Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz. II - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: tytuł III części
Mleko już mi nie smakuje, teraz sobie kartofla spróbuje! 1 2,70%
Mm, kp? To była rozgrzewka, teraz już będzie tylko marchewka! 0 0%
Mamo, tato, robotę dla was mam, pampers przecież nie przewinie się sam! 3 8,11%
Już przed nami wielkie szczęście, pierwsze święta razem wreszcie! 6 16,22%
Tu uśmieszek, tam koleczka, podejdź mamo do łóżeczka. 2 5,41%
Główkę ładnie podnosimy, do mamusi się tulimy. 7 18,92%
Czy to KaPe, czy eMeM, będę duży, ja to wiem! 1 2,70%
Kochamy nasze pociechy, bezcenne są ich uśmiechy. 3 8,11%
Chociaż nocki nieprzespane- nasze dzieci przekochane. 0 0%
Mleczko piję, szybko rosnę, wnet i tatę ja przerosnę. 3 8,11%
Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek. 11 29,73%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-06, 10:22   #2851
rusałka_1
Zakorzenienie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

cześć

Ta zawierucha jest okropna, brrr!!!
Mieszkam w starym "dziurawym" domu i wieje mi strasznie.

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Już ma zapadniete od wczoraj i oczy spuchnięte.. jutro rano mamy wizytę u lekarza znowu.. boję się że to się skończy szpitalem. Jeszcze zrobił zielona kupę o konsystencji jak kisiel.. później zjadł 60ml i znów go przeczyściło. I jak on ma mi wyzdrowieć

Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka
Bidulek malutki
mam nadzieję że jutrzejsza wizyta coś pomoże

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
A ostatnio sie nie udzielam, bo mój świat się zawala....

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość

Nie pisałam nic, jakoś nie mam weny. Nie jest ani lepiej ani gorzej. Stan stabilny, na razie musi leżeć i się nie ruszać, a płuca ciągle obserwują. Ale ogólnie raczej pozytywnie, tylko on by już chciał ze szpitala wychodzić i trochę zdołowany jest
To dobrze ze wszystko zmierza w dobrą stronę!
duzo sił dla Was

Cytat:
Napisane przez kama1987 Pokaż wiadomość
Hej!!

Ja tylko na chwilkę, nie nadrobię dziś, jestem wykończona dzisiejszym dniem. Zapaliła nam się w domu instalacja i mam spalony przedpokój i pokoje do odmalowania. mąż w szpitalu z oparzeniem ręki
Nie mógł wyjść z mieszkania ja nie chcę myśleć co by było gdyby sąsiadka nie zauważyła i nie usłyszała go, i nie wyważyli drzwi Boję się bardzo o niego, ale jednocześnie wiem że mam Zuzię i muszę być silna dla Niej i dla Niego.
oejej ! jak dobrze że ta historia miała takie zakończenie
mieszkanie się odmaluje, śladu nie będzie, dobrze że mężowi nic poważniejszego się nie stało

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość

PYTANIE: co robicie z zawieszkami itp??? ja gryzaki wyparzyłam, ale co zrobic z tymi pluszakami??? boje sie wybrac bo te szeleszczace i piszczace rzeczy moga sie zepsuc/... a z drugiej strony Maciek coraz bardziej wszystko do buzi pcha
ja patrzę na metkę, te które można prać piorę ręcznie w płynie dla dzieci, te na których jest zakaz przecieram tylko wilgotną szmatką.

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Heeeeeej!
Pamiętacie starą koleżankę? :P
pewnie śliczna Julcia

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość

dzięki dziewczyny za zmartwienie, ze mną o wiele gorzej. już nawet straciłam głos pierdzielę dietę (ale nie w sensie, że teraz będę siedzieć i jeść schabowe i czekoladę ) i piję herbatę z miodem i cytryną itp. muszę się wykurować. no i jeszcze na dodatek Julia od rana płacze. serio, skoczę dziś z okna
kochana szybciutko zdrowiej
będziesz wtedy miała nowe siły dla Julki i do ćwiczeń

Cytat:
Napisane przez Little_Spark Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny!

z tego co zdążyłam się zorientowac temat nowych osob jest dzisiaj na tapecie to moze przyjmiecie kolejna nowa mamusie?
witaj
opowiedz coś o sobie i o dzidziusiu

