|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
http://allegro.pl/yankee-candle-komi...735765362.html
+ kilka zapaszkow http://allegro.pl/listing/user/listi...4050007&id=123 i to wystarczy tak? |
![]() ![]() |
![]() |
#3932 |
Zakorzenienie
|
oooooj a kiedy to sie szczepi? ja pamietam, jak chorowalam na swinke ojjjjjjjjjjjjjjjjj, bolało....ale rozyczka chyba jest niebezpieczna jak sie jest w ciązy co nie? a swinka jest niebezpieczna dla chłopców z tego co wiem;> moj tzt nie mial swinki;/
![]() |
#3933 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do szczepionek to nie myslalam jeszcze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak sie zaszczepi to dziecko wtedy nie zarazi sie czy tyle ze objawy sa lzejsze ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3935 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3936 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja sama przechodzilam świnkę i nie bylo zle ciekawe czy sa pojedyncze szczepionki na odre itp? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3937 |
Zakorzenienie
|
a na ile taki wosk wystarcza?
i to jest sam wosk tak? on nie jest z zadnej foremce? jak sie wypali/roztopi to wtedy kominek to zamrazarki zeby go usunac? musi sie wypalic caly czy mozna to przerac i wrocic za jakis czas? sorki za badziewne pyt.... bo jak tak zachwalalcie ze to pieknie pachnie w calym domu to moze i ja bym se na gwiazdke samam sobie taki zestaw wziela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3938 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wystarczy, no ewentualnie mozesz dorzucic kilka podgrzewaczy i zapalki do full wypasu ![]() ![]() Pstryku ale to uzaleznia wiesz ... zalezy jaki masz metraż ... i jaki wosk, bo rozne zapachy maja rozna intensywnosc ... ja wrzucam roznie czasem 1/4 czasem 1.8 ... neti pisala ze daje pol ... wosk wydziela zapach do 8 godzin ... ten sam kawalek sie podgrzewa tak dlugo dopoki wydziela zapach ... jak juz nic nie czuc, wywalasz dziada i wkladasz nastepy ... wyciaga sie wlasnie wkladajac na sek do zamrazarki, on sie schladza i pieknie odchodzi podwazony ![]()
Chcesz wygladac jak swinia !!! - ZRYJ DALEJ ![]() Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2013-12-10 o 20:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3940 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() tutaj są te kubki termiczne http://www.kubkicontigo.pl/ Bokeh, nie, nie pcha se go ![]() ![]()
![]() |
#3941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dorzuce, niech wie zem hojna ![]() a widzisz, dzieki ![]() a to sa sklepy internetowe czy tylko stacjonarka? zapodasz linka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3942 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj się tam! Cytat:
Świetnie rozumiem... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3943 |
Zakorzenienie
|
PSTRYKU musisz kupic kominek..dziś wyrzuciłam foto..do tego kilka,woskow...i juz.wosk na gore kominka(ja,daje pol), na dol tea lighta...i tak sie pali i sie wącha kilka ładnych godzin...potem jak sie skończy tea light...wosk zastygnie, wkladasz,do zamrazalnika na minute..potem wyjmujesz...wosk naciskasz, on praktycznie sam wyskoczy..i gotowe na następna porcje
![]() KUMASZ... Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3944 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=719497 Lady jasne, ja spokojna jestem przeciez ![]() Fewciu super, ze taka opieka w tym zlobku jest, dobrze wiedziec, ze oddaje sie dziecko w dobre rece ... haha Blanki to sa jednak male cholera ... Bez wyjatku, kubki wyrywaja, za wlosy szarpia ![]()
![]() |
#3945 | ||
Zakorzenienie
|
oooo a tylko dla siebie?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
teraz na candleroom.pl jest darmowa wysyłka powyżej 39 zł
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3946 |
Rozeznanie
|
Lady dziękuję
![]() ![]() Podłączam się do pytania: Co kupujecie TŻ pod choinkę ? Szukam inspiracji ![]()
#3947 |
Zakorzenienie
|
Pstryku nie będziesz,w,Warszawie?...t o załatwię Ci taki zestaw...ja kupuje kominek +3 woski...taki zestaw prezentowy
![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-12-10 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3948 |
Zadomowienie
|
Aska a ten sklep kojarzysz? /chocobath.pl/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3949 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a na sniegi po kolana, mrozy zawieruchy mam swoje cieplutkie emu ![]() chwali się i chwali i tylko gula robi ![]() ![]() i po kim to, po kim, jaka mama taka spokojna Cytat:
swojego nie, postaram się to co TŻ ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3950 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jutro wrzucę marynaty do klubu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieks! ![]() a metraz mam raczej spory bo mieszkam w "pietrowce" ![]() u nas na pieterku mamy pokoje sztuk 5 przy czym 3 sa otwarte na siebie, laziekna i przedpokoj, aaai jeszcze schody bez drzwi, tyle co Kubusiowa bramka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3952 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do snu to ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44094955]Powiem tak: wole rodzic. Trzeci dzienpotornego bolu gardla i temp wysokiej. I tak! Maz znow wali focha! Bo ledwo na nogsch sie trzymam, nie moge mowic ani jesc, ale smiialam naczyn po sobie nie odniesc. Tak, straszna balaganiara jestem, niech mnie pobije...[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3953 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze, a u nas w szkole to co roku jakies dziecko zawsze na cos tak powazniej jednak choruje... i ja jednak bede szczepic mimo wszystko... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3955 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a ja chcialam cos sie poradzic .. nie wiem czy ja moze nie przesadzam, ale przeraza mnie mloda i jej wymuszanie ... jak juz Lady zauwazyla ona jest SZOGUN
![]() Dzisiaj byla taka sytuacja, ze mloda chciala wejsc na lozko ... obok lozka stoi lawa, na ktorej stoja laptopy i dzis lezaly papiery bo robilam porzadek z rachunkami ..oczywiscie z lozka da sie wejsc na ten stol ... i mloda weszla i na stol, do laptopow do papierow ... no to ja jej mowie blaneczko nie wolno, zdjelam ze stolu, polozylam na puzlach, na kt sama usiadlam i bylo pelnbo zabawek ... i mowie tu sie bawimy ... na co mloda w ryk i na lozko ( na slowo nie wolno wpada w mega ryk od razu jakby sie je ze skory obdzieralo ) i biegie do stolu.. no to ja zow ze nie wolno, na podloge i mowie bawimy sie ... a gdzie tam ... dziewczyny kolo pol godziny byla wojna z nia ... ryczala tak ze sie dlawila, caly czas wchodzac na lozko i probujac wejsc na ten stol ... ja caly czas ja zdejmowalam, w koncu siedzialam na brzegu lozka, blokujac jej mozliwosc wejscia ... zagadywalam probowalm odwrocic uwage ... po pol godzinie poddala sie ...poszla na puzle jakby nigdy nic przestala plakac i zajela sie zabawkami .. i teraz czy ja przesadzam, czy robie dobrze ...serce mi pekalo w tym czasie, bo ona wyje masakrycznie, lzy jej leca jak grochy ... ole wiem, ze krzywda jej sie nie dzieje ... czy dorze robie czy powinnam jej jednak pozwolic ... tz namnie wsciekly, ze jestem wyrodna matka, ale kurde boje sie, ze ona mi na glowe wejdzie, skoro juz takie akcje sa ![]()
#3956 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nieeee, ja do Wawy to nie jezdze niesttety ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() no ale u nas nie ma takich wyjcow... jeszcze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3957 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Juz wlasnie sie rozgladam ![]()
![]() |
#3958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
![]() ![]() |
![]() |
#3959 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Jakie Nada ma wlossssski ![]() aska, ale spryciula z Twojej malej!! I rzeczywiscie szogun ![]() Strasznie podobna do Twojego taty jest!! Lady, kupilam butki ![]() Inne niz te Pumy, ktore pokazywalam, choc tez trekkingi. Malo urocze, ale ciepleeeeee ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale resztę na prv. ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.