|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Misia a przypnij gdzie, jaki i za ilę kupiłaś ten wózek. Jesteś zadowolona?
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4022 | |||||
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
nooooooooooo kochana, to jak ty fewciujesz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
i na cycu wisieć ciągle i ślina do kolan ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4023 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście ze niezbedne...no jak inaczej?
ellmi... Pewnie Ikea w Jankach, skoro na lotnisko jedziesz?
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4024 |
Zakorzenienie
|
to nie chcę Cię martwić ale w jej pobliżu otworzyli super hiper nowiuśką galerię Bronowice
![]() jakby co (było zimno i chcielibyście się rozgrzać/wysikać czy co tam jeszcze to zapraszam ![]() a u lekarza cóż, przyjęła mnie pani dr, stwierdziła, co mi jest, ale ponieważ karmię (dużego człowieka jak się wyraziła) to nic mi nie może przepisać i całą zimę mam chodzić z bąblami na gębie. I takie pytanie do dziewczyn, które nie karmiły w ogóle albo przestały? Czy któraś z Was zrobiła to dla siebie? albo z wygody? |
![]() ![]() |
![]() |
#4025 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44106603]i na cycu wisieć ciągle i ślina do kolan
![]() ![]() neti, gdzie mi, dziewczynie z gór do stolicy ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() a TŻ od razu mnie pytał, czy tylko ikea, czy też o jakichś galeriach myślę ![]() co to znaczy, że "dużego człowieka" karmisz? że za długo niby?
![]() |
#4026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak coś to zapraszam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- tak, że za duży jest na kp |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4027 |
Zakorzenienie
|
dobra idę sobie
dobranocki ![]() aha, przez to Wasze pisanie o yankee siedzę i oglądam jakie zapachy są ![]() ![]() ![]() to teraz się zaczadzę, żeby wszystko szybko wypalić ![]()
![]() |
#4028 |
Konto usunięte
|
nancy, chyba ja
ja przez prawie 3 dni byłam tak obolała, że autentycznie nawet skóra mnie bolała i jak w niedzielę jeszcze młoda ssała, to bolało mnie wszystko dodatkowo |
![]() ![]() |
![]() |
#4029 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44094992]Btw odstawilam Dorotke nie mam sily karmic.[/QUOTE] kurcze biedulko, niech to chorbsko odejdzie juz a mezowi kurtke zawsze mozesz zabrac pod osłona nocy Cytat:
![]() Cytat:
pamietamy pamietamy Anusi zyczenia miesieczniocwe 2.12 skladalysmy [QUOTE=marsi11;44104295]Neti, długo czekałaś na przesyłkę z apteki Gemini???? zamowiłam w piątek a nawet nie dostałam maila co się dzieje z paczką ![]() ![]() ![]() dziewczyny, wiem,że jeszcze sporo czasu ale wszystkie będziecie szczepić na odre-swinke-rozyczke? bo ja chyba sobie odpuszcze to szczepienie[/QUOTE] wlasnie tez sie zastanaiwam chodzi Ci o ta afere we Włoszech?? ja przechodzilam swinkę w lo, oj strasznie było Cytat:
tu w de szczepia na wszystko dziewczyny a mozna nie jesli ktos nie chce a szczepilas na pneumo?? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Marsi a po roku jest tez dawka [rzypominajaca tej 5w1 i co myslisz tez zrezygnowac?? Fewcia co do pneumo jesli zaszczepisz jak Blanka skonczy rok to tylko sa dwie dawki wiec duza oszczednosc ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- moja niunia przechodzi juz cala dlugosc łozka trzymajac sie go oczywiscie a wczoraj ubieralysmy choinke, ma plastykowe bombki i wylozylam wszystkie na podloge i ona mi je podawała ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4030 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44107014]nancy, chyba ja
ja przez prawie 3 dni byłam tak obolała, że autentycznie nawet skóra mnie bolała i jak w niedzielę jeszcze młoda ssała, to bolało mnie wszystko dodatkowo[/QUOTE] ale w sumie nie chodziło mi o taką sytuację jak Twoja... bardziej o to, że z wygody, bo lepiej dać butlę... |
![]() ![]() |
![]() |
#4031 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do szczepionek to tak którą się szczepi zaraz po ukończeniu 12 miesięcy jest bardzo obciążająca i osłabiająca organizm. Także dziewczyny nie planujcie sobie z tym szczepieniem szczepić na jakieś dodatkowe jeszcze. U nas w CK szczepią wtedy na meingokoki, moja ciocia przestrzegała mnie żebym nie wyrażała zgody na szczepienie w tym samym czasie. Szczepiła dopiero 2 miesiące później. A i pamiętajcie, że po ukończeniu roku musi być szczepienie przypominające na pneumokoki. A tak odbiegając od tematu to dokładnie rok temu o tej porze byłam zfochowana na lekarzy, że mnie do końca grudnia w szpitalu chcą trzymać. A jednocześnie bałam się o mojego szkraba, bo już wiedziałam że mam małowodzie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4032 |
Zadomowienie
|
Misia kombinezon jest przepiekny jejuuu ... kochana czy on ma.stopki odpinane ... ja musze kupic jeszcze 1 bo ten co mam jest taki.jakis sztywny i pod szyjka sie mlodej zle.zapina ... zakladasz.na spacery komninezon + spiworek.od.wozka ? ja dawno.nie bylam na spacerze ...
co do.ksiazeczki to ja ja mam bo mloda dpstala i nie polecam .. fatalna muzyka, babka ma niezbyt glos i uwierz mi 100 x dziennie jak slyszysz ta sama piosenke to cie szlag trafia ... a u mnie to poczatek jest przewaznie bo.po.nacisnieciu noska jest reset piosenki ... Neti jejjjj ... wspolczuje .. moj jest dokladnie takim samym jeczkiem jak chory ... podaj co masz za mega szybkie.przeciwgoraczkowe , warto miec takie w. swojej apteczce ![]() laski.ale.mam.wqurwa. poszlam z psem na prawoe godzine. wypilam herbe chce e sie isc kapac mloda zaczyna skrzeczec..to poszlam szybko do lazienki zeby myje i slysze tz ... a ten zamiaat ja uszuszac to do niej gada .. blanka.se siedzi w najlepsze i sie smieje ... rewela mega szczesliwa uspilam dzoecko o 19,30 ... to ma teraz powera zeby skakac po.lozku. ale twardo.lezymy i szuszamy ... tzn ja bo tz juz padl ... ciemno jest to mloda soe boi.z lozka zejsc .... Aga ciezko mloda. wziac do.innego pokoju bo mamy 1 ![]()
Chcesz wygladac jak swinia !!! - ZRYJ DALEJ ![]() Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2013-12-10 o 23:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 02:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ---------- bishonka trzymaj sie!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4034 |
Rozeznanie
|
![]() Nadrobiłam dzisiejszą produkcję ![]() Bishonka trzymaj się! ![]() Nie cytuję bo nie mam już siły. Dziś miałam z Olim maraton po Galerii Katowickiej, no i szlag mnie tam trafia (dziewczyny ze Śląska, byłyście z wózkami?), poza tym dołączam do mistrzyń gracji bo w Rossie przy kasie wypadła mi z ręki paletka cieni i się potłukła ![]() ![]() Widziałam się dziś z tżtem jakieś 10 minut i już zdążył mnie wpienić... A, patrzcie co znalazłam: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5362334 takie jesteśmy, o! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4035 |
Konto usunięte
|
Nancy ale butelka nie jest latwhejsza.
Doszłam do wniosku że Bnkeh powinna nam zrobić artystyczne foto skarpetek, co wy na to? Bokeh, podejmujesz wyzwanie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4036 |
Zakorzenienie
|
Nadrobilam, ale dzis nie odpisuje.
Tylko brawa dla kiji za oswojenie fb i podziekowania dziewczynom, ktore w ostatnim czasie zaprosily mnie do znajomych. Dziekuje rowniez za kciuki! Bylam po wyniki. Sa idealne, a lekarz sprawdzal wszystko, co tylko mogl. Musialam poczekac ZALEDWIE 1h25min w poczekalni, w ktorej bylo TYLKO 28st. Yae myslalam, ze wyjdzie z siebie i stanie obok. Tez mam szoguna (skad taka nazwa? Pierwszy raz sie z nia spotkalam). ---------- Dopisano o 05:52 ---------- Poprzedni post napisano o 05:52 ---------- Yae mnie tak przeczolgala w przychodni, ze dzis robie sobie labe i obiadu nie gotuje... ---------- Dopisano o 06:08 ---------- Poprzedni post napisano o 05:52 ---------- O najwazniejszym zapomnialam!! Najlepsze zyczenia dla Olenki niny!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4037 |
Zadomowienie
|
KIJA, ja Cię nie chce martwić, ale fb powoli odchodzi do lamusa, teraz modny jest INSTAGRAM
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4038 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44107785]Nancy ale butelka nie jest latwhejsza. Doszłam do wniosku że Bnkeh powinna nam zrobić artystyczne foto skarpetek, co wy na to? Bokeh, podejmujesz wyzwanie? ![]() jak dla mnie też nie ale według pani dr pewnie jest... Cytat:
![]() kto mi wytłumaczy moje dziecię? Wczoraj poszedł spać o 22 (wyspał się w samochodzie i jak wrociliśmy to był chętny do zabawy) i pobudka JEDNA o 4:30 tak to było jakieś 4 m-ce temu ostatnio ![]() ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- i oczywiście witam się z rana ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4039 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44107785]Nancy ale butelka nie jest latwhejsza.
Doszłam do wniosku że Bokeh powinna nam zrobić artystyczne foto skarpetek, co wy na to? Bokeh, podejmujesz wyzwanie? ![]() Czepiasz się mojej skarpetki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- A wogóle to sieę Witam, dziecię się właśnie budzi ...o przytulaska zrobil z mama z rana ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4040 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj roczek Olenki???
![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego sloneczko!!!!!!!!!!!! Nasza pierworodna corka forumowa ![]() ![]() I co? Trzymalam sie wczoraj godzin drzemek i mlody pieknie spal, zasnal o 20, mleczko o 1,30 i 5,20, spalismy do 7,30 ![]() Nadrobie jak babel pojdzie na drzemke Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- A kumajcie to, tyle czasu od odstawienia zrobil mi sie zator ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#4041 |
Konto usunięte
|
Oleńko, buziaki w nosek za ten pierwszy roczek! Cmok cmok
![]() Neti serio pisałam o skarpetce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4042 | |||||||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44094955]Powiem tak: wole rodzic. Trzeci dzienpotornego bolu gardla i temp wysokiej. I tak! Maz znow wali focha! Bo ledwo na nogsch sie trzymam, nie moge mowic ani jesc, ale smiialam naczyn po sobie nie odniesc. Tak, straszna balaganiara jestem, niech mnie pobije...[/QUOTE]
współczuję, nienawidzę anginy ![]() a TZ... brak słów po prostu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() moim rodzicom w sobotę nad ranem pękł w domu wężyk przy toalecie i też powódź ![]() Cytat:
![]() wracaj do nas bo czekamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() (pięknie schodzi) Cytat:
![]() ![]() Cytat:
o rany... ![]() trzymaj się Kochana ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4043 |
Zadomowienie
|
Ja rowniez przylaczam sie do buziakow dla roczniakowej Olci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tłumaczę sobie, że to może też żłobek swoje robi, dużo nowych wrażeń, emocji i Niuńka odreagowuje w nocy... ![]() Oleńka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4045 |
Zakorzenienie
|
Po lekarzu spalysmy prawie 3 h
|
![]() ![]() |
![]() |
#4046 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pewnie koniec nadrabiania, młody szalone 30 minut spał.
![]() |
#4047 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Olcia, buziaki na roczek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4048 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a 16-18 to ta 5w1 pozniej dopiero w 6 roku zycia Nina a Ty szczepisz na odre?? wiem,, ze rozyczka jak ktos nie przechodzil niebezpieczna jest szczegolnie w ciazy, ja np. nie mialam i robilam badania w ciazy czy mam przeciwciala a co do meningokoków to tutaj w De szczepi sie jak dziecko skonczy 2 lata Oleńko kochana dużo dużo zdrówka i szczęśliwego dzieciństwa z okazji roczku Maleńka nasza, pierwsza masz już lata i łezki mi lecą, kurczę ja już chyba do końca życia będę "miętka" uuu ja nie slyszalam, ale ja starej daty |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4049 | ||
Zadomowienie
|
Buziole laseczki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44107785]Nancy ale butelka nie jest latwhejsza. Doszłam do wniosku że Bnkeh powinna nam zrobić artystyczne foto skarpetek, co wy na to? Bokeh, podejmujesz wyzwanie? ![]() Aha yeahhh Ty to masz pomysly ... Bokeh zrobisz nam artystyczna skarpete ... moge sie zalozyc ze dla Ciebie to pestka ![]() Cytat:
![]() ![]() Mloda mi wczoraj z pol godziny grasowala ale na szczescie usnela .. pobodke zrobila o 4, wypila 120 flaszki, nastepna o 7, znow 120 ... kurde i juz nie spala, a tu cimno faaak ... na szczescie tz sie nia zajal, bo ja udalam ze mnie boli brzuch, dupa sie odwrocilam i poszlam spac jeszcze ![]() ![]() ![]() gzrecznie w lozeczku byla ![]() MIalam nieprzyjemna sytuacje, dzieki bogu Tz byl .. zrobilam sobie kawe i postawilam ja na komodzie, odwrocilam sie na sekunde zeby wziac tel i tz sie drze, ze kawa ... a mloda na palcach juz ja sciagala ... dzieki bogu zdazylam zlapac i wylalo sie tylko troche ... na nia polecailo ociupinke na wloski i body .. przestraszyla sie, bo ja sie wydarlam z przerazeniem Blanka ... kurna byloby nieszczescie jakby tak caly kubek na nia polecial .... A teraz sytuacja zenu oku ... mam takie spodnie ukochane z czasow ciazy, kt tz nienawidzi i mowi na nie obeliksy ... to sa takie wielkie czerwone flanelowe spodnie od pizamy w krate meskie ... sa na mnie luzne w pasie juz teraz ale znalazlam je ostatnio i zanim sie nie doprowadze do uzytku to w nich chodze z ranca ... Przyszedl listonosz, a ze michu byl w kiblu to ja musialam isc mu otworzyc ... paczke mial dla mnie, otwieram, podpisalam, mloda sie tam paleta miedzy nogami, koles do niej ze sliczna i macha do niej ... se mysle aaa dam mu ze 2 zety taki mily ... o tego oles mega wysoki, taki po 30 i przystojny .... podpisalam i mowie prosze sekunde zaczekac, odwracam sie do torby a mloda co ... cap mnie za spodnie i mi sciagnela do kostek ... stalam odwrocona do niego z gola dupa bo majtek nie zalozylam pod obeliksy ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4050 |
Zadomowienie
|
Fewcia
tak mysle, ze to duzo wrazen ze złobka wlasnie, i pewnie troche czasu minie zanim sie unormuje ale zycze jak najszybciej Bishonka przykro mi bardzo malenka ![]() Aśka filniki mi sie zawieszają, ale świetna mała jest nie mogę się doczekac kiedy moja tak No i nie moge pisac, Natki podchodzi do mnie staje na nozki i ciagnie mnie za dekol od pizamki i do cycyusia na stojąco i jak ja mam odstawiać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.