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 10:25   #2852
ewacia85
Wtajemniczenie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Cytat:
Jestem mamą 3-miesięcznego Maksymiliana jest to moje pierwsze dziecko, więc każdy dzień jest nowym wyzwaniem i okazuje się, ze jednak mało wiem na temat "jak ogarnąć niemowlaka"

stąd też moje poszukiwania w internecie i chęć dołączenia do waszego grona
z ciekawości zapytam ; kiedy urodzil się maksiu, ile wazył,wzrost, miałas cc czy sn....może opisik porodu nam strzelisz i foteczke maksia poprosze
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 10:25   #2853
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
a co do rozszerzania diety.
aktualny schemat oparty jest na wytycznych WHO, wiec z sufitu to wzięte nie jest. być może generalnie coś zauwazono u dzieci/osób u których zbyt wcześnie i niewłaściwie diete rozszerzano , co sprowokowało opracowanie takiego schematu i to w szerszej populacji niż kilka osób... dlatego te wytyczne są dla mnie ważniejsze niż rady babci/mamy/cioci/szwagierki/siostry etc bo u nich nic się nie działo to czemu by nie...
inna sprawa, że nie widzę tu wartości dodanej, tzn nie wiem co pozytywnego miałoby z tego wynikać? podejrzewam, że zbyt wczesne rozszerzanie diety nawet jeśli nie zaszkodzi to chyba i nic nie da, bo tak niedojrzały układ pokarmowy nie będzie umiał nic z tego przyswajać
ale to moje oczywiście tylko zdanie
Zgadzam sie.
Chociaz ja mam problem z najadaniem sie Janka wiec nie wiem czy jakiegos kleiku wczesniej nie wprowadze.Ale moze pociagnie do 4 miesiaca, moze sie uda
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 10:27   #2854
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Ja myślałam że kapusta po to żeby ewentualnie na drugie dziecko że niby dzieci z kapusty

:p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
teraz to padłam
Stary 2013-12-06, 10:28   #2855
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
no i pięknie
rozciągałam się, zachciało mi się siku i przed łazienką zasłabłam i rypłam na kafelki w przedpokoju
nieźle się załatwiłam
To moze odpusc zanim nie wyzdrowiejesz...
Stary 2013-12-06, 10:31   #2856
Little_Spark
Raczkowanie

ladanseuse widze ze mamy dzieciaczki z tego samego dnia

cos o sobie: mam 28 lat, teraz siedze w domu z małym, maz pracuje wiec te 8 godzin radzimy sobie sami, czasem ktoras babcia pomoze
wczesniej pracowałam w szkole - teraz roczny macierzynski
Little_Spark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 10:34   #2857
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem mamą 3-miesięcznego Maksymiliana jest to moje pierwsze dziecko, więc każdy dzień jest nowym wyzwaniem i okazuje się, ze jednak mało wiem na temat "jak ogarnąć niemowlaka"

Napisz do matal jak masz na imie, ile masz lat kiedy sie urodzil maluszek ile wazyl i mierzyl to cie doda na pierwsza strone

my tu w wiekszosci sie uczymy jak ogarniac i peplamy na kazdy durny temat jaki nam przyjdzie do lba... niewatpliwie umila to calodniowe siedzenie w domu

MOTYL ... a myslisz ze ja pamietam??? tez nie jestem pamietliwa bo zal mi czasu... ale ja ci napisalam ze sie czepiasz ty mi napisalas ze chcialas mi napisac to samo, a okazalo sie ze sie nie zrozumialysmy

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 10:34   #2858
87czarna
Zakorzenienie

ladan Zdrowiej!
P.s. Też ćwiczę z Chodakowską

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 10:35   #2859
tassia
Zakorzenienie

Cytat:

cos o sobie: mam 28 lat, teraz siedze w domu z małym, maz pracuje wiec te 8 godzin radzimy sobie sami, czasem ktoras babcia pomoze
a z jakiego miasta jestes?

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
ladan Zdrowiej!
P.s. Też ćwiczę z Chodakowską
CZARNA ----piękna masz córunie...

i zajrzyj do klub bo tam prawie wszytskie lecimy melb lub chodakowska

[/RIGHT]
Stary 2013-12-06, 10:36   #2860
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:

nauczycielka
bosszzzzzzzzzzzzzze własnie dostałam cynk ze w przedszkolu panuje różyczka to teraz czekam kiedy adi zacznie gorączkować i mi sebe zarazi a dzisiaj rano taki mi się wydawał jakby coś się miało zacząć
Stary 2013-12-06, 10:37   #2861
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc Dziewczyny!

z tego co zdążyłam się zorientowac temat nowych osob jest dzisiaj na tapecie to moze przyjmiecie kolejna nowa mamusie?

dobra idziemy po prezenty

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 10:37   #2862
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczna

Cytat:
Czesc Dziewczyny!

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Dla Natki mamy dwie większe zzabawki,ale wolę dać pod choinkę
Za to T. była z KAP'USTA dla Tusi
...
ja tam bym wolała,żeby mąż zamiast Mikołaja looknął mi gdzieś indziej
...
Zbesztaj mnie, mów mi tak jeszcze:P
A ja z kolei wczoraj uzewnętrzniłam się o urokach macierzyństwa i liczyłam,że ktoś napisze,że ma tak samo. I co?Jajco. Tylko ja jestem przewrażliwiona
Ja dałam Miłoszowi ze względu na Zuzię

myślę, że będzie tym zachwycony

Ja Ci kiedyś pisałam, że miałam tak przy Zuzi, nie chciałam się powtarzać teraz też mi będzie żal ale będę miała więcej cierpliwości po powrocie z pracy i trochę z ludźmi pobędę wrócę stęskniona i będzie git
Ps. Na brak cierpliwości nie narzekam bo Miłosz jest grzecznym dzieckiem i nie absorbującym
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 10:38   #2863
ewacia85
Wtajemniczenie

matal zmień mi na pierwszej stronie wiek na 28 lat....bo tyle skończyłam w październiku jak minie rok 2013 to się jeszcze nie podpisuje pod cyferką 29 ...musze sie nacieszyć pełnią 28-ki a i tak staro się czuje jak mi licealisci mówią dzień dobry
Stary 2013-12-06, 10:39   #2864
Little_Spark
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
z ciekawości zapytam ; kiedy urodzil się maksiu, ile wazył,wzrost, miałas cc czy sn....może opisik porodu nam strzelisz i foteczke maksia poprosze

Maksio urodził się 30.08.2013 przez cc- pczyczyną było moje wysokie cisnienie przez 2 ostatnie miesiace ciazy, co prawda mialam rodzic naturalnie ale 3 dni przed tp mialam juz cisnienie 160 wiec zdecydowali sie nie czekac, takze bolu porodowego nie doswiadczylam

Maks mial 3050g i 51cm
jestesmy na kp chociaz mialam juz milion zwatpien ale teraz wazy 5920g przybiera ok wiec na razie nie kombinuje z mm
Little_Spark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 10:39   #2865
Madzia000
Zadomowienie

tassia: herbatke z humany znalazlam w realu w skladzie zamiast glukozy ma laktoze.

dzieki dziewczyny za cenne rady. Z Jasiem wyjde jak mina te straszne huragany :/ tylko mowicie zeby go ubrac cieplej. tzn jak? body krotki rekaw, body dlugi rekaw, sweterek, kombinezon, cienki kocyk i zaslonka z wozka to bedzie ok?

wogole to w mieszkaniu mam teraz 18/19 stopni i dzisiaj ubralam mu 2x body z dlugim rekawkiem, rajtki, cienkie spodenki dresowe skarpetki i lezy pod cienkim kocykiem. raczki ma cieple, czy to nie za duzo warstw? w nocy spi tak samo, ale juz kolderke wyciaglam i bede go nia przykrywac.

natala84: przewracam go tak ale caly idzie na lewy bok a glowa.i tak zostaje skrecowa w prawo dopiero sama mu ja koryguje

matal: cebion do mleka sie dodaje? i ta woda morska jest w sprayu?
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 10:40   #2866
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
nauczycielka
bosszzzzzzzzzzzzzze własnie dostałam cynk ze w przedszkolu panuje różyczka to teraz czekam kiedy adi zacznie gorączkować i mi sebe zarazi a dzisiaj rano taki mi się wydawał jakby coś się miało zacząć
Adi był szczepiony na różyczkę chyba co? To tak szczepionka MMR II.
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 10:40   #2867
ewacia85
Wtajemniczenie

co lepsze na telefon
1. http://allegro.pl/etui-wsuwka-samsun...708379462.html
2. http://allegro.pl/etui-pion-samsung-...670701912.html
Stary 2013-12-06, 10:46   #2868
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
wogole to w mieszkaniu mam teraz 18/19 stopni i dzisiaj ubralam mu 2x body z dlugim rekawkiem, rajtki, cienkie spodenki dresowe skarpetki i lezy pod cienkim kocykiem. raczki ma cieple, czy to nie za duzo warstw? w nocy spi tak samo, ale juz kolderke wyciaglam i bede go nia przykrywac.
dwa body, rajtki, spodnie, skarpetki i kocyk
moja to już by się zapociła

poza tym u dzieci się sprawdza kark a nie rączki
Stary 2013-12-06, 10:48   #2869
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Adi był szczepiony na różyczkę chyba co? To tak szczepionka MMR II.
niby szczepiony ale i takmoże złapać
Stary 2013-12-06, 10:48   #2870
ladanseuse14
Zakorzenienie

2
Stary 2013-12-06, 10:48   #2871
ja-ika
Zakorzenienie

Wydaje mi się, że to 2 etui. Mam taki sam telefon i czasem mi się z ręki wyślizguje (może mam za małe dłonie ) więc według mnie taki zamykany futerał byłby ok
Stary 2013-12-06, 10:50   #2872
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
Karolson, moja koleżanka odzwyczajała dziecko od nocnego jedzenia po ok 3,5 mies. Dodawała stopniowo coraz mniej mleka, wody cały czas tyle samo, niby, że nei opłaca się dziecku później wstawać na samą wodę, u Niej się to sprawdziło

Natala, byliśmy w poradni patologii noworodka, babka powiedziałą, że z Mają ok, ale że warto wybrać się do rehabilitanta, żeby pokazał jakieś ćwiczenia, że warto by było Maję postymulować?
Wg mnie to za wczesnie na odzwyczajanie na sile. Dziecko ma prawo do pol roku jesc w nocy. No chyba, ze samo wczesniej zrezygnuje
Stary 2013-12-06, 10:52   #2873
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie matall ale Cebion jeśli karmisz mm to do mleka a woda morska w sprayu, polecam Sterimar BABY, bo nie ma "mocnego psiku" tylko taką mgiełkę http://grafika.redakcja.pl/KlubEkspe...y-morskiej.jpg

Edytowane przez ladanseuse14
Czas edycji: 2013-12-06 o 10:53
ladanseuse14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 10:57   #2874
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez inezka92 Pokaż wiadomość
no faktycznie z tym przesadzilam mozna rozmawiac tez o czyms innym, a nie tylko o dzieciach, ale nie chyba caly czas te diety i cwiczenia... bo ostatnio tak jest...

jesli kogos urazilam to przepraszam chcialam wyrazic tylko swoje zdanie
A dlaczego nie o dietach i cwiczeniach?Temat jak kazdy inny.
To forum dla mam wrzesien/pazdziernikNie ma nigdzie napisane, ze mam gadac tu tylko i wylacznie dzieciach.Mozemy tez o wszystkim i o niczym w celach towarzyskich.A poza tym nie tylko o tym gadamy, czasami sie zdarza, ale jest tez wiele innych rzeczy.Jak cie nie interesuje jakis temat to nie dyskutuj w nim i tyle. Mnie tez nie interesuja tematy kp i diety kp i jakos sie nie rzucam, ze dziewczyny o tym pisza.
A co do Twojego postu, czytalam go, ale skoro nie wiem co odpowiedziec to mam cos wymyslic i wprowadzic Cie w blad?

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:

Wiecie co? Podawalam malemu herbatke z hippa, jak juz kupilam to ja skonczylam, ale nie kupowalam drugiej bo czytalam ze piszecie ze go cukier sam, wiec kupilam w granulkach z humany. Swietna jest, Jasiek super po niej bączy ;D

corum.
Ja mam koper anyz rumianek i nie ma tam cukru, ale ta niemiecka rozno sie od polskiej chyna. Przynajmniej w przypadku koperkowej tak bylo.

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Heeeeeej!
Pamiętacie starą koleżankę? :P
Jasne. Sliczna niunia
Stary 2013-12-06, 11:00   #2875
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
tassia: herbatke z humany znalazlam w realu w skladzie zamiast glukozy ma laktoze.

dzieki dziewczyny za cenne rady. Z Jasiem wyjde jak mina te straszne huragany :/ tylko mowicie zeby go ubrac cieplej. tzn jak? body krotki rekaw, body dlugi rekaw, sweterek, kombinezon, cienki kocyk i zaslonka z wozka to bedzie ok?

natala84: przewracam go tak ale caly idzie na lewy bok a glowa.i tak zostaje skrecowa w prawo dopiero sama mu ja koryguje

Madzia w kwestii ubierania zaufaj swojej intuicji
ja ubieram cieplej Macka niz wiekszosc dziewczyn na forum bo widze ze mu jest zimno; albo spi niespokojnie
a jak go troche cieplej ubiore to od razu spi jak suseł i spokojniejszy jest
pomimo ze w obu sytuacjach karczek ma dosc cieply
standadowo w domu (mam teraz ok 20 stopni) chodzi w body (długie lub krotkie-jakie mie sie wyciagnie) i w pajacyku, albo takim bawelnianym dresiku (spodenki plus bluzeczka) - czesto dodatkowo daje mu skarpetki bo nozki ma zimne

a na spacery - wczesniej na pajaca ubieralam polarkowy dresik i wsadzalam w taki cienki spiworek wozkowy i mialam ze soba kocyk tez raczej cienki

teraz na pajaca ubieram skarpetki i bluze i pakuje w spiwor wozkowy ale spiwor mam totalnie cieply
o taki (mam nadzieje ze widac grubosc:

[/RIGHT]
Stary 2013-12-06, 11:03   #2876
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
logoasia Powiem Ci,że czasem nawet nie mam czasu się ubrać i chodzę w piżamie do południa :/
A jak u Ciebie? Jak dzieciaczki? Ogarniasz wszystko?
Ja to mam problem w co sie ubrac bo wszystko za waskie.
Ale kupilam sobie wczoraj sweterek w rozmiarze xl
Tak mysle o kolejnej ciazy, ale jaki ja bede miala po iej rozmiar?Chyba wiekszy niz moja tesciowa. Musze zaczac juz ciulac kase z kieszonkowego co mi chlop daje, zeby sobie potem kupic ciuchy.
O ile juz w ciazy nie jestem bo krwawienia dalej niet. Chociaz srednio mam po czym

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Ja myślałam że kapusta po to żeby ewentualnie na drugie dziecko że niby dzieci z kapusty

.
To po kapuscie sie zachodzi w ciaze? A ja wlasnie jem taka z kebaba (bez sosu).A ostatnio do obiadu ciagle kiszona.I sie dziwie, ze krwawienia nie ma...

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:

Witaj
Stary 2013-12-06, 11:04   #2877
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość

To po kapuscie sie zachodzi w ciaze? A ja wlasnie jem taka z kebaba (bez sosu).A ostatnio do obiadu ciagle kiszona.I sie dziwie, ze krwawienia nie ma...
oj tam
Stary 2013-12-06, 11:05   #2878
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Wydaje mi się, że to 2 etui. Mam taki sam telefon i czasem mi się z ręki wyślizguje (może mam za małe dłonie ) więc według mnie taki zamykany futerał byłby ok
mam taki futerał obecnie ale na noki500 a teraz bede miec ten drui tel i sie zastanawiałam czy nie bedzie w takim bardzo duży i ze może ta wsuwka wyodniejsza ale widze ze waszym zdaniem taki na klapke lepszy
Stary 2013-12-06, 11:05   #2879
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Ja to mam problem w co sie ubrac bo wszystko za waskie.
Ale kupilam sobie wczoraj sweterek w rozmiarze xl
Tak mysle o kolejnej ciazy, ale jaki ja bede miala po iej rozmiar?Chyba wiekszy niz moja tesciowa. Musze zaczac juz ciulac kase z kieszonkowego co mi chlop daje, zeby sobie potem kupic ciuchy.
O ile juz w ciazy nie jestem bo krwawienia dalej niet. Chociaz srednio mam po czym
no co Ty dalej nie dostałaś z odstawienia?
maharet, zrób Ty test
Stary 2013-12-06, 11:06   #2880
agaabuu
Raczkowanie

Hej dziewuszki...u nas wczoraj tragiczna noc....Antosia płakała bite cztery godziny przez swędzące dziąsełka...całe łapki pakowała do buźki..nic nie dało rady jej uspokoić. Była już tak zmęczona płaczem, śpiąca, normalnie się zanosiła..nawet przy cycu nie mogła się wyciszyć. Serce mi się krajało normalnie i już z nią płakałam W końcu postanowiłam dać jej Paracetamol w czopku - odwlekałam to bo niecierpie dawać czopków - mam wrażenie, że ją ta dupinka wtedy boli (swoją drogą spore te czopki a dupka malutka ). Dopiero po czopku sie wyciszyła, ale i tak budziła się co 2 godzinki na jedzonko. Dopiero teraz rano odsypia. Biedna ta moja dziecinka, kolki nas ominęły to te paskudne ząbkowanie tak wcześnie się zaczęło

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości