment

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 08:23   #3873
mala85
Raczkowanie

Cześć Mamuśki
Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość

mala85 gratki za wizyte i plec na zwyklym 2d bylo widac juz siuska? szybko sie udalo
tak na zwykłym 2d ale obraz był bardzo wyraźny, wszystko widziałam no i siusiaka też. Teraz nie mam możliwości, ale jak znajdę czas to wrzuce fotke malucha i dowód męskości choć fotki nie są tak wyraźne jak był obraz na ekranie. No i miałam robione usg "dowcipne", jak pokazał mi przez brzuch to o wiele gorszy obraz.

A wichura straszliwa, wrrrr... nie lubię...

Sent from my LT18i using Wizaz Forum mobile app

Ur. Lenki 05.04.2010

Ur. Leosia
15.06.2014

mala85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 08:33   #3874
Aldrin
Zakorzenienie

Witajcie mikołajkowo

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Zazdroszcze wybierania imion
Ja też sobie wybieram imiona a do poznania płci jeszcze daleko

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
To mój psiak mam nadzieje ze fotka sie doda Dzieki dziewczyny za pomoc były za duże ;/
słodziak

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Kasian dzięki ale obawiam się, że ta sytuacja może mnie nieco przerosnąć tż też w ogóle jakby się z choinki urwał... Jego zdaniem to nie problem zostawić prawie 10 miesięczne dziecko, bo przecież jest telefon i zawsze mogę zadzwonić ... A on je piersią własną wtedy będzie karmić, będzie z nią siedzieć cały dzień i całą noc, już to widzę :/ i nie potrafi do niego dotrzeć, że obecnie mnie wizja pozostawienia go z dzieckiem przeraża, skoro mi już kiedyś nagadał, że nie wie czy odważy się je przewinąć, wykąpać, zająć itd...

Lolitko piękny tytuł

Kaorlak biedna szybkiego powrotu do zdrowia i uważaj na siebie Kochana

Więcej zaufania dla faceta pewnie może być trudno zostawić maluszka na tak długo ale nie ma się co martwić na zapas, może uda Ci sie wszystko załatwić a ja nie to mąż sobie poradzi a może Ty akurat będziesz potrzebować takiej odskoczni od domu

Cytat:
Napisane przez mala85 Pokaż wiadomość
A o mnie wszyscy zapomnieli
Ja już też po wizycie, miałam usg genetyczne, wszystko w jak najlepszym porządku. Maluch skacze jak żabka
No i co najważniejsze rośnie nam mały Leoś, tak więc będzie parka nie nastawiałam się jakoś konkretnie na płeć, ale bardzo się cieszę.

Gratuluje Leosia

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
I juz po wizycie.Duzo nie widzielismy bo zle lezal i buzki nie pokazal..Zdrowy,wszystkie narzady sie dobrze rozwijajaNadzieje mialam do konca,ale to chlopak.Czuje sie jak wyrodna matla teraz bo leze i placze..ehh..ciesze sie ze zdrowy i napewno jak Go zonacze to bedzie moj moj ale dzis mi smutno bo marzylam od zawszebo dziewczynce,sukieneczkach ,czesaniu wloskow itp..

Nie martw się, nie jesteś wyrodną matką
pewnie wiele z nas może tak zareagować ale jak zobaczymy tego aniołka to nie będzie istotne czy chłopak czy dziewczynka, będzie to nasz aniołek kochany

Cytat:

Wybaczcie dziewczyny że musiałyście tak czekać

Otóż wybierając się na wizytę zabrałam książkę , aby się nie nudzić w poczekalni, w drodze dostaję sms że "dr już czeka" a więc przyjechałam i od razu weszłam do gabinetu
Nie miałam dziś USG więc dużo Wam nie powiem. Zbadał mnie i powiedział że wszystko dobrze, zapytał czy czuję ruchy, odpowiedziałam że takie delikatne już tak.

Mam się zapisać na połówkowe po Nowym roku i to wyjdzie jakoś ok 8 stycznia to będzie że 2 m nie będę widziała bąbelka już Tak więc jutro dzwonię i zapisze się do jego kliniki prywatnie przed świętami bo już jeste, ciekawa jak się tam miewa moje dziecko , a potem tutaj pójdę jeszcze raz po Nowym Roku

Potem przyjechałam to był mój brat z dziewczyną i jej synem. Potem wiecie kolacja, kąpanie, usypianie itp.

Oskar dziś godzinę zasypiał jeszcze wymyślał że mam go przykryć po kilku minutach kopie nogami że odkryć , za chwilę znów przykryć i tak x razy ...ehhhh..... kiedyś mi tak robił z rękawami , że mam podwinąć , za chwilę że naciągnąć i tak na zmianę. I to zawsze jak ma iść spać.

Więc wybaczcie że musiałyście na mnie czekać :P
To sporo nim zobaczysz maluszka faktycznie też bym poszła prywatnie

Powiedzcie mi jest to prawda, że jak sie chodzi na nfz to USG jest tylko 3 razy w ciąży refundowane a pozostałe jak chcemy musimy sobie zapłacić?
Stary 2013-12-06, 08:41   #3875
anulka3999
Rozeznanie

witajcie mamusie

po wietrznej, huraganowej nocy od rana jakos szaro, buro i nieprzyjemnie wieje nadal

ale drukujecie pobierznie doczytałam niestety.
Gratuluje nowych wieści o synkach i córkach
za wizyty

ja dziś muszę wyjść z domu, a tak mnie zniechcea ta pogoda... mam jeszcze do zamówienia niektóre materiały dot. remontu
anulka3999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 08:44   #3876
Nikii89
Zakorzenienie

Aldrin ja już na NFZ miałam z 4-5 razy USG. A jeszcze kilka przede mną
Bo ja po szpitalu chyba z 3-4razy miałam usg co tydzień u mojego lekarza.
Stary 2013-12-06, 08:48   #3877
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi jest to prawda, że jak sie chodzi na nfz to USG jest tylko 3 razy w ciąży refundowane a pozostałe jak chcemy musimy sobie zapłacić?
wszystko zależy od twojego lekarza i od tego jak się czujesz, ja do 16 tc miała 4 usg

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 08:49   #3878
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Aldrin ja już na NFZ miałam z 4-5 razy USG. A jeszcze kilka przede mną
Bo ja po szpitalu chyba z 3-4razy miałam usg co tydzień u mojego lekarza.

A jednak przysługuje więcej, dzięki, bo coś czułam, że znajoma mi ściemnia
Stary 2013-12-06, 08:49   #3879
kaorlak
Zadomowienie

Dzień dobry Mikołajkowo! :sm ikolaj1:

Misia zachwycona prezentami! Najbardziej przeżywała fakt, że Mikołaj był i jej nie obudził No ale powiedziałam że przyjdzie dzisiaj do przedszkola i go zobaczy.

Co do mojej przypadłości to w nocy lepiej, tylko 2 wizyty w kibelku, więc mam nadzieję że jestem na dobrej drodze Mężul przed chwilą dzwonił, że jego też dopadło

Miłego dnia Mamusie!
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 08:56   #3880
Nikii89
Zakorzenienie

Zapisana jestem teraz na poniedziałek na USG na 17 Ale coś mojemu TŻ nie pasi bo znowu kasa koszt niby nie duży bo tylko 60zł , ale my jeszcze oboje idziemy we wtorek do dentysty. Więc coś mi się wydaje że będzie mnie namawiał aby nie jechać i aby czekać do tego stycznia
Stary 2013-12-06, 09:08   #3881
agaaga89
Zakorzenienie

Cześć Kochane Mam nadzieję, że byłyście grzeczne w tym roku i znalazłyście pod poduchami piękne prezenty od Mikołaja Ja chyba byłam niegrzeczna, bo całą pulę zgarnął Synek

Gratuluję wczorajszych wizyt i nowo poznanych chłopców!!!

Edytowane przez agaaga89
Czas edycji: 2013-12-06 o 09:19
agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 09:16   #3882
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
Dzień dobry Mikołajkowo! :sm ikolaj1:

Misia zachwycona prezentami! Najbardziej przeżywała fakt, że Mikołaj był i jej nie obudził No ale powiedziałam że przyjdzie dzisiaj do przedszkola i go zobaczy.

Co do mojej przypadłości to w nocy lepiej, tylko 2 wizyty w kibelku, więc mam nadzieję że jestem na dobrej drodze Mężul przed chwilą dzwonił, że jego też dopadło

Miłego dnia Mamusie!
hehe no i nie widziała Mikołaja :P niedobry, zwiał jej
no tak, jelitówka wredna jest, tylko szkoda, że on w pracy musi się męczyć dobrze, że Tobie przechodzi
Cytat:
Zapisana jestem teraz na poniedziałek na USG na 17 Ale coś mojemu TŻ nie pasi bo znowu kasa koszt niby nie duży bo tylko 60zł , ale my jeszcze oboje idziemy we wtorek do dentysty. Więc coś mi się wydaje że będzie mnie namawiał aby nie jechać i aby czekać do tego stycznia
kurcze, a on nie chce zobaczyć dzidzi?
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 09:28   #3883
Nikii89
Zakorzenienie

Martuszka rozmawiałam z nim tylko przez tel więc nie było czasu na "argumenty" mamy pogadać w domu co i jak. Pewnie chce zobaczyć i sam jest ciekawy kto tam mieszka , ale po części pewnie chodzi też o kasę . Bo tu gin . dentysta, święta itp. A on sam zarabia.
Stary 2013-12-06, 09:33   #3884
lolitka888
Rozeznanie

Hej,
Dziękuje za to co wczoraj do mnie napisałyście Gdybym miała cytować to chyba z 2 strony by to zajęło.Jesteście wspaniałe!

Edytowane przez lolitka888
Czas edycji: 2013-12-06 o 09:47
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 09:37   #3885
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Martuszka rozmawiałam z nim tylko przez tel więc nie było czasu na "argumenty" mamy pogadać w domu co i jak. Pewnie chce zobaczyć i sam jest ciekawy kto tam mieszka , ale po części pewnie chodzi też o kasę . Bo tu gin . dentysta, święta itp. A on sam zarabia.
najwyżej użyjesz magicznych mocy takich jak ilkas
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 09:53   #3886
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

dziewczyny, nie nadrabiam narazie, ale zeby kazda widziala pytanie pisze na czerwono ile z Was ma juz niebolesne twardnienia brzucha? mi codzinnie twardnieje, polozne tutaj mi mowia, ze jest ok, boli przy tym zadnych nie mam, no moze tylko uczucie takiego zmeczonego miesnia i sie zastanawiam czy to naprawde jest takie normalne jutro zaczne 21tc

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 10:16   #3887
Pallas Ril
Rozeznanie

No nie wierzę w to co zobaczyłam !!!!

Ktoś sprzedaje zwykłe gumowe torby bez żadnych kieszonek za 500 zeta!!! A i jeszcze kieszonkę można sobie dokupić za dodatkowe 100

I ludzie to kupują!!!!!!!!!!!!

Czemu ja nie wpadłam na pomysł na taki biznes? Wyprodukowanie takiej gumowej torby to pewnie 5 złotych....

http://www.fullspotmarket.pl/o-bag.html
Stary 2013-12-06, 10:19   #3888
sylvuniaa84
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:

myślę że na USG nie bedzie żałował wydać
Stary 2013-12-06, 10:32   #3889
Nikii89
Zakorzenienie

Martuszka racja albo powiem mu że wolę odpuścić dentystę :P

Santom po 20tc macica przygotowuje się do porodu i to normalne. Ale musisz obserwować czy twardnienie nie jest zbyt częste i długie.
Stary 2013-12-06, 10:37   #3890
VwVampirka
Zakorzenienie

Witam!
U mnie w nocy też wiało... TŻ czytał, że jakąś latarnię przewróciło, a w mieście 60km dalej to zawaliło komin w jakiejś fabryce... ale nasz samochodzik cały, więc stratni nie jesteśmy. Mieliśmy dziś jechać do mojej pracy zawieźć zaświadczenie że jestem w ciąży (do przedłużenia umowy o pracę), ale jeszcze trochę wieje, na drogach pewnie pełno konarów (jedzie się przez las, gdzie drzewa przy samej drodze rosną) więc stwierdziłam, że wyślę wszystko pocztą.

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
I juz po wizycie.Duzo nie widzielismy bo zle lezal i buzki nie pokazal..Zdrowy,wszystkie narzady sie dobrze rozwijajaNadzieje mialam do konca,ale to chlopak.Czuje sie jak wyrodna matla teraz bo leze i placze..ehh..ciesze sie ze zdrowy i napewno jak Go zonacze to bedzie moj moj ale dzis mi smutno bo marzylam od zawszebo dziewczynce,sukieneczkach ,czesaniu wloskow itp..
Lolitka, super wiadomość, dzidzia zdrowy! A z chłopczyka będziesz jeszcze się cieszyć!

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
dziewczyny, nie nadrabiam narazie, ale zeby kazda widziala pytanie pisze na czerwono ile z Was ma juz niebolesne twardnienia brzucha? mi codzinnie twardnieje, polozne tutaj mi mowia, ze jest ok, boli przy tym zadnych nie mam, no moze tylko uczucie takiego zmeczonego miesnia i sie zastanawiam czy to naprawde jest takie normalne jutro zaczne 21tc
Ja miałam tak wczoraj, gdy dzieć zaczął się ruszać. Najpierw obudziłam się z twardym brzuchem, potem przeszło, potem mnie skopał i znowu mi brzuch stwardniał... no ale potem już cały czas spał i brzuszek mam miękki od tamtej pory... Bóli też nie miałam, no może trochę później, ale to tak lekko, jak przy rozciąganiu się macicy... No, ale ja na trochę niższym poziomie jestem i dopiero raz tak miałam...

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 10:38   #3891
kasiab91
Zakorzenienie

Hej mamusie.
Ja dzis bede podczytywla.

Lolitko kochana moja bedzie dobrze, pokochasz tego malucha miloscia nieograniczona. Heh... moja wrozba sie spelnila.
Jak wieje i jaka sniezyca za oknem

Przepraszam, ze nie odnosze sie do wszystkich ale jest mi ciezko z tableta pisac. Jestem dzis caly dzien u rodzicow... a lapka nie wzielam...
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 10:42   #3892
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
mi twardnieje jak np. za długo chodzę ale nie boli...

i gratuluję 21tc

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 10:43   #3893
monijaaa
Zadomowienie

Witam sie

Kurde tak bardzo chcialabym do Was czesciej zagladac, ale nie daje rady, mam problemy z tym, ze doba jest za krotka

I oczywiscie BOGATEGO MIKOŁAJA !!!

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 10:46   #3894
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Witam się i ja po wietrznej nocy u nas prądu nie było od 4 nad ranem do teraz aż... Wieje nadal masakra ;/

I dziś zaczynamy 15 tydzień

Nikii89 oj aj tez bym nie wytrzymała do stycznia. Ja się nie mogę doczekać już następnej wizyty także trzymam kciuki żeby budżet pozwolił na te wizyte.

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 10:58   #3895
santom
Zakorzenienie

dziekuje dziewczyny za odpowiedzi troche spokojniejsza jestem kiedy moge przeczytac, ze jednak to jest normalne i nie tylko mnie dotyka generalnie zawsze zachowuje spokoj, ale w tym przypadku za duzo sie naczytalam o skracajacych sie szyjkach itp, no i pewnie fakt, ze jestem mama 2och Aniolkow tez swoje robi. ale juz mi lepiej
brzuch wczoraj np chyba tylko raz mi stwardnial, a dzis skurcz mnie obudzil, moze za dlugo na jednym boku lezalam ale mala jest bardzo aktywna wiec kto wie, moze to dzieki jej kopniaczkom macica sie stawia zaczelam brac magnez, wiec mam nadzieje, ze to troche pomoze

no i w ogole nie napisalam Wam: w poniedzialek jak bylam na tym usg polozna nie mogla znalezc dobrego ujecia na serduszko, bo mala sie tak zwinela, wiec poszla do recepcji zamowic mi kolejna wizyte na za tydzien. po powrocie do gabinetu, ja sie troche poruszalam i sie okazalo, ze mala juz sie przelozyla i juz serduszko mozna bylo ladnie obejrzec ale chyba w recepcji zapomniala powiedziec, bo przedwczoraj dostalam list ze szpitala, ze mam sie stawic na usg w poniedzialek. dzwonilam, chcialam odwolac, ale sie okazalo, ze babka w recepcji nie chce odwolac, bo stwierdzila, ze jednak jak juz jest to usg to niech bedzie i tym sposobem znow bede miala badanie w poniedzialek. w sumie moze to i dobrze, bo mala jest dosc nisko i w domu dopiero z Tz doszlo do nas, ze chyba nie wziela wszystkich wymiarow, tzn nie szacowala wagi, crl chyba tez nie zmierzyla, wspominala, ze zawsze podwojnie bierze wymiary glowki, a chyba mierzyla tylko raz, wszystko przez to, ze zajela sie tym serduszkiem. wiec w sumie na dobre wyszlo chociaz nie powiem, w glowie zaczely mi sie roic juz zle mysli, ze co jesli mi nie powiedziala wszystkiego no ale utwierdzala mnie, ze wszystko jest w porzasiu i ze nastepne usg bedzie dopiero w 32 tc wiec staram sie zachowywac spokoj i bede miala okazje znow poogladac nasze Serduszko

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2013-12-06, 11:18   #3896
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Witam się w ten wietrzny dzień no i leniwy przede wszystkim niedawno wstałam zjadłam pyszniutkie śniadanie i teraz załatwiam papierologię...

Wieje u nas strasznie...

dziewczyny dziękuje za same dobre słowa o brzuszku... A mówiłam mężowi że zdjęcia na kiepskim tle zrobił koleżanki z wizażu są spostrzegawcze

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja juz kiedys pisalam o tych dziwnych imionach i wlasnie Mrowka i Guantanamera to moje typy a z meskich Zyraf i Myszon
Milego dnia Wam zycze

Ubawiłam się

Niki Modest - podest

Carolyna dwa barki... Jeden duży drugi mały

kaorlak
oby cię to już opuszczało, no i zdrówka dla małża. Super że misia zadowolona - ja na jej miejscu też bym była zawiedziona że taka osobistość u mnie była i sie nie przywtiała ze mną

pallas rill
też się dziwię że ktos to kupuje... Mi się one w ogóle nie podobaja i to jeszcze nie skórzane... Szit

Zmykam się ogarnąć bo koło 15 wyruszamy, oby nas nie zwiało

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 11:24   #3897
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
kochana tak juz bedzie do konca takze radze sie przyzwyczaic ja jestem w 18tc, twardnienia mam od jakiegos tygodnia, najczesciej jak lepze na plecach. w pierwszej ciazy tez mialam w tym czasie, pamietam, bo sie wystraszylam i na ip bylam

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 11:46   #3898
Karola_927
Raczkowanie

Witam nieśmiało wszystkie kwietniowo-majowo-czerwcowe Mamusie Mogę się przyłączyć??? Bo ile można tak tylko po kryjomu podczytywać
Czekając na... Łucję TP 20.05.2014
Karola_927 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 11:51   #3899
santom
Zakorzenienie

muffinka nawet nie wiesz jak Twoje slowa mnie uspokajaja

karola no witamy a Ty do ktorej grupy nalezysz? jak maluszek, jak Ty sie czujesz?

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2013-12-06, 11:51   #3900
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karola_927 Pokaż wiadomość
Witam nieśmiało wszystkie kwietniowo-majowo-czerwcowe Mamusie Mogę się przyłączyć??? Bo ile można tak tylko po kryjomu podczytywać

Witaj i powiedz coś o sobie

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości